Bhw - chaos?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Lucky píše:Jakoze tyto topiky jsou tu defakto tydne( Ch/O hraci na soukromem foru vi)
tak to mozna o necem svedci.
O vaší neochotě/lenosti to řešit přímo a snaze, aby to vyřešil někdo za vás? Ano.
Lucky píše:Regis opet nezklamal a napsal svuj rp post..
Za to ty jsi asi zklamal ve škole při čtení. Rád bych, kdybys mi ten můj tak skvělý rp post zde kvotnul, prosím... jo a děkuji.

To Lucky: S kým běháme a neběháme je naše věc, tedy z tvého pohledu věc těch, kteří běhají s námi a kazí pověst svou a své guildy.
A jak jsem řekl... opět řeší něco, co už dávno není pravda. At už Fufák nebo resroby a sum.

Tomu, že celý post situuješ ze strany Order, jsem se opravdu jen zasmál. :)

To Johny: Ano, nebyly to otázky a já Ti také neodpovídal na nic. Jediné, co jsem řekl bylo, že pokud máš stížnost (či někdy budeš mít), tak at' je konkrétní a není to obecné "zrušte je, protože je zrušte."
Interní problémy se řešily vždy. Jen ted' nebylo co řešit, nikdo si mi na nic racionálně nestěžoval. V posledních týdnech se něco objevilo a bylo to vyřešené (ostatně Hunter mi to zde vlastně dosvědčil).
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

tak mu napiste vsetky voloviny konkretne mena do pmky a uvidime kolik jich tam zustane, respektive kolik varovani se rozhodi a jak casto se to bude/nebude opakovat:)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Johny Matovic píše: Fok tento stresteny prispevok bol drahy :p
Sklbcak 7dad80 - Afk alchemy. 1. afk přohřešek. *ralf*
jo jo zahlid sem te v poison fieldu v trinu..:pp
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Uz jim tu frakci prosim vemte, sak uz to je pomilionty tady topic ze BHW jsou pvp spodina , ktera nehraje fer, porusuje pravidla a nema jakykoli moralni zabrany. Proc maj jeste frakci, kdyz kdokoli kdo hraje pvp a neni z BHW si pri vysloveni jejich jmen pohrdave odplivne? jejich medotdy boje jsou s frakci i dokonce i s normalni modrym hracem zcela zcela neslucitelny. Jak muze mit frakci skupina o ktery se vi, ze je schopna pro pojeti jednoho cloveka porusit jakykoli pravidla?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Feel da powah

ono neviem prečo to sem hádžem, proste sa mi to lubi :oops:
clear brainwashing
dNb prezents
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Jo! Seberte jim to! Nebo se tu rozpláče ještě více dětí, že jim rozšlapaly bábovičky a tu hromadu flamu a brekotu už tohle forum neunese, protože co týden to týden..stejnejch 20+ stránek smrkání do kapesníku...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

Na me tu mate taky neco? :)
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Tracy píše:Na me tu mate taky neco? :)
Ano, jsi prilis velky spotrebitel rizku. Dle evropskych kvot na jednoho cloveka pripada 1,678 rizku tydne......ted te zavrou az zcernas ! A chran te panbuh zrat krivy banany a sledovat plasmovy televize !
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

riiiizeeeeek :)
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

regis [bh] píše:A jak jsem řekl... opět řeší něco, co už dávno není pravda. At už Fufák nebo resroby a sum.
Ano, neni to pravda, ted uz behate radsi i bez ress robky :lol:

Takhle behal celej dnesni vecer.

http://ulozto.cz/4030850/danaketh.bmp
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

rofl, bmp na ulozto.. priste to dej v psd na rapid :D
hemeneks more gadzo vazelina!
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Za co sebrali empovi tehdy frakci? Skuste rict nekto kto o tom neco vi pls:)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Castian píše:Za co sebrali empovi tehdy frakci? Skuste rict nekto kto o tom neco vi pls:)
ignorovani rozhodnuti leadru ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Wrall Nightmare píše:
regis [bh] píše:A jak jsem řekl... opět řeší něco, co už dávno není pravda. At už Fufák nebo resroby a sum.

Ale prosimtě snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrovna byla pravda.Navzájem na sebe neůtočili a jeli jen ostatni pk) a Regis někomu ten to popřel a Regis to považoval za vyřízené :p
Správce charity válečníků
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Raynor píše:
Wrall Nightmare píše:

Ale prosimtě snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrovna byla pravda.Navzájem na sebe neůtočili a jeli jen ostatni pk) a Regis někomu ten to popřel a Regis to považoval za vyřízené :p
BHW s lawom? Doporucujem papat menej magic mushrooms
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Dave Lister píše:rofl, bmp na ulozto.. priste to dej v psd na rapid :D
Sory, ja pocitacum moc nerozumim, jsem rad, ze jsem to dokazal vubec nekam nejak dat..
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

jako bhw poznam odtial dost ludi a vsetci su uplne super a chovaju su uplne normalne (nepoznam vsetkych) .
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

Ono je zajimave, ze se tu mluvi porad jen o par lidech, pritom rikate, jak sou vseci v BHW lamy, nechovaji se frakcne, porusuji pravidla a takove dalsi veci.
Stezujete si porad jenom na nas. Proc? Protoze jsem nejvice na ocich a neustale aktivni. Ale je mi jasne, ze vam vadi hlavne toto.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Tracy píše:Ono je zajimave, ze se tu mluvi porad jen o par lidech, pritom rikate, jak sou vseci v BHW lamy, nechovaji se frakcne, porusuji pravidla a takove dalsi veci.
Stezujete si porad jenom na nas. Proc? Protoze jsem nejvice na ocich a neustale aktivni. Ale je mi jasne, ze vam vadi hlavne toto.
Chovejte se jako lidi,noste eqipi nedělejte prasarny jen pro to aby jste někoho nasrali a namamonili si a rad vas budu potkavat v pvp...
Správce charity válečníků
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Lucky píše: S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.
muzu mit dotaz ?

proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Odpovědět