Tak víš jak zajímá mě to, co jiného se tam dá dělat něž trackovat vypravu, když se tam ani nic nerespuje. A na druhou stranu mě je to buřt já nejsem v postavení pk, kterýmu GM pomalu znemožňujou dobíhat dungy

Možno mu vypadli čočky z očí a hladal ich tam...Aken píše:Tak víš jak zajímá mě to, co jiného se tam dá dělat něž trackovat vypravu, když se tam ani nic nerespuje
Ale nam o to PvP jde... Ale ejn malo guild nam ho da a dokud se modraci nenauci i neco jineho nez Kal Ort Por kdykoliv se jim zableskne obrazovka cervene, budeme holt ty svine co vsechno pojedou...Ducky píše:Vy porad melete to same, jen pojez pojez pojezd, vzdyt vam ani nejde o to PVP, jste k smichu
Zakazat PVP v dungach a bylo by vyreseno takovych problemu.
My taky hrajeme PvM, a nevim kde jsi od nas slysel o snadem mamoneni z pokladu...Retromancer píše:Přeci jen, my modráci hromadíme mamon z těch pokladů tak snadno a není třeba na to nic umět, že si můžem dovolit nějaký ten akt milosrdenství.
Wizzy, precetl jsem si to tu dvakrat a jediny co jsem od tebe zjistil je to, ze jsi Acarovo vlezdořiťWizzy píše:Nic k nicemu
cyve proč tu brečíš nad nějakejma měšťákama když je stejně obcházíte přes loďStanly píše:Kvejky? Tam cekaj dva hodne nadrzeni mestaci, ale neni to nemozny.
Můžeš mí říct jediný důvod, proč by se modráci, kvůli Vám museli učit PvP? Aby Vám připravili dobrou zábavu, i když oni se tím třeba nebaví? To trochu koliduje s tím, jak Vy tady brečíte, že Vám všichni kazí Vaši zábavu, ne? Nebo to platí jenom pro Vás a pro modráky ne? Nebo bavit se smíte jenom Vy?Stanly píše:Ale nam o to PvP jde... Ale ejn malo guild nam ho da a dokud se modraci nenauci i neco jineho nez Kal Ort Por kdykoliv se jim zableskne obrazovka cervene, budeme holt ty svine co vsechno pojedou...
Protože už tam ta lod přes statiky nejde datWilson píše:cyve proč tu brečíš nad nějakejma měšťákama když je stejně obcházíte přes loďStanly píše:Kvejky? Tam cekaj dva hodne nadrzeni mestaci, ale neni to nemozny.
Protože součástí dungu je i pravděpodobnost toho, že tě PK najdou a pojedou. Proto například v Ankhu se toho bát nemusíš ale pokud jsi chtěl jít dorwy, musel jsi počítat s tim, že tam ta šance je vysoká a to PvP potřebovat budeš.Bizon píše:Můžeš mí říct jediný důvod, proč by se modráci, kvůli Vám museli učit PvP? Aby Vám připravili dobrou zábavu, i když oni se tím třeba nebaví? To trochu koliduje s tím, jak Vy tady brečíte, že Vám všichni kazí Vaši zábavu, ne? Nebo to platí jenom pro Vás a pro modráky ne? Nebo bavit se smíte jenom Vy?Stanly píše:Ale nam o to PvP jde... Ale ejn malo guild nam ho da a dokud se modraci nenauci i neco jineho nez Kal Ort Por kdykoliv se jim zableskne obrazovka cervene, budeme holt ty svine co vsechno pojedou...
je videt ze pk opravdu nehras. Kdyby to bylo tak easy jak rikas, a sli by i dal obchazet lodi tak tu o tom neni ani zminka....Wilson píše:]Kvejky
cyve proč tu brečíš nad nějakejma měšťákama když je stejně obcházíte přes loď
Presne, treba použiť hlavu a zamyslieť sa, čo je, alebo nie je košer s pravidlamiLucky píše:inu priste pouzit hlavu
Tazko sa riadi nejakymi pravidlami, ked si GMko moze hocikedy a hocikde vymysliet nove pravidlo ktore si prave porusilNun píše:Presne, treba použiť hlavu a zamyslieť sa, čo je, alebo nie je košer s pravidlami