Vampire

Odpovědět
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

tak som to dnes skusil cez to inkognito by to malo ist :P mne to islo...
inak songu priznaj sa kolko ma tvoj vamp karmy?:P ja typujem -10k :P
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ked som este za doby starych klanovych plastou bol tremer, musim aj dnes robit tremersky quest alebo si mozem opet vybrat?
E:Ook d
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 14.02.2010 12:48:31, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

bol pridany len quest na klanove plaste a mazali sa tie stare. klanova prislusnost upirov sa nemenila.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Jde odstranit hazeni crim flagu pro true vapmy, když se boosti?
Bez podpisu
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

myslim ze urcite nie :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Shadowsong píše:myslim ze urcite nie :p
Nejde :(
resp asi by slo, ale za neumernou namahu
srbqf
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Když si v cechu předělám nabití fire imunky z dungu, nepřičte se mi do dark elixiru ...
Kelnor - Člen Spolku
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Kelnor píše:Když si v cechu předělám nabití fire imunky z dungu, nepřičte se mi do dark elixiru ...
Když ho na sebe použiješ, nabití se upraví podle nového.
Bez podpisu
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Movalis píše:
Kelnor píše:Když si v cechu předělám nabití fire imunky z dungu, nepřičte se mi do dark elixiru ...
Když ho na sebe použiješ, nabití se upraví podle nového.
Ajooo, díky !
Kelnor - Člen Spolku
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Bidas »

a nebo taky MB by sel pouzit:p
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Chtel bych se zeptat. Je nutne, aby vampika co je ve frakci kdyz kopne prez knizku TB muj cech, aby ho to kopalu k hradu?

Narozdil od ostatnich povolani ja do toho cechu potrebuju casem nebo ne primo do nej ( ale k nemu, abych si mohl dobit krev temneho atd)

Takhle tam musim utikat prez pulku sveta, nemuzese u tohodle povolani udelat naka vyjimka?

Driv to asi tak bylo mysleno, protoze vampira to nekope do cechu,ale pred cech narozdil od ostatnich povolani, takze bych to zase u nej vratil zpatky.
Sejra 26 čer 2009

Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .

Eliška čt únor 19, 2009

Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Bidas píše:Chtel bych se zeptat. Je nutne, aby vampika co je ve frakci kdyz kopne prez knizku TB muj cech, aby ho to kopalu k hradu?

Narozdil od ostatnich povolani ja do toho cechu potrebuju casem nebo ne primo do nej ( ale k nemu, abych si mohl dobit krev temneho atd)

Takhle tam musim utikat prez pulku sveta, nemuzese u tohodle povolani udelat naka vyjimka?

Driv to asi tak bylo mysleno, protoze vampira to nekope do cechu,ale pred cech narozdil od ostatnich povolani, takze bych to zase u nej vratil zpatky.
Necakal by som ze tak velky a vzdelany vampir ako si ty este neobjavil silu runy .
Ale tak nic nie je nemozne.Vacsinou tento velmi magicky a mocny objekt predavaju obchodnici pohybujuci sa okolo vekslarov s regami.Stoji okolo 6000 zlatych a usetri kopu casu tebe (predsa len vylety cez pol sveta su nepekne) aj Bohovi ktory by musel cestovnu knizku prerabat.
Krv s tebou (:pp)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Johny Matovic píše:
Bidas píše:Chtel bych se zeptat. Je nutne, aby vampika co je ve frakci kdyz kopne prez knizku TB muj cech, aby ho to kopalu k hradu?

Necakal by som ze tak velky a vzdelany vampir ako si ty este neobjavil silu runy .
Ale tak nic nie je nemozne.Vacsinou tento velmi magicky a mocny objekt predavaju obchodnici pohybujuci sa okolo vekslarov s regami.Stoji okolo 6000 zlatych a usetri kopu casu tebe (predsa len vylety cez pol sveta su nepekne) aj Bohovi ktory by musel cestovnu knizku prerabat.
Krv s tebou (:pp)
Proc bych to delal? Jednou to v ty knizce je, tak proc me to kope k hradu? Vampa to preci dycky kopalo pred cech.

I s tebou
Sejra 26 čer 2009

Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .

Eliška čt únor 19, 2009

Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Taky mam navrh, sice to neresi upne tvoji situaci ale treba ti to taky pomuze (uvadim jen jednu variantu): Scara Brae - Cech Rangu - Cechovní porty - cech Vampu (zadny behani prez pul sveta jak tady uvadis)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Dudek píše:Taky mam navrh, sice to neresi upne tvoji situaci ale treba ti to taky pomuze (uvadim jen jednu variantu): Scara Brae - Cech Rangu - Cechovní porty - cech Vampu (zadny behani prez pul sveta jak tady uvadis)
on se ale za Order Vampira do cechovnich portu nedostane ... :roll:
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

mna by zas zaujimal quest na zmenu klanu. ak sa dobre pamatam, tak cesta hanby (deed, skilly, karma...) vznikla este pred zmenou, resp vytvorenim klanovych questov. je dnes zamerom aby som pri zmene klanu musel s listinou hanby prejst najprv skusku stareho klanu a az potom skusku noveho klanu? nemohla by krvava fontana pustat aj upirov z inych klanov ak su drzitelmi listiny hanby?
how to play gangrel:
...
???
profit
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Wilson píše:
Dudek píše:Taky mam navrh, sice to neresi upne tvoji situaci ale treba ti to taky pomuze (uvadim jen jednu variantu): Scara Brae - Cech Rangu - Cechovní porty - cech Vampu (zadny behani prez pul sveta jak tady uvadis)
on se ale za Order Vampira do cechovnich portu nedostane ... :roll:
Aha nepochopil jsem to spravne ....
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Shadowsong píše:mna by zas zaujimal quest na zmenu klanu. ak sa dobre pamatam, tak cesta hanby (deed, skilly, karma...) vznikla este pred zmenou, resp vytvorenim klanovych questov. je dnes zamerom aby som pri zmene klanu musel s listinou hanby prejst najprv skusku stareho klanu a az potom skusku noveho klanu? nemohla by krvava fontana pustat aj upirov z inych klanov ak su drzitelmi listiny hanby?
Ja jsem svuj klan opustil a nemusel jsem plnit zkozku, stacilo zajit k fontane meho klanu a opustit ho...Ale kamen hanby a dotrenovat skill atd sem musel udelat.
Ale Jeste k tomu...ikdyz jsem mel svuj klan predem danej, tak jsem mohl vyzkouset jakejkoliv...coz jsem take ucinil:p
Sejra 26 čer 2009

Eliška čt únor 19, 2009

Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Chtel bych se zeptat jestli uz nekdo opravil rakve? Kdyz si chci nakou pronajmout (byl jsem fire a sezralo mi to klicek), tak to nejde.

Vlastnim serpu....nikoli plast a rakve po me chce porad plast nebo serpu . Resil jsem to asi pred rokem a neco, kdyz jsem kvest udelal a nejake gm to opravilo, ale tedka to po me zase chce plast. Neslo by to nak predelat i na serpu diky.
Sejra 26 čer 2009

Eliška čt únor 19, 2009

Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Vyzera to tak, ze je rozbitej Q na stone impa uz nejakej ten patek(dva mesice minimalne). Neda se dostat na Quest "Pomesteny nechce spocinout"... Nechci sem psat info ke questu tak bych to pripadne nekomu napsal do pmky co je spatne.

Dal uz nekdo novou Tremere klanovou skousku? Bo mam pocit, ze tam taky neco neslape spravne... jako jo je to pre "nejinteligentnejsi elitu" vampu na dp... ale proboha tam fakt nejde nic udelat... Nemohl by se na to nekdo podivat jestli tam funguje vsecko jak ma? Nebo se nekomu z hracu podarilo prelustit prvni mistnost questu?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Odpovědět