Stity
Re: Stity
Taky nesouhlas s -skillama do stitu. Prece si dost lidi udelalo specky, kvuli bonusům do skillu -> mensi miss a ted i se speckou by to zas bylo jak predtim?
Jeste Rangerovi pridava Fenc, Taktiku a Parrying:)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
zruste vsechny slabe a nenosene veci a enchte jen ty top a nikdy se nestane ze se nejaky nebude nosti .. 

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ok, jsem zvědavý, jak budou hrát ti, kteří topka nemají a jak dlouho to vydrží těm, kteří je mají.
Neměl jsem na mysli negaci bonusu do skillu ze štítů u Teutona/Ostrostřelce, ale to že např iškariot má +10 do mf díky mf zbraním a takhle by vzal do ruky jendoručku, -skill štít a jehle, velká výhoda v pr...
Tam kde stity tomu ci onomu pridavaji by zustalo.Xan píše:Neměl jsem na mysli negaci bonusu do skillu ze štítů u Teutona/Ostrostřelce, ale to že např iškariot má +10 do mf díky mf zbraním a takhle by vzal do ruky jendoručku, -skill štít a jehle, velká výhoda v pr...
Skilly by bral prevazne hlavne(5/10) jen a pouze heather. Neco malo kite. (2-4).
Iskariot +10mf - 10mf je tam kde byl driv ... s heatherem, takze skill ma porad a ne ze ne, a mlatit muze aj s mensima stitama ...
No o to mi šlo ,aby se nedostal tam, kde dřív a tudiž specializace k prdu. Ale když to bude jen u 2 nejvíc ar štítů a né u všech, tak to souhlas... když se teda iškariotům zprovozní spešl fuknce u všech typů silver/shadow(nebo u čeho to chybí, asi jen shadow) štítů, a nebude spešl jen heater, jak jsem psal v dané sekci;)
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No nakonec to dopadne tak, že heather budou nosit jak clerdové (těm je výška jejich MF celkem úplně ukradená), tak válečníci (s róbou stále 120). Trochu to omezí paladiny. Jsme celkem tam, kde jsme byli - nevidím v tom nijak zvlášť výraznou změnu. A ono je to asi dobře.
Každopádně když už se tu rozebírá téma štítů - nechce se vám zaměřit na vysoký armor všeho ostatního co nejsou pláty a chainy? Respektive porovnat kůže, róby a kosti s chain částmi.
PS : Pokud se vám chce vážně omezit nošení heatherů, stačí omezit příliv MC, nebo neprodávat +15 a +20 heathery v recyklátorech
Každopádně když už se tu rozebírá téma štítů - nechce se vám zaměřit na vysoký armor všeho ostatního co nejsou pláty a chainy? Respektive porovnat kůže, róby a kosti s chain částmi.
PS : Pokud se vám chce vážně omezit nošení heatherů, stačí omezit příliv MC, nebo neprodávat +15 a +20 heathery v recyklátorech

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nic lepsiho sem teda bohuzel nevymyslel, ale me se to ani trochu nelibi to snizovani skillu. Pac na to z 90ti procent doplatej jen chary, ktery si bez poradnyho stitu nezabouchaj. ( Respektive je bez poradnyho stitu vyikackuje kazda socka) War si to vykompenzuje rychlou jednoruckou, vamp v morfu to nepocejti vubec ( nevim jestli je zrovna odveci tim morf vampa opet posilovat). Zato paladin bude vecne bez fame, vamp v odmorfu bude dobrej tak leda na kouzleni, klerici radsi nebudou mlatit vubec (coz je uplne zbytecny ochuzeni postavy). Krom toho bych to osobne resil tim ze budu nosit 2 stity. To znamena ze v krizovce to nezmeni vubec nic a akorat budu zbytecne vic umirat tam kde to neni nutny na ikacka od relativne low monster, budu vic nasranej, protoze to prinese ztizeni jen tam kde to neni potreba.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
boze!!!!!!!zruste rovnou cely DP!!!!!toto uz neni mozne co furt vymejslite za kktiny:(
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nerouhej se.
Zvedněte plošně všem mobům +10% dmg +10% AR a je to 

osobne jsem pro zmenseni ar vsem brnenim, krom magovskych o 30 - 50 procent ar... a pridal bych par statu...
neoslaboval bych pouze stity...
odstranilo by to nesmrtelne tanky a posililo topka...
ze strany gm by to znamenalo mene IK monster a vice moznosti a kombinaci pri stavbe dungeonu - ruznou kombinaci non-ik monster... ktera nyni neni z duvodu "nesmrtelnych", preboostenych a prearmorovanych hracu, dle meho, mozna...
ze strany gm by to znamenalo mene IK monster a vice moznosti a kombinaci pri stavbe dungeonu - ruznou kombinaci non-ik monster... ktera nyni neni z duvodu "nesmrtelnych", preboostenych a prearmorovanych hracu, dle meho, mozna...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Já bych posilil Mrakoplasovi IQ tak o 30-50 bodů aby byl vyrovnán alespoň houpacímu koni.
Mohl bys mi vysvětlit, proč by se tebou navrhovaná změna neměla týkat právě mágských kůží, které jsou už v současnosti skoro vyrovnané plátům? Fakt, než příště něco postneš, tak se nad tím alespoň trochu zamysli, případně požádej vašeho psa, ať to udělá za tebe...

Mohl bys mi vysvětlit, proč by se tebou navrhovaná změna neměla týkat právě mágských kůží, které jsou už v současnosti skoro vyrovnané plátům? Fakt, než příště něco postneš, tak se nad tím alespoň trochu zamysli, případně požádej vašeho psa, ať to udělá za tebe...
Ehm, snižování skillů s použitím štítů, k tomu bych jenom doplnil, že upír, který už teď dost drsným způsobem missuje by pak missoval ještě víc a on kontaktní souboj v chain/ring brnění bez štítu je dost drsná představa ... ovšem asi by nebyl problém tohle povolání z této mašinerie vynechat ...
Kelnor - Člen Spolku
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Inkvizitor Dan píše:Nic lepsiho sem teda bohuzel nevymyslel, ale me se to ani trochu nelibi to snizovani skillu. Pac na to z 90ti procent doplatej jen chary, ktery si bez poradnyho stitu nezabouchaj. ( Respektive je bez poradnyho stitu vyikackuje kazda socka) War si to vykompenzuje rychlou jednoruckou, vamp v morfu to nepocejti vubec ( nevim jestli je zrovna odveci tim morf vampa opet posilovat). Zato paladin bude vecne bez fame, vamp v odmorfu bude dobrej tak leda na kouzleni, klerici radsi nebudou mlatit vubec (coz je uplne zbytecny ochuzeni postavy). Krom toho bych to osobne resil tim ze budu nosit 2 stity. To znamena ze v krizovce to nezmeni vubec nic a akorat budu zbytecne vic umirat tam kde to neni nutny na ikacka od relativne low monster, budu vic nasranej, protoze to prinese ztizeni jen tam kde to neni potreba.

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne ze to klikas ty smudlo takove mam nejradejiMrakoplas píše:osobne jsem pro zmenseni ar vsem brnenim, krom magovskych o 30 - 50 procent ar... a pridal bych par statu...

Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)