Ale no taak, LuckyLucky píše:Vsichni odesli, protoze je to servr jen pro pk. To je uplne jasny a ten kdo to nevidi je bud slepy, nebo dvojnasobne slepy.
Neda se tu v klidu ani harvit na hb abych naky pkcko nevidela jak stoji pred, nebo to hb obchazi. O dungach ani nemluvim a ty gmka ... vubec nic s tim nedelaji, klidne to tak nechaj a jeste se nam poctivejm hracum co by nikdy nikoho neokradli ani nepolotili, ani to pk, se jen a jen vysmivaji. Sou tu samy pro-pk opatreni jako pk-RB ted si pk muzou portit kde chteji, kdo to kdy videl aby mi pkcko portlo treba do moonglow na hlavu no???? Nebo muzou nas poctivy hrace co jdou dung normalne pojet uvnitr, pvp v dungu to sem jeste nikde jinde nevidela.
A vubec nic tu nepada, jdu dung a odnesu si treba jen par itemu, ale ja bych chtela aby padaly naky draty a takovej ten mejmn, protoze pkcka me o to co neni nb zase hned pripravi a nemam nic kvuli tem gm a tomu jak se o ne staraji!
A kdyz s timhle prijdu sem na forum, vsichni se o me zacnou otirat a urazet me, protze jsem zena a hned mi vsichni rikaji ze mam zcestne nazory a ze bych se nad tim mela zamyslet nez postnu, ti drzejsi dokonce tvrdi, ze bych mela zapnout mozek, pri tom si myslim, ze pisu k veci a jen oni nejsou na tolik mentalne vyspeli aby to pochopili... snad jim to jednou dojde.
Divite se? Ja teda ne, beztak je to proto, ze tomuhle serveru vladnou muzi!

To Acarus:
Myslim, ze real pokec na srazu bude to idealni reseni z rad stavajicich hracu. Jen se nezamerit pouze na ztizeni dobivani dungu, kdyz tak jednoho TOP.
...Tak treba reklama by byla draha a nove hrace je tezko lakat v soucasnem graf. zpracovani. Mozna jsem tim smesna, ale "rare tretky" by taky staly znovu za zamysleni. Hracicky, co by mohly lakat uz z prestize, ne?
...Svet PC (tudiz i her) je moc zivy. Tady je spousta lidi uz i z nostalgie. Sleduj kolik hracu sem postuje a treba uz par let ani nehraji...nevim, no. Fakt je, ze jaro byvalo vzdy s odlivem a podzim zas prilivem....njn.