Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Další PK topic

Příspěvek od Dudek »

Erik Nighelt píše:
Dudek píše: I PK spoléhají na svůj počet proti solo rangovi.
jedno Pk nemá šanci na jednoho ranga.. někdy ani dva a tři když rang umí aspon trocu kličkovat mezi stromy:P
Jo takže na jednoho ranga aspoň 2 PK a na pětičlenou výpravu do dungu tak 15 abysme zachovali počty. Pořád ti to připadá jako normální? Vy si stěžujete že BHW využívá počtu odlogů a buhvíčehovšehoještě, ale zrovna tak jsem videl PK ktery osmkrat po sobě odloglo v GZ, protože mu vedle stal jeden BHW (argument že se nechtěl nechat guardnout neberu, pokud se nechce nechat guardnout nema lezt do GZ, stejně jako když se modrák nechce nechat pojet od PK nemá lézt z GZ) a s tím počtem je to to samý.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Pheme píše:
Jen jeste snad k hraci nero...divej se, ty mas k pvp a pk uplne jinej vztah nez ja, takze tvoje rozumovani, je zalozene jen na tvem nazoru a uplne ignoruje moznost, ze ma nekdo nazor jinej
Mno tvůj přístup odpovída tomu, že se stěma pk prostě potkat nechceš a ani se sněma asi nepotkáš, když chceš.. Proto neberu tady to ostatní brečení, že pk au au moc v potaz víš? Nechci potkat pk a přijít o věci dělám to jako ty. Chodím mimo GZ, dungy, atd. Musím se s tou možností, že potkám pk smířit anebo to nehrát. A kdybych hrál aktivně pvp na DP (jakože nehraju) tak bych asi hodně uvažoval o Pk, protože prostě máš těch možností na pvp nespočetně víc. A to je imho špatně no.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Hunter píše:
Natalie Sun píše:Proč tedy hráči PvP nejdou do O/CH a nějak to tam neoživí?

O/CH ale znamená PvP proti lidem, kteří to umí a jsou na to připraveni a to je asi celý problém, je jistě jednodušší a zajímavější pojezd a následně pěkný loot z modráků, co jsou vybaveni na PvM a navíc jsou daleko lehčí kořistí...

Inu, mamon je mamon...
Jojo. Stejnou logikou, kdyby modrákům šlo jen čistě o pvm bez pk, tak nevymejšlej a bojujou celá odpoledne na nonpk hbčkách/dungách a kopou v gz na šutrech u trhu a do nějakých výnosných dungů vůbec nechoděj. Jenže na hbčkách to je čistě pvm a není tam takový pěkný loot z příšer/pokladů co!

Inu, mamon je mamon...
tady bych si dovolil nesouhlasit - nekolik pk se tu ohani tim, ze jim nejde o loot z modraku ale o zazitek z boje. a v tom ma slecna Natalie pravdu, jde-li jim o kvalitni pvp, proc nevyhledavaji boj se sobe rovnymi a na stret pripravenymi hraci? odpoved je zrejma, i kdyz se ji tu stale dokola nekteri snazi vyvratit - pvp se primarne hraje pro snadny zisk v relativne kratkem case. a tim, ze z o/ch odchazi cim dal vic lidi, logicky upada uroven, protoze starat se o to a vymyslet nejaky inovace kvuli par hracum (kteri si pak na sebe jeste navzajem stezuji a hazi na sebe spinu - viz BHW) se nikomu nechce.

zvysit dobihatelnost dungu? ok, jsem pro - pokud ovsem kvuli tomu pk budou muset podstoupit nejaky pvm, aby se to vyvazilo. pockat si na vypravu z cyclopu v chramu, zabit 3 hlidace a pak probehnout pulku decu nebo dat par hlidacu a dobehnout si az na konec ice - to mi primereny neprijde.
kdyz snizit resp hlidacum, tak ale zvysit jejich pocet, at jsou pk taky nuceni podstoupit nejaky pvm nez se k ty vyprave dostanou.

soucasny dungy jsou holt staveny tak, ze bud jsou snadno dobehnutelny a pak si stezujou modraci, nebo dobehnout temer nejdou a stezujou si pk. resenim by bylo nektery dungy upravit, aby byly "dobehnutelnejsi", ale za cenu nejaky nutnosti pvm ze strany pk. druhy reseni je nechat to tak, jak to je - pk maj moznost pojet vypravu (i kdyz jen v nekterych dungach) a zaroven pvm hraci maj moznost jit dung s velmi malou pravdepodobnosti stretu s pk (i kdyz opet jsou to jen urcity dungy)

me soucasnej stav prijde docela ok, pk v dungu rozhodne nepotkavam tak casto, jako pred par lety. ale pokud by melo dojit k nejaky zmene tak jsem pro aby se pro pk usnadnil pristup do nekterych dungu - za podminek, ktery jsem uz zminil.
Nycte píše:Tak Hanka ak vymyslis nieco pre PK, pomozes tym hlavne blue. Ja ti kludne osobne slubim , ze ak sa budem moct hrou zabavit inak ako pojazdami tak do toho dungu uz nevleziem
hraj pk krafta :!: :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Katrin píše:
Pheme píše: Jen jeste snad k hraci nero...divej se, ty mas k pvp a pk uplne jinej vztah nez ja, takze tvoje rozumovani, je zalozene jen na tvem nazoru a uplne ignoruje moznost, ze ma nekdo nazor jinej
totez se da rict v opacnem pripade o tobe..
Pheme píše:tak mozna zkusim neco jinyho nez uo
to by bylo fajn :)
Uz sem nechtel psal, ale tak ty me nedas pokoj
Povidej ty, co tebe na hrani uo bavi?
A rekni, kdyz se na dp nudis jdes si zafragovat jinam?
Jen jeste dodam, uo me bavi, co me nebavi, ze to hrajou lidi jako ty....ale tak takovej je celej zivot
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Erik Nighelt píše:
Dudek píše: I PK spoléhají na svůj počet proti solo rangovi.
jedno Pk nemá šanci na jednoho ranga.. někdy ani dva a tři když rang umí aspon trocu kličkovat mezi stromy:P
A samozřejmě musí mít pařezy nebo tetris ...
Bez podpisu
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Pročíst těch pár stránek mi dalo docela zabrat.Dřív tolik pojezdů jako ted nebylo.Tak stáhlej zadek sem nikdy neměl , ted už je to o nečem jiném.Většina pk už neběhá kuli radostí z pvp ale z toho že pojedou pár modráku v dungu a rázem maj mamon jak prase.Řeči že pk k dungům patří se mi moc nelíbí.Jde se větší dung , lidi maj věci za pár míču , je velká možnost že dorazí pk (někdo psal že pojezdy nejsou , možná měl pravdu ve 4 ráno bude malá možnost ale co když mám čas jen večer?!) a co na konci?Bud nic nebo nějaké harampádi :| Je to dobře?Je to taková zábava jako dřív?Pro mě teda ne a troufám si říct že i pro víc lidí.Dřív když sem chtěl zkusit pvp šel na k HB nebo do delu ale ted...pch
ps:potěší mě , když mi někdo napíše ´jestli se ti to nelíbí , bež hrát jinam´ :idea:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Pheme píše: Uz sem nechtel psal, ale tak ty me nedas pokoj
Povidej ty, co tebe na hrani uo bavi?
A rekni, kdyz se na dp nudis jdes si zafragovat jinam?
Jen jeste dodam, uo me bavi, co me nebavi, ze to hrajou lidi jako ty....ale tak takovej je celej zivot
Asi nejvic se mi libi jak je mozny dat dohromady x lidi, ktery se dokazou spolu sehrat a hromada moznosti / cinnosti, ktery muze clovek v UO delat. Dalsi veci je hratelnost. Dnes mi pride ze de hlavne o to, aby hra byla luxusni po graficky strance, ale novy hry me moc neoslovujou, tak je nehraju az na par vyjimek. Nevim jak si prisel na to ze bych se tu nudil. PK nemam, takze nefraguju, ale kdyz naky potkam, tak se snazim branit popr. zautocit. Ja sem ti neco proved ve hre, ze te nebavi ze hraju?
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Hunter píše:ojo. Stejnou logikou, kdyby modrákům šlo jen čistě o pvm bez pk, tak nevymejšlej a bojujou celá odpoledne na nonpk hbčkách/dungách a kopou v gz na šutrech u trhu a do nějakých výnosných dungů vůbec nechoděj. Jenže na hbčkách to je čistě pvm a není tam takový pěkný loot z příšer/pokladů co!
he he a to myslíš vážně, Huntere?... ráda tě poučím, na hb začínal asi každý, kdo se sem prokopal, ne? Jsou tam lehká monstra a dg jsou o vyšší náročnosti, pak tedy logicky, s naučenými dovednostmi modráci hledají vyšší náročnost a PK jednodušší a snazší?

Tak pravda je, že jsem jiné reakce od PK nečekala a lidi v mém okolí měli pravdu, spíš by mne překvapilo, kdyby se nad tím PK chtěli víc zamyslet, ale tak jsme se aspoň dostali k jádru pudla, nejde tady tedy o žádné kvalitní PvP radost ze souboje, vyrovnané už vůbec ne, ale jen o rychlý snadný a veeelký mamon...

Ať se vám naše důvody zdají pádné, nebo ne, ať s nimi nesouhlasíte, stále platí, že my vás ke hře nepotřebujeme, vy nás ano...
PK nám hru svým chováním, ve většině případů kazí a je tedy jen otázkou rozumného přístupu gm a jestli a nakolik, jak a jak dlouho si ji kazit necháme, protože je to naše hra, naše zábava a náš volný čas...
Naposledy upravil(a) Natalie Sun dne 13.04.2010 19:42:11, celkem upraveno 1 x.
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

No takze na uvod, to Bud vidi pomerne nejrealisticteji ze vsech ucastnenych.
Pheme píše:
Lucky píše:........ Ha ha ...
No reknu ti jen jedno s tebou bych si rad nekdy v realu promluvil (ne moc slusne)
Ostatni me nestoji za slovo
Tobe nevim jestli se mam vysmat, nebo radsi vyplakat na rameno. Ale chapu ze obcas prijmout fakta protejsi strany je hodne tezke takze mas na vztek vlastne pravo.
Natalie Sun píše: spíš by mne překvapilo, kdyby se nad tím PK chtěli zamyslet, ale tak jsme se aspoň dostali k jádru pudla
Aha jo pockej...
V prirode uz nikoho nepotkam jak je rok dlouhej.
Ilsh je anti pk.
V cove pvp aby se behalo tak nesmi byt vyrovnane pocty.
A dungy se dobihat ve vetsine nedaji (i prez xy moznosti jak pojezdu predejit).
Kdyz najdu rozkopanou mapku s lidma tak je to jako posviceni.
Tak a dobrali sme se...
Nezahrnul sem do toho pojezd kraftu a kempeni respu, tohle je mi trosku cizi tak se nezlob.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Nago
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nago »

Natalie Sun píše:Ať se vám naše důvody zdají pádné, nebo ne, ať s nimi nesouhlasíte, stále platí, že my vás ke hře nepotřebujeme, vy nás ano...
PK nám hru svým chováním, ve většině případů kazí a je tedy jen otázkou rozumného přístupu gm a jestli a nakolik, jak a jak dlouho si ji kazit necháme, protože je to naše hra, naše zábava a náš volný čas...
No myslím, že k tomu už tady vyjádření GM zaznělo, takže jestli si tu hru necheš nechat kazit, bež hrát jinam anebo se nauč bránit...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Nago píše:
Natalie Sun píše:Ať se vám naše důvody zdají pádné, nebo ne, ať s nimi nesouhlasíte, stále platí, že my vás ke hře nepotřebujeme, vy nás ano...
No myslím, že k tomu už tady vyjádření GM zaznělo, takže jestli si tu hru necheš nechat kazit, bež hrát jinam anebo se nauč bránit...
Znovu upzorňuji na to, že si tu nezačali stěžovat modráci, ale PKčka - stejně tak by se dalo říci - nelíbí se vám, že nemůžete snadno pojíždět výpravy v dungách? Naučte se vydělávat jinak, nebo běžte hrát jinam.

Podobné výroky jsou nekonstruktivní a k ničemu. :wink:
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ja bych to vypl a vsichni pudeme hrat jinam
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Lucky píše: Ilsh je anti pk.
Muzu se optat jaky Ilshenar mas tedka namysli, ze je antipk? ..asi nejaky novy, ktery jeste neznam...Pac jak Boni, tak Trixie, trolove apod., tam vsude se s Pk bohuzel setkavam a urcite nejsem sama, jsou tam pomalu rychleji, nez ja kopnu pres rb( priklad: jsem cove, vidim Pk, ...jdu na trixie a najednou me tam nahani to same pk co bylo v cove,...zajimavy)....na jinem ilshenaru u draku, mne pk zabije a k jeho smule ho drak sflusne taky a nez pribehnu refla ja, tak on uz je tam znova a refnuty........takze tedka fakt nevim zda nahodou nehrajes jinou hru na jinym serveru... :roll:

Jo a jeste , co se tyce toho jak pises, ze jsi v prirode nikoho nepotkal jak je rok dlouhy...tak uz sem tu nekde kdysi psala, ze si myslim, ze jste si to vy pk udelali samy, kdyz kazdyho vyfulite, vyloluje,hk a rk...oberete lidi i o krvavy bandy...ale to se na me pak nezlob,ale to uz s hrou nema nic spolecnyho, to uz je leceni komplexu menecennosti za PC, kam na nektere z vas nikdo nemuze a nikdo vas nevidi....a plne souhlasim s tim co psala Natalka, ze vy potrebujete nas ne my vas...

Add Questy: Kdyz se podivas, kdyz GM delaji Questy, kde neni povoleny PVP jaka je ucast a jaka je ucast lidi kdyz pvp povoleny je. Myslim, ze tady je nejvic videt o co lidi ve svem volnem case a pri sve hre maji zajem.....
Samozrejem za ty Q kde pvp povoleny neni...... gm dekujem...
Naposledy upravil(a) Aknah dne 14.04.2010 00:18:54, celkem upraveno 1 x.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mno, ať už je tadý pádné co chce, tak se bavíme o hře na serveru, který je pk komunitou doslova a dopísmene proslulý. Každý, kdo zde začal hrát, tak samozřejmě s pkčky počítá a chce s nimi hrát na jednom serveru. Protože jinak by si samozřejmě DP nevybral. To by totiž jinak bylo jako dojet na savanu, kde jsou lvi a antilopy a začít si stěžovat, že na savaně, kde jsou lvi a antilopy, jsou nejen antilopy, ale i lvi!!! ZOMK!§!!!

Retromancer: Víš. Ono to je totiž obvykle tak. Ten koloběh. Nějak to funguje. Pkčka pojížděj a najednou se někomu zazdá, že pojížděj moc. GM provedou antiopatření. Pkčka najednou modráky pojížděj málo. Jenže pk jsou tvoři vynalézaví a stejně si sami najdou způsob, jak modráky pojíždět. Toho si jenže všimnou GM a provedou antiopatření. To se opakuje zhruba 10x. Pak pk dostanou jako velice prasečí boost vlastní runebook, který je vlastně jen fixem za to, že se původně změnily porty pro modráky, aby nekopaly pět kroků od gz, ale doprostřed gz k měšťákovi. A pak se koloběh zase opakuje asi tak 5x ;P
Nexios
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Nago píše: No myslím, že k tomu už tady vyjádření GM zaznělo, takže jestli si tu hru necheš nechat kazit, bež hrát jinam anebo se nauč bránit...
...a nebo ze by ty co maji Pk a stezuji si, sli hrat jinam, kdyz se tu nudi a nemaji koho pojizdet..hm?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

a co kdyby se radsi kazdej nad sebou a nad tim vsim zamyslel. Je dobre nezapominat, ze jsme lide, a chceme se bavit. Ze nejsem sami, kdo se chce bavit. mno.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

To je sice moc hezká myšlenka, ale mám pocit, že pro všechny hráče bez invulu dost nereálná. :P
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Nehlede na to, ze nektery hraci maji dost zajimavy zpusob , jak se pobavit a zabavit......
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Aknah píše:
Lucky píše: Ilsh je anti pk.
Muzu se optat jaky Ilshenar mas tedka namysli, ze je antipk? ..asi nejaky novy, ktery jeste neznam...Pac jak Boni, tak Trixie, trolove apod., tam vsude se s Pk bohuzel setkavam a urcite nejsem sama, jsou tam pomalu rychleji, nez ja kopnu pres rb( priklad: jsem cove, vidim Pk, ...jdu na trixie a najednou me tam nahani to same pk co bylo v cove,...zajimavy)....na jinem ilshenaru u draku, mne pk zabije a k jeho smule ho drak sflusne taky a nez pribehnu refla ja, tak on uz je tam znova a refnuty........takze tedka fakt nevim zda nahodou nehrajes jinou hru na jinym serveru... :roll:
Tohle je logicky blbost. 3x muze jit pk na ilsh a pak konec, pokud nebuguje tou lodi, ale to asi dnes uz moc lidi nedela.
To co popisujes je hloupost za predpokladu ze z cove kop do jhelomu projiti portem a nasledne 30 kroku do lesa. Pk musi kop pk rb (nejschudnejsi je asi yew) ubehnout dlouhou streku k portu pakli ze je volnej probehnout streku u bounu, pak zabit headless knigha [za predpokladu ze neni zase vyharvenej] a pak zase ubehnout pomerne streku k tobe a pak te zabit, to uz bude asi nejlehci na cely operaci. Takze jak vidis tak se to da pomerne jednoduse vyloucit.
Takze ne na jinem serveru opravdu nehraju ...
Zabijeni lidi je proste druh zabavy, je to ve vsech takovyhle hrach, smirit se stim je tezke, lehci je se naucit branit. A nejlehci je psat na forum.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Lucky píše:No takze na uvod, to Bud vidi pomerne nejrealisticteji ze vsech ucastnenych.
Pheme píše:
Lucky píše:........ Ha ha ...
No reknu ti jen jedno s tebou bych si rad nekdy v realu promluvil (ne moc slusne)
Ostatni me nestoji za slovo
Tobe nevim jestli se mam vysmat, nebo radsi vyplakat na rameno. Ale chapu ze obcas prijmout fakta protejsi strany je hodne tezke takze mas na vztek vlastne pravo.
Hele, nebrec, nevysmivej se, jestli se nekde na sraze potkame tak ti tam neco reknu, potom muzes brecet, nebo vysmivat se

Ke tve hre, tvemu psani reknu jen, ze kdyz by tady bylo takovejch lidi jako ty vic(rekneme 50) tak by si uz drzel pec a smal se jak si pekne zahrajes pvp, jak se konecne pobavis?
Nebo ses rad za blbecky jako ja ktery ti umozni to uzasny vzruseni kdyz je okrades?
Precejenom pochybuju, ze je zajimavy jit nekoho pojet, kdyz to pvp trosku umi a ukradnes kulovy
Odpovědět