Fishing a pár nápadů

Vaše nápady a návrhy
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Fishing a pár nápadů

Příspěvek od Aknah »

Reginald píše:
Aknah píše:
Stich píše:mas mat max taktiku potom nemissnes :p
Rang je max 5 let....co na to vic rict....
že za ten timer co je kraken venku je docela náročné ho kill,ale jestli to tady pánové dokážou,tak prosím hádat se rozhodně nebudu...
Ja to vim, mne to vysvetlovat nemusis,ale jaksi pan Stich to nechape a nebo je to Chuck Noris , nevim :lol: , nejdriv by spoustu veci mel vyzkouset a seznamit se s timto svetem na Dp nez na neco odpovida nebo reaguje....a nejde jen o tento topic :roll:
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

Ale jo kdyz sem byl nubik tak pred xxx rokama v 1910-22000 begin_of_the_skype_highlighting              1910-22000      end_of_the_skype_highlighting sem si myslel ze mapy dou tahat jen nak 20 policek od brehu jak psali na OSI strance, realita byla vsak jina a me to prislo jako dost zklamani, jen tak si dat lodku na molo a chytat , na assistovi to bylo vo hubu pak prislo joko a hezky skripty a fishing jisto jiste zacinal stracet svuj puvab...

Jak cas plynul muj fishing skill rostl a ve svete mytu(a sfery) sem si myslel ze mapy budou padat vic na mori, tak sem se vybral na more jako prsk , dosel sem i na zajimavy taktiky jako treba stati na planku a sumeni kolem , klamaky atd , ale nahoda je svin a driv bo pozdejc vylezl kraken a nekdy primo na mne cili sumy byli k nicemu a flus hezkej a placeni se duchem k telu , ne diky.

Pak vzali i ty petky, co sem chytnul asi mozna 10 za celej zivot a to sem rybaril hodne, no mozna sem mel malo stesti.A tim padem fishing se stal drobek nedocenenej...

To ze nekdo placa jako je fishing vepredu ve ziskovosti je uplnej blabol, tedka sem logl abyvh vydelal na najem a vydelat 100 mythu / den bo dva neni az tak nerealni , ale vytahovat 4ky jak si tady lidi mysleji.. blbost
Serpenty nejsou problem , ani jejich frekvence vyskakovani , problem je kraken , kterej me muze sflusnout + chytani u brehu na lodke, co mi prijde jako lamacka feature.

Nektere napady tady sou celkem fajn, snad jestli je to technicky mozny dat drop jen do deep water , nebo do tel monter jako je to u OSI, nevim jestli ten kraken co leze u fishingu je z fylozofie OSI ale tam je to drobek jiny a kraken de zabit i na lodi a padaj z nej mapy, ale na dp ho nezabijes proste na vode uz uplne ne sam , a nekdy je problem i prezit kdyz ses pripravenej a ne AFK.Taky me prijde trochu blby ze mag se zakladem 80hp muze umrit zatim co naka jina postava s vyssim hp na flus proste neumre , to mam tahat 20 komplet abych sem si byl jist ze tam neumru?

POdle mne kraken je prezitek z davnejch dob kdy tu hralo 1000000 lide a mel by jit.Nebo zmenit celej system , ale tak ci tak kraken je pruda a jen kazi hru.
Argument lidi ze "Nechci aby nakej nubik mel za 30 minut mamon" je mozna v poradku , teda byl v poradku kdy tu hralo 4x vic lidi a byl povolenej dual. Jako kdyby tahle hra byla jen o tom kdo ma vacsi mamon a ja nechci aby von sel a treba se mu podarilo vytahnout petku omg, to nedopustime prece ne ? Protoze ja chodim despy a pridy nemuze prece bejt , aby nekdo jinej mel to samy co ja , treba wire v petce bo angelic v ctyrce .. probuh ne , 0.000001%, ale ne , nemuze.
A stejnej argument slyset i ted , po 10 letech kdyz kazdej sebelepsi hrac , nedajbuh aktivni ma plny sekurky sracek a gp, stejne nemuze mit nikdo vic nez ja ,nemuze...

Lidi se tady vubec ale vubec nezmenili a porad slyste to samy, on nesmi mit vic nez ja , a kdyz ja to nedelam , on nemuze mit vic ani on .Mamon Paradise ve svy krase.
Naposledy upravil(a) Irenicus dne 31.08.2010 19:04:46, celkem upraveno 1 x.
clen fora vod dob Imperia
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No zmenit system....proste je skoda, ze nemas cas si zahrat s nekym tu hru radeji, aby jsi se pobavil, nez rybarit a nebo mozna uz hraje malo lidi, nevim
Ono to mas tezky, hodne skilu by mohlo byt uplne jinak reseno, ale proste ve svete neunavneho afk yoko/fena makrovani se proste vse orezava a ztezuje
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Vsak vam nikdo nebrani udelat navrh (!technicky zrealizovatelny!), jak to ma fungovat.
Je sice hezky, ze pisete jak se vse orezava a lidi se nezmenili a maji spoustu kecu, jenze timhle se radite presne na jejich uroven.
Napad s xyz priserou nekde v dungu je zajimavy, ale za 1) je to jak kdybyste meli barak s dolem nebo dung bez priser s doplnovacim pokladem. Navic kdyz se da chytat z lodi na molu (tohle by me zajimalo jak byste vyresili technicky, kdyz je to tak spatne a da se s tim neco delat), tak to ztraci smysl uz uplne.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Co udelat u okraju mapy specialni nonmark ostruvky, kde by se chytalo jako na lodi akorat s tim ze by se tam lodi muselo doplavat a pri loveni by nelezli monstra. Pricemz jakozto cena za to ze by to bylo safe loveni, by bylï ostruvky daleko od sebe.

Ciste z lode odebrat komplet magic ryby a nechat tam jen mapy s krakenama.

... Vision vs Speech test ...
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

No, chytnu se Wizzyho napadu, ale teda ostruvky zrovna nevim, to se mi treba az tak moc nelibi, ale co treba specialni zony v mori? Daleko od sebe, lidi by si je museli najit nebo pripadne jenom tak orientacne je zaznacit do mapy na webu, proste to mate jak na normalni loveni ryb, taky se moc nechyta u mola v pristavu, ale jsou specialni oblasti, kde je vyskyt velky...

Pripomina mi to kdyz sem hraval Age of Empires, tam se lovily ryby z more jenom na miste, kde ty ryby vyskakovaly :-) Takze treba daleko od brehu byvaly velryby. To same tady, pekne vyhnat hrace z gz, hledat si mista na loveni mapek na mori tak jak pri tamingu spawny. A za odmenu zadne potvory. To by bylo urcite fair. A taky by to chtelo jeste umoznit nejak ty looty na mori, aby mohli do akce vyrazit pk pirati a hromadne rybare pojizdet :-D
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Mulambo píše:Vsak vam nikdo nebrani udelat navrh (!technicky zrealizovatelny!), jak to ma fungovat.
Tobe prijde ze jich tu je napsano malo? :)
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Ash píše: A taky by to chtelo jeste umoznit nejak ty looty na mori, aby mohli do akce vyrazit pk pirati a hromadne rybare pojizdet :-D
pokud ten rybar neni vylozene redneck tak si tu lod zamkne :D :wink:
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Fila píše:
Ash píše: A taky by to chtelo jeste umoznit nejak ty looty na mori, aby mohli do akce vyrazit pk pirati a hromadne rybare pojizdet :-D
pokud ten rybar neni vylozene redneck tak si tu lod zamkne :D :wink:
Typicke, proste je tu nejaky navrh, k tomu pripojena proste relativne blbost pro zasmati, a vsichni reaguji na blbost a na reseni problemu nikdo... Opravdu sem v ten moment nepremyslel, jak a proc jde skakat na lode...

Slo o ten navrh specialnich zon pro rybareni nekde daleko od gz, aby uz neslo chytat z lodi, ktera stoji zarazena v molu a podobne. Nebo vicemene - slo, ale sance na mapy zadna.

Muj napad:
rybareni z brehu v gz - obyc ryby
rybareni z brehu mimo gz - magic rybky
rybareni z lodi mimo gz - magic rybky
rybareni z lodi mimo gz ve special zone - mapky (+treba i ty magic rybky)

Zony daleko od mest, na sirem mori a podobne... A samozrejme bez potvor. Samozrejme nejsem sphere skripter, umim max zaklady progrmaovani, ale tohle by snad nebylo az tak tezke.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Ash píše: Zony daleko od mest, na sirem mori a podobne... A samozrejme bez potvor. Samozrejme nejsem sphere skripter, umim max zaklady progrmaovani, ale tohle by snad nebylo az tak tezke.
na dp nejde rozlisit jestli si s lodi v pulce v mola, nebo uprostred more, proto sem navrhoval ty ostruvky kde by to rozlisit slo

Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Wizzy píše:
Ash píše: Zony daleko od mest, na sirem mori a podobne... A samozrejme bez potvor. Samozrejme nejsem sphere skripter, umim max zaklady progrmaovani, ale tohle by snad nebylo az tak tezke.
na dp nejde rozlisit jestli si s lodi v pulce v mola, nebo uprostred more, proto sem navrhoval ty ostruvky kde by to rozlisit slo
Ani pres specialni zonu? Kdyz by v mori bylo par ctvercu, kde by byla nastavena specialni zona pro chytani mapek... nejak zajimave by se rozmistily...
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Ono na lodi mas vzdycky jednu zonu, at jsi kdekoliv, kdyz jsi v lodi na pulce mola tak jsi porad na lodi, stejne jako uprostred more. V tom je prave ten problem
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mulambo píše:Ono na lodi mas vzdycky jednu zonu, at jsi kdekoliv, kdyz jsi v lodi na pulce mola tak jsi porad na lodi, stejne jako uprostred more. V tom je prave ten problem
proto postav ostruvky np :p

Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Jo uz mi to doslo... tak postav ostruvky no :-D a nebo co vyuzit nejakych stavajicich? Ale neco k tomu by se jeste hodilo
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Mulambo píše:Ono na lodi mas vzdycky jednu zonu, at jsi kdekoliv, kdyz jsi v lodi na pulce mola tak jsi porad na lodi, stejne jako uprostred more. V tom je prave ten problem
Toz udelej proste obdelnikovou "zonu" typem if x > .. && x < .. a y > .. && y < .. :p a vyreseno.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Pojizdec rybaru ozil :wink:
Odpovědět