Ranger

Odpovědět
Desper
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Příspěvky: 7
Registrován: 10 zář 2006 20:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Desper »

Za poslednich par let jste mily GM teame tomuhle serveru krome par novych dungu neprinesli nic dobreho. Posledni zasah do Rangera je zhovadilost nejvyssiho radu. To ze si par dementnich harantu mysli ze ranger je preboost nebo co, neznamena ze to skutecne tak je. Naslouchate kdejakemu kretenovi co vam leze do zadku, ale diskusi s dospelymi letitymi hraci jste nevedli nikdy. Diskusi nad tim jak tenhle server vratit na vysluni, jak primet hrace k navratu a nechat je bavit se skvelou hrou, kterou tenhle server v dobach drivejsich nabizel plnymi hrstmi.
Kecy typu ze tamnuti musta neni dulezite pro dokonceni dungu jsou hlouposti a naznak tuposti. Ten mustang je casto jediny slusny item ktery si vyprava prinese. Takze bude volba na hracich, bud se bude brat tamovac, ale mozna to nedojdou protoze jim bude chybet strelec s dmg nebo se vezme strelec, ale kdyz nebude must tak z minimalniho dropu co je nastaveny jen zamackneme slzu a pujde se spat.
Proc proste nedate lidem pokoj a nenechate je hrat? Proc se musite porad do neceho rypakovat. Porad se resi kdo ma +9, Elveny, mystiky a buh vi co. No a co na tom jezis at to lidi maji prece. Aspon s tim budou hrat a kdyz udelate tezsi, slozitejsi a komplexnejsi dungy tak to tam i nechaji. Vsichni delate jak kdybyste ty itemy platili z vlastni kapsy. Je to prece jedno jestli je na serveru deset TOP kompletu nebo padesat. Hlavne kdyz se lidi bavi
Vsem zasahum do Rangera, Paladina, Vampa a buh vi co jeste prijde jste se mohli davno vyhnout jednoduchou upravou pravidel, ktera by vedla k vetsi aktivite hracu, k vetsi navratnosti neaktivnich hracu a usetrila by vam nervy s implementaci tech debilit. Stacilo drzet se toho co tu i nekolikrat padlo v postech - DP = temer nonPvP server. Stacilo zakazat PvP v dungeonech, zakazat napadeni vyprav pred dungeony a urcit pro PvP zony. Spousta lidi by proste jen hrala a byla by spokojena ze si muze zahrat podle vlastniho gusta. Pak by stacilo mirne upravit Rangera na PvP a PvM, oslabit nebo posilit v urcitych partiich a byl by pokoj. A ne zmrsit puvodni historicky dany charakter a vytvorit tri paskvily.
Nekdy si rikam, ze proste jen nemate odvahu na to vypnout DP ze zasuvky a uz to nezapnout. Tak delate vsechno pro to aby lidi odesli sami od sebe a vy meli jednou tu vymluvu ze uz tu hraje tak malo lidi tak to teda vypnete.

PS: Acarusi tvoje arogance je odporna. Prudome proc ty vubec delas GM, kdyz podle tvych postu to asi neelas pro lidi, nejsi GM kvuli hracum, ale asi z nejakeho pleziru jenom.

PS: Vlastne vsichni Rangove ted muzou hrat Warriory. Jaks taks to mlati na blizko, celkem to sem tam strili lukem, haze to slaboucky utocny kouzlo, obcas to odshrinkne klamaka a jednou za cas to portne. To je vlastne to samy jako Ranger ted. Tak to je parada a nestoji to milion gp.
Aken
Book Snake
Book Snake
Příspěvky: 143
Registrován: 21 lis 2006 18:35

Re: Ranger

Příspěvek od Aken »

kdyby ste si to radeji misto tech kecu zkusili zahrat
crazyfoxr
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Příspěvky: 8
Registrován: 19 srp 2010 11:47

Re: Ranger

Příspěvek od crazyfoxr »

Já nechápu proč se to vůbec řešilo timhle stylem... proč se rangovi nevzal proste pog, a ty sub chary by měly teda když se za to platí 1M mít něco navíc a jinýho, např. druid. ta hul na to ochoceni cratury. nechapu proc to muze bejt pouzity za dung jen jednou a nabiti stoji 35K coz v nakym low dungy ani kolikrat neni na osobu... proc proste neni nekde na konci akzdeho dungu treba nakej strom ze ktereho by si vzal logy pomoci nichz by to nabil. viz horizity pro vampa... dále nejsou ranged kamenky což je pdole mě chyba kdyby měly třeba sílu +5 a náký efekt třeba vysátí staminy pak by rang i v dungu dělal něco jinýho než jen střílel bo pogoval do high armor . např. střídal by neustále target z wyrma na dalšího atd. aby nemohly flusat. dost kamenu se neužívá a podle toho jsou jejich ceny proč neudělat prostě náké kamené ranged zbraně? má sice tempesta, piercing a manaburn ,ale promin te kolik tech tempestu je a jaká je sehnatelnost? manaburn dejme tomu, a piercing no comment. neříkám že by ty kamenky měly bejt over, říkám malý dmg ale prostě náká ta abilita by se tam hodila... aj do pvp kdyby třeba nákej ten luk měl šanci že dá nepřítely paru bo proste něco čim by ho donutil na 1sec zastavit aby měl rang taky možnost něco udělat... u shamana bych byl docela rád kdyby se udělaly třeba questy na další formy . bo rozšíření.. nemuselo by to být špatný.. mno nic napsal bych toho este hodne proti zmenam nic nemam jen podle me je to vzato ze spatneho konce delat z kazdy sub classy neco jinyho pdole me by mela mit vzdy jen enco jinyho anvic.. jestli se hodlaj dělaj i ostatní povolání tak třeba u wara by jedna mohla bejt že by mu dala větší mgr a třeba 1-2 spelly navíc... jinej by zas mohl mít nákej high buff jen pro něj. jinej zas větší či nevim co prostě je toho vela . :shock: :shock: :oops:
Aken
Book Snake
Book Snake
Příspěvky: 143
Registrován: 21 lis 2006 18:35

Re: Ranger

Příspěvek od Aken »

Mam jen dotaz, zkoušel si tu staffku s craftem vyrobit ?? Ja nevím mam u sebe diamanty, saphiry, star saphiry, rubiny, emeral, citrin, tourmalin, piece of ember + dalsi veci potrebne pro vyrobu staffky a stale mi to nejde vyrobit. Tech kaminku mam od kazdeho 80cca jen jednejch mam pouze 40.

Je nějaká nápověda, kde by se mělo nacházet to npc do mi proda tu druid staffku ?
Acarus

Re: Ranger

Příspěvek od Acarus »

Aken píše:Mam jen dotaz, zkoušel si tu staffku s craftem vyrobit ?? Ja nevím mam u sebe diamanty, saphiry, star saphiry, rubiny, emeral, citrin, tourmalin, piece of ember + dalsi veci potrebne pro vyrobu staffky a stale mi to nejde vyrobit. Tech kaminku mam od kazdeho 80cca jen jednejch mam pouze 40.

Je nějaká nápověda, kde by se mělo nacházet to npc do mi proda tu druid staffku ?
Neproda musis is ji vybojovat. Napoveda tam je. Prvni npc sem dal na hb brit, pak se portne na ruzne lokace pobliz mest.
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake
Příspěvky: 84
Registrován: 07 zář 2006 22:03

Re: Ranger

Příspěvek od Jarin Van Fead »

Já bych se chtěl teda zeptat na pár věcí. Byl totiž nějaký návrh a teď proběhly změny. Takže jak to vlastně je a jak to teda bude.

Co se týká obyč ranga tam se teda asi už nebude hýbat s ničím?

Ostrostřelec už teda podle webu může všecky sumony a dokonce může i za jistých podmínek mít 115 taming? a Pety teda jen do LVL 4?
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Acarus

Re: Ranger

Příspěvek od Acarus »

Jarin Van Fead píše:Já bych se chtěl teda zeptat na pár věcí. Byl totiž nějaký návrh a teď proběhly změny. Takže jak to vlastně je a jak to teda bude.

Co se týká obyč ranga tam se teda asi už nebude hýbat s ničím?

Ostrostřelec už teda podle webu může všecky sumony a dokonce může i za jistých podmínek mít 115 taming? a Pety teda jen do LVL 4?
Pravdu dis.
Se Zakladem se hybat nebude. Uz takhle prijde mi ze se dost posilil oprooti oslabeni, ale tak podlehame vasi masove hysterie vic, nez sme si ochotni pripustit.

