Banned
Banned
Zdravím...mám perma ban na většinu accountů a v podstatě nechápu za co. kolem února jsem se chtěl vrátit na DP tak jsem si stáhl UO (http://ulozto.cz/3500733/ultima-online- ... legacy.rar). V clientu bylo uložené heslo, které jsem změnil a account vykradl. Proti tomu nic říct nemůžu, ale podle pravidel to byla JEHO blbost a account měl být smazán. nicméně smazán nebyl, pouze mu byli odebrány klíče od domu(což bylo naprosto zbytečné, protože v domě jsem už byl a vzal jsem si akorát pár spotřebáků) a sražena fáma u werewolfa. Asi týden se nic nedělo, na account jsem radši moc nelogoval, ale pak jsem potkal bývalého majitele. Ten na mě byl po právu naštvaný a tlačil mi do hlavy, že mi určité GM už zařizuje ban. Tomu jsem nevěřil protože podle pravidel to byla jeho chyba a podle logického uvažování taky. Account jsem mu vrátil s tím, že to nebude řešit přes GM. Jakmile dostal heslo změnil názor a do pár dnů už jsem nemohl lognout. Snažil sem se to řešit s GM, který mě zabanoval, bohužel marně. Měl jsem vztek, ale neřešil jsem to a zkoušel jiné servery, hry, ale po čase se chci vrátit zpět na Dark Paradise. Žádám od Vás hlavně vysvětlení, protože v prohřeškách jsem nic nenašel.
Re: Banned
Ano řešili ale dostal sem pouze odpověd, kvůli které bych si mohl myslet, že jsi duševně chorý....
"V clientu bylo uložené heslo, které jsem změnil a account vykradl"Ferewa píše:Ano řešili ale dostal sem pouze odpověd, kvůli které bych si mohl myslet, že jsi duševně chorý....
ses si jistej ze acarus je tady ten kdo je dusevne chory?
ale jinak si rozhodne pobavil :p
Takže když zveřejním heslo a někdo mě ho změní, tak dostane ban? 

kdyz zverejnis heslo a nekdo te vykrade, tak ano dostane banFerewa píše:Takže když zveřejním heslo a někdo mě ho změní, tak dostane ban?
ja mel (jakozto gm na dppvp) login na minimalne 10 uctu hracu z DP, a jakozto normalne uvazujici clovek sem zaridil aby na dp v novinkach bylo upozorneni aby si lidi stejny hesla na "private" servery nedavali
Tohle opravdu nechapu. OKi, mel jsi mamon mozna na tich banlejch Acc, ale z otho vyse je viditelne, ze mas jeste accounty. To, co jsi udelal je bezcharakterni ( ja bych to treba neudelal... jsem "cistej" mozna 2 roky - od zacatku ) a ja byt Acarusem, ktereho jsi takto osocil :Ferewa píše:...mám perma ban na většinu accountů...
Ferewa píše:Ano řešili ale dostal sem pouze odpověd, kvůli které bych si mohl myslet, že jsi duševně chorý....
bych ti dal perma ban i na zbytek accountu ( a dohledatelne to je i podle IP ) a navic misto toho, aby jsi se omluvil treba na PMce vysetrujicimu GM, domluvil se s nim aby ti uvolnil jmena starych postav a jit mlatit co cechu a maxovat skilly ( coz si myslim, ze by te odnaucilo vykradat accounty ) a nekteri lide si opravdu nepreji, aby jsi jim "Mirne snizil Fame u WW a sebral spotrebaky ". A ty si myslis, ze to DP forum vyresi ? Tady si do tebe azdej kopne, vysmeje se ti a GMka budou mit dobrej pocit, ze te ani trestat nemusi... vsak ty jsi polozil katovi hlavu na spalek... Sorry, ale nechapu te... a kdyz by jsem byl tebou, tak by jsem byl rad za to, ze nemam IP ban a mam moznost si ty postavy maxnout. Vim, kolik je to casu, ale tot je tvuj trest, nemyslis ? A pokavad ho nechces plnit, tak ti preji hodne stesti pri hledani jineho shardu / hry / jineho konicka...
to je asi vse...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
aha takže pravidla na DP stránkách jsou jenom pro srandu? 

mimochodem tu fámu srazilo GM, prý abych s ním nedělal bordel...já nechápu tu logiku..jistě mám morální zásady a vidím že vy taky ale to co jsem udělal já, by udělala většina hráčů na DP co znám proboha..navíc účet jsem mu vrátil takže on mě udělal více problémů jak já jemu...
Todle to znám Dawe....nechápu proč dostal block account na kterém byl ranger Kulomet.....moje emaily to bralo jako spam takže jsem si nemohl založit account....tak mi ho tady Ferewa(fender)založil na svuj mail a na svou IP a poté mi ho dal....jelikož vy v tom máte bordel....nechápu proč zato mám pykat já....dobře jeho blbost neměl to vykrádat dostal ban+block acc....ale že zato musej pykat aji ostatní kvůli tomu že mi to bere email jako spam a nemůžu si založit acc toje trochu moc....dobře dalmi nějaké věci které jsem mu přehodil na jinou postavu, ale neměl sem tušení kde je vzal....a zato mám block na accnout?? toje trošku moc ne???a když jsem požádal o unblock tak jste mi ještě slušně řečeno vysrali oko....
"Dostal jsem se k uo, kde byly uložené hesla k accountu, ten account jsem vykradl, ale já přece neudělal nic špatného" .... "Jistě mám morální zásady" ....
Nevím jaké zásady máš, ale morálníma bych je moc nenazýval a jestli si myslíš, že vykradení accountu je normální, bez ohledu na to, jak jsi přišel k přihlašovacím jménům, tak děkuji za ten perma ban.
Nevím jaké zásady máš, ale morálníma bych je moc nenazýval a jestli si myslíš, že vykradení accountu je normální, bez ohledu na to, jak jsi přišel k přihlašovacím jménům, tak děkuji za ten perma ban.
Bez podpisu
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ololol typek co to poskytuje.. nejen ze porusuje zakon ale jeste je solidni hlupak
(Ferewa ty ale nejsi o moc mensi
)
co to bylo za account? a proc s nim neni jednano podle pravidel?

co to bylo za account? a proc s nim neni jednano podle pravidel?
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 24.05.2010 10:56:07, celkem upraveno 1 x.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Asi se oba obklopujeme jinou vetsinou cece.Ferewa píše:istě mám morální zásady a vidím že vy taky ale to co jsem udělal já, by udělala většina hráčů na DP co znám proboha
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
acare diky ze si ho zabanoval aspon bude o jedneho cloveka so silnymi moralnymi zasadami menej (myslene ironicky) a suhlasim s wlernom ty si sa postavil do stredu motorkarskej drahy tym postom na forum...a dalsia vec keby ma kazdy hrac vykradnut acc ku ktoremu dostal pristup (nemyslim svoj vlastny) tak by GMkam uz neostali ziadne wand of jail preboha
Mate radi ptacky?
co to je za lidi dneska? on napise ze zmenil heslo nekomu na acc a ten jeste vykradl ? a divi se ze ma ban?
pane acare jak si to muzete dovolit dat nekomu ban za to ze vykrada accounty?
pane acare jak si to muzete dovolit dat nekomu ban za to ze vykrada accounty?

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Taky si myslím, že ti Ferewo ban acců patří. Měl bys být rád, že ti ten hráč poskytl stáhnutí ultimy a ty mu to ještě oplatíš vykradením. Neuvěřitelný.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ci si skutocne primitiv(alebo primitivy;p), ale zatial to tak vyzera...
Takze ty si vlastne ukradol a vykradol niekomu acc, potom ked ta o neho dlho prosil(typujem) si mu ho vratil s tim ze to co si spravil nepovie gm.On to povedal.
Teraz mas ty z toho pruser a citis sa ukrivdeny?Cudujem sa ze nemas ban na forum:pp
A inak moc by som sa na pravidla nevyhovaral ani najpeclivejsie nastudovanie ti asi nepomozie..+SKUTOCNE neni vacsina ludi taka ze ti hned po zisteny hesla vykradne acc(sam som sa s tim stretol raz a to sakra vela ludi z roznych dovodou aspon na chvilu pristup na moj acc malo :p)
Skoda ze to neni rl co?:( By si zaplatil pravnika a kradol dalej
Takze ty si vlastne ukradol a vykradol niekomu acc, potom ked ta o neho dlho prosil(typujem) si mu ho vratil s tim ze to co si spravil nepovie gm.On to povedal.
Teraz mas ty z toho pruser a citis sa ukrivdeny?Cudujem sa ze nemas ban na forum:pp
A inak moc by som sa na pravidla nevyhovaral ani najpeclivejsie nastudovanie ti asi nepomozie..+SKUTOCNE neni vacsina ludi taka ze ti hned po zisteny hesla vykradne acc(sam som sa s tim stretol raz a to sakra vela ludi z roznych dovodou aspon na chvilu pristup na moj acc malo :p)
Skoda ze to neni rl co?:( By si zaplatil pravnika a kradol dalej

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo jako! 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ten clovek to asi vubec nepochopil... PMky :
1) forku
2) na DP jako takove ( IP ban a delete vsech naloglych accountu )
Ferewa píše:Asi budu působit jako úplný idiot ale...když mě nechápeš, co bys v takové situaci dělal ty?
Wlern píše:nevykradl account, ale nechal ho byt a zkusil upozornit hrace...
Johny, ja se uplne divim, jakto, ze nema banle vsechny postavy, ba dokonce proc nema ban naJohny Matovic píše:Neviem ci si ........kradol dalej
1) forku
2) na DP jako takove ( IP ban a delete vsech naloglych accountu )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši