Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Goddivine
Inkless
Inkless

Re: Další PK topic

Příspěvek od Goddivine »

Xan píše:Hm, Nápad určo zajímavej a konstruktivní po x stránkách balastu. Vidím v tom ale jeden háček. Nedokážu si teď z hlavy vybavit všechny místnosti s hlídačema všech dungů, ale mám za to, že tam těch okolních npc není moc, tzn. problém v hlédání onoho náhodného hlídače nezabere tolik času, jak nazačuješ a viz příklad s walkingem, většinou to jsou o dost slabší příšery než hlídač, ne? takže sum, pár pogů, pár máchnutí kamenovkou a hurá dál -> vždy (teoreticky) hlídač pro pk pro dobíhání k dispozici. Asi by to chtělo nakombinovtat ještě s nějakým timerem, aby se nestalo, že půjde pvm grupa dung, zabije hlavního hlídače (ostatníma npc se logicky nebude zabývat, aby se nezdržovala právě kvuli možnosti doběhu PK), projde kousek dál, doběhne PK grupa, zabije 4 příšerky okolo a je hned za zády pvm grupě. Buď LEHCE prodloužit timer respu i těch ostatních NPC, aby mělo význam je preventivně i vybít, nebo aby byl určitej timer na dveře mezi prvním otevřením po zabití hlavního hlídače a možností otevřit dveře na sekundárního hlídače . . .
No uvedu treba priklad na TK ok? Hlidac v te prvni bazine Poison Elemental bude chybet. Vem si kolik je tam tech jesterek, nez to vyzabijis urcite to chvili potrva. Potom archer, tam by to bylo v poho. Dalsi je ta cast kde je high priest. Tam si vem ze je tam Elder Liche nekolik skeleton hunteru, SK mirek atd atd... Dalsi cast ten skok do te baziny kde jsou LSN. Si vem nez PK daji 5 LSN a nejakou tam tu portovaci kravu a dreada... Mozna ve finale vyjde lip si aji pockat na hlidaca:)
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Aknah píše:
Mily zlaty, mas pravdu je to to druhy,a mozna by si mel na sebou zapremyslet ty, ty tvoje smyslhodnotne posty a jak si z toho topicu delas u kazdyho cloveka kdo sem postne srandu uz me unavuje....marne tu hledam stejne jako Hunter smajlika co se smichy vali po zemi....
Nemuzes se divit ze si delam srandu kdyz si nekdo stezuje na neco co musel predem vedet nez tu zacal hrat nebo aspon v prvopocatcich. Myslim si ze naky posty byly celkem gut otazky, ale bohuzel Natalie pise uplne z cesty a Pheme kdyz se netrefi tak taky radsi nereaguje :) Proc nemuzu uverit tomu ze sis delala srandu? :lol:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Goddivine píše:...
Jasný, říkám, že si nedokážu vybavit všechny situace, kor když sem teď chvíli nedungřil. Pokud by to bylo, jak píšeš ty, tak by to možná i šlo(teoreticky - scriptově to musí přenechat vyšším místům), ale aby to nedopadlo, že si PKčka za měsíc obíhání vyzkouší, že je to např nastavený v tom a tom dungu jen na tydle dva moby a v onom dungu na toho moba na Nku a druhýho na Sku :wink:
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

jestli tam budeš mít 5 mobů máš 1 ku 5 že se trefíš. Samozřejmě že náhoda tomu někde bude chtít a nějaký bude častěji za sebou. Tenhle návrh se mi ale moc líbí, v dungu by se aspoň začalo killovat všechno :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Katrin píše: Nevim jestli si tak hloupa nebo jestli si ze me delas srandu. To s tim mym odchodem k wowku byla ironie myslena prave k tomu co sem napsal Natalii, ze chodi tamovat bez equipu a divi se ze ji nekdo sunda, kdyz se nema cim branit. O dungu sem nic nepsal tak se zkus nejdriv zamyslet nez bues neco psat..
Len tak mimochodom, Natália nechodí tamovať bez equipu, ani nič také tu nepísala, vždy si berie adekvátnu výbavu.
Snažíš sa hrať na chytrého a miesto toho každým postom robíš zo seba väčšieho truhlíka. Zamysli sa nad sebou chlape a necucaj si fakty z palca na nohe :wink:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Prafotr Morava píše:jestli tam budeš mít 5 mobů máš 1 ku 5 že se trefíš. Samozřejmě že náhoda tomu někde bude chtít a nějaký bude častěji za sebou. Tenhle návrh se mi ale moc líbí, v dungu by se aspoň začalo killovat všechno :)
Asi jste Acaruse moc nepochopili :)
On myslel, že by mohl udělat určitý počet dveří na jednom políčku a každé dveře by měly svého hlídače. Už to v pár dungách je. Což by PKdlům moc nepomohlo, protoženejen že by museli také pobíjt úplně všechny npc, ale ještě by si pokaždé museli všichni pamatovat počet hlídačů - kdyby byl jen jeden nespawnutý, tak by se dál nešlo...

Já bych stejně řekl, že hledáme problém tam, kde ani moc není. Pár dungů se dá proběhnout snadno, pár těžko a pár jiných takřka vůbec. Zkusil bych to tak nechat a začít přemýšlet nad tím, jak vymyslet O/Ch tak, aby si v nich hráči vydělali na PvP výbavu pouhým hraním PvP. Co nějaký komponent na bázi platiny na _? Nebo tokeny za kill opačné frakce/PK "ala wow" na nákup regů/svitků/zbrojí/zbraní pro pvp?

Kdyby tyhle "PvP itemy" nepříklad nebylo možné vzít do dungu, protože by se v dungeonu rozpadaly, neviděl bych v jejich používání z pohledu čistě PvM hráče vůbec žádný problém. Jistě - byla by to výhoda O/Ch oproti PK, ale tak by to mělo být ne?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Retromancer píše: Já bych stejně řekl, že hledáme problém tam, kde ani moc není. Pár dungů se dá proběhnout snadno, pár těžko a pár jiných takřka vůbec. Zkusil bych to tak nechat a začít přemýšlet nad tím, jak vymyslet O/Ch tak, aby si v nich hráči vydělali na PvP výbavu pouhým hraním PvP. Co nějaký komponent na bázi platiny na _? Nebo tokeny za kill opačné frakce/PK "ala wow" na nákup regů/svitků/zbrojí/zbraní pro pvp?
Tady je, ve frakci nemuze a nemel by byt kazdy, je to rekneme urcita vysada. Takze porat neresis to ze pk chtej dobehnout dung a nemuzou. (Opravim te: 2 dungy se daji dobehnout snadno, drowy tezko a zbytek vubec)
Reward tu jisty je, ale je nevyuzivany, gainuje se ho malo a ceny spotrebaku (svitky tmr a hlavne spesl zbrane) jsou tak predrazene ze o to lide nemaji zajem. Prikladem je LB HxB 1500 rewardu (nejdrazsi zbran ze vsech) za 0 do skillu s dmg +1 až +3 zbrane cca bez jakehokoliv efektu :(
Retromancer píše: Kdyby tyhle "PvP itemy" nepříklad nebylo možné vzít do dungu, protože by se v dungeonu rozpadaly, neviděl bych v jejich používání z pohledu čistě PvM hráče vůbec žádný problém. Jistě - byla by to výhoda O/Ch oproti PK, ale tak by to mělo být ne?
Ano tohle je zakazano internimi pravidly frakci. S tim i stity (aspon tedy u tech co je doopravdy pouzivaji).
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše: Potkávám je i když jdu tamovat, kopat...sice mi tohle PvP přijde řádně ujeté, je to po chvíli stejně jen většinou masakr z pozice síly, ale tak docela chápu ten báječný pocit kluka PK, jak se tetelí slastí u PC, že může na druhého lehce udělat bu bu bu, rozsekat ho, rozřezat a obrat o nic, bez velkého strachu, že třeba dostane po čuni sám...
Nun píše: Len tak mimochodom, Natália nechodí tamovať bez equipu, ani nič také tu nepísala, vždy si berie adekvátnu výbavu.
Snažíš sa hrať na chytrého a miesto toho každým postom robíš zo seba väčšieho truhlíka. Zamysli sa nad sebou chlape a necucaj si fakty z palca na nohe :wink:
V tom pripade pak teda nerozumim, jak ji muze nekdo obrat o nic, kdyz u sebe ma adekvatni vybavu. Muzes mi prosim zaslat priklad toho, jak si vycucavam fakta z palce?
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Lucky píše:...
Jasně, ale potom je přeci naprosto jasné v čem je problém. O/Ch je svázán pravidly, ze soupeřů je mizerný loot, oproti "obyčejným" modrákům jsou ještě znevýhodněni nutností být velmi ostražitý i v guard zónách a nemají prakticky možnost si na spotřebák vydělat jinak, než chozením dungeonů (čisté PvM), nebo pojížděním výprav za PK char, což se zas od začátku nelíbí GM's (O/Ch postavy a PK u jednoho hráče).

Tak se pak není moc co divit, že je to tak, jak je. Ale i PK hráči by měli přeci chápat, že většina "modráků" hraje tak, jak hraje, proto, že je PvP nijak nebaví. A pokud se dungy stanou opravdu pojezditelnými a hlavně, pokud se opravdu budou pojíždět, tak s tím prostě vážně seknou a co je tohle za řešení? Je jedno jestli je to kvůli době nebo zmlsanosti, je to prostě tak...

Proto by řešení, pokud se vůbec najde, mělo být takové, aby pokud možno něco dostaly obě (tři?) strany - O/Ch rozumnou možnost hrát si opravdu jen PvP, když už tyto hráče PvM vůbec nebaví a vydělat si na TOP PvP výbavu pouze hraním PvP, PK možnost doběhnout (třeba s obtížemi) většinu dungeonů na DP a modráci třeba pár dungů úplně bez PK. Kamenujte mě, ale možná by to bylo fajn - protože každý se chce u hry bavit. Pokud jde PvP hráčům o PvP a ne o prasení, nemělo by jim vadit, že pár hráčů nebudou moct poject. Pokud jim jde jen o prasení, a vím že pár jich takových je, tak by stálo zato, se zamyslet nad tím, jestli je v téhle době produktivní jim to nějak usnadňovat...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Aknah píše:
Raynor píše:Zamyslete se nad svou soudností.Následně zapněte mozky a zamyslete se znovu.Na celou věc se podívejte nestraně a pak až začněte postit.Nebo radši nepostujte vůbec(To platí speciálně pro vás ženy)
Raynore mas nejake komplexy z zen?
A nech si ty urazky pro nekoho kdo je na to zvedavej, tebe tu taky nikdo neurazi, tema si akorat dokazal ze dite tu jsi ty...
Ještě ne ale postujte dál tím způsobem co tu předvádíte a nemůžu zaručit že z toho komplex nedostanu.

Tady se urážíte akorát vy dvě.Já vás neurážím jen říkám pravdu.
Aknah píše: Mily zlaty, mas pravdu je to to druhy,a mozna by si mel na sebou zapremyslet ty, ty tvoje smyslhodnotne posty a jak si z toho topicu delas u kazdyho cloveka kdo sem postne srandu uz me unavuje....marne tu hledam stejne jako Hunter smajlika co se smichy vali po zemi....
Zase naprosto jednostranný přístup...Napadlo tě někdy že můžou někoho unavovat i tvoje posty?
Vsadím se že ne ;)
Naposledy upravil(a) Raynor dne 15.04.2010 15:38:52, celkem upraveno 1 x.
Správce charity válečníků
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Raynor píše:Ještě ne ale postujte dál tím způsobem co tu předvádíte a nemůžu zaručit že z toho komplex nedostanu.
Pobavils :D
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Hunter píše:Katrin píše:Natalie Sun: Ohanis se snizovajicim se poctem aktivnich hracu. To ses tak najivni a myslis si ze je to jen kvuli PK? Neni treba taky mozny ze by to nekoho omrzelo, nebo si nasel neco jinyho?A sakra. tady někdo trefil někoho na hlavičku. Že by si konečně teď některý snižovatel přiznal, že UO je hra z roku -tisícdevětsetdevadesátsedm- a že by se snad mohlo i stát, že by někdo přešel z 13 let staré hry na hru novější/přestal hrát nezávisle na populaci pk na DP?
Nepsala bych o tom, kdybych o konkrétních hráčích, otrávených PK , kteří odešli, nevěděla.
Znám i názor hráčů kolem sebe, co budou dělat, když si ani v dungu nezahrají pořádně PvM.

To, že vám hned neodpovím, neznamená, vy chytráci, že jste mne nějak doběhli... :D
jednak jsem myslela, že už tady konečně konkrétně a konstruktivně chcete přemýšlet o situaci a druhak, mám i lepší zábavu, než se tady s vámi handrkovat a odpovídat na některé vaše vítězoslavné argumenty.
Katrin píše:V tom pripade pak teda nerozumim, jak ji muze nekdo obrat o nic, kdyz u sebe ma adekvatni vybavu. Muzes mi prosim zaslat priklad toho, jak si vycucavam fakta z palce?
Nemám chuť tady psát romány, ale myslela jsem, že rozumnému člověku došlo, že se tady jedná především o pojezd při kopání, což jsem už tady v textu někde uvedla i konkrétně, ale chápu, že zrovna pro Katrin, to mohlo zůstat nepochopené a je pravda, že bych se měla vyjadřovat s ohledem na mentalitu některých zde.
Takže ano, Nun má pravdu, fakta si z palce vycucáváš, neboť mne na rozdíl od něj neznáš a nevíš, jak hraji, ani ses mne na to neptal.
Znevažuješ a hledáš si v textu druhých jen blbiny, abys měl o čem psát?
Naposledy upravil(a) Natalie Sun dne 15.04.2010 15:54:49, celkem upraveno 1 x.
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše:myslela jsem, že rozumnému člověku došlo, že se tady jedná především o pojezd při kopání
Omlouvam se ze sem si to spojil i s tammingem, kdyz si to taky uvedla jako pripad:
Natalie Sun píše: Potkávám je i když jdu tamovat, kopat..
Jinak pokavad clovek nechodi kopat zrovna s craftem, tak nevidim duvod proc se nevyzbrojit stejne jak na tamming. Co sem si teda vymyslel podle tebe?
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Retromancer píše:Proto by řešení, pokud se vůbec najde, mělo být takové, aby pokud možno něco dostaly obě (tři?) strany - O/Ch rozumnou možnost hrát si opravdu jen PvP, když už tyto hráče PvM vůbec nebaví a vydělat si na TOP PvP výbavu pouze hraním PvP, PK možnost doběhnout (třeba s obtížemi) většinu dungeonů na DP a modráci třeba pár dungů úplně bez PK. Kamenujte mě, ale možná by to bylo fajn - protože každý se chce u hry bavit. Pokud jde PvP hráčům o PvP a ne o prasení, nemělo by jim vadit, že pár hráčů nebudou moct poject. Pokud jim jde jen o prasení, a vím že pár jich takových je, tak by stálo zato, se zamyslet nad tím, jestli je v téhle době produktivní jim to nějak usnadňovat...
Retromancere, tvé názory jsou rozumné, rozhodně to není jen předhození někoho někomu pro jeho zábavu.
Doplnila bych za sebe, že doběhnout výpravu, by s obtížemi rozhodně mělo být, aby ty dg měly nějakou návštěvnost a nezely prázdnotou.
Raynor píše:Ještě ne ale postujte dál tím způsobem co tu předvádíte a nemůžu zaručit že z toho komplex nedostanu.Tady se urážíte akorát vy dvě.Já vás neurážím jen říkám pravdu.
To je ale tvůj problém, ne náš...ale nemluv za mne, mne každý urazit nemůže... a tvá subjektivní pravda...? :D
Raynor píše:Zase naprosto jednostranný přístup...Napadlo tě někdy že můžou někoho unavovat i tvoje posty?Vsadím se že ne
...a napadlo to tebe u postů tvých? :!:

Katrin...a co ty, byl jsi někdy kopat :?:
Naposledy upravil(a) Natalie Sun dne 15.04.2010 17:20:04, celkem upraveno 1 x.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Natalie Sun píše: To je ale tvůj problém, ne náš...ale nemluv za mne, mne každý urazit nemůže... a tvá subjektivní pravda...? :D
Urážíš se sama ale to už jsem psal.Konkretne se urážíš svými posty...A pravda? tak ta je jen jedna ;)
Natalie Sun píše: ...a napadlo to tebe u postů tvých? :!:
Mě to napadlo taky ty posty podle toho vypadají.Ne jako ty tvoje *tfuj* :-P

Edit:Opraveno Papeži
Naposledy upravil(a) Raynor dne 15.04.2010 17:05:22, celkem upraveno 1 x.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Raynore, vypadlo ti tam první quote...
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Raynore...ale tak jo, klucí, bavte se... :D

Mně by spíš zajímalo, jak si představuješ třeba ty a Katrin, zábavu tady ještě jinak, než jen dobíháním výprav v dungu pro jejich eqip a zabíjením kopáčů, na to jsme se už ptaly s Hankou a nějak jsem nepostřehla odpověď.
A když jdeš kopat, tak s kamenovkou a výbavou, aby ses mohl ubránit? Kam pak dáváš to, co nakopeš?
Ráda se poučím tvým smysluplným postem... :wink:
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše:Katrin...a co ty, byl jsi někdy kopat :?:
Ne ja se tady o tom jen tak vykecavam.. :roll:
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Natalie Sun píše:Raynore...ale tak jo, klucí, bavte se... :D

Mně by spíš zajímalo, jak si představuješ třeba ty a Katrin, zábavu tady ještě jinak, než jen dobíháním výprav v dungu pro jejich eqip a zabíjením kopáčů, na to jsme se už ptaly s Hankou a nějak jsem nepostřehla odpověď.
A když jdeš kopat, tak s kamenovkou a výbavou, aby ses mohl ubránit? Kam pak dáváš to, co nakopeš?
Já chodil kopat s eqipem.Ono stačí nebýt afk...Zábava za PK spočívá v cove pvp a pojíždění dungů a harvičů.C na tom nechápeš?
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Natalie Sun píše: To je ale tvůj problém, ne náš...ale nemluv za mne, mne každý urazit nemůže... a tvá subjektivní pravda...? :D
Promiň ale na tohle už jsem reagovat musel. Jsi natvrdlá. On za tebe mluvit nemusí ty si přecitlivěle reagovala na jeho názor, že posty které zde mají dvě ženy se mu nelíbí a jsou z cesty (jakože jsou). Napíšeš že ho nikdo neuráží, ale ve druhé větě je dítětem, to by urazilo zas mě... Tvůj názor je hloupý, zaslepený a možná i slepený. Nemám pk jestli bys chtěla argumentovat tímhle. Zde se řeší chyba systému, který ÚPLNĚ znemožňuje možnost doběhnutí. A to svými respy hlídačů. Tvůj argument že kvůli pk odcházejí hráči jsou zas jen další keci. Zajímalo by mě kolik lidí odejde čistě kvůli pk. Nejspíš to budou lidé kteří v reálném životě utečou před každým problémem. Například Pheme to krásně vyřešil tím, že chodí jen na takové místa kde se potkání pk rovná nule a že je jich na dp požehnaně. Zvolil si takový styl hry a nikdy sem ho neviděl stěžovat si na nedostatek mamonu. Chtít totiž mamon z velkých dungů je vymezeno rizikem a jedno z rizik jsou i PK. Že dřív se nepojíždělo tolik. Ano nepojíždělo, radši se běhalo normální pvp, ale to dnes už skoro nejde.
Natalie Sun píše: A když jdeš kopat, tak s kamenovkou a výbavou, aby ses mohl ubránit? Kam pak dáváš to, co nakopeš?
Pack zvířátka znáš? Jsou to ty, které se narodí s batůžky na zádech :(
Jinak není nic snazšího než si udělat kopáče crafta a chodit kopat s jeho mystikem. Chápu že to chce trošku umu a práci, to po tobě nemůžu chtít.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět