Drow City
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drow City
Chlapi, ten deed, co jste dali do pokladu byl časově propadlý, takže se obrátil v prach. Rovnou si ho můžete nechat, ale udělat mi to u ohrádky, tak bych byl mrzutý 

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
uz je to opravene nebo porad z Delucie jde trackem zjistit jestli je nekdo v Drow City? Mam pocit ze jsem cetl ze to bude opraveny s novu mapou... na kdy se ta nova mapa chysta?
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jde se do toho pruchodu pořád dostat..takže tracknout jde...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
14dni cca.Night Storm píše:uz je to opravene nebo porad z Delucie jde trackem zjistit jestli je nekdo v Drow City? Mam pocit ze jsem cetl ze to bude opraveny s novu mapou... na kdy se ta nova mapa chysta?
A proč to jde teďka ještě lehčejc trackovat ze stok? Moc fér mi to nepříjde..:p
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Už ten tracking zakažte kompletně, bude alespoň větší sranda 

Tak proc se nesmeju?Retromancer píše:Už ten tracking zakažte kompletně, bude alespoň větší sranda
Sejra 26 čer 2009
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
To , že trackuješ dung z jiného dungu nebo uplně jiného místa mi příde dost non-rp
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dyt by sme bez toho DC chcipli hlady plz ne! :\
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u toho, v nějakém topicu pár měsíců z5 se po změně virtues portů pro blue mluvilo o alternativě pro pk, jakpak to s tím vypadá?
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
JJ ten presun od pruchodu za Delem se vydaril, ale hold uz nikdo nedoresil StokyRainbow píše:To , že trackuješ dung z jiného dungu nebo uplně jiného místa mi příde dost non-rp
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo vam nebrani to predelat v mape a poslat nekteremu z gm
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
asi stejně jak nikdo nebrání vám, to předělat? předpokládám že ty GM acc kvůli něčemu takovýmu máte...Mulambo píše:Nikdo vam nebrani to predelat v mape a poslat nekteremu z gm
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja nevim, ale co je mi znamo, tak mapmaker byl dlouho bez gm statusu a predelaval mapu z vlastni iniciativy pouze jako hrac bez nejakych vyhod. Dneska uz se nikdo takovy asi nenajde co.Big Bud píše: asi stejně jak nikdo nebrání vám, to předělat? předpokládám že ty GM acc kvůli něčemu takovýmu máte...
Se nedivim, ze na to gms kaslou, ono tri mesice se kazdy den s*rat s predelavanim mapy a jedine co lidi zajima je trackovani blbych drowu, bych se vykaslala to delat znovu, jak nosit drivi do lesa.
Show is over motherlovers!
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Presne jak jsem predpovedel ou yeah...Mara z Acoma píše: Se nedivim, ze na to gms kaslou, ono tri mesice se kazdy den s*rat s predelavanim mapy a jedine co lidi zajima je trackovani blbych drowu, bych se vykaslala to delat znovu, jak nosit drivi do lesa.
Jinac nemuzes se tem lidem divit kdyz tam kvuli pozici na mape tak moc tratí ... ze uz tam neni ani noha... ani ruka ... ani hlava nic ...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mno ja vím že Lucky tobě to nevadí když hraješ pk, ale nemít pk myslím že by se ti taky nelíbilo když by tě někdo trackoval z jiný části mapy ....
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Me vadilo zazdivani pravidloveho baraku ze sosek, guardeni v mem baraku v gz a videl jsem v tom jasne porusovani pravidel, to same kdyz okolo kovarny nekdo spehoval za ptacka, po chvili za ducha ...Wilson píše:mno ja vím že Lucky tobě to nevadí když hraješ pk, ale nemít pk myslím že by se ti taky nelíbilo když by tě někdo trackoval z jiný části mapy ....
Ja samozrejme psal ze se jim ehm vám nebo vsem, vlastne i nam, nemuzu divit ze to vadi o tom zadna zejo...
Ale zase na to kolik lidi sme tma uz chytli tak ten brek zatim vede Amonthia, cest jim tedy.
Neco bych mel jestli chces podelim se, mam na sipku, selfbufy, mozna i alchemka by se nasla takze jestli nemas, urcite mi napis... jsem ke vsemu svolnyN píše: A nebo jeste nejlip pouzivat takovy zajmavy skripticek, co ?
Nic ?

guardeni v tvem baraku v gz? tak asi jako Pk nemáš být v baráčku v GZ to ti asi nedošlo viď? .. Zazdívání baráku jako porušování pravidel? hlavně že pak jako velkej krutohustor na všechno napíšeš, že je to brek.. Já myslel, že se drowy přesunovali právě z důvodů trackovatelnosti z jinýho místa... kdyby jim to příšlo v pohodě, tak to asi přesouvat nebudou ne?
Takova technicka, drowy se nepresouvali, presouvali se jen ty pruchody, ze kterych se trackovalo.
Ostatne stejne dobre trackovat z venku jdou trebas TK ... pokud by to bylo v zajmu dungeonu, tak uz nekdo na zacatek pichnul jen jednou dvere s hlidacem 100 110 1. Ze jste to vy, ze ptam se hlavniho architekta.
Ostatne stejne dobre trackovat z venku jdou trebas TK ... pokud by to bylo v zajmu dungeonu, tak uz nekdo na zacatek pichnul jen jednou dvere s hlidacem 100 110 1. Ze jste to vy, ze ptam se hlavniho architekta.
Díky, taková odpověď tu chyběla.. Pak bych jenom poprosil nějak dát vedět, jaký padl verdikt..Acarus píše:Takova technicka, drowy se nepresouvali, presouvali se jen ty pruchody, ze kterych se trackovalo.