kopu za nefachcenko s.r.o.Darvien píše:![]()
![]()
se ukaž te kdo ste....
![]()
Sem student gymnázia 2. ročníku (průměrný)
loL já prodávám masážní přístroje 100kč /hWilson píše:kopu za nefachcenko s.r.o.Darvien píše:![]()
![]()
se ukaž te kdo ste....
![]()
Sem student gymnázia 2. ročníku (průměrný)
pri tvojej spotrebe ti aj zostane nieco na predaj?Johny Matovic píše:Ja predavam heroin, ale nikomu to nehovorte idu po mne pandle!
To je neco s fotbalem ze tam je ten AJAX??Redd píše: kde vyučují FE programování (JS,AS,AJAX), grafiku (Flash)
Jasne, ale vacsinou to uz nie je moc cisteShadowsong píše:pri tvojej spotrebe ti aj zostane nieco na predaj?Johny Matovic píše:Ja predavam heroin, ale nikomu to nehovorte idu po mne pandle!
Haha, takovou by chtel dneska kazdy, studovat jen co ho bavi :pRedd píše:Pokud někdo víte o nějaké, kde vyučují FE programování (JS,AS,AJAX), grafiku (Flash) bez matiky apod. blbostí, dejte vědět. Dík
ja mam dozor nad temahle absolventama :p
Neboj matura je uplne v pohode pokud umíš všechny otazkyMiki píše:Nástavbové studium - obor Společenské stravování
2 týdny do maturity.
Lol, tak to mě dostalo :p. Umíš lidi asi hodně dobře uklidňovat od stresuDarkness píše:Neboj matura je uplne v pohode pokud umíš všechny otazkyMiki píše:Nástavbové studium - obor Společenské stravování
2 týdny do maturity.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..