No a programy jako Winpilot, EasyUO, FocalPoint nebo i pitomej Windows scripting host ti nic nerikaji?Ashe píše:Yoko..
Yoko polozilo tezce ekonomiku vemte si ted nakopete iron a prodate ho zapakatel a to je proto ze zapnete script co dela zavas a vy cucite na internetu. predstaveti ze yoko nemate ze mate treba jen assist na kterem sem zacal hrat prvne uo muzu vam rict ze to kopani neni jen tak a ze uz by to neco stalo casu a aktivnosti.
Bhw - chaos?
srbqf
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
zajimavy, ze ceny ironu jsou ted orpoti dobe cca pred 3-4 rokama vic nez dvojnasobny.. to mi k tomu, ze se nakope mnohem snadneji nejak nesedi..Ashe píše:Yoko polozilo tezce ekonomiku vemte si ted nakopete iron a prodate ho zapakatel a to je proto ze zapnete script co dela zavas a vy cucite na internetu. predstaveti ze yoko nemate ze mate treba jen assist na kterem sem zacal hrat prvne uo muzu vam rict ze to kopani neni jen tak a ze uz by to neco stalo casu a aktivnosti.
hemeneks more gadzo vazelina!
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
co stoji ing?:pDave Lister píše:zajimavy, ze ceny ironu jsou ted orpoti dobe cca pred 3-4 rokama vic nez dvojnasobny.. to mi k tomu, ze se nakope mnohem snadneji nejak nesedi..Ashe píše:Yoko polozilo tezce ekonomiku vemte si ted nakopete iron a prodate ho zapakatel a to je proto ze zapnete script co dela zavas a vy cucite na internetu. predstaveti ze yoko nemate ze mate treba jen assist na kterem sem zacal hrat prvne uo muzu vam rict ze to kopani neni jen tak a ze uz by to neco stalo casu a aktivnosti.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
no pod 6gp/ks sem nevidel ze by nekdo nabizel, vetsinou spis kolem 8-10..Johny Matovic píše:co stoji ing?:p
pred tema par lety kdyz sem delal mining sem byl rad kdyz sem iron prodal za 4gp/ks
a podminky sou vicemene stejny, guardi sice stojej jen pred dolama ale zas se nemusej platit :p
hemeneks more gadzo vazelina!
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Zkus přijít i s nějakým konkrétním návrhem, co by se mohlo udělat, jak by se to dalo provést.Ashe píše:...
Každý tu má představu, že celý gm team nedělá celý den nic jiného, než že vymýšlí šaškrány, které by nás pobavily. No a my zase na oplátku vymýšlíme, jak odrbat systém (místo systém si každý dosaďte něco z rychlého seznamu afk, harv v dungu, vykrádání domků, bugování questů, prasení, obcházení banu, lagování serveru supr scriptem nebo taktikou, too many items pod sebou nebo v bagliku/bance, bugování skillů, bugování killu, nepovolené podpůrné programy, kostky, SH, WH, ,hide, relogerství ....), který je nějak nastavený.
O nutnosti revize O/CH se tu mluví už dlouho a několik věcí už bylo i zavedeno, bohužel to vždy narazí na nechuť hráče se řídit nějakými pravidly, protože je mnohem jednodušší stát s nataženou rukou nebo nadávat, jak je všechno nespravedlivé a špatně nastavené.
Bez podpisu
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, slíbil jsem řešit jakoukoliv racionálně podanou stížnost s racionálním návrhem řešení. Neslíbil sem okamžité vyhození (nejlépe všech, že) po arogantní a povýšené zprávě na icq.
A dovoluji si říci, že jsem Tě nikam neposlal, to fakt nemám zapotřebí. Vlastně jsem s Tebou i souhlasil v určité věci.
Btw: Jako řešit to, že je po resu a jde si hodit pár KVF != tomu zoustuzujícímu běhání, měli ste ho vylootit do nuly, jak je zvykem a šel by se převléci.
Už jsem to tedy psal Wrallovi, ale napíšu to i zde:
Pořádám sbírku ekvipu! Značka: Danaketh.
Pokud máte zájem darovat nějaké to oblečení, jezdítka aj., pak prosím směřujte tyto věci přes moji osobu. Já sám jsem již přispěl dosti jezdítky a nějakým tím oblečením, stejně tak naši, tak se nenechte zahanbit, skrblíci!
Slibuji, že vše darované bude použito v PvP nebo co to dneska je.
A dovoluji si říci, že jsem Tě nikam neposlal, to fakt nemám zapotřebí. Vlastně jsem s Tebou i souhlasil v určité věci.
Btw: Jako řešit to, že je po resu a jde si hodit pár KVF != tomu zoustuzujícímu běhání, měli ste ho vylootit do nuly, jak je zvykem a šel by se převléci.
Už jsem to tedy psal Wrallovi, ale napíšu to i zde:
Pořádám sbírku ekvipu! Značka: Danaketh.
Pokud máte zájem darovat nějaké to oblečení, jezdítka aj., pak prosím směřujte tyto věci přes moji osobu. Já sám jsem již přispěl dosti jezdítky a nějakým tím oblečením, stejně tak naši, tak se nenechte zahanbit, skrblíci!
Slibuji, že vše darované bude použito v PvP nebo co to dneska je.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Tady mame ekvipy ctihodneho orderu...
http://img695.imageshack.us/img695/9808/xxxep.jpg
Ten pan na summonu je taky order...oblibeny Anjel.
A hned jsem musel psat arogantni a povysene icq leaderovi Orderu a vzapeti argumentovat na foru polopravdami o bezpravi, ktere se mi udalo...
A hned jsem musel psat arogantni a povysene icq leaderovi Orderu a vzapeti argumentovat na foru polopravdami o bezpravi, ktere se mi udalo...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
sa vas len snazi kopirovat.....Blatos píše:Tady mame ekvipy ctihodneho orderu...
A skoro mu to vyslo.
Ale ta lama... to nie, to je neprijatelne
Sklb - okrasny clovek
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak Regisovo kecy o zlepseni jeho frakce ty nikdy nesklamou no :ppp
Treba zrovna Althara sem videl pokazdy s equipem. Asi nekde umrel zrovna, nebo mu zrovna dosly equipy v banku kdo ví ;p
Sbirka na mihala? haha to je lepsi vzit ty equipy a obarovat naky nubiky v cechu, kterejm to vydrzi aspon nakou dobu...
Takovy traged muze byt jen v bhw frakci .)
Treba zrovna Althara sem videl pokazdy s equipem. Asi nekde umrel zrovna, nebo mu zrovna dosly equipy v banku kdo ví ;p
Sbirka na mihala? haha to je lepsi vzit ty equipy a obarovat naky nubiky v cechu, kterejm to vydrzi aspon nakou dobu...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Pozoruji, že nejen ve čtení [když jsi ihned na začátku narážel na nějaký můj RP příspěvek zde, který neexistuje nebo jsi mi ho ještě neukázal], ale i v psaní naopak škola zklamala u Tebe.Lucky píše:Tak Regisovo kecy o zlepseni jeho frakce ty nikdy nesklamou no :ppp
Ale pokud si opravdu myslíš, že u nás nedošlo k žádným změnám (at' už obecně či k lepšímu), tak bych doporučoval asi nějaký ten testík u psychologa na pamět' (?) nebo kurz typu "Získávání informací z textu" a poté přečtení si podobných topiků znovu.
Sákrá. Já Danaketha také (od doby, co jsme to řešili s Hunterem). Nehledě na to, že přesně ta situace po resu nastala u Danaketha, což jsem zde psal.Lucky píše:Treba zrovna Althara sem videl pokazdy s equipem. Asi nekde umrel zrovna, nebo mu zrovna dosly equipy v banku kdo ví ;p
Tak na toto použiji vlastně cizí odpověd', protože nic jiného ti na to již říci nemohu (narážím na 'tragédy' mezi námi), tedy cituji:Lucky píše:Sbirka na mihala? haha to je lepsi vzit ty equipy a obarovat naky nubiky v cechu, kterejm to vydrzi aspon nakou dobu...
Chytrý muž píše:Nikdy nemůžete vyhrát hádku s blbcem, nejdřív vás stáhne na svoji úroveň a pak ubije zkušenostmi.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak s timhle nelze nesouhlasit, to je pravda. A pokud bych i ja mel pouzit neco ciziho tak bych si dovolil podpis nekoho z jednoho fora ktery dokazuje, ze dnes se s tim setkas pomerne castoregis [bh] píše:
Tak na toto použiji vlastně cizí odpověd'...
Chytrý muž píše:Nikdy nemůžete vyhrát hádku s blbcem, nejdřív vás stáhne na svoji úroveň a pak ubije zkušenostmi.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
velmi snadno, můžeme to připočíst náhodě/lagům/špatnému vyspání/zásahu vyšší moci/Protože je to BHW frakce/špatné formy/ zásahu někoho třetího/zakopnul...
No férové bitky ve frakci sem neviděl za rok mé působnosti. Vždy někoho bylo ví nebo míň :pNofx píše: Davají si někoho nahý? Neviděl sem BHW co by někoho zabil např. 1v1
Možná nahýho filjinse , kterej měl cc .
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]