Remove Trap

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Remove Trap

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Připojuju se k návrhu Retromancera. Detect skill jste vymysleli výborně a určitě by to samé šlo i u remove trapu pokud je tak ultimátní jak píšete.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Nevim teda jak na tech deceit/FDD dmg pastech, ale na tech poruznu ostatnich rozhodne leze

... Vision vs Speech test ...
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Retromancer píše:Jenže při procházení pastí skill nijak nestoupá :) Proto navrhuji, aby se znovuzavedlo trénování, ale omezil se strop. Jako u skillu Detect Hidden. A to proto, aby hráči, kteří ho již mají vytréněn na ultimativní výši nebyli zvýhodněni před novými.
U dmg pasti typu bodaky me to snad nikdy nevylezlo, vylezlo me pouze kdyz jsem tu past zkusil removnout, nekdy se zadarilo a proslapnuti me nic neubralo.
U rp neviditelnych pasti to leze, vzdycky mam radost kdyz z dungu mam +0,1 :)
Ja bych to nechal tak jak to je, beztak lidi co ten skill maji ho vetsinou tolik nevyuzivaji (na dmg pasti) pro ostatni. A kdyz sem tam nekdo najde past tak to jenom potesi, spolehat se na to stejne neda.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

RT je snad jediny skill na DP, ktery se neda namakrovat, ale treini se v prubehu aktivniho hrani...

pro mne je to prijemne zpestreni, ktere mi v prubehu dngu zvedne naladu + mne obcas donuti si do pasti naopak slapnout...

nechapu, proc by se mela ustupovat maxskillcup hunterum... vsak je to smesne:)

tomu presne jednomu cloveku, ktery to ma natreinene na max z drivejsi doby, nezavidte...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Retromancer píše:Jenže při procházení pastí skill nijak nestoupá :) Proto navrhuji, aby se znovuzavedlo trénování, ale omezil se strop. Jako u skillu Detect Hidden. A to proto, aby hráči, kteří ho již mají vytréněn na ultimativní výši nebyli zvýhodněni před novými.
S tim bych se ztotržnil, ale chtěl bych aby si tyky užili i další Clericy ty X hodiny tréningu, jako já. I když to bude třeba jen nepatrných 5%. Ale na Druhou stranu :unibrow: 20% je 20%, škoda že Clerik neměl víc než ten trening zrušily.
Odpovědět