Uprava herniho nastaveni
Uprava herniho nastaveni
Po par tydneh pobytu v cove sem si hodne vsiml ze se tam jede modrak z modrakem kolikrat tam vidim mrtve tela a nikdo nema kil.
postupem casu sem si vsiml ze se nekteri crimuji umyslne stim ze donich jedou modraci jen tak na oko a cekaji az se donej opre nekdo kdo ma slusny mamon v tu chvili se modraci jedouciho crima na oko otoci na neznameho modraka ktereho zacinaji parovad do doby nez ho sjede ten na co byl crim.
Docela mi vadi ze toto se tam deje porad a hlavne ze ti co pomahaji parovat z toho vyvaznou bez postihu jak karmou tak kilem.
Ocekavam ze se zde obevi odpovedi ve forme: Dobre ti tak nemas se zapoovat do boje.
Odpoved tu casem taky padne.
postupem casu sem si vsiml ze se nekteri crimuji umyslne stim ze donich jedou modraci jen tak na oko a cekaji az se donej opre nekdo kdo ma slusny mamon v tu chvili se modraci jedouciho crima na oko otoci na neznameho modraka ktereho zacinaji parovad do doby nez ho sjede ten na co byl crim.
Docela mi vadi ze toto se tam deje porad a hlavne ze ti co pomahaji parovat z toho vyvaznou bez postihu jak karmou tak kilem.
Ocekavam ze se zde obevi odpovedi ve forme: Dobre ti tak nemas se zapoovat do boje.
Odpoved tu casem taky padne.
Acarus píše:Pk breci ze ho sestrelil guard v guardzone :p no to mi omyj zada.
Re: Uprava herniho nastaveni
Na crima utocit nemusis, takze kdyz te potom zabije, je to tvoje chyba. Na druhou stranu, pokud te pak paruji modraci, ktere jsi neatacknul, tak to je podle me na Prudice.
Radeji zde upresnim.Wrall Nightmare píše:Na crima utocit nemusis, takze kdyz te potom zabije, je to tvoje chyba. Na druhou stranu, pokud te pak paruji modraci, ktere jsi neatacknul, tak to je podle me na Prudice.
Nejde mi oto ze mne zabije ten crimanal co sem ho jel ale to ze mne v tu cvhili zacnou parovat modraci na ktere sem ani nesahl aby mne mohl kilnout ten co byl crim presneji beha po cove skupinka lidi co toto provozuji.
tim ze jdu do crimasem si plne vedom ze mne po odcrimnuti muze 30 minut kilovat ci gardit ale nejdu donej stim ze pocitma ze mne zacnou parovac modraci co jely crima aby mne crim mohl slozit vyfulit a rozdat to mezi ostatni co mu vtom pomahaji.
Ja to pochopil dobre, ale kdybys na toho crima neutocil, tak te pak ani ty modraci neparujou.Ashe píše:Radeji zde upresnim.
Nejde mi oto ze mne zabije ten crimanal co sem ho jel ale to ze mne v tu cvhili zacnou parovat modraci na ktere sem ani nesahl aby mne mohl kilnout ten co byl crim presneji beha po cove skupinka lidi co toto provozuji.
tim ze jdu do crimasem si plne vedom ze mne po odcrimnuti muze 30 minut kilovat ci gardit ale nejdu donej stim ze pocitma ze mne zacnou parovac modraci co jely crima aby mne crim mohl slozit vyfulit a rozdat to mezi ostatni co mu vtom pomahaji.
Navic mas trochu nedostatky ve znalostech, gardit te nemuze, muze te jenom beztrestne zabit. Takze staci byt v GZ a nemusis se bat utoku od kohokoliv jinyho nez od byvaleho crima.
toho sem si taky vsiml , ze to tak nekteri zneuzivaju , jeden sa crimne a cekaju kdo nan ho zautoci a jak nekdo tak udela tak nabehnu jeho kamaradi a zacnu te parovat dokud nezemres ... taky sem zazil ze si jeden zavolal aj pkcka na pomoc ... ale jak uz to tady zname tak se tim nikdo nebude zase zabyvat ... jinak kdyz je bavi zabijat modraky at si udelaju pk a ne ze budu prasit za blue
Naposledy upravil(a) Feebe dne 25 říj 2010 16:07, celkem upraveno 1 x.
Me nedostatky ohledne grdeni nechme tam kde sou i kdyz mas vnich pravdu ale ty tady nechcem presneji nechci resit.
Ale davam ti za pavdu.
Ale davam ti za pavdu.
1)Pořiďte si ou fotak, běhejte s velmi roztaženým journalem, nahazejte ,info na ucastniky zajezdu kvuli IDckam, poslete to GM a pak verim, ze se to resit zacne
2)Nejezdte crimy za blue, kdyz na to nemate
3) Dejte uz konecne do Cove (+ do runebooku k popisku Cove) cedulku "Vstup na vlastni nebezpeci" a vyvaznete Cv a okoli mimo pravidla a bude klid
3) Dejte uz konecne do Cove (+ do runebooku k popisku Cove) cedulku "Vstup na vlastni nebezpeci" a vyvaznete Cv a okoli mimo pravidla a bude klid
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Za dob starsiho Ch/O sem z parapasti vysvobodil sipkou vysateho Era ... a stalo se presne toto.. Nejaky bart a phoebe me najednou zacali parovat aby me nejaky ero mohl zabit no hnus ty chaosaci, nevazi si pomoci od neutralu, pls ban je!Feebe píše:toho sem si taky vsiml , ze to tak nekteri zneuzivaju , jeden sa crimne a cekaju kdo nan ho zautoci a jak nekdo tak udela tak nabehnu jeho kamaradi a zacnu te parovat dokud nezemres ... taky sem zazil ze si jeden zavolal aj pkcka na pomoc ... ale jak uz to tady zname tak se tim nikdo nebude zase zabyvat ... jinak kdyz je bavi zabijat modraky at si udelaju pk a ne ze budu prasit za blue
1.) Se ti nato vsechna GM's vis co .....Xan píše:1)Pořiďte si ou fotak, běhejte s velmi roztaženým journalem, nahazejte ,info na ucastniky zajezdu kvuli IDckam, poslete to GM a pak verim, ze se to resit zacne
2.) co zde pises je hoadina kracici od tema veci.
3.) Tim padem by to znamenalo nongz cos by si nechtel
vstup na vlastni nebezpeci a mimo pravidla prece hnedneznamena gz:pAshe píše: 3.) Tim padem by to znamenalo nongz cos by si nechtel
jako by si neznal DP