Paladin
Re: Paladin
Klidně palovi seberte specialky, ale dejte mu nákou abilitku , typu ziva voda (treba na 10-15 sekund invul)
[quote="Miki"]Klidně palovi seberte specialky, ale dejte mu nákou abilitku , typu ziva voda (treba na 10-15 sekund invul)[/quote]
Tak to je pěkně blbej nápad, jediný pěkný, co má.. a netahej sem wowko, radši bych prosadil nějaký paladinský řády ala vamp klany (třeba za cenu sebrat tuto, dát táleto)
Tak to je pěkně blbej nápad, jediný pěkný, co má.. a netahej sem wowko, radši bych prosadil nějaký paladinský řády ala vamp klany (třeba za cenu sebrat tuto, dát táleto)
[quote="Samial"][quote="Miki"]Klidně palovi seberte specialky, ale dejte mu nákou abilitku , typu ziva voda (treba na 10-15 sekund invul)[/quote]
Tak to je pěkně blbej nápad, jediný pěkný, co má.. a netahej sem wowko, radši bych prosadil nějaký paladinský řády ala vamp klany (třeba za cenu sebrat tuto, dát táleto)[/quote]
Wowko jsem v životě nehral, ani do něj nekoukal, vůbec netuším že tam něco takového má...
Tak to je pěkně blbej nápad, jediný pěkný, co má.. a netahej sem wowko, radši bych prosadil nějaký paladinský řády ala vamp klany (třeba za cenu sebrat tuto, dát táleto)[/quote]
Wowko jsem v životě nehral, ani do něj nekoukal, vůbec netuším že tam něco takového má...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Miki"][quote="Samial"][quote="Miki"]Klidně palovi seberte specialky, ale dejte mu nákou abilitku , typu ziva voda (treba na 10-15 sekund invul)[/quote]
Wowko jsem v životě nehral, ani do něj nekoukal, vůbec netuším že tam něco takového má...[/quote]
A co W3 a mocny paladin Uther? ;p nebo jak se to jmenovalo.
Kazdopadne je to zajimavy. Klany nevim no em se libi na paloj ze je od kazdeho neco... nebim zda-li by mu prospelo se na neco specializovat a v necem polevit, aby jsme dodrzeli dp rovrh.
Wowko jsem v životě nehral, ani do něj nekoukal, vůbec netuším že tam něco takového má...[/quote]
A co W3 a mocny paladin Uther? ;p nebo jak se to jmenovalo.
Kazdopadne je to zajimavy. Klany nevim no em se libi na paloj ze je od kazdeho neco... nebim zda-li by mu prospelo se na neco specializovat a v necem polevit, aby jsme dodrzeli dp rovrh.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Proč má paladin tak omezený vyběr skládaných zbraní?
Příjde mi to trošku nespravedlivé když i rang a kler mají poměrně silné obouručky...Tak proč ne pal?
Příjde mi to trošku nespravedlivé když i rang a kler mají poměrně silné obouručky...Tak proč ne pal?
tedka all skladacky sou silny po revizi
To Raynor: Taky bych byl za aby mohl mit neco pouziteleneho... aneb jedinou oboruckou je battle axe, kterou mel si pamatuju asi jako jediny Kouba a pamatuju si, ze to bylo totalne nepouzitelny..:)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Big Bud"]To Raynor: Taky bych byl za aby mohl mit neco pouziteleneho... aneb jedinou oboruckou je battle axe, kterou mel si pamatuju asi jako jediny Kouba a pamatuju si, ze to bylo totalne nepouzitelny..:)[/quote]
Ještě tam je war axe(hokejka)
A co tkahle nějaké vyjádření gm? :p
Ještě tam je war axe(hokejka)
No celkove je bran paladin jako ten muz co nosi stit ... takze k tomu proc nema obourucku.Raynor píše:Ještě tam je war axe(hokejka)Big Bud píše:To Raynor: Taky bych byl za aby mohl mit neco pouziteleneho... aneb jedinou oboruckou je battle axe, kterou mel si pamatuju asi jako jediny Kouba a pamatuju si, ze to bylo totalne nepouzitelny..
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A klerik a ranger jsou bráni jako mlátičky nebo snad nemůžou stít nebo v čem je ten obrovský rozdíl že oni mají obouruční zbraně?
edit:Tak proč nemá skládaný štít když je to majty štítonoš? :p
Maj obourucku ale vesmes maj skill takovej ze jim je k nicemu ta skladacka.Raynor píše:A klerik a ranger jsou bráni jako mlátičky nebo snad nemůžou stít nebo v čem je ten obrovský rozdíl že oni mají obouruční zbraně?
Ten stit by za me klidne mel mit.
odmazáno
/Soap
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe ako to napisat aby to nebolo vulgarne...No nejak to skusim takze mi chcete povedat ze pal so speckami ma vacsi dmg ako keby ich mal war to je taka ****vina az to boli dmg sa odvija od str paladin -130 war -160 dalej paladinsky maximalny bojovy skill 110 wariorsky 130 (ak sa nemylim wariora nehram tak som neni odbornik) dalej paldinska maximalna tacitka 100 wariorska 110 tak co tu kecate za bludy?Inkvizitor Dan píše:Jo ale vem si ze warovy staci si udelat naramek a je jakz takz schopnej s beznou vybavou normalne hrat i kdyz to nebude uplne ono. Nadruhou stranu pal bez cobovky a mystiku je misser o nervy a v normalnim dungu platnej tak jako klerik co si prijde sem tam buchnout. Ty specky sou drahy a celkove proste pal potrebuje lepsi vybavu nez war aby bylo videt ze jde dung. Jinac uz driv sem myslim nekam psal ze specky pro wara nejsou vubec od veci, i kdyz bych si je predstavoval o dost jinak nez ty palovsky.
Mate radi ptacky?
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak jsou ty palovo specky nastavené teď. Ale tenkrát jsme krojilo LLL z mapy a pala s ud_crusherem cápal takový rány, že já za wara s +9 halou jsem jen brečel bokem.
Třeba je to už jinak, třeba ne. Nejlépe by bylo vyzkoušet. Ano, až bude čas.
Nexios
palovsky specky maji vetsi dmg, btw stichu ty mlvusi o dmg celkove z normal zbrani , tj jasny ze ma war vetsi, ale na specky sou zas jiny zbrane, ktere warrior nema, a davaji skilly mimojine, a jinak receno, ano palovske specky maji vtsi dmg nez vsechny jiny zbrane , na nemrtvy , pavouky, draky, si precti pribeh palovskych specek v cechu ,
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Hunter píše:Nevím jak jsou ty palovo specky nastavené teď. Ale tenkrát jsme krojilo LLL z mapy a pala s ud_crusherem cápal takový rány, že já za wara s +9 halou jsem jen brečel bokem.
je tomu stale tak mistre ...

Minimálně takle)Stich píše:paladinsky maximalny bojovy skill 115 ... paladinska maximalna taktika 110 a...
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nene, ten crusher je fakt hodne imba na ty nemrtvakyHunter píše:Nevím jak jsou ty palovo specky nastavené teď. Ale tenkrát jsme krojilo LLL z mapy a pala s ud_crusherem cápal takový rány, že já za wara s +9 halou jsem jen brečel bokem.

ale zas skoda ze crusher je i pvp zbran, do humana to bere monstrozni dmg
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a kolik lidi s tim beha to pvp ? nemyslis ze je to dost riskantni si to vzit do toho pvp ?Wallace píše:ale zas skoda ze crusher je i pvp zbran, do humana to bere monstrozni dmg
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.