Ranger
Re: Ranger
cca tyden nam dejte na to, az si to zkusite, test odhalil spoustu nejasnosti, ale nejlip to dycky odladite az vy. po tydnu se vse uzavre. Prstynek na tamovani se pridal ano, ale nikde se nenapsalo kolik bude komu pridavat. Udelal sem ho ponevadz sem podlehl hysterii nekterych zde na foru.
Já bych ten prsten zrušil, protože pak přestává být pro mě zajimavé povolání druida. Čekal sem něco v tom smyslu, že druid bude ten co ochočí vše a ne odstřelovač a shaman.
Nemohlo by se to NPC na q druidské hulky dat jen na jedno místo ? Takhle ho hledám po všech městech resp nemá zrovna malý a rád bych to taky do toho týdne vyzkoušel.
Souhlasím. Je to tak, proč sebrat druidovi výhodu před ostatníma to je jako dovolit morfovat druidovi shaman morfy ale jen základní a ty vylepšený může až když si pořídí nějaký jiný dražší item než shamanAken píše:Já bych ten prsten zrušil, protože pak přestává být pro mě zajimavé povolání druida. Čekal sem něco v tom smyslu, že druid bude ten co ochočí vše a ne odstřelovač a shaman.
Řeči typu Jarina mě nechávají chladným, můžeš tamovat ještě xyz dalších mustů, vozítek a klamaků jen prostě na ty 4 nedosáhneš. A věz, že ten taming trénovali všichni co ho mají
Já bych hlavně udělal až bude vše ok tak questy na další morfy pro shamana,,, a další questy třeba pro ostrostřelce či zavést kamený ranged zbraně.. ne silný ale s pěknými efekty. viz stam dolu ked se dá efekt. a další věci.
střelny zbraně ze šutrů to asi neklapne a když už chceš nějaký nový zbraně na ranga zkus něco navrhnout furt se opičit po šutrovkách to žádné gm nezaujme.crazyfoxr píše:Já bych hlavně udělal až bude vše ok tak questy na další morfy pro shamana,,, a další questy třeba pro ostrostřelce či zavést kamený ranged zbraně.. ne silný ale s pěknými efekty. viz stam dolu ked se dá efekt. a další věci.
Taky by sem ocenil nejaky nový zbraně s efektama na rangy třeba jako obdobu glass zbrani u mlaticek pro ne se vymysleji porad nove zbrane tak proc ne pro rangy a taky by me zajimalo jestli bude nejaka obdova top zbrani pro rangy kteri je ted nemuzou nosit jestli se udela treba takovy Tempes LC nebo neco podobnyho a pokud vim tak neni ani zadny LC jako artefakt
rozdil mezi zbranema pro ranga a zbytkem je hlavne ten ze sklenenky a sutrovky oblece uplne kazdej na DPCiatronic píše:Taky by sem ocenil nejaky nový zbraně s efektama na rangy třeba jako obdobu glass zbrani u mlaticek pro ne se vymysleji porad nove zbrane tak proc ne pro rangy a taky by me zajimalo jestli bude nejaka obdova top zbrani pro rangy kteri je ted nemuzou nosit jestli se udela treba takovy Tempes LC nebo neco podobnyho a pokud vim tak neni ani zadny LC jako artefakt
udelat sutrovky luky,kuse atd, tak to oblece jen jedno povolani + by to muselo mit hrozne malo dmg (kvuli tomu ze sou ranged a pvp)
Dobre pravda kamenovky a glassky muze kazdej ale kolikrat ju za dung pouzije rang? Ale hlevne mi jde o ty top zbrane chtelo by to nejakou nahradu kazdy dmg ma svoji top zbran tak proc druid by ji ted najednou nemohl mit?
sak jo melo by to dmg jako +5 ale nakej efekt k tomu... viz sani staminy pac aspon by mel rang sanci neco dohonit a zase vystrelit.. bo proste luk co da an ort. nebo prerusi cast . ale proste dmg jako +5 to by podle me nebylo tak imba... a navic by se to dalo vyuzivat aj v dungu a rang by uz enbyl jen ze by strilel do jednoho targetu afk ale stridal by targety treba kvuli tomu preruseni castu ci vysati stamky wyrmovi aby neflusl proste .... konecne by ten rang neco delal.
A hlavne by to chtelo dat do sveta respy klamaku ted clovek nemuze natamovat klamaky za celej den ani na jeden vetsi dung
Ma elven LC )) co víc si přátCiatronic píše:Dobre pravda kamenovky a glassky muze kazdej ale kolikrat ju za dung pouzije rang? Ale hlevne mi jde o ty top zbrane chtelo by to nejakou nahradu kazdy dmg ma svoji top zbran tak proc druid by ji ted najednou nemohl mit?
-
- Book Snake
Drudi snad výhodu nemá? Nemusí shánět prsten za xy tisíc nebo kolik bude stát.Perseus píše:Souhlasím. Je to tak, proč sebrat druidovi výhodu před ostatníma to je jako dovolit morfovat druidovi shaman morfy ale jen základní a ty vylepšený může až když si pořídí nějaký jiný dražší item než shamanAken píše:Já bych ten prsten zrušil, protože pak přestává být pro mě zajimavé povolání druida. Čekal sem něco v tom smyslu, že druid bude ten co ochočí vše a ne odstřelovač a shaman.
Řeči typu Jarina mě nechávají chladným, můžeš tamovat ještě xyz dalších mustů, vozítek a klamaků jen prostě na ty 4 nedosáhneš. A věz, že ten taming trénovali všichni co ho mají
Podle mě by prostě každý rang měl mít možnost tamnout vše. Měl se oslabit rang a ne sem tahat až tolik věcí z jiných her.
Nebo snad se druidi budou brat jen tam kde sou desp musti a pride lamy?
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Han Gamms píše:Ma elven LC )) co víc si přátCiatronic píše:Dobre pravda kamenovky a glassky muze kazdej ale kolikrat ju za dung pouzije rang? Ale hlevne mi jde o ty top zbrane chtelo by to nejakou nahradu kazdy dmg ma svoji top zbran tak proc druid by ji ted najednou nemohl mit?
Elvenky podle me nejsou zadny top zbrane daji se vyrabet daji se pomerne lehko sehnat jsou za quest rekni mi jestli jde vyrabet honour master warrior tempest mana burn berserka minotaurka forgivneska vampir kisska elvenka je podle me neco jako knightka pro mlaticky
Jediný rozdíl je v tom že quest na elvenu a knightky je 100 a 1...nerikam tezsi nebo lehci ale urcite je na elvenu delsi a taky mi neprijde moc tezke projit cove a wrong bez smrti ale tezko rict pala/wara nehraju...taky je tam par dalsich faktoru kdyz chces tak knightek si sezenes za tyden i 10 a elven? a cenovy rozdil tam bude urite taky ...Ciatronic píše:Han Gamms píše:Ma elven LC )) co víc si přátCiatronic píše:Dobre pravda kamenovky a glassky muze kazdej ale kolikrat ju za dung pouzije rang? Ale hlevne mi jde o ty top zbrane chtelo by to nejakou nahradu kazdy dmg ma svoji top zbran tak proc druid by ji ted najednou nemohl mit?
Elvenky podle me nejsou zadny top zbrane daji se vyrabet daji se pomerne lehko sehnat jsou za quest rekni mi jestli jde vyrabet honour master warrior tempest mana burn berserka minotaurka forgivneska vampir kisska elvenka je podle me neco jako knightka pro mlaticky
Potom s tim tamingem? ja bych rekl ze ten prstynek nebude zase tak drahy a za nejakou dobu se dostane k cene taming neklaku coz bude asi nejakych 80k...tato zmena se mi taky zrovna moc nelibi
Psal jsi že minimum pro taming je střední hodnota skillu -9.9. Takže i kdyby prstýnek přidával 0.1, tak už umožní ostrostřelci i shamanovi tamovat vše, nebo se pletu?Acarus píše:Prstynek na tamovani se pridal ano, ale nikde se nenapsalo kolik bude komu pridavat. Udelal sem ho ponevadz sem podlehl hysterii nekterych zde na foru.
Jinak jsem taky pro to aby na tamování byl specializovanej druid.. Protože čím je teď druid vyjímečnej? V podstatě ničím, taming má každý. Paru, tu má polovina charů v dungu. Klamáky vyhazuje stejně rychle i shaman, navíc druid ani nemůže všechny klamáky. Jediné co má oproti ostatním, je port. Plus to, že nemusí čekat 5 minut než tamne mustu, což není nijak rozhodující. Takže v podstatě jen ten port a tu hůl za 35k.
Dodatek:
K tomu oslabení ranga. Bylo v podstatě 7 způsobů, jak ho oslabit -
1)vzít mu blesk
2)zvýšit timer na klamáky
3)vzít port ze svitku
4)vzít skill zbraním
5)vzít tamování všeho
6)vzít mu srdíčko
7)vzít mu jakžtakž spolehlivé sumy
Sice chápu, že jisté oslabení bylo nutné, ale proč ho oslabit v 6ti ze 7mi bodů co šlo? To mi přijde krapet přehnané.
Když srovnám současný stav s ostatními povoláními - pro vampa i pala jsou subclassy možností zpestření postavy, kdežto pro ranga je subclass nutnost.
war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
Když si chtěl tak si těch elvenek mohl odnest třeba 5 za to že si to tam kempil protože tam nebyla žádná cedulka zákaz kempení jen jednou a pryč nebo něco podobného a projít ten quest je pro ranga uplně triviální nevím co na tom bylo těžkýho nevím jak to mají na knightkách tam sem nikdy nebyl ale co sem poslouchal lidi na ts tak vždycky se mi to zdálo úplně stejně těžký jednou sme to šli zároveň a prošli sme to za zhruba stejnou dobu a navíc dneska už nemusí buchny procházet cely cove npc je u lichu což to o dost zlehčili gm a ten wrong na co tam chceš asi umřít když nejtěžsí monstrum je lsn jo ještě možná drak ale tam už si to ty buchny můžou jen proběhnoutArianna píše:
Jediný rozdíl je v tom že quest na elvenu a knightky je 100 a 1...nerikam tezsi nebo lehci ale urcite je na elvenu delsi a taky mi neprijde moc tezke projit cove a wrong bez smrti ale tezko rict pala/wara nehraju...taky je tam par dalsich faktoru kdyz chces tak knightek si sezenes za tyden i 10 a elven? a cenovy rozdil tam bude urite taky ...
Potom s tim tamingem? ja bych rekl ze ten prstynek nebude zase tak drahy a za nejakou dobu se dostane k cene taming neklaku coz bude asi nejakych 80k...tato zmena se mi taky zrovna moc nelibi
Jako s tim druidem se mi to taky nelíbí.....pokud mu vemete exkluzivitu tamovat pár top mustů a to myslim, že 115 level musty by měl tamnout jen on.Protože, se to neudělá nikdo ho do silnějších dungů brát nebude....para je výhoda jen na solo
Ostrostrelci ta schopnost taming prestynku bude odebrana a bude pridana normalnimu rangerovi...Rainbow píše:Jako s tim druidem se mi to taky nelíbí.....pokud mu vemete exkluzivitu tamovat pár top mustů a to myslim, že 115 level musty by měl tamnout jen on.Protože, se to neudělá nikdo ho do silnějších dungů brát nebude....para je výhoda jen na solo
behem dneska budou posledni zmeny. Pak se to necha odstat vyzkouset a za 14 dni bude zrusena Sphinx.
Pety po svete dost jich zabila zver a tak, ale budu se snazit je doplnit.
jasny protoze tamming je hroznej preboost..Acarus píše:Udelal sem ho ponevadz sem podlehl hysterii nekterych zde na foru.