Mám vélký problém z yokem
Mám vélký problém z yokem
Zdravíčko, když pouštím yoko tak jak spustím launch tak se me dole u patching client to hodí error, ale když to zkouším několikrát tak to třeba po 10 naskočí v pohodě, ale jak chci lognout postavu hodí to hlášku:There is some problem communicating with origin. Please restart ultima online and try again.
Může mi někdo poradit co se stím stalo? Nijak sem do toho nedrbal stalo se to z ničeho nic.
A jedna z vasich rad byla pomoze ti vymazanie injection.xml ale nebudes mat hotkeye.
Jenomze ja v PC ten soubor nemam.
Může mi někdo poradit co se stím stalo? Nijak sem do toho nedrbal stalo se to z ničeho nic.
A jedna z vasich rad byla pomoze ti vymazanie injection.xml ale nebudes mat hotkeye.
Jenomze ja v PC ten soubor nemam.
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám vélký problém z yokem
zkousel si tlacitko hledat na tomhle foru? resilo se to tu xkrat pokud se nepletu...
Ano díval jsem se nikde jsem to nevyděl.
A ktomu předtím my hotkeis šlo upa zklidem aj bez injection.xml.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nemas v pc ten subor? tak to bude ten problem
on tam prave ma byt 

Mate radi ptacky?
Ale předtím mě to jelo normalne a nikde na netu jsem ho nenasel
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
nebude.. injection si ho vytvari..Stich píše:nemas v pc ten subor? tak to bude ten problemon tam prave ma byt
zkus ho misto vydeni videt:John Sina píše:Ano díval jsem se nikde jsem to nevyděl.
http://www.darkparadise.cz/Forum/search ... mit=Hledat
a hotkeys ti bez nej nemuzou jit, nepletes si to nahodou s internima makrama?
hemeneks more gadzo vazelina!
Mně se včera stalo to samé, přeinstaloval jsem celé yoko, přišel o všechny hotkeye, ale jede to, takže jsem víceméně spokojený. Hotkeye není problém si znovu napsat
. Nicméně Johne, pokud budeš následovat mého příkladu, zazálohuj si všechny své skripty
.

Všem dík za rady pac su pokalbě tak se to neak pokusim udělat .
Tak jsem skusil vse co jste mi poradily a stejne to haze tu samou chybu
Já jsem trochu radikální a pokud mi něco nefunguje tak to letí z okna
. V tomto případě jsem vzal vše co se týká yoka a hodil do koše, ten recykloval, stáhl si znovu yoko, rozbalil, nastavil, hodil zpět skripty (ty co jsem si nesmazal
) a nastavil/napsal hotkeye a jede mi to... Zkus taky tak (pokud jsi to už neudělal) a mělo by to fungovat. Doufám.
.

Tak tam ta chyba je vklidu ted mi to ale pise zase jinou chibu a nemozu jit ani tam jak napises meno a heslo a pise to toto:Error loading configuration file: line 7:not well-formed (invalid token).
A to mi psalo po znovu nainstalovani vzdy to de jen jednou a pak to hodi tu chybu.
Prosím pomozte mi nebo se stoho asi zblázním.
A to mi psalo po znovu nainstalovani vzdy to de jen jednou a pak to hodi tu chybu.
Prosím pomozte mi nebo se stoho asi zblázním.
Ne jako ono to kdyz to preinstaluju tak to jednou jede podle te stranky to nastavym pak me o vykopne ja cu znova lognout poklikam na ikonu a hodi me to tu chybu.
Možná toto?: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... t=patching ... , ... sám jsem nezkoušel, nevím zda bude fungovat, střílím od boku, možná někdo znalejší než-li já ti pomůže
.

To máš těžké takto radit, mně zas nejede Phoenix no
.

Fenixa necu a skousel jsem tam tu tvou radu a taky nefaka
Mas posledni funkcni (na toto pc/system a umisteni) zalohu yoko a vubec cele uo?
Jestli ano, tak zacni s tim
Jestli ne, tak vse odinstaluj/instaluj znova(ano znova, zadne prepisovani neceho necim, ale cistej a bez chyb)
A poradne si zjisti co je to injection.xml a ilaunch.xml
Jedna z veci ktera teda nema co delat s problemem na ktery se ptas, ale zrovna v tvem pripade, kdyz tak trosku mas problemy s diky tve hlouposti vylhanym narknutim lumpu, ze praskas pk je pro priklad
Jestli ano, tak zacni s tim
Jestli ne, tak vse odinstaluj/instaluj znova(ano znova, zadne prepisovani neceho necim, ale cistej a bez chyb)
A poradne si zjisti co je to injection.xml a ilaunch.xml
Jedna z veci ktera teda nema co delat s problemem na ktery se ptas, ale zrovna v tvem pripade, kdyz tak trosku mas problemy s diky tve hlouposti vylhanym narknutim lumpu, ze praskas pk je pro priklad
Kód: Vybrat vše
<server name="Dark Paradise" address="82.208.28.203,2593" username="john" password="sina"/>
Prosím dneska ne nemám nato náladu .
A vbc nwm co to sem tahas to za prve a za druhe stam napsala uplne nesrozumitelne věty.
A nechapu proc to vsichni tak rozmazavate ja taky jsem nic nerykal ze treba jeden nejmenovany clovek nahraval nas rozhovor bez meho dovoleni.
A vbc nwm co to sem tahas to za prve a za druhe stam napsala uplne nesrozumitelne věty.
A nechapu proc to vsichni tak rozmazavate ja taky jsem nic nerykal ze treba jeden nejmenovany clovek nahraval nas rozhovor bez meho dovoleni.
Predne nediskutuj jen si to precti
Jestli necemu nerozumis(treba vsemu) muzes psat na icq
Jestli necemu nerozumis(treba vsemu) muzes psat na icq