Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Bimbac
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Další PK topic

Příspěvek od Bimbac »

Acarus píše:a co kdyby se radsi kazdej nad sebou a nad tim vsim zamyslel. Je dobre nezapominat, ze jsme lide, a chceme se bavit. Ze nejsem sami, kdo se chce bavit. mno.
Jenže jak je vidno tak to hráčum PvP nefunguje. Představ si to geometricky. První množina jsou PvM hráči a tu množinu mužem nazvat "dungy a kvesty". Druhá je PvP skupina jejich množina by se měla jmenovat "Ch/O".

PK je pak průnik mezi těmi množinami. Jenže primární množina pro PvP hráče CH/O kde by se vyřádili, aniž by jejich působení ovlivnilo PvM skupinu sami degradují a neprovozují. Proč, to již bylo řečeno.
Takže PvPeři, by si měli v první řadě "ozdravit" základní prostor pro PvP kterým bezpochyby je CH/O. Až si udělají pořádek v této věci, pak at začnou vést debatu o dobíhání v dungu.
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Pheme píše: Nebo ses rad za blbecky jako ja ktery ti umozni to uzasny vzruseni kdyz je okrades?
Precejenom pochybuju, ze je zajimavy jit nekoho pojet, kdyz to pvp trosku umi a ukradnes kulovy
Pockej tak nejdriv tu placas o tom ze jsi jen na trhu a ve fire aby te nekdo nepojel a ted jsi najednou ten ublizenej, to jsou mi veci, nak se v ty debate zacinam ztracet.
Ale jo za takovy sem rad. Plz víc takovych.
A k druhe vete co sem si tak sproste vyquotnul...jojo mozna proto sem posledni dobou jeden z nejaktivnejsich orderu a uprednostnuju ch/o pred pvp za pk, kde chodim pojizdet lidi co to pvp trosku umi a ukradnu z nich kulovy.
Jeste nejake pochyby?

E
Ja to pobiram ty chces hrat pvm bez rizika ztraty equipu, nejlip kdyby se ani v dungach nelehalo a tim padem nechces pvp ja kv dungu tak nikde jinde,nejradsi bys byl aby kdyz pride pk tak si rekl sorry nemam zajem o pvp a zas si harvil po svem... pekna prectava, skoda ze jen trochu utopicka....
Naposledy upravil(a) Lucky dne 14.04.2010 14:29:46, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Lucky píše:
Pheme píše: Nebo ses rad za blbecky jako ja ktery ti umozni to uzasny vzruseni kdyz je okrades?
Precejenom pochybuju, ze je zajimavy jit nekoho pojet, kdyz to pvp trosku umi a ukradnes kulovy
Pockej tak nejdriv tu placas o tom ze jsi jen na trhu a ve fire aby te nekdo nepojel a ted jsi najednou ten ublizenej, to jsou mi veci, nak se v ty debate zacinam ztracet.
Ale jo za takovy sem rad. Plz víc takovych.
A k druhe vete co sem si tak sproste vyquotnul...jojo mozna proto sem posledni dobou jeden z nejaktivnejsich orderu a uprednostnuju ch/o pred pvp za pk, kde chodim pojizdet lidi co to pvp trosku umi a ukradnu z nich kulovy.
Jeste nejake pochyby?
Protoze tohle k nicemu nevede, ty si budes psat porad to svoje aniz bys aspon casti mozku zapremyslel, co ja vlastne myslim, tak bych to nechal az na to osobni setkani
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Aknah píše:
Lucky píše: Ilsh je anti pk.
Muzu se optat jaky Ilshenar mas tedka namysli, ze je antipk? ..asi nejaky novy, ktery jeste neznam...Pac jak Boni, tak Trixie, trolove apod., tam vsude se s Pk bohuzel setkavam a urcite nejsem sama, jsou tam pomalu rychleji, nez ja kopnu pres rb( priklad: jsem cove, vidim Pk, ...jdu na trixie a najednou me tam nahani to same pk co bylo v cove,...zajimavy)....na jinem ilshenaru u draku, mne pk zabije a k jeho smule ho drak sflusne taky a nez pribehnu refla ja, tak on uz je tam znova a refnuty........takze tedka fakt nevim zda nahodou nehrajes jinou hru na jinym serveru... :roll:
Ilsh 3 (PvP zona, Velký drak, LSN, Dread, Falcon apod....) je volně přístupný všem. Ilsh 2 (Bone archers, Sorc dung apod....) a Ilsh 1 (Pixie, Trixie, Ratmani apod...) jsou dotupné volně jenom modrákům, PK musí absolovovat poměrně hezký výlet přes mapu (viz. Lucky), a to ještě za předpokladu, že port do Ilshu 2 není pro ně blokován, čili si tu nádherně vymýšlíš a tím si to jenom dokázala.
Takže snad nesrovnávej PvP zonu (Ilsh 3) s ostatními částmi Ilshenaru, ano?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Zamyslete se nad svou soudností.Následně zapněte mozky a zamyslete se znovu.Na celou věc se podívejte nestraně a pak až začněte postit.Nebo radši nepostujte vůbec(To platí speciálně pro vás ženy)
Vyhrůžky o odchodu z DP nebo důvody typu "já ty pk prostě nechci" jsou víc než dětinské.
Vaše představy o pojezdech jsou taky dost dětinské.Doslova si to představujete jak Hurvínek válku.
Ne opravdu ne.Myslím to vážně.Opravdu pekáčkům neskáčou eqipy do kapsy a opravu není pojížděno 99% výprav.
Uvědomte si to.Zobuďte sa.Otevřte oči a zapněte monitory.