Muzete si zkusit vsechny vetve. V podstate Ostrelovac je to co ste tu vsichni chteli bezbleskovej rang. Jen ho to bude stat misto neklaku jeste prsten.

Svitky restrikce nema,vime o tom a zatim to tak zustane.
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Příspěvky: 37
Registrován: 07 zář 2006 19:32
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Nun »

Neuvažuje sa aspoň zo začiatku znížiť cenu, aby sme si to mohli "ošahať" a ak by sa nám nepáčilo, ísť do inej, poprípade bude možnosť vrátiť sa do neutrálu?
Uživatelský avatar
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Příspěvky: 73
Registrován: 16 čer 2008 16:19
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Rytir Grunwald »

jak by k tomu prisli ti co uz si to koupili :wink:
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.

Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
MorTreX
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Příspěvky: 14
Registrován: 22 čer 2010 22:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od MorTreX »

nevite nekdo kde je ten sphinx?
Uživatelský avatar
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Příspěvky: 171
Registrován: 02 pro 2006 20:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Aknah »

Prudom píše:Milý Beane když dokáže výprava o 10 - 13 lidech brát do dungu 3-5 RANGU! Tak určitě nebude mít problém si vzít všechny tři nebo dvě vyznání, aby si mohli ty TŘI jezdítka tamnout.
No uprimne, kdyz koukam nekdy na obrazky guild co chodi vetsi dungy, tak tam vidim tak max dva rangy, maximalne tri, to uz musi byt....a co kdyz se ty vsichni tri rozhodnou jen pro ten jeden typ.. treba Druida co pak? to se maji jako vsichni tedka z te urcite guildy sejit a rozpocitat si nebo vylosovat , kdo jakeho ranga si udela,a by se to v dungu vzdycky vyplatilo? :roll: a nehlede na to, ze ne kazdemu se zrovna treba ten ranga chce jit.
Ja nevim,ale vzdycky se mi UO libila vic nez WOW apod, kvuli tomu, ze byla takova klasicka "normalni" zadny scifi ani fantasmagorie, nesmyslny obri monstra apod. Proste ma pro me hezci grafiku nez WOW a L2, to uz jsou fakt pohadkovy kraviny....ale ted mi pripada, ze to sem pomalu,ale jiste vsouvate :roll:
Takze opravdu nechapu jak jste na tohle vsechno prisli, kde jste na to prisli a proc jste treba nejdriv neudelali nejakou anketu, aby se lidi mohli k tomu vyjadrit. Clovek u te postavy stravil hodne casu a jeste do toho vlozil i dost penez, aby to mohl hrat, zadna sranda to pro nikoho nebyla a ted ma tu postavu k nicemu......................
Kdyba ta postava tady neexistovala, tak by to clovek bral, ze tu chcete udelat neco noveho...ale ona existuje,ikdyz u nekoho asi uz ne..
Aken
Book Snake
Book Snake
Příspěvky: 143
Registrován: 21 lis 2006 18:35

Re: Ranger

Příspěvek od Aken »

tak jsem se tu druid hul snazil ziskat v druhe mistnostni u poslednihi monstra mi spadl internet asi na 2 minutky umrel jsem a hned zmizelo telo to je zamer ?
Uživatelský avatar
Wizzy
Evil League Of Evil
Příspěvky: 1437
Registrován: 07 zář 2006 19:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Wizzy »

Aknah píše: Ja nevim,ale vzdycky se mi UO libila vic nez WOW apod, kvuli tomu, ze byla takova klasicka "normalni" zadny scifi ani fantasmagorie, nesmyslny obri monstra apod. Proste ma pro me hezci grafiku nez WOW a L2, to uz jsou fakt pohadkovy kraviny....ale ted mi pripada, ze to sem pomalu,ale jiste vsouvate :roll:
ty jo Acar pojmenuje dve specky podle class ktery se pouzivaj ve WoWku a hned vsude se souva wowko, zajimavy :p
WoWko jako takovy jede na principu jednoho povolani do zacatku do konce, takze realne spis puvodni dp system bylo "vsouvani wowka"
ICQ:242676139 | IRC: #dp

