A todle si přečíst a mít tvoji bishopku, tak ji rozstříhám a ještě ti to pošlu jako hotpic :pKritix píše: Zlodějskýho bastarda bych ovšem rád požádal aby mi vrátil aspoň bishopku páč mus tejně k ničemu nebude. Zbytek věcí si klidně nech a onanuj si doma nad tím jak sis krásně přilepšil.
Protože si určitě idiot a stydíš se sám za sebe tak mi ji určitě nepředáš osobně.
Hyenismus
Re: Hyenismus
cy ve, ale víš, že za to můžeš jenom ty sám? možná bych trošičku pochopil tvoji reakci kdyby si crim nebyl, ale takto? Ten Crim status není v tý hře jenom proto aby si občas měl šedý jméno víš? Teďka si tě dovolím citovat: "Protože si určitě idiot" tak sis nezkontroloval, že si crim a portnul do města a navíc šel afk... Kdo je víc idiot ty nebo ten co tě pojel? Já docela pochybuju..
Asi tak. Tím posledním odstavcem ses odsoudil, že ti jí už nevrátí, když mu tak pěkně nadáváš
ale chápu tě, máš sakramentskej důvod.

Vůbec nechápu, proč s tím zatěžuješ DP forko.... Byla to tvoje chyba a taky jsi za ní zaplatil, nicméně dle tvého vyjadřování, bych ti ji také nevrátila... 

- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na tomhle fóru jsou i mnohem horší "zátěže"
. Třeba tenhle post. A tisíce jemu podobných...
Třeba ten následující
...

Třeba ten následující

Naposledy upravil(a) Krupavylcan dne 15.06.2010 16:11:00, celkem upraveno 1 x.
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
si myslim ze to mohol napisat aj krutejsie, zajimave je ze kazdy proste vie ako to tu chodi, ale vsetci to mame tazko v pici a nadavame na krita ktory tu nasrany nieco napisal, ale na prasata serieme... vacisnou s nimi aj chodime dungy...
tento odraz realnej spolocnosti v tejto malej komunite je natolko odstrasujuci ze je to az usmevne
tento odraz realnej spolocnosti v tejto malej komunite je natolko odstrasujuci ze je to az usmevne
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tady je spolecnost na vyssim levelu a uz pochopila, ze se to tu nikdy nezlepsi :)Morlith píše:si myslim ze to mohol napisat aj krutejsie, zajimave je ze kazdy proste vie ako to tu chodi, ale vsetci to mame tazko v pici a nadavame na krita ktory tu nasrany nieco napisal, ale na prasata serieme... vacisnou s nimi aj chodime dungy...
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Dojemny jak "bugovat" je moc moc osklivy a zly (zastrelit malo), ale krast uz neva, holt tvuj boj
Miluju dp komunitu!! 

Svatý bojovník bez víry
tak je tam kapánek rozdíl... todle není žádne systémové obejití.. kdyby to tvůrci nechteli, tak zadnej crim status tam neni... + navíc to afk 

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych ho zgardil. Obral i o krvavy bandy, zabil mu kone a jeste mu pochcal mrtvolu. Hraju totiz char za chaotic evil a jsem striktne RP. To je nejlepsi zpusob.
nekdo mi sloh vcera na trhu prazdnej pytlik, doufam ze ten dotycnej umre na neco osklivyho
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Na šok, až ho otevřeWizzy píše:nekdo mi sloh vcera na trhu prazdnej pytlik, doufam ze ten dotycnej umre na neco osklivyho
Bez podpisu
NEmáš machrovat že máš takovej mamon! Jinak je to na nic no ale ver mi za par dní si na to ani nevzpomenes a uz zase budes pobihat po dp a rikat si jak je to tu pekny
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
mozno viem kto ju zobral skusim sa popitat ale bola to tvoja chyba ja som takto prisiel o archimage robu v brite....na afk je trh alebo barak.
Mate radi ptacky?
Ještě chrám od nedávnaStich píše:mozno viem kto ju zobral skusim sa popitat ale bola to tvoja chyba ja som takto prisiel o archimage robu v brite....na afk je trh alebo barak.

Bez podpisu
A nebo tlacitko log out.
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
neboj taky se mi to parkrat stalo.. to ten prechod z wowka.. hold si tu musi kazdy kontrolovat kde a kdy od te hry odchazi.... nemuzu se proste prehulit do mrtva a usnout u toho, protoze po probuzeni je jistota bez veci.... ma to dost nevyhod no ale ma to vetsi faktor mamoneni )))
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Proto jsem přešel na jinou hru. Protože na DP jsem byl ubrečenej bulánek, kterýmu brali věci.
Teď jsem ubrečenej bulanek stále, ale věci mi berou dál.
A říkaj tomu /roll, anebo /bid
Teď jsem ubrečenej bulanek stále, ale věci mi berou dál.
A říkaj tomu /roll, anebo /bid

Nexios