Shartovi šlo o to že na dp jsou 3 dungy které jdou úplně neskutečně snadno dobíhatelné a na druhou stranu je tu Xy dungů které nejdou doběhnout vůbec.
Shart by byl rád kdyby +-všechny dungy byly doběhnutelné "tak akotát" aby obě strany měly nějaké vyrovnané šance.Šance které udává nastavení serveru a ne herní skill.
Nastavení by mělo být takové aby si zahráli všichni.A ktomu je vždy klíčem rovnováha v nastavení.Jinudy cesta nevede :)

TO je důvod proč Shart založil tenhle topik.Uvědomte si to ;)
Správce charity válečníků
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Raynor píše:Zamyslete se nad svou soudností.Následně zapněte mozky a zamyslete se znovu.Na celou věc se podívejte nestraně a pak až začněte postit.Nebo radši nepostujte vůbec(To platí speciálně pro vás ženy)
Vyhrůžky o odchodu z DP nebo důvody typu "já ty pk prostě nechci" jsou víc než dětinské.
Vaše představy o pojezdech jsou taky dost dětinské.Doslova si to představujete jak Hurvínek válku.
Ne opravdu ne.Myslím to vážně.Opravdu pekáčkům neskáčou eqipy do kapsy a opravu není pojížděno 99% výprav.
Uvědomte si to.Zobuďte sa.Otevřte oči a zapněte monitory.

Shartovi šlo o to že na dp jsou 3 dungy které jdou úplně neskutečně snadno dobíhatelné a na druhou stranu je tu Xy dungů které nejdou doběhnout vůbec.
Shart by byl rád kdyby +-všechny dungy byly doběhnutelné "tak akotát" aby obě strany měly nějaké vyrovnané šance.Šance které udává nastavení serveru a ne herní skill.
Nastavení by mělo být takové aby si zahráli všichni.A ktomu je vždy klíčem rovnováha v nastavení.Jinudy cesta nevede :)

TO je důvod proč Shart založil tenhle topik.Uvědomte si to ;)
Hezky to mas napsany

Takze me byl tendle vas topic uplne ukradenej....bral sem to jako, ze si shart chce jen pokecat...protoze to, co chce by mel lepsi napsat zpravu gm kteri delaji do pvp
Ale kdyz zacal hunter psat o tom jak sou lidi debilni, ze neumi ani hrat a branit se pk(ano on to umi psat hezceji) tak me to nedalo a nak sem se do tohodle uplne zbytecnyho tlachani zapadl

Jo a rikate, ze nejdou dungy dobihat, ze staci tracking, hlidac pred dungem v prirode nikdo... tak mate rozum....jak muzete proboha v tak nelidskej podminkach pro uspesnej pojezd vubec ty pk hrat
Nebo ted uz je uspech jen, kdyz nekdo neco napraska, pohlida si scriptem, duchem a kdyz to neni tak je to v haji?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:[..] osobní setkání [..]
Utíkej mu rozbít držku za to, že hraje pk v internetový hře, kterou hraješ dobrovolně na stejným serveru s ním. Marně hledám tak rozesmátýho smajlíka, kterýho bych sem postnul. Nezlob se, ale rejpnout jsem si musel :]]

