Ale, pan Mesmeric je psycholog? Nebo jsi se sám na psychologa pasoval? To už by byla docela dost závažná nemoc, pokud sám sebe stavíš do takové role. Kde jsi přišel na to, že jsem duševně slabý jedinec? Dle tvého (profesionalního výrazu Imbecil). My máme svoje názory. Vy svoje. Žádnou rudou mlhu před očima nemám neboj. Já to vidím z postoje modrého hráče, co má zájem potkávat taková individua jako jsi ty co nejmiň. Málokdo z modrých, ti tu stojí o tu vaši PK zábavu (až na Katrine). Jestli hledáte PVP vybití, bijte se mezi sebou. PK vs O/CH, PK vs PK, PV vs ty lidi, kteří o to stojí. Ale vám nejde o to PVP, vám jde o to co nejrychleji dostat z modrých backpacků, něco do těch vašich. Tak to by asi bylo vše co ti tu chci říct. Víc nemá smysl.Mesmeric píše: Promiň, ale ty jsi imbecil největší kategorie, opravdu (pro rýpali, není nadávka, doporučuji slovník). V prvé řadě musím opět vyzdvihnout slovo BREČET, to je tak krásné slovíčko, které se po DP forum rozmohlo, ačkoliv se zdá že všichni ztratili pojem, co to slovo znamená, mohu tě ujisti, že v době psaní minulého postu mi neukápla na klávesnici, ani nikam jinam, jediná slzička, takže trochu pokulhává hlavní definice slova brečet, no ale co už. V druhé řádě, já někde mluvil o nějákém svém ztraceném equipu? Proč bych měl? O tom snad byla řeč? Hm nemyslím si. Chtít po tobě, aby jsi si srovnal v hlavě pojmy s dojmy, je asi nemožné, což? Ve 3. řadě jsi viditelně nepochopil smysl mého postu, ale předpokládám, že před očima máš rudou mlhu, a co píše kterýkoliv hráč s PK je okamžitě zavrženihodné a sprosté, takže snad akorát mohl by jsi trochu otevřít oči a mysl, než začneš reagovat. Abych tě zasvětil, tak si prvně pořádně přečti ten post, na který jsem reagoval, je od hráče Carl Casius Clai, jediné co tam řeší je skládání equipů, na což jsem mu zaregoval svoje stanovisko, kde zdůrazňuji, že equipy se zase tak těžce neshánějí, jak píše on. Načež přiběhneš ty, vidíš post "od toho jednoho hnusného Hejteda", tak hned musíš sesmolit co nejútočnější post a hodit ho sem, bez jakékoliv snahy si přečíst předchozí diskuzi.
Takže to by bylo myslím vše, věřím že zase napíšeš nějáký hezký blud, s minimálním obsahem 3krát "brečet" na řádku postu. Už se na něj těším.
Tak ještě abych splnil to v co věřís: " Nebreč, nebreč, nebreč. " Ač jsem podle tebe imbecil, snad jsem to zvládl 3x na řádku. A ještě nesmím zapomenout na vysmáteho smajlíka!!!