Ale kdezLegend Of Pain píše:jak je ten svet nespravodlivý, že
pisu ze pracuju, ja vim treba to nzenas, ale je to tak )Perseus píše:A z čeho platíš nájem když u toho furt sedíš? To se musí občas i do práce aby byl nějaký ten cashjinak skončíš zpět u rodičů
No já jen se obdivuji tomu, že máš čas pracovat a ještě se neúnavně zapojovat do dění na onlinovce respektive jejím foru. Já když příjdu z práce jsem rád když mám náladu na nějaký kratší dung a nebo chvilkové pvpWallace píše:pisu ze pracuju, ja vim treba to nzenas, ale je to tak )Perseus píše:A z čeho platíš nájem když u toho furt sedíš? To se musí občas i do práce aby byl nějaký ten cashjinak skončíš zpět u rodičů
Oh yeah, hlavně nezapoměn zdůraznit, jak Ti je každý u řitě.Perseus píše: jsi mi jedno jako 99% lidí tady a nepotřebuju se na tobě léčit. mír s tebou
Proto mas na foru 3x vic postu nez Wallace?Perseus píše:No já jen se obdivuji tomu, že máš čas pracovat a ještě se neúnavně zapojovat do dění na onlinovce respektive jejím foru. Já když příjdu z práce jsem rád když mám náladu na nějaký kratší dung a nebo chvilkové pvpnehledej za tím nějakou nenávist nebo schválnost, jsi mi jedno jako 99% lidí tady a nepotřebuju se na tobě léčit. mír s tebou
hmm, vidím, že prvého známeho som tu už našielWallace píše::p a jeste kdyz delas v knaclu tak cas na brouzdeni po netu ma kazdy
Já si tě pamatuju, jenom tě neumím zařadit. A ty si mě určitě pamatovat nebudešMortius píše:na malého vampíka menom Ice Cube, či na "jednookého" warriora menom Tipsy (nie ten z Charmed)
Vážně bych neřekl, že mě bude znát i někdo mimo guildu. Kdyžtak pošli PMkuMortius píše:hmm, vidím, že prvého známeho som tu už našielWallace píše::p a jeste kdyz delas v knaclu tak cas na brouzdeni po netu ma kazdyešte ostatných.. kam ste sa všetci podeli, to už DP nikto nehrá? Schonny, Regis, Mike Dirnt, Dr. Pupesek, a další, kto si pamätajú na malého vampíka menom Ice Cube, či na "jednookého" warriora menom Tipsy (nie ten z Charmed), či na bláznivého Revan Mastriusa, alebo vampírča Mortiusa? prosím, ozvite sa, chcem dať dokopy contact list po rokoch abstinencie znovu
boli sme spolu v guilde (BH).. pamätáš, ako sme našli miestnosť na quest s vlkodlakom? tuším to bol ten quest.. skapal mi tam red zostSchonny píše:Vážně bych neřekl, že mě bude znát i někdo mimo guildu. Kdyžtak pošli PMkuMortius píše:hmm, vidím, že prvého známeho som tu už našielWallace píše::p a jeste kdyz delas v knaclu tak cas na brouzdeni po netu ma kazdyešte ostatných.. kam ste sa všetci podeli, to už DP nikto nehrá? Schonny, Regis, Mike Dirnt, Dr. Pupesek, a další, kto si pamätajú na malého vampíka menom Ice Cube, či na "jednookého" warriora menom Tipsy (nie ten z Charmed), či na bláznivého Revan Mastriusa, alebo vampírča Mortiusa? prosím, ozvite sa, chcem dať dokopy contact list po rokoch abstinencie znovu
A ty seš kterej?Schonny píše:Vážně bych neřekl, že mě bude znát i někdo mimo guildu. Kdyžtak pošli PMku
Hoja :]Zoldnier píše:Kukam ze niektory exoti este ostali verny tejto oldskulovke.Dostal som chut refreshnut moje spomienky a kuknut ako sa hra dnesne pvp na DP. zdravim vsetkych a coskoro v hre..
Tipla bych si, ze to cos pojel nebyl clovek, ktery se tady ozval, nebot jestli hral v aktivnich dobach Naita, tak my dva jsme spolu chodili maximalne jesle :pInkvizitor Dan píše:Tak to sem musel bejt fakt top pkacko kdyz sem si vyndaval nejlepsi rangy solo s klerem