To jestli umíš hrát, nebo neumíš hrat rozhodně neurčuje žádnou "debilnost hráčů". To píšeš za mě ty :] Já pouze, už tak několik let, v takovýchto topicích marně postuju, že
Hunter píše:[..] tak se bavíme o hře na serveru, který je pk komunitou doslova a dopísmene proslulý. Každý, kdo zde začal hrát, tak samozřejmě s pkčky počítá a chce s nimi hrát na jednom serveru. Protože jinak by si samozřejmě DP nevybral. To by totiž jinak bylo jako dojet na savanu, kde jsou lvi a antilopy a začít si stěžovat, že na savaně, kde jsou lvi a antilopy, jsou nejen antilopy, ale i lvi!!! ZOMK!§!!!
Tak, nebo tak je to jedno. Tyhle topiky jsou jen o tom, že se v nich pár lidí vyblne postováním svejch názorů (já na prvním místě) a pak upadnou zase na delší dobu (týden, dva) v zapomnění, než se tu objeví zase od jiného blue/red.
Nexios
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Lucky píše:Tohle je logicky blbost. 3x muze jit pk na ilsh a pak konec, pokud nebuguje tou lodi, ale to asi dnes uz moc lidi nedela.
To co popisujes je hloupost za predpokladu ze z cove kop do jhelomu projiti portem a nasledne 30 kroku do lesa. Pk musi kop pk rb (nejschudnejsi je asi yew) ubehnout dlouhou streku k portu pakli ze je volnej probehnout streku u bounu, pak zabit headless knigha [za predpokladu ze neni zase vyharvenej] a pak zase ubehnout pomerne streku k tobe a pak te zabit, to uz bude asi nejlehci na cely operaci. Takze jak vidis tak se to da pomerne jednoduse vyloucit.
Takze ne na jinem serveru opravdu nehraju ...
hele cece ale pk si taky muze marknout runu k portu v jhelomu, projit skrz nej s par sumama a doufat ze zdrhne guardum.. a pak to za tech 30 vterin zvladne v pohode (az me budes posilat to zkouset, tak vez ze uz jsem to parkrat zkusil a nekolikrat uspesne). uz se mi taky stalo, ze jsem jedno a totez pk videl behem par minut v cove a pak v ilshu..

(tim nechci tvrdit ze je to nejakej bezne praktikovanej postup, ale jde to proste)
hemeneks more gadzo vazelina!
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Koukam ze tady je kazdej hatedak pomalu Mirek Dusin, aneb kaze vodu, pije vino ...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Wilson píše:Koukam ze tady je kazdej hatedak pomalu Mirek Dusin, aneb kaze vodu, pije vino ...
Kde?
Správce charity válečníků
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dave Lister píše: ...
Tohle uz nejde, resp nemelo by jit. Nahlasili sme to myslim kdysi triglavovi jako bug, nebo kajovi? Ted uz nevim ale nekomu sme to rekli, odradil nas od toho stim ze to opravi.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hunter píše:
Pheme píše:[..] osobní setkání [..]
Utíkej mu rozbít držku za to, že hraje pk v internetový hře, kterou hraješ dobrovolně na stejným serveru s ním. Marně hledám tak rozesmátýho smajlíka, kterýho bych sem postnul. Nezlob se, ale rejpnout jsem si musel :]]

To jestli umíš hrát, nebo neumíš hrat rozhodně neurčuje žádnou "debilnost hráčů". To píšeš za mě ty :] Já pouze, už tak několik let, v takovýchto topicích marně postuju, že
Hunter píše:[..] tak se bavíme o hře na serveru, který je pk komunitou doslova a dopísmene proslulý. Každý, kdo zde začal hrát, tak samozřejmě s pkčky počítá a chce s nimi hrát na jednom serveru. Protože jinak by si samozřejmě DP nevybral. To by totiž jinak bylo jako dojet na savanu, kde jsou lvi a antilopy a začít si stěžovat, že na savaně, kde jsou lvi a antilopy, jsou nejen antilopy, ale i lvi!!! ZOMK!§!!!
Tak, nebo tak je to jedno. Tyhle topiky jsou jen o tom, že se v nich pár lidí vyblne postováním svejch názorů (já na prvním místě) a pak upadnou zase na delší dobu (týden, dva) v zapomnění, než se tu objeví zase od jiného blue/red.
No, nevim jestli u tebe pokecat si primo v realu o necem na co mam jinej nazor znamena rozbijeni drzky, u me ne

A zacal sem sem psat treba po tomdle tvem postu:

"Jojo, něco jako modráci .. změny portů, pk šutry, karibik, stojatý měšťáci, tresty za zčervenání zabitím modráka, hlídaný dveře v dungách, rušení portů k dungům, nonmark zony, skoro/úplně nonpkzony, a tak dále, a tak dále.

Modráci a pk si věru nemají moc co vyčítat. Kdybys teď spadla do DP několik let zpátky, tak by tě asi trefil šlak hele, kdybys zjistila, co všechno teď modráci mají a přitom původně neměli :wink:

Jinak k těm změnám, co tu zmiňoval Acarus, ano. Dungy nějakým způsobem odstupňovat, čím víc low, tim hůře doběhnutelný a naopak. Vůbec nejlepší by bylo, kdyby byla možnost například resp hlídačů navázat na konkrétní výpravu (součet hlavních skillů, itemlvl equipu či něco podobného, ale to už bych to asi trochu přeháněl ;P
"

Vse co tam pises je pravda, ale pises to tak jak sem uz rekl, delas z lidi debilky, co jen fnukaji a to ty silnej chlapik z dob tvrde pesti nemuze prenest pres srdce
Nevim vubec proc by nekdo jinej nez gm meli diskutovat o tom jak zvyhodnit, nebo nezvyhodnit pk pri okradani v dungu
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Vse co tam pises je pravda, ale pises to tak jak sem uz rekl, delas z lidi debilky, co jen fnukaji a to ty silnej chlapik z dob tvrde pesti nemuze prenest pres srdce
Nevim vubec proc by nekdo jinej nez gm meli diskutovat o tom jak zvyhodnit, nebo nezvyhodnit pk pri okradani v dungu
Cyjo, však víš jak já píšu :] A já jsem z dob blbé pěsti možná sice, ale rozhodně tu nehraju od 1999, čili zas tak drsnej nejsem :(

Mno diskutovat, diskutovat. Protože jsme na foru pro hráče (a GM) serveru a tudíž tu diskutují mimojiné i hráči. Taknějak. A teda já. no.

No ale co je hlavní .. konečně se nám (několika) společně povedlo ten topik zafloodovat tak, že už se v něm nikdo nevyzná!
Nexios
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Wilson píše:Koukam ze tady je kazdej hatedak pomalu Mirek Dusin, aneb kaze vodu, pije vino ...
Prosím pěkně, mohl by si mi tohleto nějak vysvětlit? Moc mi to do sebe nezapadá to přirovnání :(
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Raynor píše:Zamyslete se nad svou soudností.Následně zapněte mozky a zamyslete se znovu.Na celou věc se podívejte nestraně a pak až začněte postit.Nebo radši nepostujte vůbec(To platí speciálně pro vás ženy)
Pak to ale měl Miky napsat rovnou, že chce, aby tu psali jen ti, co s ním souhlasí... :!:
Nebo sem psát neměl vůbec, když ví, že nesnesete jiný názor.
A evidentně tady, Raynore, spíš ty. Tak se koukej zobudiť a zamyslet se globálně nad celou hrou.
Hledáš rovnováhu? Miluješ PvP? Nebo jen lehce získaný mamon modráků?

Vodítkem by ti měli být ubývající hráči ve hře a přímo úměrné ubývající možnosti pojezdu...a třeba i náš názor, i když pro tebe dětinský, že si chceme taky, pro svou zábavu zahrát PvM a ne běhat od hlídače k hlídači, abychom dung pak vůbec prošli.
Chtěli byste dobíhat pvm skupiny až k pokladu, doběhnout je až na konec, aby ta skupina byla celou dobu připravena na PvP a PvM si vlastně ani neužila?
Tak si představujete zábavu pro nás?

No, pokud by se časový timer hlídačů v dg takhle snížil, nás pár aktivních půjde třeba o dům dál, to je opět pouze logický důsledek.

A věř, že nemluvím pouze za sebe.
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Goddivine
Inkless
Inkless

Příspěvek od Goddivine »

Ahoj,
jako muzu jen potvrdit ze dobihani dungu je ve vetsine pripadu opravdu nemozne. Napadlo me reseni. Pokud jsou nastaveny respy hlidacu bran na takovou dobu - budiz nechal bych to teda tak. V cem spociva moje reseni.
Reseni cislo 1: Pokud by byl hlidac mrtvy (nerspnuty) prehodilo by se automaticky hlidani brany na nejake jine NPC, coz by bylo nahodne tudiz by nedoslo k zapamatovani, ktere NPC by to bylo. Mohl by to byt treba i walking spider. Vtip by byl v tom ze PK by msueli leckdy zabit treba vsechny NPC v dane lokalite nez by nalezli to opravdove co je jakoby sekundarni hlidac za toho hlavniho nerespnuteho. Myslim si ze hru by to ozivilo a PK by to nemeli lehke, ale nikoliv nerealne co vy na to?
Reseni cislo 2: V pripade nerespnuteho hlidace by se stali hlidaci vsechny NPC v dane lokalite (neco jako elementalove v Yomotsu mines) museli by se proste zabit kompeltne vsechny NPC.
Osobne bych uprednostnoval prvni reseni, dekuji, hezky zbytek vecera.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Goddivine píše:Ahoj,
jako muzu jen potvrdit ze dobihani dungu je ve vetsine pripadu opravdu nemozne. Napadlo me reseni. Pokud jsou nastaveny respy hlidacu bran na takovou dobu - budiz nechal bych to teda tak. V cem spociva moje reseni.
Reseni cislo 1: Pokud by byl hlidac mrtvy (nerspnuty) prehodilo by se automaticky hlidani brany na nejake jine NPC, coz by bylo nahodne tudiz by nedoslo k zapamatovani, ktere NPC by to bylo. Mohl by to byt treba i walking spider. Vtip by byl v tom ze PK by msueli leckdy zabit treba vsechny NPC v dane lokalite nez by nalezli to opravdove co je jakoby sekundarni hlidac za toho hlavniho nerespnuteho. Myslim si ze hru by to ozivilo a PK by to nemeli lehke, ale nikoliv nerealne co vy na to?
Reseni cislo 2: V pripade nerespnuteho hlidace by se stali hlidaci vsechny NPC v dane lokalite (neco jako elementalove v Yomotsu mines) museli by se proste zabit kompeltne vsechny NPC.
Osobne bych uprednostnoval prvni reseni, dekuji, hezky zbytek vecera.
hle navrh. dobre.

ale ... velke ale, to prvni me absolutne nenapada jak technicky zvladnout. a to druhe takenez, jinak mozna tam dat x hlidanejch dveri, kde x = pocet mobu pred dverma no.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Hm, Nápad určo zajímavej a konstruktivní po x stránkách balastu. Vidím v tom ale jeden háček. Nedokážu si teď z hlavy vybavit všechny místnosti s hlídačema všech dungů, ale mám za to, že tam těch okolních npc není moc, tzn. problém v hlédání onoho náhodného hlídače nezabere tolik času, jak nazačuješ a viz příklad s walkingem, většinou to jsou o dost slabší příšery než hlídač, ne? takže sum, pár pogů, pár máchnutí kamenovkou a hurá dál -> vždy (teoreticky) hlídač pro pk pro dobíhání k dispozici. Asi by to chtělo nakombinovtat ještě s nějakým timerem, aby se nestalo, že půjde pvm grupa dung, zabije hlavního hlídače (ostatníma npc se logicky nebude zabývat, aby se nezdržovala právě kvuli možnosti doběhu PK), projde kousek dál, doběhne PK grupa, zabije 4 příšerky okolo a je hned za zády pvm grupě. Buď LEHCE prodloužit timer respu i těch ostatních NPC, aby mělo význam je preventivně i vybít, nebo aby byl určitej timer na dveře mezi prvním otevřením po zabití hlavního hlídače a možností otevřit dveře na sekundárního hlídače . . .
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Otec Z Nebes píše:
Prosím pěkně, mohl by si mi tohleto nějak vysvětlit? Moc mi to do sebe nezapadá to přirovnání :(
Třeba, že dungy dobíhate protože nemáte dostatek pvp a dneska nevím jak dlouho kempíte říši? :p
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Asi tak nějak několikrát tu zaznělo jak Hated neběhá kvůli tomu aby si namamonili, ale že jim jde o to zaběhat si pvp (zafragovat). Tím pádem jsem nepochopil dnešní situaci ke které jsem se nahodou přichomýtl, aneb, že někdo jim práskl/nějak se dozvěděli, že guilda Amonthia má jít od 17:00 Pride říši. A tak co kluky nenapadlo, půjdeme si tam o hodinu dříve v 10 lidech a počkáme na ně za gatou. Příště bych prosil aby tu pak netvrdili jak jim nejde o mamon, když pak plánujou tyto akce, ještě k tomu když tam jdou v nejsilnější možné sestavě pro úspěšné pojetí (2x mag, 1x negr, 2x kler, 3x war, 2x pal). Ano samozřejmě výprava má možnost poslat toho předskokana do gaty, ale to už je o něčem jiném. Mě prostě jen pobavilo jak to xkrát napsali jak jim nejde vůbec o mamon, a přesto tohle podnikaj, aneb si pak srovnejte 10 lidi z vypravy (ktera ma proste slozeni pro optimalni zdolani toho dungu) a tech 10 pk co melo slozeni grupy aby udelalo maximalni dmg, takze pak sance na ubraneni temto pk je fakt asi takova ze vyhrajes zitrejsi jacpot ve sportce... to jen tak na vysvetlenou toho myho vyroku
Odpovědět