Mrakoplas píše:twe jako frakci sem si joo zabehal a moralku v ni teda fakt nepotkal:)¨
krom toho todle neni frakce frakce ale frakce pk... nevim kde sou pravidla pro boj s Pk... pouci mne nekdo?
co takhle pravidlo "Dodržování zásad slušného chování. "
to jsem u BHW ani většiny CH nepotkal co je svět světem a GP GPčkem
Mrakoplas píše:a ja myslel, ze vrazda je ten nejhorsi mozny cin:p
jake slusne chovani:)
Když to chceš brát takhle, tak se vraždy dopouští každý, protože jaksi nic jako "odplata" neexistuje. Zabiješ vraha, stáváš se vrahem, zabiješ frakčního protivníka, to samé...
Mrakoplas píše:a ja myslel, ze vrazda je ten nejhorsi mozny cin:p
jake slusne chovani:)
Když to chceš brát takhle, tak se vraždy dopouští každý, protože jaksi nic jako "odplata" neexistuje. Zabiješ vraha, stáváš se vrahem, zabiješ frakčního protivníka, to samé...
aha v tom pripade poprava popravde odsouzeneho vraha je vrazda:p
valka, je masova vrazda ...
sebeobrana? vrazda! ...
ono to tak jako asi dle fakt fakt moralnich pravidel fakt je jo... to uznavam:)
ale bylo by dost sado maso to aplikovat na tudle hru, kdyz se to este nestacilo aplikovat ani na real:)
1.Je toho tu popsaného hodně.
2.Nic není vyřešené.
3.Regisovo argumenty jsou zavádějící.
4.Výmluvy typu : " PK zase brečí" jsou už dosti ...ehm "ojeté"
5.Různé PK guildy se mezi sebou midlí jako O/CH (možná i víc) a nikde nenajdete žádnou stížnost.Čím to je? ....navíc k tomu nemáme ani žádná pravidla.
6.Každého pk hráče na serveru,kterého se zeptáte co ví o BHW ,tak co vám odpoví?
King píše:
a ne vubec jako vy mocna guilda my sme ti nejlepsi my sme ti co nejsou trestani a my sme ti co sou vic nez vy my sme proste Super Super a nejlepsi my sme proste Vir !
Bud v klidu mluvil sem s par lidma z viru at uz byvalejma a nebo soucasnejma (teda aspon myslim) a Robin je tam docela za no radsi nebudu psat zaco, takze posty jeho smerem to je ztrata casu )
jinak:
King píše:
Lucky píše:
S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp ...
muzu mit dotaz ?
proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Mohl naprosto bez problemu, i jako ''modrak + pk'' vs pk neni problem, ale vysvetli mi prosim co to ma spolecneho s tim co si vykvotnul ala to ze defakto modrak + Ch zabiji ordera?
sory moje chyba myslel sem ze pises z pohledu pk ..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Nofx píše:5.Různé PK guildy se mezi sebou midlí jako O/CH (možná i víc) a nikde nenajdete žádnou stížnost.Čím to je? ....navíc k tomu nemáme ani žádná pravidla.
6.Každého pk hráče na serveru,kterého se zeptáte co ví o BHW ,tak co vám odpoví?
IRON MANI
Yea u right :p
A vacsinou je to aj docela zabava (5.)
Takze chcete si zahrat dobre pvp? Jedina volba v dnesnej dobe je PK guilda :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Drazi pratele, nepratele a vsichni diskutujici.
Po predlouhem cteni Vasich postu, jsem usoudil, ze tez prispeji a objasnim nektere udalosti minulych dni. Vcera nejakym nedopatrenim zustalo na WC otevrene okenko a dnes rano tam byla nehorazna zima. Je to mozne ?
Lucky píše: Jakoze ty keci jak vase gilda nevyuziva tyhle fígle_na_hranici_pravidel v Ch/O ... haha uz se mi stalo ze jsem zazdil a zapfkovval nekde na ilshu s falkonem a prvni co letelo byla gate vsichni utekli, pak pribehl Robin odparnul falkona a natahl ho na me (nas)
S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.
Muzu se zeptat jak tohle dopadlo? Naky prohresky padly?
Martini píše:
Muzu se zeptat jak tohle dopadlo? Naky prohresky padly?
Nijak, neresil sem to, nemel sem na to chuť dal se brodit v tech srackach a log outl sem
Krom toho vsechno je silne irelevantni, tezko budes dokazovat ze on tuto a tuto.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 20.02.2010 16:32:33, celkem upraveno 1 x.
Lucky píše:
Nijak, neresil sem to, nemel sem na to chuť dal se brodit v tech srackach a log outl sem
Docela te chapu, ale skoda no.. mohlo bejt cistejc :p
Ted tedy pevne verim ve Vasi inteligenci... ale snad byste Vy neverili, ze takto anti-BHW zalozeny clovek, ktery apeluje v kazdem topiku podobnem tomuto velmi silne za nase zruseni, by si nechal takovouto jdinecnou sanci na potrestani nase nebo nasich znamych (primo od GM) ujit a tu page o zasahovani do OCH by si nenapsal jenom proto, ze se tim najednou nechtel zabyvat (prave v momente, kdy by se neco doopravdy delo).
Lucky píše:
Docela te chapu, ale skoda no.. mohlo bejt cistejc :p
Ted tedy pevne verim ve Vasi inteligenci... ale snad byste Vy neverili, ze takto anti-BHW zalozeny clovek, ktery apeluje v kazdem topiku podobnem tomuto velmi silne za nase zruseni, by si nechal takovouto jdinecnou sanci na potrestani nase nebo nasich znamych (primo od GM) ujit a tu page o zasahovani do OCH by si nenapsal jenom proto, ze se tim najednou nechtel zabyvat (prave v momente, kdy by se neco doopravdy delo).
este ze mame regisa a jeho vestenie z krystalovej gule...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
regis [bh] píše: