Uz dostaliMorfik píše:este sem to nefiz bo sem to este nedostal a kentaka neposlouchej chtel te trochu poprudit
Mensi PvM soutez
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jinak Balte furt si lidi stezujou ze je nizky drop a neni v cem chodit dungy a musi harvit tak priste misto dratu a soch dej spotrebak urcite to bude lepsi...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mensi PvM soutez
Mno ale Kapr ma pravdu=)...
sice mate sosku a oni nic...
ale oni sou prvni, lepsi, dokonalejsi a hezci...
mne osobne by to hralo vic, nez soska... ktera fakt neni nic nonplusultra=)
sice mate sosku a oni nic...
ale oni sou prvni, lepsi, dokonalejsi a hezci...
mne osobne by to hralo vic, nez soska... ktera fakt neni nic nonplusultra=)
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
omg to ste takovy ubozaci ze si musite merit pindiky i tady? je mi vas vazne lito..... muj post byl adresovanej Morfovy s kterym se celkom znam a Perseusek poznamenal ze je dobre ze sme nedostali drat, oboje bylo mysleny s humorem, tak si prosim milej Kapriku bez lecit svoje trapny ego ze vam fiznul drat jinam a ty Mrakoplasi se laskave neser do neceho do ceho ti nic neni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Má pravdu ten chlapec někdo prostě tu hru žene moc přes ego a osobní životní cíle. Berte život s humorem stejně z něj neodejdete živíInkvizitor Dan píše:omg to ste takovy ubozaci ze si musite merit pindiky i tady? je mi vas vazne lito..... muj post byl adresovanej Morfovy s kterym se celkom znam a Perseusek poznamenal ze je dobre ze sme nedostali drat, oboje bylo mysleny s humorem, tak si prosim milej Kapriku bez lecit svoje trapny ego ze vam fiznul drat jinam a ty Mrakoplasi se laskave neser do neceho do ceho ti nic neni.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak aby nedoslo k omylu zadne ego sem s tim honit nechtel jen sem chtel schodit vas...Perseus píše:Má pravdu ten chlapec někdo prostě tu hru žene moc přes ego a osobní životní cíle. Berte život s humorem stejně z něj neodejdete živíInkvizitor Dan píše:omg to ste takovy ubozaci ze si musite merit pindiky i tady? je mi vas vazne lito..... muj post byl adresovanej Morfovy s kterym se celkom znam a Perseusek poznamenal ze je dobre ze sme nedostali drat, oboje bylo mysleny s humorem, tak si prosim milej Kapriku bez lecit svoje trapny ego ze vam fiznul drat jinam a ty Mrakoplasi se laskave neser do neceho do ceho ti nic neni.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
A podle jejich opovedi si myslim ze se povedloKing píše:
tak aby nedoslo k omylu zadne ego sem s tim honit nechtel jen sem chtel schodit vas...
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Ano očividně. Povedlo se ti to, nicméně bylo by dobré se zamyslet nad tím jak to zasáhlo ty které si shodil. Nejprve mě to vytočilo, potom jsem se dostal do fáze že mě to pobavilo a nakonec se to ustálilo ve fázi mám to na salámu. Ale každopádně povedeně zatrolená zkušenostKing píše:tak aby nedoslo k omylu zadne ego sem s tim honit nechtel jen sem chtel schodit vas...Perseus píše:Má pravdu ten chlapec někdo prostě tu hru žene moc přes ego a osobní životní cíle. Berte život s humorem stejně z něj neodejdete živíInkvizitor Dan píše:omg to ste takovy ubozaci ze si musite merit pindiky i tady? je mi vas vazne lito..... muj post byl adresovanej Morfovy s kterym se celkom znam a Perseusek poznamenal ze je dobre ze sme nedostali drat, oboje bylo mysleny s humorem, tak si prosim milej Kapriku bez lecit svoje trapny ego ze vam fiznul drat jinam a ty Mrakoplasi se laskave neser do neceho do ceho ti nic neni.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tváříš se, jako kdyby bylo vzájené urážení dúležité, myslím, že o tom tohle forum není. (Vztahuje se to i na srážení sebevědomí.)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Dudek píše:Tváříš se, jako kdyby bylo vzájené urážení dúležité, myslím, že o tom tohle forum není. (Vztahuje se to i na srážení sebevědomí.)
Pokud si to myslíš tak toto forum asi ani nečteš. 99% zdejších postů je zaměřeno na tom že někoho buď uráží nebo shazuje. Nemělo by to tak být, ale ať se ti to líbí nebo ne je to tak......
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To, že to tak je, nic nemění na tom,že vzájemné urážení není důležité.Perseus píše:Dudek píše:Tváříš se, jako kdyby bylo vzájené urážení dúležité, myslím, že o tom tohle forum není. (Vztahuje se to i na srážení sebevědomí.)
Pokud si to myslíš tak toto forum asi ani nečteš. 99% zdejších postů je zaměřeno na tom že někoho buď uráží nebo shazuje. Nemělo by to tak být, ale ať se ti to líbí nebo ne je to tak......
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Naznačil jsem někde, že to důležité je?Dudek píše:To, že to tak je, nic nemění na tom,že vzájemné urážení není důležité.Perseus píše:Dudek píše:Tváříš se, jako kdyby bylo vzájené urážení dúležité, myslím, že o tom tohle forum není. (Vztahuje se to i na srážení sebevědomí.)