Drow City

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Drow City

Příspěvek od Deacon Frost »

Chlapi, ten deed, co jste dali do pokladu byl časově propadlý, takže se obrátil v prach. Rovnou si ho můžete nechat, ale udělat mi to u ohrádky, tak bych byl mrzutý :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

uz je to opravene nebo porad z Delucie jde trackem zjistit jestli je nekdo v Drow City? Mam pocit ze jsem cetl ze to bude opraveny s novu mapou... na kdy se ta nova mapa chysta?
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Jde se do toho pruchodu pořád dostat..takže tracknout jde...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Night Storm píše:uz je to opravene nebo porad z Delucie jde trackem zjistit jestli je nekdo v Drow City? Mam pocit ze jsem cetl ze to bude opraveny s novu mapou... na kdy se ta nova mapa chysta?
14dni cca.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

A proč to jde teďka ještě lehčejc trackovat ze stok? Moc fér mi to nepříjde..:p
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Už ten tracking zakažte kompletně, bude alespoň větší sranda :lol:
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Retromancer píše:Už ten tracking zakažte kompletně, bude alespoň větší sranda :lol:
Tak proc se nesmeju?
Sejra 26 čer 2009

Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .

Eliška čt únor 19, 2009

Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

To , že trackuješ dung z jiného dungu nebo uplně jiného místa mi příde dost non-rp
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dyt by sme bez toho DC chcipli hlady plz ne! :\
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Když jsme u toho, v nějakém topicu pár měsíců z5 se po změně virtues portů pro blue mluvilo o alternativě pro pk, jakpak to s tím vypadá?
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Rainbow píše:To , že trackuješ dung z jiného dungu nebo uplně jiného místa mi příde dost non-rp
JJ ten presun od pruchodu za Delem se vydaril, ale hold uz nikdo nedoresil Stoky
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Nikdo vam nebrani to predelat v mape a poslat nekteremu z gm
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Mulambo píše:Nikdo vam nebrani to predelat v mape a poslat nekteremu z gm
asi stejně jak nikdo nebrání vám, to předělat? předpokládám že ty GM acc kvůli něčemu takovýmu máte...
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Big Bud píše: asi stejně jak nikdo nebrání vám, to předělat? předpokládám že ty GM acc kvůli něčemu takovýmu máte...
Mno ja nevim, ale co je mi znamo, tak mapmaker byl dlouho bez gm statusu a predelaval mapu z vlastni iniciativy pouze jako hrac bez nejakych vyhod. Dneska uz se nikdo takovy asi nenajde co.
Se nedivim, ze na to gms kaslou, ono tri mesice se kazdy den s*rat s predelavanim mapy a jedine co lidi zajima je trackovani blbych drowu, bych se vykaslala to delat znovu, jak nosit drivi do lesa.
Show is over motherlovers!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Mara z Acoma píše: Se nedivim, ze na to gms kaslou, ono tri mesice se kazdy den s*rat s predelavanim mapy a jedine co lidi zajima je trackovani blbych drowu, bych se vykaslala to delat znovu, jak nosit drivi do lesa.
Presne jak jsem predpovedel ou yeah...
Jinac nemuzes se tem lidem divit kdyz tam kvuli pozici na mape tak moc tratí ... ze uz tam neni ani noha... ani ruka ... ani hlava nic ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

mno ja vím že Lucky tobě to nevadí když hraješ pk, ale nemít pk myslím že by se ti taky nelíbilo když by tě někdo trackoval z jiný části mapy ....
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Wilson píše:mno ja vím že Lucky tobě to nevadí když hraješ pk, ale nemít pk myslím že by se ti taky nelíbilo když by tě někdo trackoval z jiný části mapy ....
Me vadilo zazdivani pravidloveho baraku ze sosek, guardeni v mem baraku v gz a videl jsem v tom jasne porusovani pravidel, to same kdyz okolo kovarny nekdo spehoval za ptacka, po chvili za ducha ...
Ja samozrejme psal ze se jim ehm vám nebo vsem, vlastne i nam, nemuzu divit ze to vadi o tom zadna zejo...
Ale zase na to kolik lidi sme tma uz chytli tak ten brek zatim vede Amonthia, cest jim tedy.
N píše: A nebo jeste nejlip pouzivat takovy zajmavy skripticek, co ?
Nic ?
Neco bych mel jestli chces podelim se, mam na sipku, selfbufy, mozna i alchemka by se nasla takze jestli nemas, urcite mi napis... jsem ke vsemu svolny :unibrow:
Hated

Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

guardeni v tvem baraku v gz? tak asi jako Pk nemáš být v baráčku v GZ to ti asi nedošlo viď? .. Zazdívání baráku jako porušování pravidel? hlavně že pak jako velkej krutohustor na všechno napíšeš, že je to brek.. Já myslel, že se drowy přesunovali právě z důvodů trackovatelnosti z jinýho místa... kdyby jim to příšlo v pohodě, tak to asi přesouvat nebudou ne?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Takova technicka, drowy se nepresouvali, presouvali se jen ty pruchody, ze kterych se trackovalo.

Ostatne stejne dobre trackovat z venku jdou trebas TK ... pokud by to bylo v zajmu dungeonu, tak uz nekdo na zacatek pichnul jen jednou dvere s hlidacem 100 110 1. Ze jste to vy, ze ptam se hlavniho architekta.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Acarus píše:Takova technicka, drowy se nepresouvali, presouvali se jen ty pruchody, ze kterych se trackovalo.

Ostatne stejne dobre trackovat z venku jdou trebas TK ... pokud by to bylo v zajmu dungeonu, tak uz nekdo na zacatek pichnul jen jednou dvere s hlidacem 100 110 1. Ze jste to vy, ze ptam se hlavniho architekta.
Díky, taková odpověď tu chyběla.. Pak bych jenom poprosil nějak dát vedět, jaký padl verdikt..:)
Odpovědět