Pár dotazů a nějaké přípomínky
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Pár dotazů a nějaké přípomínky
Zajímalo by mě proč vůbec byly zrušené nb doly?
A zda-li je normální zabítí dvou modráků modrými hráči s následným vylocením na hb v britu?
Právě od dob co je zrušené vykopávání charů, zaznamenávám větší možnost narazit na prasáka... Nějaké protiopatření již jsou, ale i přesto se s tím potýkám...
Nebo příliv kopií jmen... Nedávno jsem potkal ve světě hráče který měl totožný nick, s nickem používaný Gm-kem...
"hajlování"... zabíjení jezdítek na turnaji, apod,... mi taky nepřijde normální
Myslím si, že by se měly zvýšit tresty za prasení, popř. těmhle hráčům vzít možnost hrát na dp...
A zda-li je normální zabítí dvou modráků modrými hráči s následným vylocením na hb v britu?
Právě od dob co je zrušené vykopávání charů, zaznamenávám větší možnost narazit na prasáka... Nějaké protiopatření již jsou, ale i přesto se s tím potýkám...
Nebo příliv kopií jmen... Nedávno jsem potkal ve světě hráče který měl totožný nick, s nickem používaný Gm-kem...
"hajlování"... zabíjení jezdítek na turnaji, apod,... mi taky nepřijde normální
Myslím si, že by se měly zvýšit tresty za prasení, popř. těmhle hráčům vzít možnost hrát na dp...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
imho zrusenie nb dolu s tim podla mna nema co robit.Iba vdaka tomu dnes vdacime za to ze na DP uz konecne po roku ticha stretnes aj nb hraca a nie jedneho.
To ze su niektory ludia poprepinany tu bolo stale, len si asi mal stastie a nedostaval si sa s nimy tak casto do styku.
To ze su niektory ludia poprepinany tu bolo stale, len si asi mal stastie a nedostaval si sa s nimy tak casto do styku.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
takhle jsem to vůbec nemyslel... jde tu o princip, hráč který zaprasí, dostane prudiče a za 3 dny vesele hraje dál... to mi přijde moc slabý trest.. chlastáš měsíc, je ti zle jen jeden den, tudíž příště chlastat zas... z trestu by mělo jít ponaučení..Night Storm píše:rozhodne kdyz modrak zabije modraka a nebo da nekdo HK nemel by tu mit pravo dale hrat to je velice kvalitni a promysleny nazor...
/e: dneska mi sdělily že na základě prasení na hb přestaly hrát dva hráči...
cca před 14 dny přestal hrát další kamarád kvůli dvojnásobnému killu v cechu a vylocení...
jednoduše se mi nelíbí, že tu hráči s pochybnou úrovní vesele hrajou dál, zatímco hráči kteří hráli pro sebe i pro ostatní, skrze to odešli...
/e2:
tak vždycky se tu někdo takový našel... to beru jako normální, ale v poslední době je toho moc, co se ke mě dostává...Night Storm píše:jako pises jak kdyby si vcera zacal hrat mmorpg... pochop ze to je normalni a bude to tak vzdy.
všechno má svojí hranici a normální je umřít v klidu
Naposledy upravil(a) Brejechcenko dne 09 úno 2010 21:25, celkem upraveno 1 x.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jako pises jak kdyby si vcera zacal hrat mmorpg... pochop ze to je normalni a bude to tak vzdy.
edit na tvuj edit: klasickej vyber.. kdo na to nema at nehraje.
edit: jo kapr to presne vystihl ... dva posty dolu
edit na tvuj edit: klasickej vyber.. kdo na to nema at nehraje.
edit: jo kapr to presne vystihl ... dva posty dolu
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 09 úno 2010 21:44, celkem upraveno 1 x.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Neni se cemu divit, ze se mnoho hracu chova, tak jak se chova.
Jednoho dne jsem narazil kdesi na tomto foru na cloveka, ktery skalopevne tvrdil, ze to, co neni vyslovne zakazano, je povoleno.
Tim chci jen rict, ze z lidi se naprosto vytraci moralni a eticke hodnoty a s tim spojene zabrany. Tedy - aby hraci prestali prasit, museli by jste vytvorit pravidla o 12547 A4kach, kde by byl popsan i ten posledni prd, co muzes a nemuzes.
Jednoho dne jsem narazil kdesi na tomto foru na cloveka, ktery skalopevne tvrdil, ze to, co neni vyslovne zakazano, je povoleno.
Tim chci jen rict, ze z lidi se naprosto vytraci moralni a eticke hodnoty a s tim spojene zabrany. Tedy - aby hraci prestali prasit, museli by jste vytvorit pravidla o 12547 A4kach, kde by byl popsan i ten posledni prd, co muzes a nemuzes.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a ja myslel ze od toho je hra abych si moh delat co chcu ...Rampa McKvak píše:Neni se cemu divit, ze se mnoho hracu chova, tak jak se chova.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se rika anarchie, nikoli hra;)King píše:a ja myslel ze od toho je hra abych si moh delat co chcu ...Rampa McKvak píše:Neni se cemu divit, ze se mnoho hracu chova, tak jak se chova.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a treba si chcu hrat na anarchiiRampa McKvak píše:Tomu se rika anarchie, nikoli hra;)King píše:a ja myslel ze od toho je hra abych si moh delat co chcu ...Rampa McKvak píše:Neni se cemu divit, ze se mnoho hracu chova, tak jak se chova.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jedine Ale jako spravny anarchista, by jsi nemel vlastne pouzivat vubec kompa, net, elektrinu. KDyz Te chytne slepak, ne ze Te napadne jit do spitalu. Nebo kdyz Ti zacne horet dum, ne abys volal hasice a podporoval tak system. True anarchy for lifeKing píše:a treba si chcu hrat na anarchiiRampa McKvak píše:Tomu se rika anarchie, nikoli hra;)King píše: a ja myslel ze od toho je hra abych si moh delat co chcu ...
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ale ja si na neho chcu hrat ve hre ne v realnem sveteRampa McKvak píše:Tak to jedine Ale jako spravny anarchista, by jsi nemel vlastne pouzivat vubec kompa, net, elektrinu. KDyz Te chytne slepak, ne ze Te napadne jit do spitalu. Nebo kdyz Ti zacne horet dum, ne abys volal hasice a podporoval tak system. True anarchy for lifeKing píše:a treba si chcu hrat na anarchiiRampa McKvak píše: Tomu se rika anarchie, nikoli hra;)
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
porad nespojuj hru a zivot
prave ze ve hre si chci uzit byt prase kdyz nemuzu behat po venku a zabijet lidi.. ve virtualni hre to delat muzu... a to ty lidi bavi.
prave ze ve hre si chci uzit byt prase kdyz nemuzu behat po venku a zabijet lidi.. ve virtualni hre to delat muzu... a to ty lidi bavi.
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 09 úno 2010 21:47, celkem upraveno 1 x.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ve sve syrove podstate to vyjde uplne na stejno. Stejne driv nebo pozdeji dostanes po cuni od fizlu, nebo ban od GMek:)King píše:ale ja si na neho chcu hrat ve hre ne v realnem sveteRampa McKvak píše:Tak to jedine Ale jako spravny anarchista, by jsi nemel vlastne pouzivat vubec kompa, net, elektrinu. KDyz Te chytne slepak, ne ze Te napadne jit do spitalu. Nebo kdyz Ti zacne horet dum, ne abys volal hasice a podporoval tak system. True anarchy for lifeKing píše: a treba si chcu hrat na anarchii
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A napadlo Te nekdy, ze: ve hre si chci uzit byt prase = kazim zabavu jinym? Ale to uz jsme zase zpatky u dnesni reality - sobec vedle sobce aka ja ja ja jenom jaNight Storm píše:porad nespojuj hru a zivot
edit: taky si rad zahraju na toho zleho - dam priklad z nynejska - hraju Mass Effect 2 na renegata. Jenze tam svymi ciny ovlivnuju jen svou hru a vyvoj me hry. Ne nekoho, kdo o to ani za mak nestoji:)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak ale bohuzel kdyz nezvladnes praseni ktere je z vetsi miry vetsinou z vlastni chyby pojeli v gz zabiti v cechu .. se ti nemuze stat kdyz u te hry si a reagujes tak mas dve moznosti vyplakat se tady na foru jak to delam ja nebo proste odejit a prestat hrat ...Rampa McKvak píše:A napadlo Te nekdy, ze: ve hre si chci uzit byt prase = kazim zabavu jinym? Ale to uz jsme zase zpatky u dnesni reality - sobec vedle sobce aka ja ja ja jenom jaNight Storm píše:porad nespojuj hru a zivot
edit: taky si rad zahraju na toho zleho - dam priklad z nynejska - hraju Mass Effect 2 na renegata. Jenze tam svymi ciny ovlivnuju jen svou hru a vyvoj me hry. Ne nekoho, kdo o to ani za mak nestoji:)
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: