ty si se za tech 8 let rutiny do poradnyho dngu este neodvazil, nemas jediny pravo neco nekomu vycitat....Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?
Verim pontos, ze te tohle muselo hodne ranit, kdyz tva filozofie je zalozena na..."jestli nekdo sahne na ice, tak na dp koncim"Mrakoplas píše:ty si se za tech 8 let rutiny do poradnyho dngu este neodvazil, nemas jediny pravo neco nekomu vycitat....Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?
ice sem sam nebyl skoro rok + stone zed tam hazim presne jednou(+obnova)...Pheme píše: Verim pontos, ze te tohle muselo hodne ranit, kdyz tva filozofie je zalozena na..."jestli nekdo sahne na ice, tak na dp koncim"
on se dal D5 uz 2x? protoze na akci, kde sem byl, ja se nic nevortovaloMrakoplas píše:kvuli pitomimu zavortovani v despu 5
Ja nevim jestli to ma sem vubec psat, ale asi jsi nepochopil, co je duvodem zmeny. Duvodem neni nejaky vort v despu 5.. Ale ze ze v TOP dungach strasne malo umira a hraci si tam chodi v podstate pro loot a poklady (bez vetsi pravdepodobnosti smrti), coz vede k tomu, ze kazdej ma v sekurce miliardu ekvipu.Mrakoplas píše:
kazdopadne moje filozofie je, ze menit takhle zasadni vec na takhle krechky kare jako je DePe, kvuli pitomimu zavortovani v despu 5, mi proste prijde dost hc...
To mas uplnou pravdu, proto NENI NA CASE ZACIT PRESTAVOVAT DUNGY??Pheme píše:Lide
To jo, ale my vasi lenost predelavat dngy uz nejak prezijemKaj píše:Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste.
Jsi TOP nejhustší rejpal do GM, ten titul si zapiš třeba i do občanky.Ari píše:To mas uplnou pravdu, proto NENI NA CASE ZACIT PRESTAVOVAT DUNGY??Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?To jo, ale my vasi lenost predelavat dngy uz nejak prezijemKaj píše:Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste.