těžba dřeva
Re: těžba dřeva
Retromancer : Chápu toto rozhodnutí. Muselo se to nějak řešit, to je pravda .. Ale si to vem, jses uplně na začátku, nic nemůžeš prodat, jenom cenný předmět, který se ti stejně objeví jen u příšery která za to stojí. Toto si myslím že mělo být omezený jen až nad určitou úroveň, kdy by toho mohl daný dráč zneužívat. .. Ale jinak s tím nic nenadělám, začátky .. snad na ně budu vzpomínat dobře ))
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Určitě budeš... Kolikrát jsem si už založil novou postavu jen proto aby měla prázdnou banku a mohl jsem si procházet nb dungeony (místa, kam se dostanou pouze nováčci) a znovu zkoušet, které potvory zabiji a od kterých je lepší prozatím utéct...mililim píše:začátky .. snad na ně budu vzpomínat dobře ))
Všichni začínali, objevuj svět, trpělivě piplej postavičku, jejíž povolání tě zaujalo a až tě nebude bavit poznávat svět samotného, tak se zkus přihlásit do nějaké guildy...
Plno hráčů budeš jako nováček bavit. Vítej na dp.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Divej se, rikas, ze prodat se daji jen vzacne veci, ale to neni pravda
Prodas veci z lumber, mining a to jsou skily na ktere krome krompace a seker nic nepotrebujes
Kdyz uz budes mit za co nakoupit regy a prazdne svitky(urcite sis vsiml, ze se ceny u vendoru ruzni takze nakoupis ty lacine) tak ty pak muzes se ziskem prodavat
Mas maga, takze postupne zacni trenovat alchemy, inscript a vyrobky opet muzes prodat
Ale pokud bych ti mel radit tak hrat sam, nikoho neznat, nic nemit a ani nechtit s nekym hrat tak zacinat s magem, nebo necromancerem je horsi volba
Jsou gildy ktere vezmou i zacatecniky, jen bys to musel zkusit
Ono uz sem ti to psal, ale nejspis to uz nikdo nedela, ale v kazdem cechu byvala truhla, nad ni cedule s icq na spravce cechu a ten ti dal veci do zacatku a to nejdulezitejsi, dal ti rady co a jak
Pravdepodobne jsi uplne jiny typ nez ja, takze rady at jdes do nb dungu http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?f=7&t=29 asi nectes
Prodas veci z lumber, mining a to jsou skily na ktere krome krompace a seker nic nepotrebujes
Kdyz uz budes mit za co nakoupit regy a prazdne svitky(urcite sis vsiml, ze se ceny u vendoru ruzni takze nakoupis ty lacine) tak ty pak muzes se ziskem prodavat
Mas maga, takze postupne zacni trenovat alchemy, inscript a vyrobky opet muzes prodat
Ale pokud bych ti mel radit tak hrat sam, nikoho neznat, nic nemit a ani nechtit s nekym hrat tak zacinat s magem, nebo necromancerem je horsi volba
Jsou gildy ktere vezmou i zacatecniky, jen bys to musel zkusit
Ono uz sem ti to psal, ale nejspis to uz nikdo nedela, ale v kazdem cechu byvala truhla, nad ni cedule s icq na spravce cechu a ten ti dal veci do zacatku a to nejdulezitejsi, dal ti rady co a jak
Pravdepodobne jsi uplne jiny typ nez ja, takze rady at jdes do nb dungu http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?f=7&t=29 asi nectes
A kde je v minocu vstup do toho NB dungeonu pro zacatecniky.
Jsem to tam prosmejdil, ptal se ale nikdo neporadil, pry ze zemru ..
Jsem to tam prosmejdil, ptal se ale nikdo neporadil, pry ze zemru ..
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Od banky směrem na jihovýchod (kolmo dolů po obrazovce) a narazíš na bilou gate tak to je ono.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
ten dungeon se mozna jmenuje jesle, ale stejne je docela dost tezkej, pro samotnyho maga ..
Jinak mam magery 30.1 ale stale nemuzu vyvolat krokouse. To nejak dyl trva nez se mi tam vedle toho kurete objevi navic krokodyl ? Nebo je k tomu zapotrebi neco vic ? diky ..
Jinak mam magery 30.1 ale stale nemuzu vyvolat krokouse. To nejak dyl trva nez se mi tam vedle toho kurete objevi navic krokodyl ? Nebo je k tomu zapotrebi neco vic ? diky ..
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
pravdeodobne mas 30.1 nerealne hodnoty, zaskrtni si v listu se skillama Show Real...
aha
tak real mam 27 .. tak jdu zabijet stvury ..
dik
tak real mam 27 .. tak jdu zabijet stvury ..
dik
Ano prave jsi se naucil, ze zacinajici mag neni moc silny a samotnemu se mu tezko hraje. Ale na foru se muzes docist, ze ty jesle si pravidelne sam chodil craft, mel samozrejme ne zacatecnickou vybavu a "bojove" jezditko Zostrichmililim píše:ten dungeon se mozna jmenuje jesle, ale stejne je docela dost tezkej, pro samotnyho maga ..
Kdyz, ale trosku potrenujes tak uz te to sice do jesli nepusti, ale cekaji na tebe nb dungy vesper, yew a nujelm, nb dungeon Orcish Hideout ten si muzes zkouset az do skoro maxnuti postavy
Jen se te jeste zeptam, neni zde sice mnoho zacatecnickych questu, ale znas je? Delal si je?
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=questy
A uz jsi zkousel nejakou gildu? Za to nic nedas zkusit to
Tak ted uz mam krokodyly a hned je to o necem jinym. Sehnal jsem si prut, ulovil rybu, naporcoval nozem, ale jak ji snist ze ?
Gilgu jsem jeste nezkosel, zatim jsem ani nevedel jak se do nejake dostat.
Jinak zatim jsem byl jen v Minocu. Na ostatni dungeony si zatim netroufam.
Gilgu jsem jeste nezkosel, zatim jsem ani nevedel jak se do nejake dostat.
Jinak zatim jsem byl jen v Minocu. Na ostatni dungeony si zatim netroufam.
Ryby si schovávej, můžeš si udělat cooking. Nech si od crafta (hráče) vyrobit pánvičku. Steaky pak můžeš jíst. Ryby, co můžeš jíst syrové poznáš - už Ti je tu někdo vypisoval.
Do guildy se většinou můžeš přihlásit napsáním přihlášky na forum guildy (stránky guild najdeš v seznamu na webu DP)
Do guildy se většinou můžeš přihlásit napsáním přihlášky na forum guildy (stránky guild najdeš v seznamu na webu DP)
Ted to nemyslim nijak ve zlym, ale nemyslim si ze by cooking byl zrovna nak moc rentabilni ve srovnani se stravenym casem treningu a kdyz vemem v potaz ze je to zacatecnik, tak mi nak nejde do hlavy k cemu by mu to vubec bylo..Redd píše:můžeš si udělat cooking
Pokud ho nechceš, tak si ho nedělej. Píšu, že si má steaky schovávat, ne že ho musí dělat hned.
Tak panev uz mam a par upecenych stejku uz jsem sezral abyla to basta
Mel jsem tak 150 stejku a podarilo se mi uvarit a nespalit tak 15ks a vareni se mi zvedlo jen dvakrat. Takze naucit se dobre varit je fakt tezky a na tomto svete zbytecny. Jinak jsem nechytl ani jednu zazracnou rybu, ty se asi chytaj nekde jinde a z lodi.
Mel jsem tak 150 stejku a podarilo se mi uvarit a nespalit tak 15ks a vareni se mi zvedlo jen dvakrat. Takze naucit se dobre varit je fakt tezky a na tomto svete zbytecny. Jinak jsem nechytl ani jednu zazracnou rybu, ty se asi chytaj nekde jinde a z lodi.
Mně osobně teda nejvíc k získání peněz na trénink pomohl mining. Je to docela dost bezpečnej trénink a ingoty se daj dost dobře zpeněžit. Stačí ti pár krumpáčů a pack koní na ingy. Navíc potom získáš skill na vykopávání mapek který můžes sám chodit. (Doporučuju mít už natrénovanou Magery )
Ano rybarit z lodi. Na nekterem mole urcite uvidis nekoho na lodi takto rybarit, tak si dobre prohledni jak to dela a nebo se ho zeptej na radu
Magicke ryby, ale muzes ziskat i jinak nez rybarenim. Kazdopadne asi ti nikdo nerekl, ze je lepsi nejist a byt hladovy. Jednak, kdyz jses prejezeny obyc stejku uz nejde jist, takze az budes potrebovat snist magickou rybu nepujde to. A druha vec je, ze kdyz jsi hladovy tak se ti sice nedoplnuji zivoty pri zraneni, ale take neklesaji, kdyz mas boost (jestli to rikam spatne omlouvam se)
Magicke ryby, ale muzes ziskat i jinak nez rybarenim. Kazdopadne asi ti nikdo nerekl, ze je lepsi nejist a byt hladovy. Jednak, kdyz jses prejezeny obyc stejku uz nejde jist, takze az budes potrebovat snist magickou rybu nepujde to. A druha vec je, ze kdyz jsi hladovy tak se ti sice nedoplnuji zivoty pri zraneni, ale take neklesaji, kdyz mas boost (jestli to rikam spatne omlouvam se)
tak mě sejmuj nějakej HOMELES
To fakt opruz, člověk je rád že vůbec sešle kouzlo on přijde a sejme mě. Fakt nevím co z toho měl
Oravdu opruz.
Asi si najdi lepší zábavu na dlouhé zímní večery.
Jinak díky všem tady za rady a za pomoc.
To fakt opruz, člověk je rád že vůbec sešle kouzlo on přijde a sejme mě. Fakt nevím co z toho měl
Oravdu opruz.
Asi si najdi lepší zábavu na dlouhé zímní večery.
Jinak díky všem tady za rady a za pomoc.
Ano zanadavej si, ale s kamaradem na icq. Rozhodne ne na foru a ani do hry. Jednak tim toho zlodeje jen potesis, nekteri jsou opravdu blbci a druha vec koledujes si o trest od gm
Casem az vytrenujes postavu se naucis i pvp a temdle dobrakum se budes schopen branit minimalne utekem. Ale opravdu se snaz i kdyz vim, ze je to v tu chvili velmi tezke, nedavat do hry znat to jak ses nastvanej. Nepomuzes si tim a toho blbce tim jen rozesmejes a bude si myslet jaka je hvezda. S 90% zlodeju, kdyz te zabijou se vubec nesnaz o kontakt "dej war ja te resnu" "je promin ja mackl blbou klavesu" "dej znova warmod te resnu" ... rovnou bud kopni helproom, nebo jdi k reserovy
A najdi si gildu
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=seznam_guild
Na jejich strankach/forech uvidis jestli jsou aktvivni a co jsou zhruba zac
Casem az vytrenujes postavu se naucis i pvp a temdle dobrakum se budes schopen branit minimalne utekem. Ale opravdu se snaz i kdyz vim, ze je to v tu chvili velmi tezke, nedavat do hry znat to jak ses nastvanej. Nepomuzes si tim a toho blbce tim jen rozesmejes a bude si myslet jaka je hvezda. S 90% zlodeju, kdyz te zabijou se vubec nesnaz o kontakt "dej war ja te resnu" "je promin ja mackl blbou klavesu" "dej znova warmod te resnu" ... rovnou bud kopni helproom, nebo jdi k reserovy
A najdi si gildu
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=seznam_guild
Na jejich strankach/forech uvidis jestli jsou aktvivni a co jsou zhruba zac
Pheme : jasny, promin, ale nastvalo me to. je to hra ..
Mám ještě dotaz, jakýma svitkama dobiju travel book. Díky