Pokud vidím, modráci píší o následcích těch změn...a proč s tím nesouhlasí...

Dobre a proc s tim nesouhlasi?Natalie Sun píše:[
Pokud vidím, modráci píší o následcích těch změn...a proč s tím nesouhlasí...![]()
![]()
souhlas, ovsem neprimo umerne (imho) - coz ovsem moc neplati..Redd píše:Timery by měly být nastaveny podle obtížnosti dungu.
Sic jsem nepotkal vrahy v dungeonu co je rok dlouhý, stále nechápu úměru těžký -> lehce dostupná pro pk. Proč by typický pvmkař měl umět pvp?Anger píše:Tezke dungy jako shame,dest,desp a co ja vim co jeste bych znacne zvysil dostupnost pro pk ty hraci by proste uz meli neco umet typickym prikladem je pride tam se to bez prasku proste neda pojet (teda pokud vas nebavi kempit 3 hodiny)
Co treba proto ze to neni jen PVM server?Prafotr Morava píše: Proč by typický pvmkař měl umět pvp?
Aha takže protože se nechodí jen pěšky, ale jezdí i autem je tvá povinnost udělat si řidičské oprávnění :pKatrin píše:Co treba proto ze to neni jen PVM server?Prafotr Morava píše: Proč by typický pvmkař měl umět pvp?
Pekne sis rejpl, ale nemyslim si ze bys mel pravdu. Protoze se jezdi autem tak se ti muze stat ze i kdyz mas rad jen chuzi ze te nekdo srazi na prechoduPrafotr Morava píše: Aha takže protože se nechodí jen pěšky, ale jezdí i autem je tvá povinnost udělat si řidičské oprávnění :p
(vím, je to přirovnání hodné dostat ohodnocení v podobě pozvednutého obočí, ale já si jen tak rýpl)
Natálie a Hanko, já Vás chápu že se Vám tohle nelíbí, protože jste sem přisli hrát v době, kdy už byly změny ve prospěch pvm družinek dost daleko Ale nebylo tomu tak vždycky, to si uvědomte. GM se tu odjakživa snažili držet jakousi rovnováhu a upřímně posledních pár let ta váha přehupovala spíš k Vaší straně.Acarus píše: probehli i zmeny na podporu, respektive na snizeni rizika ze by je nekdo pojel ( kupodivu zadny topic dekovny za to nevznikl).
Nebyl problem dokud v tom nekdo nezacal hledat jakesi cosi ... tohle byla proste nejoptimalnejsi moznost jak zamezit danym aktivitam.Anger píše:Jinak pro pana s cervenym jmenem.Ano jiste jsme si vsimli ze nejsou runy ovsem treba ja osobne jsem s runama nemel problem ovsem pokud nekopali na hlavu takze klidne at jsou ale kop na hlavu prosim ne.
Priznavam, ze hraji nekde 6 let (boze uz tak dlouhoOtec Z Nebes píše: Natálie a Hanko, já Vás chápu že se Vám tohle nelíbí, protože jste sem přisli hrát v době, kdy už byly změny ve prospěch pvm družinek dost daleko Ale nebylo tomu tak vždycky, to si uvědomte. GM se tu odjakživa snažili držet jakousi rovnováhu a upřímně posledních pár let ta váha přehupovala spíš k Vaší straně.
Nikdo proti tomu nějak zásadně není, ale místo vypisování v každém postu že tenhle brečí, tamten plaká a třetí kaká, zkus navrhnout jak zabavit pk jinak než pojezdama, když nikoho jinde nepotkají. Jsou to hráči stejně jako ty, na serveru který podporuje pvm i pvp, proč by si i oni nezasloužili nějakou zábavu? (Tím teď nemyslím pojezd ale třeba právě kvesty pro ně atak..)
Moje myšlenka stojí na tom, že když někdo bude věnovat čas pk, tak se na pojezdy pk vyprdnou (kolik jich bylo v poslední době? :p)
-Protože chtějí hrát primárně i pro zábavu SVOU, ne jen zábavu PK, tedy, když jdou dung, tak hrát hlavně PvM.Lucky píše:Dobre a proc s tim nesouhlasi?Ja si tady nak na ty padny duvody nevzpominam.
