New Rewardy
New Rewardy
Jako pěkná změna, jenom ten doskok mi přijde fakt nešťastný.. Vím že je kvůli bezpečnosti, ale z mýho pohledu se toho dá docela pekně zneužít.
Re: New Rewardy
Doskok do Safe?Big Bud píše:Jako pěkná změna, jenom ten doskok mi přijde fakt nešťastný.. Vím že je kvůli bezpečnosti, ale z mýho pohledu se toho dá docela pekně zneužít.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me se nove rewardy nelibi, respektive se mi nelibi ze mi uz 2 rewardy nedali nic a obe v dungach kde driv davali a nic moc tam nepada.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
A to jest? Jinak rewardy penize (gp) davat nebudou no.Inkvizitor Dan píše:Me se nove rewardy nelibi, respektive se mi nelibi ze mi uz 2 rewardy nedali nic a obe v dungach kde driv davali a nic moc tam nepada.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Cylops dungeon (ils), Yomotsu nedali nic.
PS: A rewarda v Poisoned river (kratsi cast) mi prijde trocha neprimerena. Chodime to cca 3x tejdne kdyz nejsou lidi a s takovou pujdem pristi pride kazdej s 10ti deedama, nehlede na to ze v pripade potreby se ten dung da projit i 3x denne. Kdyz uz deed tak max jeden a misto druhyho treba par MC.
PS: A rewarda v Poisoned river (kratsi cast) mi prijde trocha neprimerena. Chodime to cca 3x tejdne kdyz nejsou lidi a s takovou pujdem pristi pride kazdej s 10ti deedama, nehlede na to ze v pripade potreby se ten dung da projit i 3x denne. Kdyz uz deed tak max jeden a misto druhyho treba par MC.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ano přesně..Acarus píše: Doskok do Safe?
Sem retard no, sem zase nekde neco setoval :pInkvizitor Dan píše:Cylops dungeon (ils), Yomotsu nedali nic.
CD predelaal Prudom, takze tam setnu co tam bylo driv krome penez
YM sem tam neco pridal.
že se dá lehko vypozorovat jestli někdo dungy chodí nebo ne?Acarus píše: A co na nem?
Ze se da vypozorovat to, ze nekdo dosel dung ? Vedou tam vsechny rewardy no.Big Bud píše:že se dá lehko vypozorovat jestli někdo dungy chodí nebo ne?Acarus píše: A co na nem?
Jinak da se udelat nake misto kam povedou do safe pekne rewardy no. ale mame to kuli prehlednosti tedka na trhu.
Acarus píše: Ze se da vypozorovat to, ze nekdo dosel dung ? Vedou tam vsechny rewardy no.
Jinak da se udelat nake misto kam povedou do safe pekne rewardy no. ale mame to kuli prehlednosti tedka na trhu.
Dobře, lognu si na trhu modráka uvidím, že se mi tam 2x vytočí někdo a už si du hlídat dungy, protože vím že oní běhají.. Ten trh je imho nešťastnej...
Sa tych Pk strasne bojite ...Super riesenie si myslim ...Big Bud píše:Acarus píše: Ze se da vypozorovat to, ze nekdo dosel dung ? Vedou tam vsechny rewardy no.
Dobře, lognu si na trhu modráka uvidím, že se mi tam 2x vytočí někdo a už si du hlídat dungy, protože vím že oní běhají.. Ten trh je imho nešťastnej...
K zamysleni to je, kazdopadne jediny ucel pro je to tedka takhle byl, abychom meli vsecny ty vystupy v jednom miste a mohli zpetne kontrolovat jestli nam haca pocet a tak, kdyz sme to delali ve dvouch.
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz to chcete mit na jednom miste, tak to aspon presun jinam, ten trh je nestastne vybrany mistoAcarus píše:K zamysleni to je, kazdopadne jediny ucel pro je to tedka takhle byl, abychom meli vsecny ty vystupy v jednom miste a mohli zpetne kontrolovat jestli nam haca pocet a tak, kdyz sme to delali ve dvouch.
i pitomej serenity temple by byl snad ok
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Jak piše Acarus bylo to z důvodu přehlednosti a zpětné kontrole jestli máme vše ok. Určitě se zamyslíme nad nějaký jiným místem, ale zatím to chceme dát všechno dopořádku viz. Yomo a CD na které jsem s rewardem zapoměl Dneska to ještě prohlédnu.
No deceit také nedal nic...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
kratka reka taky nic :p
že by v tom byl tygl? Nebo někdo moc zapomíná?
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Predevcirem davala 2 fame deedy tak jsem na to upozornoval ze to je moc, tak to asi Acarus opravil na starou dobrou nulu.Wilson píše:kratka reka taky nic :p
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Mozna bych popremyslel nad TK, protoze mystical ball je sice vizualne hezky predmet, ale hezci by bylo neco co se da pouzit. O tom kolik to dava fame se asi nema smysl uz ani bavit.