Mara z Acoma píše:Budete to omilat porad dokola tady na foru? Pokud vim, tak se to prohledavalo dukladne a nastesti nikoho jineho takova vec delat nenapadla. 6k logu je myslim lepsi nez smazani, coz se mohlo klidne stat.
Priste si klidne muzete vyzkouset, jestli se na nic neprijde, kdyz budete bugovat a nikomu o tom nereknete

Budem no. Vis vic nez my a z toho co sem se bavil s Eriathem, tak sme nabyli presvedceni, ze bude urcite smazanej jeste nekdo dalsi.
Zkouset bugovat? Jako treba pogovani do zony, blokovani pres itemy na zemi atp? Ale to by si prece nikdo nedovolil, ptze se to prece loguje a kazdy druhy den dukladne prochazi!!!
Edit: a mezi nama ,snoop v tomhle kontextu sice neni moc fer, ale bugovanim bych ho rozhodne nenazval
Edit2: a jeste k tomu jak se nema bugovat, jak ja sem to pochopil tak kdyby Eriath nebyl debil a nezacal sve uzasne poznatky o "bugovani" sdelovat lidem ve hre tak by se prislo zase na ho*no, takze promin ze mi pripominka o tom jak "nebugujte deti, nema se to, prijdou na to a smazou vas" prijde dost vtipna