Bhw - chaos?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Robin de Martis píše:
King píše:
Lucky píše: K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.

vir uz je zprzeny dost vic to snad nejde kdyz chodi s arandilem :)))))))) jojo prasatka to sou
Ještě to není tak strašný...ještě nechodíme s tebou...
by ses divil ja svoji guildu nikdy nepojel ani lidi s kteryma sem dungoval ale neboj na vas taky dojde :)))

a vubec ja hraju s lidma kteri uz si "zaspinili" ruce

a ne vubec jako vy mocna guilda my sme ti nejlepsi my sme ti co nejsou trestani a my sme ti co sou vic nez vy my sme proste Super Super a nejlepsi my sme proste Vir !
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

King píše:
a ne vubec jako vy mocna guilda my sme ti nejlepsi my sme ti co nejsou trestani a my sme ti co sou vic nez vy my sme proste Super Super a nejlepsi my sme proste Vir !
Bud v klidu mluvil sem s par lidma z viru at uz byvalejma a nebo soucasnejma (teda aspon myslim) a Robin je tam docela za no radsi nebudu psat zaco, takze posty jeho smerem to je ztrata casu )

jinak:
King píše:
Lucky píše: S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp ...
muzu mit dotaz ?

proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Mohl naprosto bez problemu, i jako ''modrak + pk'' vs pk neni problem, ale vysvetli mi prosim co to ma spolecneho s tim co si vykvotnul ala to ze defakto modrak + Ch zabiji ordera?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Lucky píše: Robin je tam docela za no radsi nebudu psat zaco, takze posty jeho smerem to je ztrata casu )
Ano, dělá tam uklízeče, bohužel, i takovou práci musí někdo dělat...

Nevím odkud tyto tvoje informace pramení, protože když se k nim někdo byť za adepta dostane, tak už musí něco splňovat a ne že si tam vezmou nějakého vola ktereho všichni (nebo většina) bývalých nebo současných V.I.Ráků budou považovat za "no radši to nebudu psát"
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tik Tak píše:
Lucky píše: Robin je tam docela za no radsi nebudu psat zaco, takze posty jeho smerem to je ztrata casu )
Ano, dělá tam uklízeče, bohužel, i takovou práci musí někdo dělat...

Nevím odkud tyto tvoje informace pramení, protože když se k nim někdo byť za adepta dostane, tak už musí něco splňovat a ne že si tam vezmou nějakého vola ktereho všichni (nebo většina) bývalých nebo současných V.I.Ráků budou považovat za "no radši to nebudu psát"
Ale na to mame pm nebo icq ;)
o tom topik preci neni :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Najednou :-P
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Styx píše:Takhle moje pochození u leadera.
Ale tak tohle už mne opravdu nebaví. Pokud chceš někomu převypravovat jak jsi pochodil, tak to vyprávěj jako celý a ucelený příběh.

A jistě si nemyslíš, že když mi napíšeš, tak hned naběhnu na stoun a všechny povyházím, že? Vždycky je zapotřebí slyšet víc než jen jednu stranu - a ano, konkrétně po těchto Vašich všech výstupech proti nám (jako celku a ne konkrétnímu jedinci) bych se nedivil vymýšlení si, hrajete sami proti sobě.

A že nebyla ochota řešit to? Promin', ale žádný attack do baráku neproběhl za doby, kdy byl pravidlový a asi byl důvod Vám tam tu cedulku dát, takže naopak ted' už není důvod Váš barák řešit. Pokud byste do něho nezabíhali, neměli byste tam cedulku.

ZDE je kompletní historie probíraného.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

osobne fandim bhw a doufam, ze jim to vydrzi:p

pk se tu biji do hrudi, jak jsou neodmyslitelnou RP soucasti hry... jak vyvazuji nastaveni,... to, ze sou lidi, kterym svym RP pojizdenim kazi hru je nezajima...

a kdyz maji protivahu, RP protivahu, ktera bojuje proti Vrahum vsemy dostupnymi prostredky, jelikoz jejich nepritel neni cestne povahy... za ucelem znechutit hru jim... tak jak to ma byt... TEZKY ZIVOT VRAHA

tak breci jak male deti:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

pk brečí, že nemají co lotit :pppp
Mě stačilo, když nás hated dobýhalive destardu a svítil tam mezi bloodkama jeden black :D Až pk vyváží brnění s lidma které chtějí poject , tak ať si pak stěžujou. Vydělávat ano, ale ztrácet to přece nejde no kde to sme :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Prafotr Morava píše:pk brečí, že nemají co lotit :pppp
Mě stačilo, když nás hated dobýhalive destardu a svítil tam mezi bloodkama jeden black :D Až pk vyváží brnění s lidma které chtějí poject , tak ať si pak stěžujou. Vydělávat ano, ale ztrácet to přece nejde no kde to sme :(
Tak tak Cecilko, kazdej sme trochu jinde ;p
Hated

Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ehm se prosim tě podívej na našich stránkách na obrázky. Mnohdy se ekvip jednoho našeho člena rovná ekvipu pojeté výpravy :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Miky Mora píše:
Ehm se prosim tě podívej na našich stránkách na obrázky. Mnohdy se ekvip jednoho našeho člena rovná ekvipu pojeté výpravy :roll:
jj vacsinou je to vtedy ked sa vas nazbiera 8 na pojazd deceitu :D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Miky Mora píše:
Já s váma mám jednu zkušenost :D a ta je tahle nebudu vycházet z něčeho jedna bába povídala :)
[/color]
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

pls me pk chtelo pojet kdyz melo slabsi equip nez ja smazte ho
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Alassea píše:pls me pk chtelo pojet kdyz melo slabsi equip nez ja smazte ho
ale právě o to mi jde, oni si stěžují na BHW, jakýpak je to prezent O/CH a že nenosí řádné equipy a sami to nedodržují :)
[/color]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Nycte píše:
Miky Mora píše:
jj vacsinou je to vtedy ked sa vas nazbiera 8 na pojazd deceitu :D
No za to ty bys na to potřeboval se svým spojenectvím s BHW tak 30 lidí :))).

To Denny:

Nevim, co bych k tomu už jinšího řekl, proto se budu opakovat...
Miky Mora píše:Být členem frakce by měla byt ctnost. Zatím co vy jí děláte tu nejhorší možnou ostudu, jakou lze udělat. Vaše frakce nemá s PvP absolutně nic společnýho. Porušejete ty nejzákladnější "etiky" boje, zneužíváte stráží ve váš prospěch, zabíháte do GZ a v ní odlogujete. To je to nejubožejší co PvPer vůbec može udělat a ještě k tomu člen frakce. Spoustě gild byla frakce zrušena, a to v porovnání s vaším chováním, za nic. Nemožu vůbec pochopit jak je možný, že frakci ještě stále máte :roll: ...
:roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Já ale nemám nic proti těmto argumentům, je jasně dáno v pravidlech co se nesmí a odlogy atd tam je. Kdo to nedodržuje, ať jde. To si klidně řešte, ale o equipu tam řeč neni, -> běhají v čem chtějí.
[/color]
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Nevim jak u ostatnich, ale ja sem obyc modrak, zadna frakce, v zivote by me nenapadlo zabehnout z pvp (do ktereho sem dobrovolne nabehl) do Gz a napsat guards. Propadl bych se hanbou at by to bylo proti jakykoli presile. Propadl bych se hanbou, kdybych mel vybehnout do pvp nahej, s jednou verite casti na sobe, propadl bych se hanbou odlognout z boje a propadl bych se hanbou kdyby mi tenhle 1 cast verit equip stal za to pouzit v bloku ,hide nebo podobnou prasarnu.
Asi jsem moralne zbytecne vysoko na obyc modraka, ale mam za to, ze alepson tehle par veci by melo fungovat v O/CH. Kdyz tenhle moralni kodex nefunguje, ztraci frakce vyznam a nevidim sebemensi duvod proc by skupinka takovejch prasatek mela nadale vyuzivat vsechn frakcnich vyhod.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Styx
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styx »

Inkvizitor Dan píše:Nevim jak u ostatnich, ale ja sem obyc modrak, zadna frakce, v zivote by me nenapadlo zabehnout z pvp (do ktereho sem dobrovolne nabehl) do Gz a napsat guards. Propadl bych se hanbou at by to bylo proti jakykoli presile. Propadl bych se hanbou, kdybych mel vybehnout do pvp nahej, s jednou verite casti na sobe, propadl bych se hanbou odlognout z boje a propadl bych se hanbou kdyby mi tenhle 1 cast verit equip stal za to pouzit v bloku ,hide nebo podobnou prasarnu.
Asi jsem moralne zbytecne vysoko na obyc modraka, ale mam za to, ze alepson tehle par veci by melo fungovat v O/CH. Kdyz tenhle moralni kodex nefunguje, ztraci frakce vyznam a nevidim sebemensi duvod proc by skupinka takovejch prasatek mela nadale vyuzivat vsechn frakcnich vyhod.
Presne tak a nejhorsi, na tom je , ze tohle nedela, uz jen tech par modraku, ALE 90% BHW, coz uz ani neodpovida rytirum lorda black thorna.. spise dvorni sasci schazejici se v cove pro konzumovani halucinogenich mandrake roots
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

twe jako frakci sem si joo zabehal a moralku v ni teda fakt nepotkal:)¨
krom toho todle neni frakce frakce ale frakce pk... nevim kde sou pravidla pro boj s Pk... pouci mne nekdo?
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Styx píše:Presne tak a nejhorsi, na tom je , ze tohle nedela, uz jen tech par modraku, ALE 90% BHW, coz uz ani neodpovida rytirum lorda black thorna.. spise dvorni sasci schazejici se v cove pro konzumovani halucinogenich mandrake roots
zajimavy ze bhw takhle prasej jen pk a z orderu si nikdo nak moc nestezuje.. holt jak se do lesa vola..
hemeneks more gadzo vazelina!
Odpovědět