Nycte píše:Natalka moja milovana a mas snad ty nejaky navrh, aby boli obe strany spokojne? Co som si ja vsimol, tak aj ty, aj Hanka klasicky ako kazda zenska vsetko ofrflete, ale ze by ste vymysleli nieco vy, to uz nie.
Takze pocuvam tvoj/vase navrh(y) aby boli obe strany spokojne bo mozno ta to prekvapi, ale aj tie psychicky narusene individua co tie PK hraju su ludia a chcu si nieco zahrat

...milý Nycte, my ženské jsme na frflání, vymýšlení velkých věcí je přece vždy jen vaše parketa...
Však, jak Hanka, tak já, jsme se už ptaly, co by vás ve hře bavilo a čekáme na vaše názory a nechce se mi věřit, že byste byli jenom na to frflání, jde o vaši zábavu...
Nicméně, jak jsem se dozvěděla od lidí, co tuhle hru hrají od počátku, před několika lety, bylo ve špičce na hře 250 lidí běžně, ač se prý tolik stranilo PK a konkrétně dnes je to 85 lidí a pozor...celkem.
Lehce tedy nemáte koho pojíždět, protože někteří z těch 85 tady debatujeme, jiní si raději v klidu tréní...a myslíte si, že z těch pár modráků jich víc půjde doběhnutelný dung, když se sníží časový timer hlídačů a pár nás, těch aktivních, ještě kvůli tomu odpadne? Získáte tím něco?
Tak si myslím, pokud je vám v této hře fajn, že byste měli přiložit ruku k dílu všichni, pokud ji ovšem nechcete dovést do ztracena a třeba nesledovat jen své zájmy...
Věřím ve slunce, i když nesvítí...