Cleric

Odpovědět
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tatka Smoula píše: PS: nejsilnejsi pvp kouzlo soucastnosti je podle me para.
No tohle kouzlo neumi moc lidi hlavne pouzivat ...
a nejsilnejsi zbran do pvp je mozek ...

Opět promazáno. Prosím zkušené PvPery, aby se nenechávali unášet emocemi a své tvrdě získané zkušenosti za charakter KLERIK a pouze KLERIK předali mladším hráčům, kteří si je přeberou po svém. Opravdu sem nepatří kdo kde kdy a jak koho zabil. Stačí stručně Klerik vs ... a jak. Všem kteří se podělili a určitě ještě podělí o vědomosti, děkuje Kolík Aťsepicnu :wink:

Edited by Bluespace: Diskuze o tom, kdo víc vydrží v PvP přesunuta do Pokecu.
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Slunce se rozzářilo do krásného chladného rána a na Dvoře Lorda Elrica se udála velmi zvláštní věc ... teleportační branou se přenesl do paláce léčitel Feanor. Na tom by nebylo nic neobvyklého, ale ten lesk, který oči oslňoval byl vidět až z vedlejších stavení. Jeho zbroj měla krásnou barvu nebe, světle modrou která v ranním slunci jakoby božsky zářila.

Ano podařilo se nevídané a neslýchané, podařilo se mu to ... dnes v noci našel a vybojoval živou vodu podařilo se mu ve tmavých jeskyních plných nástrah najít to co dlouho hledal ... našel pramen života a živou vodu. Vzal lahvičku průzračné, jasné tekutiny, pozvedl ji proti raním parskům a ticho v paláci protrhl mohutným zařváním: "Za Lordááááá!"

Díky moc Kaji za opravdu nádherný kvest, užil jsem si ho odzačátku až dokonce a parádně jsem se bavil, je to opravdu moc pěkně udělané a vřele všem kvest pozitivním klerikům doporučuju se vrhnout na jeho řešení ... stojí to za to ;)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Bonusova odmena pro prvniho pokoritele questu Zive vody byla vcera (vice nez pul roku po jeho otevreni) vybrana. Quest je samozrejme nadale funkcni, ale odmenou za nej je uz "pouze" normalni odmena za quest.

Jinak, nesnazte se od Feanora vydyndat napovedy a navody. Ma prisne zakazano se o tom zminovat. Pokud chcete quest splnit tak vlastnimi silami a mozkovymi bunkami .. cheatovani nemam rad :evil:

Gratulace přesunuty do pokecu. Tady už nepřejte. Kolík Aťsepicnu

Opět přesunuto do pokecu. Tam se vykecejte. Kolík Aťsepicnu
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Mimochodem, az/jestli se jeste nekdo dostanete do zaverecne casti questu na zivou vodu, dejte mi vedet by icq. Je optimalizovana na puvodni jeste neznemene klericke summy, tak bych rad videl jak to tam pujde a jestli neni potreba neco doupravit.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Bernard Williams
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bernard Williams »

... v tu ránu se probudil a na chvíli se zarazil! "To byl ale zvláštní sen!" řekl si v duchu a pomalu si začal vybavovat co všechno se mu zdálo... na jakých nejrůznějších místech byl, o kterých doposud slyšel jen z legend a z příběhů svého otce, který mu je vyprávěl, ještě když byl Bernard malý kluk... "To byla krása!" vzpomněl si na rozsáhlé prostory jeskyně, na kresby na zdech, které tam viděl, na nestvůry tak hrozné, že z nich šel až mráz po zádech, na modrou průzračnou vodu a na mohutný, burácející vodopád... V tu ránu se zarazil a uvědomil si, že něco pevně svírá v rukou... Pomalu sklonil hlavu dolů a náhled vykřikl: "Tak to nebyl sen!" ... v rukou pevně svíral legendární Živou vodu!

I já děkuji za krásný a propracovaný quest pro kleriky, který jsem si dokonale užil :)
Naposledy upravil(a) Bernard Williams dne 22 lis 2010 17:22, celkem upraveno 1 x.
Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné, jako rozdělit bazén na strany "smí se močit" a "nesmí se močit".

Santiaco.cz | Maturitní tabla | BikerSeason.com
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Bernard Williams píše:v rukou pevně svíral legendární Živou vodu!
gz

... Vision vs Speech test ...
Elrond
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Elrond »

... k smrti unaven useld na židli ve svém pokoji. Odložil zakrvácený palcát na stůl a sundal plátové rukavice potřísněné krví. V hlavě se mu stále znovu a znovu honily myšlenky na strašlivá monstra, se kterými ještě před pár minutami zápasil, na rozsáhlá bludiště chodeb plných nástrah i na zurčící vodopády střežemé nelítostnými strážci. Ze své brašny opatrně vyndal lahvičku s průzračnou tekutinou, položil ji před sebe na stůl a spokojeně si povzdechl "Tak se mi splnil můj sen, našel jsem pramen s živou vodou" Položil hlavu na stůl a začal znovu přemítat jak to všechno vlastně začalo ...
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Cleric

Příspěvek od Bejkal »

Možná to už někde je, ale optal bych se ..jestli se uvažuje o posílení angelik brnění.
Moje návrhy:
1) ressování by nebralo žádnou nebo jen málo staminy.
2) při nasazení bishopky, healing roby, topka by ressování stálo 0 bandů. ( Tady třeba zavedení master healing roby )
3) Při poklikání na část brnení by to dalo cure ( vyléčilo haluze a jed ).

Pokud má někdo další jiné návrhy.

PS: ano lobing
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Bejkal píše:PS: ano lobing
co takhle lobovat za celkovou zmenu, protoze ty "TOPka" jsou o trosku lepsi +25 brnka + nejaka blbustka k tomu...rozhodne to ale neodpovida zazitemu nazvu TOP brneni...ikdyz ted se planuje celkem dost zmen, jestli dobre chapu nektere topiky, takze se toho stejne dockame(mozna) az za dlouho :(
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

farba!!! :roll:
ale inak to s tou stamkou vobec neni blby napad, aj ked na durhu stranu vezmes, je to topko, stoji to fakt vela, musis to vynsit, to resovanie za minimum band (dajme tomu 1-2 max 5) a bez stamky by malo ist aj bez robky/bishopky
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

ano ano na barvičky to tady jede.. viz soul shardy..:p
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Big Bud píše:ano ano na barvičky to tady jede.. viz soul shardy..:p
spis de o to ze svíťavé to muze byt jak chce, ale kdyz je nepouzitelne, tak to muzes tahat leda tak na trh...uplne vidim jak si ty svitave veci vsichni berou do dungu...stejne to fsichni sysli doma :roll:
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Co kdyby Topko při kompletu poklikáním házelo Vas In Lor ? Kdyz uz tam nechcete dat nic uzitecnejsiho nez svetlo :-)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Han Gamms píše:Co kdyby Topko při kompletu poklikáním házelo Vas In Lor ? Kdyz uz tam nechcete dat nic uzitecnejsiho nez svetlo :-)
Mass kouzlou nelze.
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

chci pls clerika rozdelit na tri:

jeden bude moc jen resovat
druhej jen boostit
treti trosku mlatit a harmovat

diky :evil:
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Ducky píše:chci pls clerika rozdelit na tri:

druhej jen boostit

Ať mi klidně chcípne koza, když sousedovi dvě! :roll:
Bez podpisu
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Supr nó, tak jsem si udělal u Clerika Veterinu a od dneška je mi na pí..u. Jediný zvířátko který budu moc veterinit je Skyhawk. A řekněme si to narovinu, Skyhawka nikdo nebude používat jako klamaka o kterýho by mohl lehce přijít.
Kdyby aspoň Zostrich byla vyjímka, když už né ten Polar za 2K.
Pls dejte nějaký zvířátko krom skyhawka co bych mohl používat jako klamak a dalo by se ho healovat aspoň proti Dread lichům.

Hehe lidi kteří teď budou chtít dělat Veterinu si budou muset poříďit dva Skyhawky :p s ptáčkama se blbě trénuje.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Movalis píše:

druhej jen boostit

Ať mi klidně chcípne koza, když sousedovi dvě! :roll:

No to si moc nepochopil, co vím tak Ducky hraje hlavně klerika..:p

já bych spíš čekal nějaký víc RP rozdělení jako:
1. ivm + boosty, ale nahej
2. ress bandou a neuveritelnych 100 mf ! + muze mit plate !
3. sumoni, harm, pf a jenom kozeny armory - to je ted modá aby chain byl k nicemu :pp
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

druhej jen boostit

Radsi to sem moc nepis nebo se toho nekdo driv nebo pozdeji chytne...vis jak to tu je :roll:
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

na klera nesahat prosim, je fajn tak, jak je, a klidne muze byt stejny po zbytek nasich zivotu
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Odpovědět