Za určitých podmínek bych byl klidně pro lepší dobíhatelnost dungů. V současné době je dle mě nastavení v pořádku jelikož máš možnost logovat PK i modrou postavu, tak máš možnost vydělat si na živobytí více způsoby.Wrall Nightmare píše:Tady je problem, ze uz jenom dostani se ke vstupu do mnoha dungu je pro PK velmi slozite, nekdy az nemozne.Latos píše:No a co se týče PVM, když budou chtít Pk hráči jít dung, tak to nebude že si relognou na modrý a půjdou s minimálním rizikem pojezdu. Pěkně budou muset jít jen za svoje PK postavy. => Že to bude zase o možnost víc PVP v dungu. Když půjdou dung PK, tak jsou ohroženi pojezdem ze strany modráků a naopak když půjdou modráci dung, jsou ohroženi ze strany PK
Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!
Re: Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!
Ty jo co byt trosku konkretnejsi ? Nejak me zadny dung nenapada, co by byl v Guard zone covece ...Wrall Nightmare píše: Tady je problem, ze uz jenom dostani se ke vstupu do mnoha dungu je pro PK velmi slozite, nekdy az nemozne.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mě jo! Jesle 

Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Mno tam te nepusti snad ani gate ...Dudek píše:mě jo! Jesle
No ono je pěkný, že ty dungy jsou pro PK přístupný, ale když nastavíte respy hlídačů, tak aby ten dung mohli modráci projít s prstem v nose, než se ten hlídač respne, je věc druhá - to co tu asi nikdo nepochopí
.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Miky Mora píše:No ono je pěkný, že ty dungy jsou pro PK přístupný, ale když nastavíte respy hlídačů, tak aby ten dung mohli modráci projít s prstem v nose, než se ten hlídač respne, je věc druhá - to co tu asi nikdo nepochopí.
Tak si to srovnejte kluci jo ? Doporucuju vam nakou idejovou konferenci, at se moc nerozchazite.Wrall Nightmare píše: Tady je problem, ze uz jenom dostani se ke vstupu do mnoha dungu je pro PK velmi slozite, nekdy az nemozne.
Vím, že je lehčí slovíčkařit, než odpovědět k tématu, ale od GM bych raději očekával tu druhou variantu.
Samozřejmě že jsou tu oba typy dungů. Takové které jsou přístupné PK (i když třeba nejdou doběhnout - takové jsem myslel já) a pak takové ke kterým se dostává za PK těžko - ty myslel wrall.
Samozřejmě že jsou tu oba typy dungů. Takové které jsou přístupné PK (i když třeba nejdou doběhnout - takové jsem myslel já) a pak takové ke kterým se dostává za PK těžko - ty myslel wrall.
Vsechny Ishenar dungy jsou defakto safe dungy kam se teoreticky da dostat ale prakticky jsou ty dungy nepojezditelne protoze proste neni sance jak zjistit ze tam nekdo je a kdyz se to zjisti tak se tam neda dost dobre dostat.
Hytl kde je sice pristup celkem normalni (rozumej lodi ale v ramci moznost ok) Je titan nastavenej snad na dve hodiny.
Destard Law (ten co nedava mejmon) ma obrovskej timer a vetsinou je tam konecna protoze nema smysl cekat.
Shame nevim jelikoz jsem pul roku nehral tak nevim jak to ted je.
Ice co si pamatuju okey
Tk strasnej timer Lsn pred tou vodni mistnosti s krakenama.
Cyclopy V lodenici ten vocas ma neskutecnej timer.
Pride velmi spatny pristup + blokovaci gaty.
Desp se da ale osobne jsem to za pk nikdy nezkousel protoze dal je celkem riziko vylehu pro toho kdo ten dung nezna.
Yomo se celkem dalo co si pamatuju sice obtizne ale dalo (hlavne proto ze vas celou dobu muze vyprava videt z vedlejsi mistnosti.
Cove- Tam se to pokazdy zaseklo u Lichu.
A ty novy dungy nemam vubec prehled jak rikam nehral jsem nakou dobu.
Hytl kde je sice pristup celkem normalni (rozumej lodi ale v ramci moznost ok) Je titan nastavenej snad na dve hodiny.
Destard Law (ten co nedava mejmon) ma obrovskej timer a vetsinou je tam konecna protoze nema smysl cekat.
Shame nevim jelikoz jsem pul roku nehral tak nevim jak to ted je.
Ice co si pamatuju okey
Tk strasnej timer Lsn pred tou vodni mistnosti s krakenama.
Cyclopy V lodenici ten vocas ma neskutecnej timer.
Pride velmi spatny pristup + blokovaci gaty.
Desp se da ale osobne jsem to za pk nikdy nezkousel protoze dal je celkem riziko vylehu pro toho kdo ten dung nezna.
Yomo se celkem dalo co si pamatuju sice obtizne ale dalo (hlavne proto ze vas celou dobu muze vyprava videt z vedlejsi mistnosti.
Cove- Tam se to pokazdy zaseklo u Lichu.
A ty novy dungy nemam vubec prehled jak rikam nehral jsem nakou dobu.
Behem nekolik malo dni bude ilsh pristupnej i jinudy, nez byl doted.Vsechny Ishenar dungy jsou defakto safe dungy kam se teoreticky da dostat ale prakticky jsou ty dungy nepojezditelne protoze proste neni sance jak zjistit ze tam nekdo je a kdyz se to zjisti tak se tam neda dost dobre dostat.
A vy byste radi, ze jakmile zjistite ze v dungu nekdo je tak by byla vzdy sance 100% ze je dobehnete ( ne nerikam, ze vas traknou a kopnou) myslim tim teoretickou sanci, kdyz si vas nevsimnou?
Tak sto procent asi ne aby vsechny dvere byli otviraci to by nebylo fer.Ale nektery mista jsou vylozene nemozny.Lepe receno tam kde je dobre videt na ostatni chodby treba ty timery zkratit a tam kde neni videt a je to v zasade necekany treba prodlouzit nebo nejak omezit (v pripade ze modraci nemuzou trackovat ani nemaj jinou obranu)
Necetla jsem to cele, asi jen prvnich 7 stranek, ale chci jen dve veci :
za 1) Nekteří hraci od Hated či ti co s Hated behaji by se meli zamyslet nad svym vyjadrovanim a podivat se do obcanky na svuj vek a uvedomit si, ze takhle dospely lidi nemluvi a nechovaj..(viz. jejich nektere posty, chcete ferove jednani a chovate se(pisete), jak prasata, mrkla sem na ten vas QB a to opravdu mluvi za vse!!
)
a za 2) Acare, Tobe drzim pesti v tom stalym dohadovani a reseni problemu s Hated, pac ja uz by na to fakt nemela, to je porad dokola ..predelavani, reseni, vysvetlovani, ....opravdu a uprimne preju pevne nervy
za 1) Nekteří hraci od Hated či ti co s Hated behaji by se meli zamyslet nad svym vyjadrovanim a podivat se do obcanky na svuj vek a uvedomit si, ze takhle dospely lidi nemluvi a nechovaj..(viz. jejich nektere posty, chcete ferove jednani a chovate se(pisete), jak prasata, mrkla sem na ten vas QB a to opravdu mluvi za vse!!

a za 2) Acare, Tobe drzim pesti v tom stalym dohadovani a reseni problemu s Hated, pac ja uz by na to fakt nemela, to je porad dokola ..predelavani, reseni, vysvetlovani, ....opravdu a uprimne preju pevne nervy

Ano nas Quest book kde muze psat kdokoliv s jakykoliv jmenem opravdu vypovida a nasem vychovani a osobnosti.Ted si na to opravdu kapla.
To je ještě dobrý. Zato hádání se s tebou už většina z nás vzdala, aspoň teda Raynor prý kapitulovalAknah píše:Acare, Tobe drzim pesti v tom stalym dohadovani a reseni problemu s Hated, pac ja uz by na to fakt nemela, to je porad dokola ..predelavani, reseni, vysvetlovani, ....opravdu a uprimne preju pevne nervy

To uz je vas problem a nezlob se na me, dneska mas 21.ty stoleti co se netu tyce a kdybych si zalozila guildu, tak si to zaridim tak, aby i QB byl ve vsi slusnosti....Anger píše:Ano nas Quest book kde muze psat kdokoliv s jakykoliv jmenem opravdu vypovida a nasem vychovani a osobnosti.Ted si na to opravdu kapla.
A jaky mame stoleti, co se netu netyce?Aknah píše:To uz je vas problem a nezlob se na me, dneska mas 21.ty stoleti co se netu tyce a kdybych si zalozila guildu, tak si to zaridim tak, aby i QB byl ve vsi slusnosti....
Jojo ,ale ja aspon nemam prohresky a neocuravam hru jako nekdoMiky Mora píše: To je ještě dobrý. Zato hádání se s tebou už většina z nás vzdala, aspoň teda Raynor prý kapituloval

A rada bych si s vami kluci pisankovala,ale nemam na to cas, zase sem treba nekdy mrknu na forum a na vas novy topic

Naposledy upravil(a) Aknah dne 08.01.2011 17:21:20, celkem upraveno 1 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
behem nekolik malo dni = kometa, ako vzdy? :pAcarus píše:Behem nekolik malo dni bude ilsh pristupnej i jinudy, nez byl doted.Vsechny Ishenar dungy jsou defakto safe dungy kam se teoreticky da dostat ale prakticky jsou ty dungy nepojezditelne protoze proste neni sance jak zjistit ze tam nekdo je a kdyz se to zjisti tak se tam neda dost dobre dostat.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
No já bych tomu raději říkal kreativita. Hrát jenom modráka tak si taky jen pokojně chodim dungy, netřeba nic obechcávat. Sem tam bych pobrečel naforu, šak znaš toAknah píše:Jojo ,ale ja aspon nemam prohresky a neocuravam hru jako nekdoMiky Mora píše: To je ještě dobrý. Zato hádání se s tebou už většina z nás vzdala, aspoň teda Raynor prý kapitulovala nezahlcuju forum samyma ubrecenyma topicama......a nezabiji me GM v dungu :-Dm za tohle bych se na vasim miste i stydela asi vrchol vasi kariery ne?

- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tohle přeci nikdo neřekl, jenom nikdo nepočíta s proměnou jako je čas/dostatek lidí/obíhač ... Tohle by i při těch 100% dělalo max. 20-50% dle aktivity pk guildy.Acarus píše:A vy byste radi, ze jakmile zjistite ze v dungu nekdo je tak by byla vzdy sance 100% ze je dobehnete ( ne nerikam, ze vas traknou a kopnou) myslim tim teoretickou sanci, kdyz si vas nevsimnou?
Úplně by stačilo kdyby ta šance prostě byla, ale při nynějším nastavení hlídačů to prostě možné není, kord když začátek dungů po tyhle hlídače se proletí za pár minutek. Ale klidně bych navrhnul jako alternativu že by si dotyčná pk guilda musela zajít občas pvm a nasbírat třeba nějaký klíček z gate na konci kterým by si odemkla jednorázove dveře třeba.
A ktomu islhenaru... Safe to je když si hodně výprav blokne oba porty nb pkčkem.
To je dobrý návrh.Otec Z Nebes píše:Ale klidně bych navrhnul jako alternativu že by si dotyčná pk guilda musela zajít občas pvm a nasbírat třeba nějaký klíček z gate na konci kterým by si odemkla jednorázove dveře třeba.

Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon