Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Další PK topic

Příspěvek od Aknah »

Dave Lister píše:
Lucky píše:Tohle je logicky blbost. 3x muze jit pk na ilsh a pak konec, pokud nebuguje tou lodi, ale to asi dnes uz moc lidi nedela.
To co popisujes je hloupost za predpokladu ze z cove kop do jhelomu projiti portem a nasledne 30 kroku do lesa. Pk musi kop pk rb (nejschudnejsi je asi yew) ubehnout dlouhou streku k portu pakli ze je volnej probehnout streku u bounu, pak zabit headless knigha [za predpokladu ze neni zase vyharvenej] a pak zase ubehnout pomerne streku k tobe a pak te zabit, to uz bude asi nejlehci na cely operaci. Takze jak vidis tak se to da pomerne jednoduse vyloucit.
Takze ne na jinem serveru opravdu nehraju ...
hele cece ale pk si taky muze marknout runu k portu v jhelomu, projit skrz nej s par sumama a doufat ze zdrhne guardum.. a pak to za tech 30 vterin zvladne v pohode (az me budes posilat to zkouset, tak vez ze uz jsem to parkrat zkusil a nekolikrat uspesne). uz se mi taky stalo, ze jsem jedno a totez pk videl behem par minut v cove a pak v ilshu..

(tim nechci tvrdit ze je to nejakej bezne praktikovanej postup, ale jde to proste)
Dekuju, aspon, tu nemusim psat Luckymu a Mesmerikovi, ze si nevymyslim, a ze kdyz jsem to prozila, tak to tak proste je. A i vas /nebo vase pk/ jsem osobne jeste s nekolika lidmi videla mrtvy u portu v britu na ice ostrov, kam to zkousite taky co nejrychleji se dostat priportnutim do britu a desitkama zdi se tam odezdit a skocit do portu a nemuset plout na ice lodi...takze si nejaky, ze nemuzete tam a tamhle a ze je to anti a neanti nechte pro nekoho kdo je tu novej a poradne UO nezna....uz me docela prudi porad psat page, ze tam chybi straz co skace za vami :lol:
A jinak nevim Lucky co tu porad resis, ze mate malo pojezdu a kde si co si, pokud vim kdyz jsi si delal pk jeste s dalsima lidma, tak jste tvrdili ze si je delate jen pro zpestreni hry a pro zabavu a ze vam nejde o mamon, ale jak jste "cuchli" k tomu jaky to je vzit nekomu +20/+25plate , +9tku apod ci vic, tak se vam to zalibilo a najednou kdyz uz vam nejde tolik pojizdet lidi a "nedostanete se na ne svym dlouhyma rukama" viz timery v dungach, vetsi opatrnost lidi kdyz jdou dung,apod., tak si potrebujete ty vase cesty k pojezdum usnadnovat mensima timerama hlidacu apod.....zajimavy, jak se clovek dokaze zmenit...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Aknah píše:A jinak nevim Lucky co tu porad resis, ze mate malo pojezdu a kde si co si, pokud vim kdyz jsi si delal pk jeste s dalsima lidma, tak jste tvrdili ze si je delate jen pro zpestreni hry a pro zabavu a ze vam nejde o mamon, ale jak jste "cuchli" k tomu jaky to je vzit nekomu +20/+25plate , +9tku apod ci vic, tak se vam to zalibilo a najednou kdyz uz vam nejde tolik pojizdet lidi a "nedostanete se na ne svym dlouhyma rukama" viz timery v dungach, vetsi opatrnost lidi kdyz jdou dung,apod., tak si potrebujete ty vase cesty k pojezdum usnadnovat mensima timerama hlidacu apod.....zajimavy, jak se clovek dokaze zmenit...
protoze s jidlem roste chut, tady ty pk si stale neuvedomujou, ze sice nepojedou 10 dungu ale treba jen 3 (to je jen priklad ty cisla), ze itak z toho maj velmi slusnej mamon, a kdyby tech 10 dungu prosli tak si tolik nevydelaj co pojeli ... a proto se jim to zda malo a chtej stale vic a vic ...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Wilson píše:[..] takze pak sance na ubraneni temto pk je fakt asi takova ze vyhrajes zitrejsi jacpot ve sportce..
Šance na ubránění těmto pk se rovná jednomu nahatýmu předskokanovi do gate. přesně jak píšeš - čili šanci naprosto negovat zrovna tento pojezd má skupina od velikosti 2 lidi výše v libovolném equipu a nezávisle na jejich pvp zkušenosti. To, že Hated třeba ve dvaceti kempěj 12 hodin Wrong je úplně jedno ;P

Neuděláš nic. Pokud lidi chtějí schválně bojkotovat jakákoliv minimální bezpečnostní opatření na pvp/pve/pk (libovolné pořadí) serveru .. tak čekají co? Pride se tuším nekempí poprvé. to jen tak na odpovědnou k tvému výroku :]

edit: Chtěj víc, ale nedostávaj i kdyby tu bylo takovejhle topiku 50 (jako, že možná i je ;P). Tak nevím, že vás to všechny tak zapaluje ;P
Naposledy upravil(a) Hunter dne 14.04.2010 23:08:46, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Raynor píše:Zamyslete se nad svou soudností.Následně zapněte mozky a zamyslete se znovu.Na celou věc se podívejte nestraně a pak až začněte postit.Nebo radši nepostujte vůbec(To platí speciálně pro vás ženy)
Raynore mas nejake komplexy z zen?
A nech si ty urazky pro nekoho kdo je na to zvedavej, tebe tu taky nikdo neurazi, tema si akorat dokazal ze dite tu jsi ty...
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Dlasi duvod jsem zminoval v predchozich prizpevcich.

Pro toho kdo je linej to hledat tak protoze nam dela dobrej brekot wilznu a podobnejch co maj mamonu dost. :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Anger píše:Pro toho kdo je linej to hledat tak protoze nam dela dobrej brekot wilznu a podobnejch co maj mamonu dost. :)
Od kdy se tu do topiku musi psat jen sympatizujici prispevky? Ze vsechny ostatni sou breceni? A nemuze to bejt i naopak? Tentokrat tento topik zakladalo pk ne blue :roll: :wink:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Milá Aknah, my tu cestičku nechceme mít snazší, my ji chceme mít reálnou, nikoliv nemožnou, jak je tomu doteď.

Se tu máte jak prasata v žitě teď s těma dungama. Jde vidět, že si nezažila situaci tak před 4 rokama, to by tu bečeli modráci, jak je vše snadné doběhnout.

Souhlasim s Hunterem, že je tu vše o změnách. Vždy se všechno měnilo furt dokola než nastala situace, kdy zas muselo dojít k další změně. A v jedné takové situaci se podle mě nyní nacházíme. Sice se stále hledá rovnáha v téhle problematice, ale je velmi těžké jí dosáhnout. Teď bych si dovolil tvrdit že celková úspěšnost pojet dung (dung jako obecně) je tak 10%. A do těch deseti procent se musí vlízt následující fakta - modráci netrackují (naprosto rozhodující a snad nejdůležitější skill), modráci nemají hlídače/ předskokana/, modráci jdou dung pomalu/mají problémy. Ani jednu věc z tohoto vám neberu, to je čistě na využití schopností hráče v dungu - možnosti jsou pro všechny modráky stejné. Co je ale dle mě špatně nastaveno jsou respy - jste jimi systémově chráněni a s tím my nemůžeme nic dělat.

To je ta věta, kterou zaboha zde někteří nemohou pochopit, ani kdybych jim ji do hlavy pantokem vtloukal. :shock:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Wizln neskalmal, ne jen ze smiruje s duchem ale jeste to otevrene prizna! Kovarna rulz->
Btw bylo nas 7myslim ... 7 v pvp equipech pokud vim do pride rise se vejde 10 plne (po zuby equipnutejch) moberu v invulkach a kdesi cosi .. to my ani nezname takove brneni!
Jak psal hunter nahore no ... jetu tolik moznosti jak tomu predejit a stejnak to lide nedodrzi. Je to na jednu stranu usmevne a na druhou zarazejici, ze i po takove spouste osvety i z rad zkusenych pk ''jak se nenechat pojet'' se nechaji pvm hraci stale vodit za rucicku a zametat si cestu od gm teamu (v toimhle pripade vlivem sys. nastavnei hlidacu)
Pokud se vam clerik prokecne kam jdete tak to je o necem jinym uz no...to neni vec ze systemoveho nastaveni, ani nase, ale vase.
Ja nevim posledni dung kterej sem pojel byli snad kdysi Loozeri v ice... to uz je nakej patek .. od te doby myslim ze sem asi nic nepojel.
Ke goddivajnovo navrhu:
Libi se mi to, byla by motivace i pro pvm zkupinu zabijet vsechno aby se resplo malo veci a tim omezili hlidace. Urcite jsem pro.
K mamonu a stylu zivota vubec: Snad jen ze lide se meni, kdyz jsem byl maly .. byl jsem namysleny... ale ted uz zadnou chybu nemam.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Mně se hrozně líbí ty rady s hlídačem dungu...jako sorry, ale já osobně mám problém sehnat lidi, abych ten dung mohl jít natož někoho kdo by mi hodinu stál před dungem a koukal do hry a čekal jestli náhodou někdo nejde.

Jasně je to můj problém, že se vyloženě BOJÍM seznamovat se tady s novejma lidma a chodit s nima dungovat, protože je to tady samej práskač a prasák. A to sem se rok pohyboval v malé, pro 99% lidí nb guildě a přesto každej třetí co se do ní hlásil měl potřebu ji napráskat a obrat i o to málo co v té době měli. Takže jako s takovýma radama si táhněte tam kam slunce nesvítí.

A když už sme nakrásno někoho takovýho objevili i s relativníma důkazama tak se to samozřejmě ze strany gm nedalo potrestat, protože důkazy nebyly přesvědčivý, že. Ale to už jen tak naokraj, protože tenhle přístup docela chápu no.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Wilson píše:Tím pádem jsem nepochopil dnešní situaci ke které jsem se nahodou přichomýtl, aneb, že někdo jim práskl/nějak se dozvěděli, že guilda Amonthia má jít od 17:00 Pride říši.
Neni toto spis o tom s kym ty dungy chodis?
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun: Ohanis se snizovajicim se poctem aktivnich hracu. To ses tak najivni a myslis si ze je to jen kvuli PK? Neni treba taky mozny ze by to nekoho omrzelo, nebo si nasel neco jinyho?

Pheme: Nak si furt nezareagoval na muj dotaz..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Katrin píše:Natalie Sun: Ohanis se snizovajicim se poctem aktivnich hracu. To ses tak najivni a myslis si ze je to jen kvuli PK? Neni treba taky mozny ze by to nekoho omrzelo, nebo si nasel neco jinyho?
A sakra. tady někdo trefil někoho na hlavičku. Že by si konečně teď některý snižovatel přiznal, že UO je hra z roku -tisícdevětsetdevadesátsedm- a že by se snad mohlo i stát, že by někdo přešel z 13 let staré hry na hru novější/přestal hrát nezávisle na populaci pk na DP?

Ano, pojdme si vzpomenout, co jsme v té době dělali. Já třeba v té době idloval na gymplu a ještě jsem ani z daleka neměl doma počítač, tedy odpoledna jsem trávil na nedaleké umělce kopáním do kulatého nesmyslu, hraním na policajty a zloděje na kolech po našem sídlišti a stanování na blízkém kopci + ano, hraním Warcraftu 1&2 u kámiče!! Yeah. Tento zlomyslný žrout času (PC) mě doma začal pronásledovat až někdy v letech 2000/2001, tedy deset/devět let zpátky - mimochodem už v té době byla Ultima hrou starou :]] Jinak tomu samozřejmě bylo u hrdinů z 1939-1945, kteří v době vydání hry měli pokořeného Despa na DP i dvakrát ;P
Nexios
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Hunter píše:+ ano, hraním Warcraftu 1&2 u kámiče!!
Takze sem pochopil spravne ze si to tenkrat taky prestal hrat kvuli PK? :D
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Hunter píše:Šance na ubránění těmto pk se rovná jednomu nahatýmu předskokanovi do gate.
Tady konkrétně, rudí nebratři, naráží na včerejší Říši, kde čekali za časovanou gatou. A jestli tam člověk pošle skokana, tak se ta gate za ním zavře. Takže už by měl poslat někoho z výpravy bez věcí. Což abychom museli dělat takový divadla kvuli "rudošský nemamon frag zábavě" mi příjde ujetý.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Katrin píše:Takze sem pochopil spravne ze si to tenkrat taky prestal hrat kvuli PK? :D
Přesně tak, radějc jsem začal hrát singl, protože mě kámoši dost bezohledně obehrávali ve fotbale a vůbec nebrali ohledy na moje pocity, že já si chci dát taky gól a oni mi v tom prostě obránci bránili :[
Deacon Frost píše:
Hunter píše:Šance na ubránění těmto pk se rovná jednomu nahatýmu předskokanovi do gate.
Tady konkrétně, rudí nebratři, naráží na včerejší Říši, kde čekali za časovanou gatou. A jestli tam člověk pošle skokana, tak se ta gate za ním zavře. Takže už by měl poslat někoho z výpravy bez věcí. Což abychom museli dělat takový divadla kvuli "rudošský nemamon frag zábavě" mi příjde ujetý.
Mno, to jsem taknějak předpokládal. Ale tak, stejně jako modrák má právo dung jít, tak pk má právo dung kempit. A ty si můžeš vybrat: pojet je, vyhnout se jim, umřít na ně. Například. Nedá se nic dělat, asi se budu opakovat, ale .. na DP hrajou i pkčka a bejt pk se holt smí. Ale pokud se ptáš mě, tak mi to příjde taky ujetý - zrovna časovaná gata a kemp není dobře systémově promyšleno, ale to chce vymyslet nějakej lepší systém pk kontra dung, kterej bude scalovat s obtížností dungu a mocností výpravy a podobně a to je asi na dýl. Ale principielně - pk prostě maj právo na hraní stejně jako modráci :]
Naposledy upravil(a) Hunter dne 15.04.2010 10:44:59, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Hunter píše: přesně tak, radějc jsem začal hrát singl, protože mě kámoši dost bezohledně obehrávali ve fotbale a vůbec nebrali ohledy na moje pocity, že já si chci dát taky gól a oni mi v tom prostě obránci bránili :[
Njn ja zas sel vcera uplne nahej tamovat a sjelo me pk a sebralo mi bandy tak uz na to kaslu a pudu hrat wowko.. :paranoid:
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Katrin píše: Njn ja zas sel vcera uplne nahej tamovat a sjelo me pk a sebralo mi bandy tak uz na to kaslu a pudu hrat wowko.. :paranoid:
No tady je aspon videt, ze mas z PK taky obavy a chodis radsi nahatej, pac se mu neubranis a nechces aby Ti neco sebral a dovol abych Te citovala co jsi psal Natalce :
Katrin píše: To je skutecne zvlastni, ze te nekdo sunda kdyz u sebe nic nemas..

...a propo, takhle se dungy snad chodit nedaj ...myslim tim nahaty..nebo je snad tak chodis? hmmm
Goddivine
Inkless
Inkless

Příspěvek od Goddivine »

Acarus píše:
Goddivine píše:Ahoj,
jako muzu jen potvrdit ze dobihani dungu je ve vetsine pripadu opravdu nemozne. Napadlo me reseni. Pokud jsou nastaveny respy hlidacu bran na takovou dobu - budiz nechal bych to teda tak. V cem spociva moje reseni.
Reseni cislo 1: Pokud by byl hlidac mrtvy (nerspnuty) prehodilo by se automaticky hlidani brany na nejake jine NPC, coz by bylo nahodne tudiz by nedoslo k zapamatovani, ktere NPC by to bylo. Mohl by to byt treba i walking spider. Vtip by byl v tom ze PK by msueli leckdy zabit treba vsechny NPC v dane lokalite nez by nalezli to opravdove co je jakoby sekundarni hlidac za toho hlavniho nerespnuteho. Myslim si ze hru by to ozivilo a PK by to nemeli lehke, ale nikoliv nerealne co vy na to?
Reseni cislo 2: V pripade nerespnuteho hlidace by se stali hlidaci vsechny NPC v dane lokalite (neco jako elementalove v Yomotsu mines) museli by se proste zabit kompeltne vsechny NPC.
Osobne bych uprednostnoval prvni reseni, dekuji, hezky zbytek vecera.
hle navrh. dobre.

ale ... velke ale, to prvni me absolutne nenapada jak technicky zvladnout. a to druhe takenez, jinak mozna tam dat x hlidanejch dveri, kde x = pocet mobu pred dverma no.
No tak ve skriptovani se nevyznam:( ale jen tak +/- co vim neslo by to udelat nejak s podminkou IF hlidac mrtvej tak SET hlidac Random ze seznamu priser, nejak tak snad chapes jak to myslim:)
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Aknah píše:
Katrin píše: Njn ja zas sel vcera uplne nahej tamovat a sjelo me pk a sebralo mi bandy tak uz na to kaslu a pudu hrat wowko.. :paranoid:
No tady je aspon videt, ze mas z PK taky obavy a chodis radsi nahatej, pac se mu neubranis a nechces aby Ti neco sebral a dovol abych Te citovala co jsi psal Natalce :
Katrin píše: To je skutecne zvlastni, ze te nekdo sunda kdyz u sebe nic nemas..

...a propo, takhle se dungy snad chodit nedaj ...myslim tim nahaty..nebo je snad tak chodis? hmmm

Nevim jestli si tak hloupa nebo jestli si ze me delas srandu. To s tim mym odchodem k wowku byla ironie myslena prave k tomu co sem napsal Natalii, ze chodi tamovat bez equipu a divi se ze ji nekdo sunda, kdyz se nema cim branit. O dungu sem nic nepsal tak se zkus nejdriv zamyslet nez bues neco psat..
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Katrin píše:
Nevim jestli si tak hloupa nebo jestli si ze me delas srandu. To s tim mym odchodem k wowku byla ironie myslena prave k tomu co sem napsal Natalii, ze chodi tamovat bez equipu a divi se ze ji nekdo sunda, kdyz se nema cim branit. O dungu sem nic nepsal tak se zkus nejdriv zamyslet nez bues neco psat..
Mily zlaty, mas pravdu je to to druhy,a mozna by si mel na sebou zapremyslet ty, ty tvoje smyslhodnotne posty a jak si z toho topicu delas u kazdyho cloveka kdo sem postne srandu uz me unavuje....marne tu hledam stejne jako Hunter smajlika co se smichy vali po zemi....
Odpovědět