Bhw - chaos?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Ashe píše:Yoko..
Yoko polozilo tezce ekonomiku vemte si ted nakopete iron a prodate ho zapakatel a to je proto ze zapnete script co dela zavas a vy cucite na internetu. predstaveti ze yoko nemate ze mate treba jen assist na kterem sem zacal hrat prvne uo muzu vam rict ze to kopani neni jen tak a ze uz by to neco stalo casu a aktivnosti.
No a programy jako Winpilot, EasyUO, FocalPoint nebo i pitomej Windows scripting host ti nic nerikaji?
srbqf
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Ashe píše:Yoko polozilo tezce ekonomiku vemte si ted nakopete iron a prodate ho zapakatel a to je proto ze zapnete script co dela zavas a vy cucite na internetu. predstaveti ze yoko nemate ze mate treba jen assist na kterem sem zacal hrat prvne uo muzu vam rict ze to kopani neni jen tak a ze uz by to neco stalo casu a aktivnosti.
zajimavy, ze ceny ironu jsou ted orpoti dobe cca pred 3-4 rokama vic nez dvojnasobny.. to mi k tomu, ze se nakope mnohem snadneji nejak nesedi..
hemeneks more gadzo vazelina!
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Dave Lister píše:
Ashe píše:Yoko polozilo tezce ekonomiku vemte si ted nakopete iron a prodate ho zapakatel a to je proto ze zapnete script co dela zavas a vy cucite na internetu. predstaveti ze yoko nemate ze mate treba jen assist na kterem sem zacal hrat prvne uo muzu vam rict ze to kopani neni jen tak a ze uz by to neco stalo casu a aktivnosti.
zajimavy, ze ceny ironu jsou ted orpoti dobe cca pred 3-4 rokama vic nez dvojnasobny.. to mi k tomu, ze se nakope mnohem snadneji nejak nesedi..
co stoji ing?:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Johny Matovic píše:co stoji ing?:p
no pod 6gp/ks sem nevidel ze by nekdo nabizel, vetsinou spis kolem 8-10..
pred tema par lety kdyz sem delal mining sem byl rad kdyz sem iron prodal za 4gp/ks

a podminky sou vicemene stejny, guardi sice stojej jen pred dolama ale zas se nemusej platit :p
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

tak tenkrat ale taky 4gp (a bylo to i min) byl docela jinej balik, nez dnesnich 6-8 =)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

jo no, ale ty ceny zenou nahoru jen hraci a celkem nesmyslne.. tenkrat bych mel za 3500 ingu cob, ted bych potreboval tak 2x tolik (i pri ty dvojnasobny cene) a coby imho padaj porad stejne..
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Ashe píše:...
Zkus přijít i s nějakým konkrétním návrhem, co by se mohlo udělat, jak by se to dalo provést.

Každý tu má představu, že celý gm team nedělá celý den nic jiného, než že vymýšlí šaškrány, které by nás pobavily. No a my zase na oplátku vymýšlíme, jak odrbat systém (místo systém si každý dosaďte něco z rychlého seznamu afk, harv v dungu, vykrádání domků, bugování questů, prasení, obcházení banu, lagování serveru supr scriptem nebo taktikou, too many items pod sebou nebo v bagliku/bance, bugování skillů, bugování killu, nepovolené podpůrné programy, kostky, SH, WH, ,hide, relogerství ....), který je nějak nastavený.

O nutnosti revize O/CH se tu mluví už dlouho a několik věcí už bylo i zavedeno, bohužel to vždy narazí na nechuť hráče se řídit nějakými pravidly, protože je mnohem jednodušší stát s nataženou rukou nebo nadávat, jak je všechno nespravedlivé a špatně nastavené.
Bez podpisu
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

I pres Regisovo prohlaseni, ze nikdo z BHW uz nahej nebeha, potkal jsem dneska zase Danaketha nahyho v O/CH bojich. Napsal jsem Regisovi, a ten me poslal do mist, kde slunce nesviti (samozrejme tim jeho vsem znamym slusnym zpusobem :) ). Prosim vas, bohove, provedte uz revizi frakce!
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Jistě, slíbil jsem řešit jakoukoliv racionálně podanou stížnost s racionálním návrhem řešení. Neslíbil sem okamžité vyhození (nejlépe všech, že) po arogantní a povýšené zprávě na icq.

A dovoluji si říci, že jsem Tě nikam neposlal, to fakt nemám zapotřebí. Vlastně jsem s Tebou i souhlasil v určité věci.

Btw: Jako řešit to, že je po resu a jde si hodit pár KVF != tomu zoustuzujícímu běhání, měli ste ho vylootit do nuly, jak je zvykem a šel by se převléci.

Už jsem to tedy psal Wrallovi, ale napíšu to i zde:

Pořádám sbírku ekvipu! Značka: Danaketh.
Pokud máte zájem darovat nějaké to oblečení, jezdítka aj., pak prosím směřujte tyto věci přes moji osobu. Já sám jsem již přispěl dosti jezdítky a nějakým tím oblečením, stejně tak naši, tak se nenechte zahanbit, skrblíci!
Slibuji, že vše darované bude použito v PvP nebo co to dneska je.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Tady mame ekvipy ctihodneho orderu...
http://img695.imageshack.us/img695/9808/xxxep.jpg
Ten pan na summonu je taky order...oblibeny Anjel.

A hned jsem musel psat arogantni a povysene icq leaderovi Orderu a vzapeti argumentovat na foru polopravdami o bezpravi, ktere se mi udalo...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Blatos píše:Tady mame ekvipy ctihodneho orderu...
http://img695.imageshack.us/img695/9808/xxxep.jpg
Ten pan na summonu je taky order...oblibeny Anjel.

A hned jsem musel psat arogantni a povysene icq leaderovi Orderu a vzapeti argumentovat na foru polopravdami o bezpravi, ktere se mi udalo...
sa vas len snazi kopirovat.....
A skoro mu to vyslo.
Ale ta lama... to nie, to je neprijatelne
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

ze vas to furt bavi tu brecet.... zbytecny topic a zbytecne dohadovani o tom co z bhw delame,v cem behame a atd....ale o tom ze mnoho pk chodi zabijet a zneprijemnovat cestu na hb zacinajicim hracum se nikdo nezmini ale ze "kazime" hru tem co hraji pk se tu bude debatovat porad :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak Regisovo kecy o zlepseni jeho frakce ty nikdy nesklamou no :ppp
Treba zrovna Althara sem videl pokazdy s equipem. Asi nekde umrel zrovna, nebo mu zrovna dosly equipy v banku kdo ví ;p

Sbirka na mihala? haha to je lepsi vzit ty equipy a obarovat naky nubiky v cechu, kterejm to vydrzi aspon nakou dobu...
Takovy traged muze byt jen v bhw frakci .)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Wrall Nightmare píše:...
Blatos píše:...
a co vas na tom trapi? ze z nich nic nepada nebo snad ze si vas davaj i nahy? krome rp tam nevidim zadnou souvislost s prislusnosti k frakci..
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Lucky píše:Tak Regisovo kecy o zlepseni jeho frakce ty nikdy nesklamou no :ppp
Pozoruji, že nejen ve čtení [když jsi ihned na začátku narážel na nějaký můj RP příspěvek zde, který neexistuje nebo jsi mi ho ještě neukázal], ale i v psaní naopak škola zklamala u Tebe.
Ale pokud si opravdu myslíš, že u nás nedošlo k žádným změnám (at' už obecně či k lepšímu), tak bych doporučoval asi nějaký ten testík u psychologa na pamět' (?) nebo kurz typu "Získávání informací z textu" a poté přečtení si podobných topiků znovu.
Lucky píše:Treba zrovna Althara sem videl pokazdy s equipem. Asi nekde umrel zrovna, nebo mu zrovna dosly equipy v banku kdo ví ;p
Sákrá. Já Danaketha také (od doby, co jsme to řešili s Hunterem). Nehledě na to, že přesně ta situace po resu nastala u Danaketha, což jsem zde psal.
Lucky píše:Sbirka na mihala? haha to je lepsi vzit ty equipy a obarovat naky nubiky v cechu, kterejm to vydrzi aspon nakou dobu...
Takovy traged muze byt jen v bhw frakci .)
Tak na toto použiji vlastně cizí odpověd', protože nic jiného ti na to již říci nemohu (narážím na 'tragédy' mezi námi), tedy cituji:
Chytrý muž píše:Nikdy nemůžete vyhrát hádku s blbcem, nejdřív vás stáhne na svoji úroveň a pak ubije zkušenostmi.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

regis [bh] píše:
Tak na toto použiji vlastně cizí odpověd'...
Chytrý muž píše:Nikdy nemůžete vyhrát hádku s blbcem, nejdřív vás stáhne na svoji úroveň a pak ubije zkušenostmi.
Tak s timhle nelze nesouhlasit, to je pravda. A pokud bych i ja mel pouzit neco ciziho tak bych si dovolil podpis nekoho z jednoho fora ktery dokazuje, ze dnes se s tim setkas pomerne casto :wink:
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Jka můžeš být ve frakci s mágem s 80 mgr? Takhle potupovat frakci... Nemají to být mistři svých řemesel zběhlých ve válčení?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Prafotr Morava píše:Jka můžeš být ve frakci s mágem s 80 mgr? Takhle potupovat frakci... Nemají to být mistři svých řemesel zběhlých ve válčení?
A jak může byt ve frakci člověk kterého zabije mág s 80 mgr?
Správce charity válečníků
Nofx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nofx »

Dave Lister píše:a co vas na tom trapi? ze z nich nic nepada nebo snad ze si vas davaj i nahy? krome rp tam nevidim zadnou souvislost s prislusnosti k frakci..
Davají si někoho nahý? Neviděl sem BHW co by někoho zabil např. 1v1
Možná nahýho filjinse , kterej měl cc .
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

velmi snadno, můžeme to připočíst náhodě/lagům/špatnému vyspání/zásahu vyšší moci/Protože je to BHW frakce/špatné formy/ zásahu někoho třetího/zakopnul...
Nofx píše: Davají si někoho nahý? Neviděl sem BHW co by někoho zabil např. 1v1
Možná nahýho filjinse , kterej měl cc .
No férové bitky ve frakci sem neviděl za rok mé působnosti. Vždy někoho bylo ví nebo míň :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět