Mestska straz...
Mestska straz...
Ahoj
Chtel bych se informovat jak je to s "funkci" npc (z me nezkusenosti vim jen o mestska straz) "posedlost" jidlem
Je to pevne nastaveno v sphere?
A mimo rec: Jeden tento mestsky nenazranec zebral znamemu(zacatecnik) pytlik(magicke ryby) ktery nerozvazne upustil u jedne banky
Chtel bych se informovat jak je to s "funkci" npc (z me nezkusenosti vim jen o mestska straz) "posedlost" jidlem
Je to pevne nastaveno v sphere?
A mimo rec: Jeden tento mestsky nenazranec zebral znamemu(zacatecnik) pytlik(magicke ryby) ktery nerozvazne upustil u jedne banky
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mestska straz...
Co ja vim tak tenhle trik funguje na odtazeni spoustu monster.
Nevim teda jestli na vsechny ale moje pozorovani, draci, lichove jsou to samy, ptacky sem nezkousel nikdy myslim. Zkus a dej vedet.
// Počítej s jailem celé výpravy, až Tě takhle někdo uvidí.
Nevim teda jestli na vsechny ale moje pozorovani, draci, lichove jsou to samy, ptacky sem nezkousel nikdy myslim. Zkus a dej vedet.
// Počítej s jailem celé výpravy, až Tě takhle někdo uvidí.
Je to bug, protože: I když to zakážeme (jakože je to zakázané obecně u všeho, alespoň trak dalece jaké máme možnosti), občas (většinou) se stává, že se to takhle chová. Bohužel. Tzn. toto nedělat. Nikdy. Spadá to do té kategorie "využívání předmětů k jinému účelu než bylo zamýšleno", ekvivalentní je vzít si do dungeonu stolek a blokovat s ním potvoru. Může to klidně skončit i smazáním účtů všech zúčastněných - pozor na to.
Přímo výslovně to nikde napsáno není, protože toto málokdo ví a u některých bugů je lepší, aby o nich hráči ani nevěděli, je to pak mnohem jednodušší. Každopádně když se to tu nakouslo, máte tu oficiální vyjádření.
Přímo výslovně to nikde napsáno není, protože toto málokdo ví a u některých bugů je lepší, aby o nich hráči ani nevěděli, je to pak mnohem jednodušší. Každopádně když se to tu nakouslo, máte tu oficiální vyjádření.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Dobre
A nevim, treba nekdy budete cistit mestske strazi jejich plne batuzky(jestli se to necisti samo)...tak u nujelm banka...magicke ryby pro nekoho...diky
A nevim, treba nekdy budete cistit mestske strazi jejich plne batuzky(jestli se to necisti samo)...tak u nujelm banka...magicke ryby pro nekoho...diky
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Takže potvůrky krmit nesmíme? 

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Necisti se to sami, a jsou to dobry sberaci ti mestaci v nujelmu. Nahazu to nekam do sveta.Pheme píše:Dobre
A nebo tomu kdo mi rekne kolik jich ma.
Horsi je vyvolanej guard v baraku, ten se dispelne a je v tahu.
Acarus píše:Necisti se to sami, a jsou to dobry sberaci ti mestaci v nujelmu. Nahazu to nekam do sveta.Pheme píše:Dobre

Nakrm hladoveAcarus píše:Necisti se to sami, a jsou to dobry sberaci ti mestaci v nujelmu. Nahazu to nekam do sveta.Pheme píše:Dobre
Horsi je vyvolanej guard v baraku, ten se dispelne a je v tahu.

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduche riesenie Zrusit maso a uz nikto nebude krmit potvurky a ani straz kradnut ;p Aj tak vtom masu nevidim velky vyznam...
Ero Rulez are back! :p
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
a kone budu krmit cim? :pVelky Ero I píše:Jednoduche riesenie Zrusit maso a uz nikto nebude krmit potvurky a ani straz kradnut ;p Aj tak vtom masu nevidim velky vyznam...
hemeneks more gadzo vazelina!
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
slamou :pDave Lister píše:a kone budu krmit cim? :p