Přece bys nechtěl výhodu bez rizika.Papez píše:A pokud vás cestou nikdo nepojede, nenapráší a nebude čekat, aby si namíchal za vás :p.

edit Night Storm: já raději kozy než vozy ...
Přece bys nechtěl výhodu bez rizika.Papez píše:A pokud vás cestou nikdo nepojede, nenapráší a nebude čekat, aby si namíchal za vás :p.
Tady k tomu bych se taky asi moc nebránil, ono sice bude tam nevýhoda že vampové a mágové budou v plusu nicméně kdo dneska není a je v plusu oproti jiným, ten vyniká v tom a ten zas v nečem jiném...Papez píše:Já bych měl zas jiný návrh:...
Aby to bylo fajn tak by snad musela skákat nějaká Gate která do té laborky povede, skákat po všech dungeonech nějak random nebo nějak jak by jste to vymysleli, protože kdyby jste ho někam dali tak bych počítal nějaký určitě hardovější dung like Pride Rise/Peklo nebo Desp, to by hold byla zase jenom Pro-Emp akce a myslím, že takový čin umístit to jenom do jednoho by byl velmi odsuzovánKaj píše:A co třeba: vezměte si nádobíčko, ingredience a dojděte si do dungu XY do velmi mega vybavené laboratoře temného alchymisty pana YZ a pokud přežijete, můžete si tam namíchat lektvary z donesených ingrediencí dle libosti prakticky instantně.
No dyt to uz se zavedlo ne?Pheme píše:No berte to tak, ze ted budete mit tu uzasnou moznost normalnim hranim(ne, ze ho nakej smejd cmajzne tatikovy na kteryho ma login a proda) gm mortar ziskat, takze kuprikladu ardent, kdo vi treba ho s vir ziskas a nebudes potrebovat
ten z heitzmanovy regarny http://www.amonthia.com/index.php?all
z data 19.1. 2010
Jen jeste, kdyz se tak na to divam co ten volne pristupny, jak bean pise "hvězdný prach pro skládání magických zbraní" ten nikomu krkem neleze, aby se zavedlo jeho niceni?
Ne opravdu mi nejde o gpčka u míchání, ale o ten čas.. Když se znovu povolí duály tak cajk, jinak ee.Aken píše:Když se začínalo GM mortar tu nebyl a taky to šlo bez něj, když se zavedl tak nikdo ani nepípl a teď, když se to trošku upravilo tak hned každej brečí. , jen vTeď je hold taková dobašechno kritizovat, pomlouvat a hned na všechno založit brečící topic na foru. Když se zavede něco co vám vyhovuje tak na to topic nezaložíte. Hold jste všeci moc pohodlní. Já do dnes míchám přez obyč mortar. Na GM mortar dojde řada jen tehdy pokud potřebuju nutně doplnit nějakej ten potionek na dung. Možná by nebylo na škodu zvednou počet regentů na míchání přez gm mort. To by hned každej přestal míchat protože by to bylo nevýhodne a tudiž automaticky špatné.
Tak to by ses asi měl dát na jinou hru.Big Bud píše:Ne opravdu mi nejde o gpčka u míchání, ale o ten čas.. Když se znovu povolí duály tak cajk, jinak ee.Aken píše:Když se začínalo GM mortar tu nebyl a taky to šlo bez něj, když se zavedl tak nikdo ani nepípl a teď, když se to trošku upravilo tak hned každej brečí. , jen vTeď je hold taková dobašechno kritizovat, pomlouvat a hned na všechno založit brečící topic na foru. Když se zavede něco co vám vyhovuje tak na to topic nezaložíte. Hold jste všeci moc pohodlní. Já do dnes míchám přez obyč mortar. Na GM mortar dojde řada jen tehdy pokud potřebuju nutně doplnit nějakej ten potionek na dung. Možná by nebylo na škodu zvednou počet regentů na míchání přez gm mort. To by hned každej přestal míchat protože by to bylo nevýhodne a tudiž automaticky špatné.
Jak píšeš o pohodlnosti, jsem rád, že si udělám čas na dung. Prostě fakt nemám čas čumět x hodin jak postava míchá. Ja chcí hrát a bavit se, ne otročit.