Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Příspěvek od Prafotr Morava »

Inkvizitor Dan píše:Jsem totiz presvedcenej o tom ze to procento je tak mizive, ze po jeho zverejneni trictvrte uplakanku tady bude muset zavrit kufr a trochu se zamyslet nad tim rpoc tu vlastne porad fnukaj.
Tenhle cry topic založilo pk.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ducky píše:Vy porad melete to same, jen pojez pojez pojezd, vzdyt vam ani nejde o to PVP, jste k smichu :)
Zakazat PVP v dungach a bylo by vyreseno takovych problemu.
Proste 10 lidi kazi hru dalsim 90 lidem, kdyz by nic gmka nedelali, tak by ste tu taky mozna nemeli koho dobihat.
Bizon píše: Můžeš mí říct jediný důvod, proč by se modráci, kvůli Vám museli učit PvP? Aby Vám připravili dobrou zábavu, i když oni se tím třeba nebaví? To trochu koliduje s tím, jak Vy tady brečíte, že Vám všichni kazí Vaši zábavu, ne? Nebo to platí jenom pro Vás a pro modráky ne? Nebo bavit se smíte jenom Vy? :idea:
Ja myslel trebas tohle co sem tu namatkou vyhrabl a nepochopitelne podlehani GM teamu temto vlivum.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Muzu vedet co je za anti-pk na tom, kdyz se prestavi dung tak, ze se odeberou jen jednou otviraci dvere?
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Prafotr Morava píše:Tenhle cry topic založilo pk.
Omyl, tento cry topic zalozil moderator.
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Acarus píše:Muzu vedet co je za anti-pk na tom, kdyz se prestavi dung tak, ze se odeberou jen jednou otviraci dvere?
Dobrá, ale tahle změna se udělala v dungu kde se platí vstupenka, a podle mého jen proto, že to bylo snažší řešení než znovu předělávat mapu :p Co ostatní dungy ?
Wrall Nightmare

Tady jde o to, ze abychom objevili vypravu, musime do dungu (k dungu) skocit asi tak 15x bezvysledne. A pak, treba naposestnacte, konecne objevime mrtve hlidace. Tam, kde neni do dungu vstupenka, je to bez problemu, ale kdyz mame dat pokazde cob, abychom 15x (i vickrat) zjistili, ze tam nikdo neni.. To proste nejde..
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Inkvizitor Dan píše:
Bizon píše: Můžeš mí říct jediný důvod, proč by se modráci, kvůli Vám museli učit PvP? Aby Vám připravili dobrou zábavu, i když oni se tím třeba nebaví? To trochu koliduje s tím, jak Vy tady brečíte, že Vám všichni kazí Vaši zábavu, ne? Nebo to platí jenom pro Vás a pro modráky ne? Nebo bavit se smíte jenom Vy? :idea:
Ja myslel trebas tohle co sem tu namatkou vyhrabl a nepochopitelne podlehani GM teamu temto vlivum.

Jen pro Tvoje upřesnění. Já jsem neplakal za to, že PK pojížděj dungy. Ať si pojíždí. Já to beru jako riziko a s tím do toho i jdu a snažím se udělat max proto, aby se to nestalo. Ale nikdo mi nebude nutit svůj styl hry jenom proto, aby on se u toho bavil a já mu tu zábavu poskytl, i když mi to nic nepřináší. :idea:

Možná je dobrý si to přečíst všechno, aby jsi pochopil proč. Já reagoval na to, že nějaký PK napsalo, aby se modří naučili PvP a né jen KOP. Pokud mi KOP stačí, tak nevidím důvod, proč bych se měl učit PvP jenom proto, abych někomu, koho "nemám rád" a kazí mi hru, udělal potěšení ze hry. Chápeš? Ale vytrhávat posty z celkového kontextu Ti jde.

Akorát já nevím, co se tu pořád řeší.

Za všechno přeci mohou jen zlí GMs, který nikomu nedají to, co by od neplacené staré hry na starém emulátoru chtěl. Ale všichni vědí přesně, co by měli GMs udělat. Být GM, tak bych Vám to po těch Vašich postech vypnul a můžete si začít dělat svoje servery zaručeně lepší a určitě byste tam natáhli mnoho hráčů.

Hezký zbytek dne.
Naposledy upravil(a) Bizon dne 08.01.2011 00:29:03, celkem upraveno 2 x.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Wrall Nightmare píše:
Prafotr Morava píše:Tenhle cry topic založilo pk.
Omyl, tento cry topic zalozil moderator.
Třeba má taky pk :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Wrall Nightmare píše:Tady jde o to, ze abychom objevili vypravu, musime do dungu (k dungu) skocit asi tak 15x bezvysledne. A pak, treba naposestnacte, konecne objevime mrtve hlidace. Tam, kde neni do dungu vstupenka, je to bez problemu, ale kdyz mame dat pokazde cob, abychom 15x (i vickrat) zjistili, ze tam nikdo neni.. To proste nejde..
A pak vás ti hajzlíci ještě pojedou nebo je nedoběhnete. Fakt by se s tím mělo něco udělat, aby se to vyplatilo dostat se k těm mobařům, co si chodí na pvp do dungu co nejlevněji. :roll:
Bez podpisu
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Prafotr Morava píše:
Inkvizitor Dan píše:Jsem totiz presvedcenej o tom ze to procento je tak mizive, ze po jeho zverejneni trictvrte uplakanku tady bude muset zavrit kufr a trochu se zamyslet nad tim rpoc tu vlastne porad fnukaj.
Tenhle cry topic založilo pk.
Není jedno kdo ho založil?Stejně tu brečí všichni :p
Správce charity válečníků
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Proč není na dp nějaká adekvátní možnost zmodrání pro pk ?
Hraní pk na dp hraničí s masochizmem :p
Správce charity válečníků
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Wrall Nightmare píše:Tady jde o to, ze abychom objevili vypravu, musime do dungu (k dungu) skocit asi tak 15x bezvysledne. A pak, treba naposestnacte, konecne objevime mrtve hlidace. Tam, kde neni do dungu vstupenka, je to bez problemu, ale kdyz mame dat pokazde cob, abychom 15x (i vickrat) zjistili, ze tam nikdo neni.. To proste nejde..
Nemusíte dávat pokaždý cob, můžete si tam zaběhnout s tím, že když tam budou modráci, tak je hezky půjdete doběhnout a když ne, tak si dojdete dungeonek normálně - alespoň uvidíte, jak véééliký mamon tam ti modráci normálně mají.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Koukam, ze jste dotedka nepochopili jak ten dung mel byt od zacatku postavenej a jen diky parazitovani na neschopnosti a nedokonalosti porad zijete v nakem vzdusnem zamku. Ten dung mel byt postaven od zacatku tak, ze odnikud zadarmo nezjistite, ze tam nekdo je. Si ?
Ale my nejzlejsi antipk gm sme dost dlouho vydrzeli tolerovat stav v jakem byl, nebot prestavba je v kompetenci stavitele, a update mapy nebudeme provadet co 10 dni.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Já jsem pro. Ať klidně je portování mimo GZ a recal runy jsou dražší. Ale ještě bych k tomu přidal že každý hráč by mohl vlastnit buď jen PK postavy a nebo jen Blue postavy a né žádný relogovaní podle toho za jakou barvu je to v danou chvilku nejvýhodnější.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Latos píše:Ale ještě bych k tomu přidal že každý hráč by mohl vlastnit buď jen PK postavy a nebo jen Blue postavy a né žádný relogovaní podle toho za jakou barvu je to v danou chvilku nejvýhodnější.
Pro tohle jsem všemi deseti. Aspoň by se vidělo, kdo je opravdu tak pure PK a kdo jen support pro svoji modrou postavu.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Wrall Nightmare