Nic ve zlem, ale ty tu delas jako kdyby se pojizdelo 91.3% vyprav ve vsech dungach.Natalie Sun píše: -Protože chtějí hrát primárně i pro zábavu SVOU, ne jen zábavu PK, tedy, když jdou dung, tak hrát hlavně PvM.
-Protože chtějí mít možnost hrát PvM a ne jen přebíhat od hlídače k hlídači, aby se někam v dungu vůbec dostali.
-Protože každý pojezd otráví hru.
-Protože časté pojezdy vedou k neaktivitě modrých ve hře a odchodu hráčů ze hry a už tak je lidí ve hře málo... a zástupy nových tedy nevidím...
-Protože modrák občas přijde o věci i při PvM, proč by měl přicházet v každém dungu i kvůli PvP, když na to tam nota bene vybavený není...
-Protože nemáme PK rádi (mně osobně tedy zrovna někteří Hated a jejich chování vadí nejméně a beru je, jako ty slušnější)...
Je to málo pádné? Ale co s tím? Modráci kvůli tomu ze hry odchází a jsou to i ti co hráli od začátku...
Když budu chtít hrát PvP, tak s přiměřenou výbavou a váhou...a půjdu tam, kde se hraje, stejně jako chodí naši kluci...
Nehledě na to, že mám možnost se s PK potkat kdekoliv, kdykoliv jdu harvit, nebo do dungu, nevím tedy, jak často dungy chodí ti, co PK pár let neviděli, my je potkáváme a tam to ještě jde, i když je to otravné.
Potkávám je i když jdu tamovat, kopat...sice mi tohle PvP přijde řádně ujeté, je to po chvíli stejně jen většinou masakr z pozice síly, ale tak docela chápu ten báječný pocit kluka PK, jak se tetelí slastí u PC, že může na druhého lehce udělat bu bu bu, rozsekat ho, rozřezat a obrat o nic, bez velkého strachu, že třeba dostane po čuni sám...a vítězoslavně odcválat na své lamě... jako velký machr... a tak každý se baví po svém...
Pojezdů? Tak zrovna včera si to za námi v Cove štrádili, fešáci...Otec Z Nebes píše:Moje myšlenka stojí na tom, že když někdo bude věnovat čas pk, tak se na pojezdy pk vyprdnou (kolik jich bylo v poslední době? :p)
Zlato moje, co ja mam vymyslet zabavu vam PK, kdyz PK nehraju, ja kdyz si budu chtit neco vymyslet, tak to vymyslim pro blue, a ne na ukor vas PK, pac vase zabava je na ukor nas modrych. Ja se Vam snazim vyhybat a samozrejme v tom nejsem sama, takovych nas je tu vic, ale musis taky ty pochopit, ze se mi nelibi , kdyz nas Vam chce nekdo pomalu predhodit jak jidlo drave zveri. A jak uz jsem tu nekde psala, vim, ze mezi PK jsou i slusny obycejny lidi, co se s nima da normalne rozumne domluvit a bavit...ale je jich tak 20%, a o tom zbytku bych nekdy dost pochybovala, ze to jsou zdravi lidi...bohuzelNycte píše:Natalka moja milovana a mas snad ty nejaky navrh, aby boli obe strany spokojne? Co som si ja vsimol, tak aj ty, aj Hanka klasicky ako kazda zenska vsetko ofrflete, ale ze by ste vymysleli nieco vy, to uz nie.
Takze pocuvam tvoj/vase navrh(y) aby boli obe strany spokojne bo mozno ta to prekvapi, ale aj tie psychicky narusene individua co tie PK hraju su ludia a chcu si nieco zahrat
nemienim sa vam miesat do vaznych debat a urazok je mi to vcelku suma fuk, ale tato veta ktoru citujem, je pomerne trefnaAknah píše:ale posledni dobou dobou se nejak roztrhl pytel s tim jak jsou Pk nespokojeny s dungama apod.