... Vision vs Speech test ...
Acarus

Re: Ranger

Příspěvek od Acarus »

Aken píše:tak jsem se tu druid hul snazil ziskat v druhe mistnostni u poslednihi monstra mi spadl internet asi na 2 minutky umrel jsem a hned zmizelo telo to je zamer ?
NE neni to zamer, ale vzhladem k tomu, ze je to nove tak sem to telo presunul k pokladu a dal tam nakou rewardu pro toho kdo to da jako prvni. Vzhledem k tomu ze se to npc respne vzdy nejdrive po 2.5h bys to telo stejne nezachranil.
Uživatelský avatar
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Příspěvky: 171
Registrován: 02 pro 2006 20:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Aknah »

Wizzy píše:
ty jo Acar pojmenuje dve specky podle class ktery se pouzivaj ve WoWku a hned vsude se souva wowko, zajimavy :p
WoWko jako takovy jede na principu jednoho povolani do zacatku do konce, takze realne spis puvodni dp system bylo "vsouvani wowka"
..no prave..pojmenovanim to zacina...mne se UO libi takova jaka je, a urcite nebudu jedina, kdybych chtela hrat WOW,nebo neco podobneho, tak si to nainstaluju...
Uživatelský avatar
Wizzy
Evil League Of Evil
Příspěvky: 1437
Registrován: 07 zář 2006 19:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Wizzy »

Aknah píše: ..no prave..pojmenovanim to zacina...mne se UO libi takova jaka je, a urcite nebudu jedina, kdybych chtela hrat WOW,nebo neco podobneho, tak si to nainstaluju...
a ze ti teda nevadi i pojmenovani postav ? vsak taky uz nekde byli pouzity a muzes argumentovat presne tim stejnym ;)
ICQ:242676139 | IRC: #dp

... Vision vs Speech test ...
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Příspěvky: 197
Registrován: 16 zář 2006 14:22
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Prosim udelejte neco s tim odshrinkovanim u rangera. Nejde mi ve meste nic odshrinknout (lama, hnedej bull, cernej bull, leopard, krava, koza).

Predem dik.
Acarus

Re: Ranger

Příspěvek od Acarus »

Mrs.Beanes píše:Prosim udelejte neco s tim odshrinkovanim u rangera. Nejde mi ve meste nic odshrinknout (lama, hnedej bull, cernej bull, leopard, krava, koza).

Predem dik.
A v jakem meste prosim? Co treba dycky aspon napsat souradnice ?


Me to jde uplne v pohode kone, bull, lamb. Mesto Trinsic. AL - 91.8 - timer cca 10s
Uživatelský avatar
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Příspěvky: 171
Registrován: 02 pro 2006 20:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Aknah »

Wizzy píše: a ze ti teda nevadi i pojmenovani postav ? vsak taky uz nekde byli pouzity a muzes argumentovat presne tim stejnym ;)
Ty tu, ale michas hrusky s jabkama. Pojmenovani tu nikdo neresi, to nema na nic a na nikoho zadny dopad, ale rozskatulkovani jedne postavy do trech to uz WOW je, a jeste kdyz lidi jsou na tu postavu zvykly X let...a pokud se nepletu (pokud ano tak se omlouvam) ty ranga nehrajes, hrajes predevsim vampa , ne? tak mozna tve posty budou platne vic tam nez tady...a pokud se chces hadat o slovickach, tak si na to najdi jiny topic..a ne topic, ve kterem se ma neco vyresit
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Příspěvky: 197
Registrován: 16 zář 2006 14:22
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Acarus píše:
Mrs.Beanes píše:Prosim udelejte neco s tim odshrinkovanim u rangera. Nejde mi ve meste nic odshrinknout (lama, hnedej bull, cernej bull, leopard, krava, koza).

Predem dik.
A v jakem meste prosim? Co treba dycky aspon napsat souradnice ?
Souradnice jsem nepsal, protoze mi to vcera neslo ve trech mestech. Pote jsem mohl odshrink az po delsim relogu = jratkodoby nepomohl.

Konkretne ted souradnice 2608,102 = mesto Nova Nara.

Dik

p.s. mozna je to jen muj problem. ID: 01e194e
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 08 zář 2010 15:51, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět