Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Re: Další PK topic

Příspěvek od Natalie Sun »

Acarus píše:Nic ve zlem, ale ty tu delas jako kdyby se pojizdelo 91.3% vyprav ve vsech dungach.
nic ve zlém Acarusi, ale to byla pouze odpověď na dotaz, proč nesnižovat časový timer v dg.
...a prosím, jsem žena, takže sama...ne sám.

Jinak, ano, souhlasím, každý se učí i zkušenostmi a určuje si sám, s jak drahou kůží půjde na trh...obrazně řečeno i s procházkou mimo gz.
Primárně mne motivuje parta lidí, se kterými hraji a PvM a většina zkušeností s PvP mne demotivuje, ale stále jsem zatím tady a hraji, na rozdíl od jiných fajn hráčů a před PK bezhlavě neutíkám, k tomu vedeme s naším gm i ostatní u nás a občas se do PK i trefím... :wink:
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše: Potkávám je i když jdu tamovat, kopat...sice mi tohle PvP přijde řádně ujeté, je to po chvíli stejně jen většinou masakr z pozice síly, ale tak docela chápu ten báječný pocit kluka PK, jak se tetelí slastí u PC, že může na druhého lehce udělat bu bu bu, rozsekat ho, rozřezat a obrat o nic, bez velkého strachu, že třeba dostane po čuni sám...
To je skutecne zvlastni, ze te nekdo sunda kdyz u sebe nic nemas..
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Nycte píše:Tak Hanka ak vymyslis nieco pre PK, pomozes tym hlavne blue. Ja ti kludne osobne slubim , ze ak sa budem moct hrou zabavit inak ako pojazdami tak do toho dungu uz nevleziem
Tomu sam neveris a bohuzel ty jediny asi nestacis...Vas proste chvilku neco bavi, pak vam to ze vsedni, omrzi vas to a uz vymyslite dalsi veci jak nam modrym tu zabavu ve hre co nejvic zneprijemnit...tak az tu pak nebude zadny modry, tak se tu muzete rezat mezi sebou.......
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Aknah píše: Tomu sam neveris a bohuzel ty jediny asi nestacis...Vas proste chvilku neco bavi, pak vam to ze vsedni, omrzi vas to a uz vymyslite dalsi veci jak nam modrym tu zabavu ve hre co nejvic zneprijemnit...tak az tu pak nebude zadny modry, tak se tu muzete rezat mezi sebou.......
Ja si myslim ze zakladem je vsechny hodit do jednoho pytle :D
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Katrin píše:
Aknah píše: Tomu sam neveris a bohuzel ty jediny asi nestacis...Vas proste chvilku neco bavi, pak vam to ze vsedni, omrzi vas to a uz vymyslite dalsi veci jak nam modrym tu zabavu ve hre co nejvic zneprijemnit...tak az tu pak nebude zadny modry, tak se tu muzete rezat mezi sebou.......
Ja si myslim ze zakladem je vsechny hodit do jednoho pytle :D
Prosimte nez neco postnes, tak si precti vsechny moje posty a ne jen ten posledni....pak bys mozna pochopil, ze tu nikoho do jednoho pytle nehazu...diiiiky
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Nycte píše:Natalka moja milovana a mas snad ty nejaky navrh, aby boli obe strany spokojne? Co som si ja vsimol, tak aj ty, aj Hanka klasicky ako kazda zenska vsetko ofrflete, ale ze by ste vymysleli nieco vy, to uz nie.
Takze pocuvam tvoj/vase navrh(y) aby boli obe strany spokojne bo mozno ta to prekvapi, ale aj tie psychicky narusene individua co tie PK hraju su ludia a chcu si nieco zahrat :)
...milý Nycte, my ženské jsme na frflání, vymýšlení velkých věcí je přece vždy jen vaše parketa... :wink:

Však, jak Hanka, tak já, jsme se už ptaly, co by vás ve hře bavilo a čekáme na vaše názory a nechce se mi věřit, že byste byli jenom na to frflání, jde o vaši zábavu... 8)

Nicméně, jak jsem se dozvěděla od lidí, co tuhle hru hrají od počátku, před několika lety, bylo ve špičce na hře 250 lidí běžně, ač se prý tolik stranilo PK a konkrétně dnes je to 85 lidí a pozor...celkem.
Lehce tedy nemáte koho pojíždět, protože někteří z těch 85 tady debatujeme, jiní si raději v klidu tréní...a myslíte si, že z těch pár modráků jich víc půjde doběhnutelný dung, když se sníží časový timer hlídačů a pár nás, těch aktivních, ještě kvůli tomu odpadne? Získáte tím něco?
Tak si myslím, pokud je vám v této hře fajn, že byste měli přiložit ruku k dílu všichni, pokud ji ovšem nechcete dovést do ztracena a třeba nesledovat jen své zájmy...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

To že vy do dungu nepujdete, když zkrátí timery neznamená, že tam ale nepůjdou ostatní..
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Big Bud píše:To že vy do dungu nepujdete, když zkrátí timery neznamená, že tam ale nepůjdou ostatní..
Více méně to znamená přesně to, co píšeš, protože tam bude chodit ještě méně lidí. A už teď to není žádná sláva. PvM hráči mají dungy, PvP hráči by měli mít O/Ch zábavu. To že tady je jediné PvP o PK a Blue prasečinách je asi hlavní kámen úrazu. Ale co s tím dělat vážně nevím.
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Proč tedy hráči PvP nejdou do O/CH a nějak to tam neoživí?

O/CH ale znamená PvP proti lidem, kteří to umí a jsou na to připraveni a to je asi celý problém, je jistě jednodušší a zajímavější pojezd a následně pěkný loot z modráků, co jsou vybaveni na PvM a navíc jsou daleko lehčí kořistí...

Inu, mamon je mamon...
Bimbac
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bimbac »

Natalie Sun píše:Proč tedy hráči PvP nejdou do O/CH a nějak to tam neoživí?
Jinak další výborná PvP aktivita jsou turnaje. Dříve střídal jeden turnaj druhý. Vůbec nejideálnější, když je navíc omezena výbava, zde pak vyhrává jen ten kdo je lepší. Ch/O to se musíte zabavit sami, já pamatuji CH/O když jezdila v čele vojska spanilá Johauna, což už je pár týdnů zpátky(6 let asi). To Ch/O žilo. :)
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

proc budou pekca jakozto pvperi bojovat s o/ch kteri by teoreticky meli taky umet pvp a museli se vlstne snazit aby je zabili a ziskali z nich tu reward zbran ktera jim je uplne k hovnu... to si radsi zajdou do dungu sjedou par neschopnych lidi a maj vystarano... nj nevim jak je to ted ale kdyz se zavedli ty reward zbrane ktere pekacka nemohli lotit nemeli z nich zadny uzitek tak bylo celkem jasne ze se vykaslou na nejake o/ch ale to panum z vedeni nedoslo nebo mozna jo.. nevim jak je to ted.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

O/CH ale znamená PvP proti lidem, kteří to umí a jsou na to připraveni a to je asi celý problém, je jistě jednodušší a zajímavější pojezd a následně pěkný loot z modráků, co jsou vybaveni na PvM a navíc jsou daleko lehčí kořistí...

Inu, mamon je mamon...
Jojo. Stejnou logikou, kdyby modrákům šlo jen čistě o pvm bez pk, tak nevymejšlej a bojujou celá odpoledne na nonpk hbčkách/dungách a kopou v gz na šutrech u trhu a do nějakých výnosných dungů vůbec nechoděj. Jenže na hbčkách to je čistě pvm a není tam takový pěkný loot z příšer/pokladů co!

Inu, mamon je mamon...

Jinak tedy - Ultima je holt špatná hra pro dnešní hráče. Teď hráči chtějí oddělené pvp a pvm a rozhodně nesmí být do ničeho nuceni, jinak je problém a to tak, že veliký. Holt, Ultima starého stylu už má odzvoněno. Kdo ví, jestli by serveru neprospěla nějaká významnější změna. Nadruhou stranu, to už by zase nebyla Ultima na DP. No jo, ono to je trochu složitější.
King píše:proc budou pekca jakozto pvperi bojovat s o/ch kteri by teoreticky meli taky umet pvp a museli se vlstne snazit aby je zabili a ziskali z nich tu reward zbran ktera jim je uplne k hovnu... to si radsi zajdou do dungu sjedou par neschopnych lidi a maj vystarano... nj nevim jak je to ted ale kdyz se zavedli ty reward zbrane ktere pekacka nemohli lotit nemeli z nich zadny uzitek tak bylo celkem jasne ze se vykaslou na nejake o/ch ale to panum z vedeni nedoslo nebo mozna jo.. nevim jak je to ted.
Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Nexios
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše: Nicméně, jak jsem se dozvěděla od lidí, co tuhle hru hrají od počátku, před několika lety, bylo ve špičce na hře 250 lidí běžně, ač se prý tolik stranilo PK a konkrétně dnes je to 85 lidí a pozor...celkem.
Nak ti nevim, jestli by se dalo uplne luxusne hrat s 250 pripojenejma lidma, ale zas by si aspon lidi mohli stezovat na lagy..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Driv kdyz sem sel na etiny nekde pod yewem, mel sem sakra nahnano a opravnene, nekolikrat sem tam zarval...
To samy treba bone archer u shame, draci u windu a okoli britu, o zone na pousti sem si mohl nechat jen zdat.
Ted tam clovek muze jit harvit aji za nubika protoze vi ze je v bezpeci, bo tam nepotka modraka jak je rok dlouhy tzn ani pkcka tam nechodi.

Jako proti frakcim [bhw primarne] loguju frakci, ma to velkou vyhodu .. nezabehnou a neodlognou mi (to posledni bohuzel uz moc neplati posledni dobou). Pk bych logl jen, kdyz bych mel nutkavou potrebu dat hk a vedel bych ze se to povede. A proc taky se za nimi honit za pk? Kvuli ressrobce, 30 regum a 100 fame? Cove pvperi a bhw povetsinou (cest vyjimkam) jsou hraci kteri take pvp neumi a jsou na stejnem lvlu jako zde pritomne slecny. Spolehaji na oteviraci dvere v cove, gz v templu, bezpravidlak hned pod cove a samozrejme na svuj pocet.
Cove pvp ciste pro zabavu, tak to si muze dovolit jen frakcak s moberskymi prijmy. Za pk je to silne prodelecne a tak se obcas zajde nejaky ten pojezdik aby byl mejmn.
Jinak ty duvody co jsem tu cetl nebyly moc padne, vsechno bylo na jedno brdo: Protoze chceme mobovat a nechceme bejt ruseni pk, a kdyz jo tak vsichni odejdme a hrajte si tu sami. Ha ha ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Protože tam sou nějaký pravidla, běhá málo lidí tak raděj hrajou PK. A proč to tak je? Protože má každej tunu postav... Dřív když měl člověk 1-2 postavy, tak buď byl v o/ch a počítal s pvp pokaždý když lognul.. Teďka má každej char na pvm, o/ch char, pk char tak si vybírá podle toho co se mu zrovna hodí.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Lucky píše:Driv kdyz sem sel na etiny nekde pod yewem, mel sem sakra nahnano a opravnene, nekolikrat sem tam zarval...
To samy treba bone archer u shame, draci u windu a okoli britu, o zone na pousti sem si mohl nechat jen zdat.
Ted tam clovek muze jit harvit aji za nubika protoze vi ze je v bezpeci, bo tam nepotka modraka jak je rok dlouhy tzn ani pkcka tam nechodi.
Tohle je pravda, ale myslim, že za to nemůžou modří, ani červení, ale spíš úbytek hráčů jako takovej, navic cistejch noobu neni tak moc a proto se všichni vejdou na HB. Případně je tady další varianta, a to: i přez to, že se zavedly skillpointy, tak většina lidí prostě všechno namakruje, tím pádem je nenutí nic chodit ven dokud nemají postavu na max.
Lucky píše:Jako proti frakcim [bhw primarne] loguju frakci, ma to velkou vyhodu .. nezabehnou a neodlognou mi (to posledni bohuzel uz moc neplati posledni dobou). Pk bych logl jen, kdyz bych mel nutkavou potrebu dat hk a vedel bych ze se to povede. A proc taky se za nimi honit za pk? Kvuli ressrobce, 30 regum a 100 fame? Cove pvperi a bhw povetsinou (cest vyjimkam) jsou hraci kteri take pvp neumi a jsou na stejnem lvlu jako zde pritomne slecny. Spolehaji na oteviraci dvere v cove, gz v templu, bezpravidlak hned pod cove a samozrejme na svuj pocet.
Jo na svůj počet, proto poslední PK ( ne jen jeden případ) co jsem potkal na spawnu při tamování byli ve dvou, asi aby se nenudili a mohli si v tom hidu pokecat ne? Takže ti to otočím, I PK spoléhají na svůj počet proti solo rangovi.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Lucky píše:........ Ha ha ...
No reknu ti jen jedno s tebou bych si rad nekdy v realu promluvil (ne moc slusne)
Ostatni me nestoji za slovo

Jen jeste snad k hraci nero...divej se, ty mas k pvp a pk uplne jinej vztah nez ja, takze tvoje rozumovani, je zalozene jen na tvem nazoru a uplne ignoruje moznost, ze ma nekdo nazor jinej

Me je treba uplne ukradeny jak se pk maji, kdyz bych ja mel zajem hrat pvp tak to hraju a kdyz by to stalo za velky kulovy tak nezacnu pls na foru, ale vykaslu se na to
Obecne teda, kdyz by me bavilo fragovat bez zajmu o ostatni hrace, tak mozna zkusim neco jinyho nez uo
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Dudek píše: I PK spoléhají na svůj počet proti solo rangovi.
jedno Pk nemá šanci na jednoho ranga.. někdy ani dva a tři když rang umí aspon trocu kličkovat mezi stromy:P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Pheme píše: Jen jeste snad k hraci nero...divej se, ty mas k pvp a pk uplne jinej vztah nez ja, takze tvoje rozumovani, je zalozene jen na tvem nazoru a uplne ignoruje moznost, ze ma nekdo nazor jinej
totez se da rict v opacnem pripade o tobe..
Pheme píše:tak mozna zkusim neco jinyho nez uo
to by bylo fajn :)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Pokud je to tak, jak píšete, možná by stačilo umožnit hráčům O/Ch aby si mohli PvPečkem vydělat alespoň na spotřebák. Jestli se může hlídat relog PK-O/ch, neměl by být zas až takový problém ohlídat si nějaká ty free zabití za reward. :twisted:
Odpovědět