Respy v Dungoch - Timer
Respy v Dungoch - Timer
Myslim si, ze respy v dungoch(hlidaci), su uplne odveci take dlhe... Proste fakt ze ked sa daka prisera hodinu respuje v dungu je od veci a nudne, navrhoval by som aby sa resp timer na hlidacov bol tak 15 minut max, bolo by to mozno aj pre modrakov vyhodne ze pojdu dung zabiju hlidaca a ak to ziadne pk neobehne do tych 15 minut tak sa respe a ako keby nikto nesiel dung.. a zase pk by si mohli rychlejsie dojst dung napr. pre rewardu alebo poklad a pod... zahlasujte...... ----ono to vyzera asi tak ze zistim pojazd... dam si kavu, idem na wc, uvarim si jedlo, pospamujem icq ludi, dame si stretko za pol hodinu a nasledne ideme dung a prvy hlidac cakame hodinu, druhy hlidac cakame 2 hodiny a uz zistujeme ze si vyprava deli poklad )))----
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 14 úno 2010 14:42, celkem upraveno 1 x.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim si, že je to dobrý nápad, pokud pujde výprava a bude zabíjet vše, a resp bude 15 minut, tak se může pohodlně stát, že ji ti další ještě uvidí ve vedlejší místnosti, v nejhorším případě si tracknou a budou to mít kousek.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
nechcem tu nic pretlacat ale keby bol aspon kazdy timer nahodny ze raz si tu vypravu pojazdime raz nie ale daco sa fakt neda dobiehat a to je smola ) ja napr rad chodim po rewardach ked je predomnou vsetko vyzabijane ale nudi ma to tolko cakatJoe píše:No ono je tezke pojizdet dungy kdyz jsou tam hlidaci kteri maji dlouhe respy ze?
Navic jsou to hlidaci kteri nemaji presny timer ale nahodny (dle sfery), takze se muze respnout za hodinu ale taky do dvou minut.
Takze myslim ze smula tohle tu neprotlacis !
ja mam taky pocit ze sa tu kazdy boji... ja co som chodil pvm vzdy mi bolo jedno ci pk pojdu ci nie lebo to sa proste ani neda nechat pojazdit pokial to trosku vie hrac hrat len vacsina je tu takych co len mamon mamo mamon ))) najvacsia fun je bitka v dungoch... uz som pri tom prisiel tak o 10 mega ale hram dalej for fun )
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Znám tě, a ujišťuju vás, že pvm nehrál ... :pStrigwyr píše:ja mam taky pocit ze sa tu kazdy boji... ja co som chodil pvm vzdy mi bolo jedno ci pk pojdu ci nie lebo to sa proste ani neda nechat pojazdit pokial to trosku vie hrac hrat len vacsina je tu takych co len mamon mamo mamon ))) najvacsia fun je bitka v dungoch... uz som pri tom prisiel tak o 10 mega ale hram dalej for fun )
no boze ty si velky frajer ze si nachodil vela dungov a zase to tvoje pvp stoji za big shit tak sa radsej neozyvaj za to ze som daval prednost pvp nez pvm to znamena ze nepoznam dungy? ))))))))) daktore som nikdy nebol (predtym...) ale mne staci prejst 3x dung a uz ho celkom viem :pCiarny Jazdec píše:Znám tě, a ujišťuju vás, že pvm nehrál ... :pStrigwyr píše:ja mam taky pocit ze sa tu kazdy boji... ja co som chodil pvm vzdy mi bolo jedno ci pk pojdu ci nie lebo to sa proste ani neda nechat pojazdit pokial to trosku vie hrac hrat len vacsina je tu takych co len mamon mamo mamon ))) najvacsia fun je bitka v dungoch... uz som pri tom prisiel tak o 10 mega ale hram dalej for fun )
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
3x si byl dec hm taj to uz si mobar jako GP! Doufam ze me to taky naucis, varit si takle z vody ale dale...
Jako z pohledu dobihajiciho pk jsou nektere respy pomerne zbytecne dlouhe ( obycejn teratan archer v TK resp hodina +, Quena v cove taktez, lsn v TK taktez, Kyklop king v lodenici taktez, silvera v decu taktez, o Hytlu se ani mluvit neda, balik ve fdd to je daleko prez hodinu, LAWy v destu ? haha a urcite by se toho naslo jeste docela dost) kazdopadne jejich zkraceni by nevedlo zrejme k moc dobrym vecem, takhle je aspon naka jistotka ze se ten dung da dojit i kdyz jde clovek hodne pomalu.
Jinak semi zda ze balt neco skriptil, bo predtim to respovalo hlidace dveri randomove, ale od te doby co je zpet jsem si tohohle efektu zatim nevsiml.
Jako z pohledu dobihajiciho pk jsou nektere respy pomerne zbytecne dlouhe ( obycejn teratan archer v TK resp hodina +, Quena v cove taktez, lsn v TK taktez, Kyklop king v lodenici taktez, silvera v decu taktez, o Hytlu se ani mluvit neda, balik ve fdd to je daleko prez hodinu, LAWy v destu ? haha a urcite by se toho naslo jeste docela dost) kazdopadne jejich zkraceni by nevedlo zrejme k moc dobrym vecem, takhle je aspon naka jistotka ze se ten dung da dojit i kdyz jde clovek hodne pomalu.
Jinak semi zda ze balt neco skriptil, bo predtim to respovalo hlidace dveri randomove, ale od te doby co je zpet jsem si tohohle efektu zatim nevsiml.
Muzu se zeptat co to bylo za dung? konkretne 3 hodinove cekani jsem presne nikdy, nikde nemel, ale necham se poucit tohle me fakt zajima. At vim co nedobihat.Strigwyr píše:ideme dung a prvy hlidac cakame hodinu, druhy hlidac cakame 2 hodiny
Naposledy upravil(a) Lucky dne 14 úno 2010 15:38, celkem upraveno 1 x.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no vidis ja prskam dung bez toho aby som ho predtym videl :pStrigwyr píše:no boze ty si velky frajer ze si nachodil vela dungov a zase to tvoje pvp stoji za big shit tak sa radsej neozyvaj za to ze som daval prednost pvp nez pvm to znamena ze nepoznam dungy? ))))))))) daktore som nikdy nebol (predtym...) ale mne staci prejst 3x dung a uz ho celkom viem :pCiarny Jazdec píše:Znám tě, a ujišťuju vás, že pvm nehrál ... :pStrigwyr píše:ja mam taky pocit ze sa tu kazdy boji... ja co som chodil pvm vzdy mi bolo jedno ci pk pojdu ci nie lebo to sa proste ani neda nechat pojazdit pokial to trosku vie hrac hrat len vacsina je tu takych co len mamon mamo mamon ))) najvacsia fun je bitka v dungoch... uz som pri tom prisiel tak o 10 mega ale hram dalej for fun )
K tomu 3x decu to milujem taketo recicky ) proste ) a k tomu ,,kazdopadne jejich zkraceni by nevedlo zrejme k moc dobrym vecem, takhle je aspon naka jistotka ze se ten dung da dojit i kdyz jde clovek hodne pomalu.´´ mas strach? :p, ked je dakto neschopny a ide ako slimak tak je to uz jeho osud no... :p btw to ja s partiou neschopnych pvmerov by sme tak rychlo presli dung ze by ani pkcka nestihali len netreba byt afk a trochu stastiaLucky píše:3x si byl dec hm taj to uz si mobar jako GP! Doufam ze me to taky naucis, varit si takle z vody ale dale...
Muzu se zeptat co to bylo za dung? konkretne 3 hodinove cekani jsem presne nikdy, nikde nemel, ale necham se poucit tohle me fakt zajima. At vim co nedobihat.Strigwyr píše:ideme dung a prvy hlidac cakame hodinu, druhy hlidac cakame 2 hodiny
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no tak to chcem videt ako ty s tvojou uber partiou pojdete rychlo destard alebo despa jednickuStrigwyr píše:K tomu 3x decu to milujem taketo recicky ) proste ) a k tomu ,,kazdopadne jejich zkraceni by nevedlo zrejme k moc dobrym vecem, takhle je aspon naka jistotka ze se ten dung da dojit i kdyz jde clovek hodne pomalu.´´ mas strach? :p, ked je dakto neschopny a ide ako slimak tak je to uz jeho osud no... :p btw to ja s partiou neschopnych pvmerov by sme tak rychlo presli dung ze by ani pkcka nestihali len netreba byt afk a trochu stastiaLucky píše:3x si byl dec hm taj to uz si mobar jako GP! Doufam ze me to taky naucis, varit si takle z vody ale dale...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nauc se quotovat, prospelo by ti to.Strigwyr píše: mas strach? :p, ked je dakto neschopny a ide ako slimak tak je to uz jeho osud no... :p btw to ja s partiou neschopnych pvmerov by sme tak rychlo presli dung ze by ani pkcka nestihali len netreba byt afk a trochu stastia
Jako clovek co zije jen z pvp, a je z Hated tak nemam pred kym mit strach v dnesni dobe, kort v dungu.
Jak jsem napsal, podle meho soudu, by byl dopad plny negativ pro mobare, nenapada me jedine pozitivum... vlstne mozna to, ze by se dalo jit rychleji pro tela pri vylehu např ...
Jako budme uprimni. Dec si s partickou neschopnejch pvmeru probehnes jako nic. Ale takovy fdd kde nevis, neznas a ulicku pasti zkousis projit tak abys nechcipl... to si rly s nezkusenyma hracema neprojdes... o dalsich tezsich a tezkych dungach ani nemluvim, ale tak jo hlavne ze jsi to pvm nachodil :p
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Respy v Dungoch - Timer
Ti dam radu, kdyz jsi tak nespokojeny s tema respama hlidacu (a opet tu PK breci) tak se necpi do dungu,ale cekej pred nimStrigwyr píše:Myslim si, ze respy v dungoch(hlidaci), su uplne odveci take dlhe... Proste fakt ze ked sa daka prisera hodinu respuje v dungu je od veci a nudne, navrhoval by som aby sa resp timer na hlidacov bol tak 15 minut max, bolo by to mozno aj pre modrakov vyhodne ze pojdu dung zabiju hlidaca a ak to ziadne pk neobehne do tych 15 minut tak sa respe a ako keby nikto nesiel dung.. a zase pk by si mohli rychlejsie dojst dung napr. pre rewardu alebo poklad a pod... zahlasujte...... ----ono to vyzera asi tak ze zistim pojazd... dam si kavu, idem na wc, uvarim si jedlo, pospamujem icq ludi, dame si stretko za pol hodinu a nasledne ideme dung a prvy hlidac cakame hodinu, druhy hlidac cakame 2 hodiny a uz zistujeme ze si vyprava deli poklad )))----
Re: Respy v Dungoch - Timer
j pockame si kazdeho tomu ver )Millitante píše:Ti dam radu, kdyz jsi tak nespokojeny s tema respama hlidacu (a opet tu PK breci) tak se necpi do dungu,ale cekej pred nimStrigwyr píše:Myslim si, ze respy v dungoch(hlidaci), su uplne odveci take dlhe... Proste fakt ze ked sa daka prisera hodinu respuje v dungu je od veci a nudne, navrhoval by som aby sa resp timer na hlidacov bol tak 15 minut max, bolo by to mozno aj pre modrakov vyhodne ze pojdu dung zabiju hlidaca a ak to ziadne pk neobehne do tych 15 minut tak sa respe a ako keby nikto nesiel dung.. a zase pk by si mohli rychlejsie dojst dung napr. pre rewardu alebo poklad a pod... zahlasujte...... ----ono to vyzera asi tak ze zistim pojazd... dam si kavu, idem na wc, uvarim si jedlo, pospamujem icq ludi, dame si stretko za pol hodinu a nasledne ideme dung a prvy hlidac cakame hodinu, druhy hlidac cakame 2 hodiny a uz zistujeme ze si vyprava deli poklad )))----
1. j quotovat neviem dobre pretoze moc nepostujem ale dobre ))Lucky píše:Nauc se quotovat, prospelo by ti to.Strigwyr píše: mas strach? :p, ked je dakto neschopny a ide ako slimak tak je to uz jeho osud no... :p btw to ja s partiou neschopnych pvmerov by sme tak rychlo presli dung ze by ani pkcka nestihali len netreba byt afk a trochu stastia
Jako clovek co zije jen z pvp, a je z Hated tak nemam pred kym mit strach v dnesni dobe, kort v dungu.
Jak jsem napsal, podle meho soudu, by byl dopad plny negativ pro mobare, nenapada me jedine pozitivum... vlstne mozna to, ze by se dalo jit rychleji pro tela pri vylehu např ...
Jako budme uprimni. Dec si s partickou neschopnejch pvmeru probehnes jako nic. Ale takovy fdd kde nevis, neznas a ulicku pasti zkousis projit tak abys nechcipl... to si rly s nezkusenyma hracema neprojdes... o dalsich tezsich a tezkych dungach ani nemluvim, ale tak jo hlavne ze jsi to pvm nachodil :p
2. to bolo celkom funny ze clovek ktory je z hated a hra pvp sa nemusi bat ci ako si to myslel )) na tom som sa rly zasmial nie ze by som hated pokladal za noobov ale proste o to nejde nejdem to riesit
3. fdd som bol neviem asi 3x do konca prebehol by som to asi za hodku chodby poznam :p to uz menej deceit poznam ako fdd
4.co fakt nemam rad na tych tvojich urazkach ze proste mi tu nakladas jaky som neschopny a pod )) tj jedno ale ja to neberem seba osobne ale ako celok + iny hraci a narozdiel od hated co vy ste zatial len despa kempili na zaciatku alebo v dele(support gm) tak narozdiel od vas sme ho ,, my´´ kempili uz aj na konci a pod.. :p