Knight zbrane

Vaše nápady a návrhy
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Knight zbrane

Příspěvek od Nagash »

Nebylo by mozne upravit wiking sword ? Uz par let je apsolutne nevyuzitelny (snad od zacatku jeho existence). Naopak drop knight stitu mi prijde znacne snizeny, za tech par let co jsem mel moznost se na tento quest podivat ( jak stary tak novy) jsem mel vseho vsude jeden jediny stit, naopak nevyuzitelny wikingu cele zastupi.
muze mi to nekdo vysvetlit?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Knight zbrane

Příspěvek od Arim »

Nagash píše:Nebylo by mozne upravit wiking sword ? Uz par let je apsolutne nevyuzitelny (snad od zacatku jeho existence). Naopak drop knight stitu mi prijde znacne snizeny, za tech par let co jsem mel moznost se na tento quest podivat ( jak stary tak novy) jsem mel vseho vsude jeden jediny stit, naopak nevyuzitelny wikingu cele zastupi.
Mozna ten mec pouzivas na neprave nepratele :-P
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Samotne zbrane a stit maji stejnou sanci na drop tzn ze 5 000 000 pokusu ti padne 1 000 000 od kazdeho stejne. Stit, mec, barda, spear a maul.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Arim píše:
Nagash píše:Nebylo by mozne upravit wiking sword ? Uz par let je apsolutne nevyuzitelny (snad od zacatku jeho existence). Naopak drop knight stitu mi prijde znacne snizeny, za tech par let co jsem mel moznost se na tento quest podivat ( jak stary tak novy) jsem mel vseho vsude jeden jediny stit, naopak nevyuzitelny wikingu cele zastupi.
Mozna ten mec pouzivas na neprave nepratele :-P
Mluvilo se o tom ze je to specka na humany, bohuzel se mi tohle nikdy nepotvrdilo....
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Lucky píše:Mluvilo se o tom ze je to specka na humany, bohuzel se mi tohle nikdy nepotvrdilo....
je to specka na humany, ale vesmes vsechny knajt zbrane v dnesni dobe kamenek, glassek atp. uz nemaj takovej dmg, ze se moc nevyplati ani tahat. Jedinej dobre vyuzitelnej je stit za wara na low/medium dungy. Bo kdyz war neni uplny poleno tak tech 7,5K famy si na nej udrzi a ma vlastne o 1 ar lepsi +9 heather zadarmo ...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Wilson píše:
Lucky píše:Mluvilo se o tom ze je to specka na humany, bohuzel se mi tohle nikdy nepotvrdilo....
je to specka na humany, ale vesmes vsechny knajt zbrane v dnesni dobe kamenek, glassek atp. uz nemaj takovej dmg, ze se moc nevyplati ani tahat. Jedinej dobre vyuzitelnej je stit za wara na low/medium dungy. Bo kdyz war neni uplny poleno tak tech 7,5K famy si na nej udrzi a ma vlastne o 1 ar lepsi +9 heather zadarmo ...
Jo tak me ten stit fakt prijde skoda tahat do deciku :) Samozrejme jsem slysel o tom ze wik je specka na humany, ale rozhodne to tak nevypada, vzal jsem ho nekolikrat do ice a nikdy se mi to tvrzeni nepotvrdilo ....
Todle je quest, glas a kamenovky muzes vyrabet .... proto si myslim ze tydle zbrane by meli bejt porad neco vic nez to co muzes vyrobit.
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

No do DM to davalo velice slusny DMG co se pamatuji ...
Ale jak jste tu jiz nekteri zminili, v dnesni dobe kamenovek, ktery jsou jeste ke vsemu no fame a jejich dostupnost je velika (nevim jak je to tedka s tou upravou stardustu) trochu ztraci vyznam, protoze potreba 8,5K famy (nebo 7,5K ???) je dost kruta, na to co to umi ... (predpokladam, ze revizi to asi neproslo). A to do toho ani nepocitam tu silenou cestu ke ziskani neceho takoveho :evil:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Acarus píše:Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...
Proc ne? :) Zajimavy napad jak vyvazit zbrane na DP :clap:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Arim píše:
Acarus píše:Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...
Popripade cim vyssi fame tim vetsi sance na efekt...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Acarus píše: Popripade cim vyssi fame tim vetsi sance na efekt...
sounds good
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Výborný nápad :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acarus píše:
Arim píše:
Popripade cim vyssi fame tim vetsi sance na efekt...
Dobry napad... Do tohto by sa mohli pustit GM :) co takto 0-1000 fame = 10% sanca na efekt
2000-3000 fame = 30% sanca efektu
Lord - 10k famy = 100% sanca na efekt ? :) to znie dobre
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

jojo dobrej napad kazdych 100 fame + 1% sanca na efekt
Mate radi ptacky?
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

pod to se podepisu, Acare, vynikajici napad, opravdu chvalim a jsem pro zavedeni :-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Pri 10K fame stoprocetni sance? :) To asi neprojde, nechal bych to tak 50/50 pri 10K a pri 0 fame 0 sance :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Arim píše:Pri 10K fame stoprocetni sance? :) To asi neprojde, nechal bych to tak 50/50 pri 10K a pri 0 fame 0 sance :)
Ale ba praveze :) sak si to vezmi budes s tym mlaticka len ked budes mat lorda no a vela lordov nie je :p 50 % sanca je malo na to ze midnajty teraz bez prestavoania maju asi 75% sancu na kazdu ranu dat efekt... tych 100% by bolo dobre ale ked tak uvazujem asi nie u kazdej zbrane :) preboost by to bol u dark flare, inak v tom problem nevidim v inych zbraniach
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

no urcite by to nepreslo u vsetkych kamenoviek rovnako upravy by sa museli spravit ale napad perfektny :)
Mate radi ptacky?
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Jak by jste to udelali se silentkou? Nebo Duskem? S lordem by jsi daval Greater kazdou ranou ? :)
hura s warem nacpanym fame deadama na spektrala a podobne potvurky :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Strigwyr píše:
Arim píše:Pri 10K fame stoprocetni sance? :) To asi neprojde, nechal bych to tak 50/50 pri 10K a pri 0 fame 0 sance :)
Ale ba praveze :) sak si to vezmi budes s tym mlaticka len ked budes mat lorda no a vela lordov nie je :p 50 % sanca je malo na to ze midnajty teraz bez prestavoania maju asi 75% sancu na kazdu ranu dat efekt... tych 100% by bolo dobre ale ked tak uvazujem asi nie u kazdej zbrane :) preboost by to bol u dark flare, inak v tom problem nevidim v inych zbraniach
Ted si to precti a zamysli se jeslti ti neni neco divny :pp
aby to proclo pokazdym hitu s lordem to bych se asi ololoval war by byl kombajn, vampiri by tim s midnajtkou sakra posilili... lorda ma dneska kazdej at uz z prudom's_questu, pvp, harveni, vyreskilovani pkcka/modraka na dualu.
Me by se treba libilo kdyby prosly aji sutrovky revizi zrovna tebou vzpominana dark fléra nebo mace of darkening/ spear of light wave to je proste skoda tech sutru...
Jono Nagash ma docela pravdu s lordem kazdej hit greater silencer to by bylo coromoro :pp
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět