Leinad píše:
Rang bol prilis over, musel sa nejak oslabit. Keby sa rusili len cisto pogy a/alebo srdce, nedostal by nic ako nahradu.Takto ma aspon nieco nove zaujimave.
Jeste som zvedavy na upravu necra ako sa oslabi.
Ranger mi pripadal srovnatelny s warem. Vim, ze se vsak warum nelibila snadna herni strategie rangeru = ranger nemusi furt hledat mistecko, kde by mohl mlatit, ranger proste pres vsecko strili.
Ja jsem si zvolil pro hru ranga, protoze hra je snim jednodussi, ale uvedomte si, ze abych mohl chodit dungy, tak jsem ho musel natrenovat. Rozdil v treningu mezi rangem a warem je taming. Kdo ho sam nenatrenoval, tak nevi o cem je rec.
U ranga byl tezky zacatek, hrani je vsak pote snazsi. U wara je jednodussi zacatek, ale slozitejsi hrani.
Dnes si lide vezmou ranga do dungu jen kvuli tamnuti jezditka. K nicemu jinemu uz neni, dmg to ma jak paladin a toho v dungu bez specialek taky nikdo nechtel. Rang co jenom strili, ale netamne konika nikdo nechce. (A nebo nejspise do dungu bude nutny jen jeden druid a zbytek ostrostrelci).
Doufam, ze nikdo nebude mit nic proti, kdyz si budema mezi sebou vice propujcovat Acc. Svoji specializaci totiz nehodlam menit pred kazdym dungem.