Acarus píše:Koukam, ze jste dotedka nepochopili jak ten dung mel byt od zacatku postavenej a jen diky parazitovani na neschopnosti a nedokonalosti porad zijete v nakem vzdusnem zamku. Ten dung mel byt postaven od zacatku tak, ze odnikud zadarmo nezjistite, ze tam nekdo je. Si ?
Tim se ale tenhle dung zaradil po bok mnoha dalsich nepojezditelnych dungu. Ted muzeme pojet leda tak Ice a Wrong..
Bizon píše:Pro tohle jsem všemi deseti. Aspoň by se vidělo, kdo je opravdu tak pure PK a kdo jen support pro svoji modrou postavu.
Muzu te ujistit, ze to je presne naopak. Cili modryma postavama si supportime PK, abychom ho mohli hrat. PK v tehle dobe nema sanci si na sebe vydelat.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Wrall Nightmare píše:
Acarus píše:Koukam, ze jste dotedka nepochopili jak ten dung mel byt od zacatku postavenej a jen diky parazitovani na neschopnosti a nedokonalosti porad zijete v nakem vzdusnem zamku. Ten dung mel byt postaven od zacatku tak, ze odnikud zadarmo nezjistite, ze tam nekdo je. Si ?
Tim se ale tenhle dung zaradil po bok mnoha dalsich nepojezditelnych dungu. Ted muzeme pojet leda tak Ice a Wrong..
Bizon píše:Pro tohle jsem všemi deseti. Aspoň by se vidělo, kdo je opravdu tak pure PK a kdo jen support pro svoji modrou postavu.
Muzu te ujistit, ze to je presne naopak. Cili modryma postavama si supportime PK, abychom ho mohli hrat. PK v tehle dobe nema sanci si na sebe vydelat.
Pockej, pockej Wralle..
Já jsem klidně pro změny co by zlepšili život PK, ikdyž ho sám nehraju. Ale za to bych udělal i proti opatření v podobě toho co jsem navrhl v mém minulém postu.

No a co se týče PVM, když budou chtít Pk hráči jít dung, tak to nebude že si relognou na modrý a půjdou s minimálním rizikem pojezdu. Pěkně budou muset jít jen za svoje PK postavy. => Že to bude zase o možnost víc PVP v dungu. Když půjdou dung PK, tak jsou ohroženi pojezdem ze strany modráků a naopak když půjdou modráci dung, jsou ohroženi ze strany PK
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Latos píše: No a co se týče PVM, když budou chtít Pk hráči jít dung, tak to nebude že si relognou na modrý a půjdou s minimálním rizikem pojezdu. Pěkně budou muset jít jen za svoje PK postavy. => Že to bude zase o možnost víc PVP v dungu. Když půjdou dung PK, tak jsou ohroženi pojezdem ze strany modráků a naopak když půjdou modráci dung, jsou ohroženi ze strany PK
Jo mit moznost mit jen cerveny nebo jen modry postavy by byla super, akorat si myslim ze tech cervenejch by moc nezustalo,.

P.S. jestli si tvoje PK na sebvbe nevydela, tak to nebude nastavenim, ale tim ze jsi a) levej b) zdechlej c) bojis se delat neco jinyho nez behat kolem dokola po svete, hlavne aby to nebylo daleko do nejakyho portu
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wrall Nightmare

Latos píše:No a co se týče PVM, když budou chtít Pk hráči jít dung, tak to nebude že si relognou na modrý a půjdou s minimálním rizikem pojezdu. Pěkně budou muset jít jen za svoje PK postavy. => Že to bude zase o možnost víc PVP v dungu. Když půjdou dung PK, tak jsou ohroženi pojezdem ze strany modráků a naopak když půjdou modráci dung, jsou ohroženi ze strany PK
Tady je problem, ze uz jenom dostani se ke vstupu do mnoha dungu je pro PK velmi slozite, nekdy az nemozne.
Dudek píše:P.S. jestli si tvoje PK na sebvbe nevydela, tak to nebude nastavenim, ale tim ze jsi a) levej b) zdechlej c) bojis se delat neco jinyho nez behat kolem dokola po svete, hlavne aby to nebylo daleko do nejakyho portu
Jsem rad, ze me tak dobre znas :)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

jde o to, že já, jako modrák, musím po světě běhat abych si vydělal, a PK má v tomto směru přesně stejný možnosti, v GZ si já nevydělám.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět