Jak rozjet PHOENIX

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Moderátor: Caleb

Darvien
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Jak rozjet PHOENIX

Příspěvek od Darvien »

Prosím vůbec nevím jak to nastavit aby se to zapínalo pres launcher poradte jake cesty mam navolit Díky.... :oP :twisted: :arrow:
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak rozjet PHOENIX

Příspěvek od Wilson »

Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Darvien píše:Prosím vůbec nevím jak to nastavit aby se to zapínalo pres launcher poradte jake cesty mam navolit Díky.... :oP :twisted: :arrow:
Myslím si, že když nevíš todle, tak zůstaň raděj u obyč klienta max assist..:p
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

I tys to dřív nevěděl a někdo ti to pravděpodně vysvětlil.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ono teda aspon u me rozjet uo na dp, zprovoznit yoko bylo hledani na netu, ptani se lidi co a jak, protoze se objevovali problemy a navod ze stranek dp nestacil
Dobry je, ze na dp foru na spoustu problemu na ktere se treba lidi ptaji znova a znova uz odpoved je
Darvien
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darvien »

Kde najdu neco na pvp jako skripty a tak ? :twisted:
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hledas na fenu? Simte napis mi na icq ja ti to poslu, nez se z tebe ta min otrnula pulka dp fora rozbreci.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Atalia píše:I tys to dřív nevěděl a někdo ti to pravděpodně vysvětlil.
Ne, rozjet se mi opravdu povedl sám.. Ostatně vůbec netuším co na tom je. O tom co se dělo potom se už nebavím, ale na to nereaguju.. :wink:
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Big Bud píše:
Atalia píše:I tys to dřív nevěděl a někdo ti to pravděpodně vysvětlil.
Ne, rozjet se mi opravdu povedl sám.. Ostatně vůbec netuším co na tom je. O tom co se dělo potom se už nebavím, ale na to nereaguju.. :wink:
Tak to gratuluju k dablkliku na exe :p
A jeste k tomu vyplneni cesty a napsani loginu!
Naposledy upravil(a) Lucky dne 09.05.2010 23:47:59, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

mno, ja se bavím o lognutí do hry.. :wink:
Darvien
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darvien »

Big Bud píše:mno, ja se bavím o lognutí do hry.. :wink:
loL hosi nehulte to uz to umim, diky za pomoc.... :twisted: :arrow:
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

co ty seš za exota.. :roll:
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Zdravím.

Mám takový delikátní problém s Phoenou. Ze začátku mi nešli záložky, mass kouzla a přejmenování sumonů. Nutno podoktnout, že jsem si stáhnul nejdříve NET.Framework 3.5 a až potom jsem začal pracovat s phoenixem jako takovým. Takže na dva problémy znám řešení.

- Nejdou záložky --> Po pátrání na internetu a u kamarádů, kterým Phoenix funguje a zkoušení různých scriptů / verzí Phoeny ( vždy to byla verze 2 beta, ovšem jsem si nechal poslat tento program i od jiných lidí, aby jsem si byl jistý ). Záložky nešly ani přes příkaz ,exec statusbar. Vždy se zobrazilo "Runtime Error : Cíl vyvolání způsobil vyjímku" a potom Phoena jako program neodpovídala než jsem ji restartoval. Toto jsem vyřešil odebrání pár písem z mého OS a nainstalování defaultních.

- Nejdou Mass kouzla - VAO, VUS, VAN - toto byl problém. Přes script to napsalo hlásku ( například Vas An Ort ) a sebralo manu, regy a bez efektu. Prostě jsem to ani nefízl, ani nevyčaroval. Toto jsem obešel úplně přes Makro. "waittargetobject 0x000CF2F3 | cast 26" a pak si tam vložil řvaní toho,, že VUSuju :-)

- Nejdou Sumoni - Toto je opravdu záhada. Není to ve vadných scriptech ani ve verzi programu, zkoušel jsem několik verzí. Chová se to tak, že pokavaď vyčaruji dejme tomu Awaken Spirita, tak ho možná přejmenuje, možná ne. Někdy se to chová, jako by ten spirit nebyl vůbec můj. ( nepřejmenuje ) a proto třeba vyčaruji 6 slípek a 4 jsou pojmenované, 2 ne. ( Není to tím, že by mi některá fizzla a nebo byla daleko, jelikož jsem je kouzlil na sebe a nefiznul ani jednu jedinou. )

Ten, kdo hledal odpovědi na tyto "problémy" a našel, tak má štěstí.
Ten, kdo nic nehledal a považuje tento post za zbytečný, nechť nereaguje.
Ten, kdo nemá žádný problém, ale má nějaký nápad, jak na sumony, tak pište.
Ten, kdo objevil nějaký jiný problém a vyřešil, nechť sem napíše návod, jak na to.
Ten, kdo mě chce kamenovat za dlouhý / zbytečný post, tak ať si přečte všechny svoje posty a ať pak hodí kamenem...

* krví podepsán Wlern *
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Opravdu ti to dělá i když si stáhneš fénixe z tadyma: http://www.amonthia.com/wiki/index.php/Phoenix ? Samozrejme fenixe + ten balík skriptů(co je v tom odkazu), který obsahuje vse co potrebujes. A nehazes do ni zadne jine scripty tak ti to nejede?
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Opravdu ne, chci se vyvarovat zbytečným postům, a proto se s tím peru ( nejen já, i moji kamarádi se snažili pomoci ) více jak měsíc. Každý řekl, Přeinstaluj Framework, přeinstaluj XP, preinstaluj UO a vezmi moji Phoenu se scriptama - ačkoliv tento proces jsem splňoval přesně a i jiné verze UO jsem zkoušel... Prostě už si nevím rady a proto sem postuju... Ještě - zkoušel jsem sumony snad týden v kuse, zkoušel jsem všechny druhy sumonu, zkoušel jsem to i na jiné ( kamaradově ) postavě a všechno neúspěšně. Navíc jsem koukal, jestli tomu nevadí nějakej program - ovladač, který tam mam a proto jsem se zkousel hrabat i v tom... Všechny ovladače a programy samozřejmně v pořádku. Navíc mě napadlo, že můžu mít zavirovaný PC, ale Eset Nod, Avast, AVG ani AVIRA nic nenasli... :-(

Opravdu jsem se dostal do slepé uličky a když jsem přišel ke kamarádovi, nainstaloval a zprovoznil během 5ti minut, tak jsem si uvědomil, že s největší pravděpodobností to nebude tím, jak s programem zacházím...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Wlern píše: - Nejdou Mass kouzla - VAO, VUS, VAN - toto byl problém. Přes script to napsalo hlásku ( například Vas An Ort ) a sebralo manu, regy a bez efektu. Prostě jsem to ani nefízl, ani nevyčaroval. Toto jsem obešel úplně přes Makro. "waittargetobject 0x000CF2F3 | cast 26" a pak si tam vložil řvaní toho,, že VUSuju :-)
Jo protoze phoenix hazel masska na souradnice mapy 0,0 ... v novejsi verzi phoenixe to bylo uz pak vyreseno, ja sam sem to pri starsej verzi resil prikacem ",cast "Mass Curse" 0"
Wlern píše: - Nejdou Sumoni - Toto je opravdu záhada. Není to ve vadných scriptech ani ve verzi programu, zkoušel jsem několik verzí. Chová se to tak, že pokavaď vyčaruji dejme tomu Awaken Spirita, tak ho možná přejmenuje, možná ne. Někdy se to chová, jako by ten spirit nebyl vůbec můj. ( nepřejmenuje ) a proto třeba vyčaruji 6 slípek a 4 jsou pojmenované, 2 ne. ( Není to tím, že by mi některá fizzla a nebo byla daleko, jelikož jsem je kouzlil na sebe a nefiznul ani jednu jedinou. )
Mozna zle nastavene makro na rename(zle pauzy), jinak pri lagach se to stava, ze ti to neprejmenuje celkem velke mnozstvi summu ale to se mi nestalo uz davno... posledne jak sem mel jeste jinej release...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Castian píše:Mozna zle nastavene makro na rename(zle pauzy), jinak pri lagach se to stava, ze ti to neprejmenuje celkem velke mnozstvi summu ale to se mi nestalo uz davno... posledne jak sem mel jeste jinej release...
Castiane, prosim te, je videt, ze tomu rozumis ( nevim jak, ale vic jak ja urcite ). Mohl by jsi mi rict, proc ten script, kterej pouzivam funguje 6ti dalsim lidem uplne v pohode a me ne a popripade pomoci s tema pauzama ?
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Nechci zakládat novej topic tak to napíšu sem...kdyby se to někomu moc nelíbilo tak ten topic klidně založím.

Zkoušel sem to tu hledat, nenašel sem nic. Buďto neumím hledat, nebo to tu ještě není...

Zajímalo by mě, jestli se dá na phoenixovi nastavit hotkey na kolečko, zkoušel sem to přes NUM +/- ala yoko - nefungovalo to.

Dík.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Farwik píše:Nechci zakládat novej topic tak to napíšu sem...kdyby se to někomu moc nelíbilo tak ten topic klidně založím.

Zkoušel sem to tu hledat, nenašel sem nic. Buďto neumím hledat, nebo to tu ještě není...

Zajímalo by mě, jestli se dá na phoenixovi nastavit hotkey na kolečko, zkoušel sem to přes NUM +/- ala yoko - nefungovalo to.

Dík.
http://www.amonthia.com/wiki/index.php/ ... :changelog

21.3.2010 - Přidána podpora pro Ctrl/Alt/Shift a kolečko myši.

Ale jak to funguje/nefunguje to se musis zeptat mikee
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Pheme píše:
Farwik píše:Nechci zakládat novej topic tak to napíšu sem...kdyby se to někomu moc nelíbilo tak ten topic klidně založím.

Dík.
http://www.amonthia.com/wiki/index.php/ ... :changelog

21.3.2010 - Přidána podpora pro Ctrl/Alt/Shift a kolečko myši.

Ale jak to funguje/nefunguje to se musis zeptat mikee
Fajn, jeden z duvodu proc jsem zustal u yoka je, ze neslo pouzivat kolecku u myse a tedka by to chtelo, aby to bylo prehlednejsi na liste jako to je u yoka a bude to fajn...pokud uz to davno neni:p
Sejra 26 čer 2009

Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .

Eliška čt únor 19, 2009

Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Odpovědět