Nájmy
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Nájmy
Měl bych takový měnší návrh. Sice nevim jak je to dělaný s nájmama, ale jak se kdysy dávno měnil dosah na itemi (mám pocit ze 3 na 2) tak už nemůžu využívat svůj pokoj na 100% a platim předraženou částku. Chtěl jsem se teda zeptat, jestli nehodláte někdy udělat revizy nájmů. Já platim za 1 můj pokoj takovou částku jako někdo za celejvelkej barák. Myslim si že to neni fér.
Snad odpovíte. Díky
Snad odpovíte. Díky
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Imho platí za nájemní byt tolik, co jiní za celej hotel.
To je dáno lokací domečku, zda je v gz nebo mimo, vzdáleností od banky, od vendorů a celkovou polohou. Nejenom rozlohou (m3).
PS: V Jhelomu jsou stejně nej domečky
To je dáno lokací domečku, zda je v gz nebo mimo, vzdáleností od banky, od vendorů a celkovou polohou. Nejenom rozlohou (m3).
PS: V Jhelomu jsou stejně nej domečky
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Re: Nájmy
¨To znamená to, že mám ve svém bytě pevnej stůl (kterej je snad přes půlku mýho pokoje), kterej má 8x2 a dosáhnu jenom na okraj stolu. Nedosáhnu na káď co je vzadu (o druhé pole).Sofia píše:Co je to dosah na itemy?
Co se jedná o to, tak mám využitelný prostor jako můj soused a platí o 10K méně ... Jinak ten pokoj je daleko od banky a je akorát kousek cech kraftů .. i ten barák co tam stojí, tak platí o 20K víc a má 3x více prostoru.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Souradnice?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Kecka Ppecka
- Book Snake
No přesně v tom pokoji ... prostě se mi to zdá nevýhoidné ... maximálně je dobrý ta lokace
Asi to sem úplně nepatří, ale nechci zakládat nové téma. Po letech jsem se vrátila k UO a je tu spousta věcí jiných. Jak jsem zjistila, nedá se už normálně pronajmout domek, u všech volných je uvedeno pouze quest. Jedná se o nějaký konkrétní quest, nebo prostě u všech questů je možnost, že padne deed na nájem?
Jako NB jaksi nemám na odkoupení domku třeba za 0,5M a jelikož bych ráda trénovala krafta, dost by se domek hodil, alespoň maličký. Proto se chci zeptat, kde je možné získat deed na nájem, jestli třeba i běžně ve světě z nějakých těžších potvor nebo tak. Nechci vědět konkrétně, jen jaké ty možnosti jsou. Díky
Jako NB jaksi nemám na odkoupení domku třeba za 0,5M a jelikož bych ráda trénovala krafta, dost by se domek hodil, alespoň maličký. Proto se chci zeptat, kde je možné získat deed na nájem, jestli třeba i běžně ve světě z nějakých těžších potvor nebo tak. Nechci vědět konkrétně, jen jaké ty možnosti jsou. Díky
Ja ho dostal treba za Q, ktery si jen tak vymyslelo gm..Simyra píše:Asi to sem úplně nepatří, ale nechci zakládat nové téma. Po letech jsem se vrátila k UO a je tu spousta věcí jiných. Jak jsem zjistila, nedá se už normálně pronajmout domek, u všech volných je uvedeno pouze quest. Jedná se o nějaký konkrétní quest, nebo prostě u všech questů je možnost, že padne deed na nájem?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ked je v zozname nehnutelnosti napisane quest tak to znamena ze ten deed mozes dostat bud z nejakeho mass questu alebo ho najdes v poklade.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Tak jsem koupila nájemní pokoj, mám deed na nájem a připravné peníze na zaplacení prvního nájmu. Napsala jsem v pátek page a čekám. Chci se jen zeptat, jak dlouho to tak odhadem může trvat, než se k tomu někdo dostane? Díky. Jsem nedočkavá jak malé dítě
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Napiš si jí prosím znova
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Dotazek: Jak je to s byty s propadlým nájemným? Je možné si zažádat u GM, doplatit propadlý nájem a byt si pronajmout?
Propadlé nájmy jsou vystěhované a následně je deed vložen do pokladu, do monster, jako odměna za questy atd. Domky na page (žádosti) už se nevydávají.
Info: http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=najmy
Info: http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=najmy
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím holky, kluky, děvčata,
prostě radši všechna zvířátka huňatá!
Mám dnes na Vás jednu bezvýznamnou žádost. V bedýnce se mi objevil svitek na nějaký domeček, ale nevím jak zjistím jeho pozici. Na stránkách informace o domech a jejich pozice momentálně nejsou. Proto se zeptám, nešlo by sem vyvěsit číselný seznam obytných jednotek a vilek s jejich adresou? Vím, že tento problém usilovně řešíte a nechci Vás samozřejmě nijak urgovat a už vůbec ne nijak jinak stresovat, ale určitě pochopíte, že každý chudák, který přijde k nájmu, sám ani neví jak, by takové informace uvítal.
Přeji krásný zbytek večera, zitřejší den a možná i radší celý týden.
Ahoj Lukáš
prostě radši všechna zvířátka huňatá!
Mám dnes na Vás jednu bezvýznamnou žádost. V bedýnce se mi objevil svitek na nějaký domeček, ale nevím jak zjistím jeho pozici. Na stránkách informace o domech a jejich pozice momentálně nejsou. Proto se zeptám, nešlo by sem vyvěsit číselný seznam obytných jednotek a vilek s jejich adresou? Vím, že tento problém usilovně řešíte a nechci Vás samozřejmě nijak urgovat a už vůbec ne nijak jinak stresovat, ale určitě pochopíte, že každý chudák, který přijde k nájmu, sám ani neví jak, by takové informace uvítal.
Přeji krásný zbytek večera, zitřejší den a možná i radší celý týden.
Ahoj Lukáš