Knight zbrane
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Knight zbrane
Nebylo by mozne upravit wiking sword ? Uz par let je apsolutne nevyuzitelny (snad od zacatku jeho existence). Naopak drop knight stitu mi prijde znacne snizeny, za tech par let co jsem mel moznost se na tento quest podivat ( jak stary tak novy) jsem mel vseho vsude jeden jediny stit, naopak nevyuzitelny wikingu cele zastupi.
muze mi to nekdo vysvetlit?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Re: Knight zbrane
Mozna ten mec pouzivas na neprave neprateleNagash píše:Nebylo by mozne upravit wiking sword ? Uz par let je apsolutne nevyuzitelny (snad od zacatku jeho existence). Naopak drop knight stitu mi prijde znacne snizeny, za tech par let co jsem mel moznost se na tento quest podivat ( jak stary tak novy) jsem mel vseho vsude jeden jediny stit, naopak nevyuzitelny wikingu cele zastupi.

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Samotne zbrane a stit maji stejnou sanci na drop tzn ze 5 000 000 pokusu ti padne 1 000 000 od kazdeho stejne. Stit, mec, barda, spear a maul.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mluvilo se o tom ze je to specka na humany, bohuzel se mi tohle nikdy nepotvrdilo....Arim píše:Mozna ten mec pouzivas na neprave neprateleNagash píše:Nebylo by mozne upravit wiking sword ? Uz par let je apsolutne nevyuzitelny (snad od zacatku jeho existence). Naopak drop knight stitu mi prijde znacne snizeny, za tech par let co jsem mel moznost se na tento quest podivat ( jak stary tak novy) jsem mel vseho vsude jeden jediny stit, naopak nevyuzitelny wikingu cele zastupi.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
je to specka na humany, ale vesmes vsechny knajt zbrane v dnesni dobe kamenek, glassek atp. uz nemaj takovej dmg, ze se moc nevyplati ani tahat. Jedinej dobre vyuzitelnej je stit za wara na low/medium dungy. Bo kdyz war neni uplny poleno tak tech 7,5K famy si na nej udrzi a ma vlastne o 1 ar lepsi +9 heather zadarmo ...Lucky píše:Mluvilo se o tom ze je to specka na humany, bohuzel se mi tohle nikdy nepotvrdilo....
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak me ten stit fakt prijde skoda tahat do decikuWilson píše:je to specka na humany, ale vesmes vsechny knajt zbrane v dnesni dobe kamenek, glassek atp. uz nemaj takovej dmg, ze se moc nevyplati ani tahat. Jedinej dobre vyuzitelnej je stit za wara na low/medium dungy. Bo kdyz war neni uplny poleno tak tech 7,5K famy si na nej udrzi a ma vlastne o 1 ar lepsi +9 heather zadarmo ...Lucky píše:Mluvilo se o tom ze je to specka na humany, bohuzel se mi tohle nikdy nepotvrdilo....

Todle je quest, glas a kamenovky muzes vyrabet .... proto si myslim ze tydle zbrane by meli bejt porad neco vic nez to co muzes vyrobit.
No do DM to davalo velice slusny DMG co se pamatuji ...
Ale jak jste tu jiz nekteri zminili, v dnesni dobe kamenovek, ktery jsou jeste ke vsemu no fame a jejich dostupnost je velika (nevim jak je to tedka s tou upravou stardustu) trochu ztraci vyznam, protoze potreba 8,5K famy (nebo 7,5K ???) je dost kruta, na to co to umi ... (predpokladam, ze revizi to asi neproslo). A to do toho ani nepocitam tu silenou cestu ke ziskani neceho takoveho
Ale jak jste tu jiz nekteri zminili, v dnesni dobe kamenovek, ktery jsou jeste ke vsemu no fame a jejich dostupnost je velika (nevim jak je to tedka s tou upravou stardustu) trochu ztraci vyznam, protoze potreba 8,5K famy (nebo 7,5K ???) je dost kruta, na to co to umi ... (predpokladam, ze revizi to asi neproslo). A to do toho ani nepocitam tu silenou cestu ke ziskani neceho takoveho

Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...
Proc ne?Acarus píše:Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...

Popripade cim vyssi fame tim vetsi sance na efekt...Arim píše:Proc ne?Acarus píše:Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...Zajimavy napad jak vyvazit zbrane na DP
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sounds goodAcarus píše: Popripade cim vyssi fame tim vetsi sance na efekt...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Výborný nápad 

Dobry napad... Do tohto by sa mohli pustit GMAcarus píše:Popripade cim vyssi fame tim vetsi sance na efekt...Arim píše:Proc ne?Acarus píše:Ze by kamenovky davali efekt az od urcite fame ? trebas rekneme jako +9 ? No fame to bude porad ...Zajimavy napad jak vyvazit zbrane na DP

2000-3000 fame = 30% sanca efektu
Lord - 10k famy = 100% sanca na efekt ?

pod to se podepisu, Acare, vynikajici napad, opravdu chvalim a jsem pro zavedeni 

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Pri 10K fame stoprocetni sance?
To asi neprojde, nechal bych to tak 50/50 pri 10K a pri 0 fame 0 sance 

Ale ba pravezeArim píše:Pri 10K fame stoprocetni sance?To asi neprojde, nechal bych to tak 50/50 pri 10K a pri 0 fame 0 sance

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no urcite by to nepreslo u vsetkych kamenoviek rovnako upravy by sa museli spravit ale napad perfektny 

Mate radi ptacky?
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Jak by jste to udelali se silentkou? Nebo Duskem? S lordem by jsi daval Greater kazdou ranou ?
hura s warem nacpanym fame deadama na spektrala a podobne potvurky

hura s warem nacpanym fame deadama na spektrala a podobne potvurky

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ted si to precti a zamysli se jeslti ti neni neco divny :ppStrigwyr píše:Ale ba pravezeArim píše:Pri 10K fame stoprocetni sance?To asi neprojde, nechal bych to tak 50/50 pri 10K a pri 0 fame 0 sance
sak si to vezmi budes s tym mlaticka len ked budes mat lorda no a vela lordov nie je :p 50 % sanca je malo na to ze midnajty teraz bez prestavoania maju asi 75% sancu na kazdu ranu dat efekt... tych 100% by bolo dobre ale ked tak uvazujem asi nie u kazdej zbrane
preboost by to bol u dark flare, inak v tom problem nevidim v inych zbraniach
aby to proclo pokazdym hitu s lordem to bych se asi ololoval war by byl kombajn, vampiri by tim s midnajtkou sakra posilili... lorda ma dneska kazdej at uz z prudom's_questu, pvp, harveni, vyreskilovani pkcka/modraka na dualu.
Me by se treba libilo kdyby prosly aji sutrovky revizi zrovna tebou vzpominana dark fléra nebo mace of darkening/ spear of light wave to je proste skoda tech sutru...
Jono Nagash ma docela pravdu s lordem kazdej hit greater silencer to by bylo coromoro :pp