Zdi, fieldy - pokusne niceni a par dalsich. (diskuse+flame)

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste. Jedinou evoluci kterou jsou schopni pripustit je evoluce pomocnych programku :arrow: vice pomoci! :wink: Kazdopadne vzhledem k tomu ze inteligenci monster nejsme schopni menit a nase moznosti v zeslozitovani dungu (aniz by to generovalo megalagy) jsou velmi omezene, musime holt obcas sahnout do nastaveni. Kazdoapdne katastroficke vize v tomto ohledu jsou fakt mimo, hracske taktiky se takovym zmenam velice rychle prizpusobi.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?
ty si se za tech 8 let rutiny do poradnyho dngu este neodvazil, nemas jediny pravo neco nekomu vycitat....
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mrakoplas píše:
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?
ty si se za tech 8 let rutiny do poradnyho dngu este neodvazil, nemas jediny pravo neco nekomu vycitat....
Verim pontos, ze te tohle muselo hodne ranit, kdyz tva filozofie je zalozena na..."jestli nekdo sahne na ice, tak na dp koncim"
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Horsi skutecnosti se stava fakt, ze pokud budou ztizeny dungy (coz je jenom dobre), tak hraci budou pomalu prichazet o svuj nasysleny a v nizsim ekvipu budou mit nejaky nepochopitelny blok ty dungy jit. Takze to dopadne tak, ze tu bude hrat cca 40 lidi, co dokazou prestat fnukat nad ekvipem a tezkyma dungama a budou proste ty dungy chodit a prvne v nich umirat a potom po nekolika smrtich ty dungy dochazet. Nevim kde se tento uplne normalni vzorec vytratil. Ale nevim proc je tady zase takovy povyk. Jedna se tu pausalne o zmenu v 2 3 dungach.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Pheme píše: Verim pontos, ze te tohle muselo hodne ranit, kdyz tva filozofie je zalozena na..."jestli nekdo sahne na ice, tak na dp koncim"
ice sem sam nebyl skoro rok + stone zed tam hazim presne jednou(+obnova)...

kazdopadne moje filozofie je, ze menit takhle zasadni vec na takhle krechky kare jako je DePe, kvuli pitomimu zavortovani v despu 5, mi proste prijde dost hc...

Pod vlivem Mamonstva
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

nevem EFko mi sfukol aj maly dracik... zmena vyzera zajimavo, mne sa celkom rata, bude to zajiamve ale mozno by som posunul tu hranicu str vyssie, resp durabka steny aby nieco aj vydrzala takto ak sa nieco stane mag nema moznost reagovat....
netestoval som to este v dungu, templary ukazali ze to ide, takze rly to asi nebude tak hrozne, holt dmg a klerici sa budu musiet naucit hrat tj toho
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Mrakoplas píše:kazdopadne moje filozofie je, ze menit takhle zasadni vec na takhle krechky kare jako je DePe, kvuli pitomimu zavortovani v despu 5, mi proste prijde dost hc...
my jsme neco vortovali v d5tce? :ppp
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Mrakoplas píše:kvuli pitomimu zavortovani v despu 5
on se dal D5 uz 2x? protoze na akci, kde sem byl, ja se nic nevortovalo
Naposledy upravil(a) Ducky dne 08.02.2010 12:20:55, celkem upraveno 1 x.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Wilson píše: my jsme neco vortovali v d5tce? :ppp
Tech 20 zdi.
srbqf
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mrakoplas píše:
kazdopadne moje filozofie je, ze menit takhle zasadni vec na takhle krechky kare jako je DePe, kvuli pitomimu zavortovani v despu 5, mi proste prijde dost hc...
Ja nevim jestli to ma sem vubec psat, ale asi jsi nepochopil, co je duvodem zmeny. Duvodem neni nejaky vort v despu 5.. Ale ze ze v TOP dungach strasne malo umira a hraci si tam chodi v podstate pro loot a poklady (bez vetsi pravdepodobnosti smrti), coz vede k tomu, ze kazdej ma v sekurce miliardu ekvipu.
A doporucil bych ti napred si nejaky dung se zmenami zajit. A nepredvadet tady klasickeho fnukaloteoretika obecneho, ktery se vyskytuje vyhradne na dp foru. My jsme treba sli jako prvni desp 4 po tech zmenach. Ty zmeny jsme mely v pameti a nemeli jsme vubec zadny problem. Akorat na to chce myslet a zvyknout si.Chapu ze pro nektere to bude tezke, protoze na to nepujde napsat makro, ale ver mi, ze se ty dungy daji v pohode chodit i dal. Low a stredni dungy to neovlivni vubec, tak nechapu o co ti jde.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

dnga sem sice byl

ale asi mas pravdu Artu, proste se jen bojim, ze to bude mit za nasledek ubytek hracu...co se tyce mne, se mne ta zmena jako skoro vubec aktivniho pvm hrace vlastne ani nedotkne....

Pod vlivem Mamonstva
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Imho tezsi dung ne tolikrat dochazenej -> hromadeni mamonu ( motivace pro hrace to zkouset ) -> vydelek
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Myslim si, ze kdyz se to sikovne nastavi, tak to bude akorat dobre... Hold vy co jste se to naucili na zpamet dngy tak budete muset delat nove taktiky...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

a ja si porad myslel, ze ten mamon se hromadi častým hraním a chozenim dungu s dobrou a zkusenou partou. A ono je to tim ze je to lehky :)) Nechapu co na tom zmeni uprava zdi krome toho ze se nejaky mist abudou delat jinak...tot asi vse. Jestli chcete abychom umirali zruste ty zdi uplně spis ne? :o))
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

To ortování summů je ošklivý :/ Je nějaká jiná možnost, jak na mě potvora ztratí target?
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

takymto ztazenim sa mozu obmedzit pasti a monstra = menej lagov = lepsia hratelnost

ale urcite to chce este vyladit
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

To mas uplnou pravdu, proto NENI NA CASE ZACIT PRESTAVOVAT DUNGY??
Kaj píše:Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste.
To jo, ale my vasi lenost predelavat dngy uz nejak prezijem ;)
Svatý bojovník bez víry
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Kaj píše: Jedinou evoluci kterou jsou schopni pripustit je evoluce pomocnych programku
Tak proč konečně tu fenu nezakážete?
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Atalia píše:
Kaj píše: Jedinou evoluci kterou jsou schopni pripustit je evoluce pomocnych programku
Tak proč konečně tu fenu nezakážete?
dalsi chytrak, zakazast? mas tam napsany co je povolene, tutiz to co tam neni napsany je logicky zakazany,
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ari píše:
To mas uplnou pravdu, proto NENI NA CASE ZACIT PRESTAVOVAT DUNGY??
Kaj píše:Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste.
To jo, ale my vasi lenost predelavat dngy uz nejak prezijem ;)
Jsi TOP nejhustší rejpal do GM, ten titul si zapiš třeba i do občanky.

A potom mi řekni, kolik jsi na tomhle emulátoru už postavil (a kolik přestavil) funkčních dungů, ať můžeme tvým názorům přiložit patřičnou váhu. Protože ano. Zrovna u tohohle JE to důležité.
Nexios
Odpovědět