Pár dotazů a nějaké přípomínky
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
tak mi nervy přetekly... mezi modrými co zabíjely ty modráky na hb byla zuzzka [chaos warriors]...
a dnes při trainu mého mága, zazdil/a stráže a na to začal na mě někdo bleskovat...
Bylo to okolo 15:18 ve scara brae...
to že mě tam chtělo půlhodiny předtím pojet pk neřeším...
ale zdít modrákem stráž aby si ke mě cestu našel šedivý, nebo červený hráč, je trochu drzost...
a dnes při trainu mého mága, zazdil/a stráže a na to začal na mě někdo bleskovat...
Bylo to okolo 15:18 ve scara brae...
to že mě tam chtělo půlhodiny předtím pojet pk neřeším...
ale zdít modrákem stráž aby si ke mě cestu našel šedivý, nebo červený hráč, je trochu drzost...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja som si to vzdy myslel ze ty budes jeden z tych menej chapavychBaltik píše:Nechapu co robi vubec na serveru.
Ale tech veci co nechapu je tu vic.
inak si okrem miesta a casu nabuduce zapis aj id postavy a posli to niektoremu gm. v pripade porusenia kodexu frakcie napis leadrovi.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
tak prase to treba jo, ale zas kdyz frakce zabije pk tak mu muze dat servis jakej chce hk, rk apod, protoze je to pk, ale ty gardy bych nejak omezil no treba u frakce ze to pujde napsat jednou za 20 sec(tzn 1x guards na upozorneni)Baltik píše:Nechapu co robi vubec na serveru.Johny Matovic píše:tak zuzzka je prasa mno ;p nechapem co robi u CH
Ale tech veci co nechapu je tu vic.
Tak neresim ted vubec frakci, ale kdyz nekdo jako onen clovek stihne za mesic (leden) nadelat prohresku co jinej nestihne za 10 let, po par dnech si prectes o tom samem ze prasi CH/O a navic jsi mu uz IP bana daval aspon desetkrat...Wallace píše: tak prase to treba jo, ale zas kdyz frakce zabije pk tak mu muze dat servis jakej chce hk, rk apod, protoze je to pk, ale ty gardy bych nejak omezil no treba u frakce ze to pujde napsat jednou za 20 sec(tzn 1x guards na upozorneni)
srbqf
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
A kdo ze klika tu Zuzku?
Neni to Phoebe znamy jako johan ? Ja se v tech jmenech uz nak ztracim...
A tak uz me wilzn poucil tka to neni fíbí no ... ale byla to jeho postava, nemejlil sem se!
2Kapr ja nevim ze by se neco takoveho stalo u nas, ale myslim ze tam byl law+naky nb pkcka, tj fuck.
A tak uz me wilzn poucil tka to neni fíbí no ... ale byla to jeho postava, nemejlil sem se!
2Kapr ja nevim ze by se neco takoveho stalo u nas, ale myslim ze tam byl law+naky nb pkcka, tj fuck.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 15 úno 2010 17:14, celkem upraveno 1 x.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
taky sem si myslel doted ze je to pheobe ten co me v drowech pripravil o ancestral komplet a vlastne i vsecky pekacka to je charakter tusim ze tam byl zrovna hated s nim ale nejsem si jisty ..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
To je kravina, pak tě jakýkoliv modrák může prudit donekonečna a ty s tím nic neuděláš, protože jakmile se ho pokusíš zabít tak ti odlogne.Johny Matovic píše:Toto je kvalitny napad, podla mna by frakcny hrac nemal mat vobec moznost volat straze .Wallace píše:ale ty gardy bych nejak omezil no treba u frakce ze to pujde napsat jednou za 20 sec(tzn 1x guards na upozorneni)
Johan je to urco a jeste ma dalsi postavu kterou mam napsanou domaLucky píše:A kdo ze klika tu Zuzku?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ten este nema ban jo? se divim, vochcavac nejvetsi..Katrin píše:Johan je to urco a jeste ma dalsi postavu kterou mam napsanou domaLucky píše:A kdo ze klika tu Zuzku?
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ze by clovek po odlogu byl třebas ještě 15 vteřin ve hře než ho to odlogne?Da ses tímhle nastavením hejbat?Baltik píše:To odlogne i tomu guardovi, ne?Mesmeric píše:modrák může prudit donekonečna a ty s tím nic neuděláš, protože jakmile se ho pokusíš zabít tak ti odlogne.
Ale tohle je systemove resitelny dost tezko (zbavit se odlogu), no
Správce charity válečníků
Čili guardy nechat tak jak jsou, ale prostě vyrazit z frakce okamžitě kohokoliv za podobnou věc, jako je výše zmíněna, bez pardonu. S ohledem na blížící se revizi by to mohlo snad fungovat.Baltik píše:To odlogne i tomu guardovi, ne?Mesmeric píše:modrák může prudit donekonečna a ty s tím nic neuděláš, protože jakmile se ho pokusíš zabít tak ti odlogne.
Ale tohle je systemove resitelny dost tezko (zbavit se odlogu), no