Leinad píše:
Urcite si Desp zasluzi poriadny poklad, ale ten poklad je tolkonasobne vacsi oproti beznym pokladom, ze dostat sa k nemu by malo byt prave tolkonasobne tazsie, ale momentale nie je a rozdiely v majetkovych pomeroch na DP su priepastne.
No moje predstava (u topek) je poklad, idealne z velke casti automatickej, co postupne roste a ze se vybere tak jednou za mesic.
Zaujimavy topic .:p
Za to ze to je dobra zmena lobuju len pk.Necudujem sa im.Ved teraz ich v pripade dobehnutia vypravy uz nic od nej nedeli...
Pravdu povediac som z tejto zmeny az priam smutny.
Niekedy som bol nastaveny tak ze ked sa nedarilo v PVP isiel som PVM.Teraz to radsej uz vypnem pretoze na pvm typu "500 hp potvorka mi spapka celu stenu a da ma na 2 rany" moc chut teda nemam.Neviem teda aky je rozdiel medzi 20 stenoitemami hodenymi na 2 strany v 1 vrstve a 20 stenoitemami hodenymi na 2 strany v 2 vrstvach ;p.
Ked tak moc buguje ten Desp hladal by som chybu inde a radsej by som zistoval ci tie programy ktore tyto TOP ludia (pri ktorych to haze chyby) pouzivaju su skutocne tak OK ako vyzeraju.
Mne sa teda tato zmena nepaci :p a budem stastny,prestastny,pivo rozdavajuci pokial sa vrati stare dobre nastavenie .
(Ale je tu teda este moznost ze presne nechapem buduci vysoko vytyceny ciel tejto zmeny a mozno ma este v buducnosti zaujme a pochopim jej vyznam)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
sklb píše:Za to ze to je dobra zmena lobuju len pk.Necudujem sa im.Ved teraz ich v pripade dobehnutia vypravy uz nic od nej nedeli...
mozno je to len tym ze tie pkcka tu hru beru trochu inak. mna napr pvp bavi viac ako pvm lebo pvm ti po par rokoch hrania na dp uz nema moc ako poskytnut zabavu. maly svet, malo dungov, ai na urovni ruskeho tanku. chcem tym povedat ze hladame zabavu a toto je rozhodne spestrenie ktore zo stereotypneho prechadzania dungov urobi zas nieco trochu nove.
aj pkcka hraju pvm. vsimni si ze prvy kto dosiel cove s novymi stenami je zrovna mrcha. ja som tiez pvm pozitivny a tuto zmenu vitam, aj ked bude potrebovat doladit. nehovoriac o tom ze tato zmena bola evidentne vyvolana dlhodobym vyuzivaniem stien sposobom, kt sa gm teamu nepaci.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
To je sice pekne ze aj Pkckam treba tutuli mutuli ,ale ja ti ako clovek ktory si sem tam aj dobehne neaku tu vypravu budem vzdy tvrdit ze cesta k vyprave cez dve an grav vazne nie je tou spravnou.To ze tu teraz o Mrchovi pises ako o pomaly najvacsom pkcku na serveri je trosku smiesne kedze tento clovek bol vacsinu svojho casu na DP primarne zamerany na PVM.Ano tato zmena je na zla (a treba s tim "an gravom :p" daco robit)z pohladu modrych.Nesuhlasim s nou a pisem to ako PK.
btw si daj pauzu ked ta to uz nebavi :p mna ked nebavi uo tak skusim daco druhe. A k uo sa vratim neskor ked opet na nu dostanem chut.Nelobujem za zmenu 12 (maybe)rokov fungujuceho systemu ;p
AD topic.Nebolo by lepsie na zrusenie "Stenomonstroblokovacich" taktik dat casto blokovanim monstram nove ability? Napr abilitu portovat na target?
Sklb - okrasny clovek
Dave Lister píše:ta pauza na ortovani sumu je uz definitivni? pokud jo, byl bych pro mirny prodlouzeni - stacej fakt i mirny lagy a dostat toho suma ze zdi je o nervy :p
Definitivni neni vubec nic, pravdepodobne bych ho nejradsi nechal takhle rychle v zonach se zakazem klamaku, jinde bych to prodlouzil na nejakou realne pouzitelnou dobu. Plni to jak pozadavek stredni a dolu nemeni, tezke ztezuje, ale navic je to trivialni, velmi rychle vyhodnocovana podminka.
Naposledy upravil(a) Baltik dne 08.02.2010 04:27:33, celkem upraveno 1 x.
Johny Matovic píše:
AD topic.Nebolo by lepsie na zrusenie "Stenomonstroblokovacich" taktik dat casto blokovanim monstram nove ability? Napr abilitu portovat na target?
Bylo. Pokud to monstrum vubec ten teleport dokaze zakouzlit.
Johny Matovic píše:Zaujimavy topic .:p
Za to ze to je dobra zmena lobuju len pk.Necudujem sa im.Ved teraz ich v pripade dobehnutia vypravy uz nic od nej nedeli...
Jak uz tu psal Hunter. Na gatu mas timer 15 sekund. Prepsanim zdi novou Dispell Field fizznes (protoze zmizi minuly target), k tomu ty zdi tam mas pres sebe 2, navic je mas k tomu ve dvou radach, protoze nechces aby se na tebe dostaly PKckovske summony. Mam takovy pocit, ze asi budu muset Hatedum sebrat ten tajnej item na .nuke zdi kdyz se to proflaklo ze ho maji protoze jinak si nedovedu predstavit jak by se za tak kratkou dobu dokazali k vyprave dostat.
Takze je tohle co pises realne, nebo je to breceni aniz bys to vubec kdy zkusil? Schvalne napis, kdy a kde te ty PKcka kvuli zdem pojely, staci jmeno postavy a priblizny cas, ja si to misto v logu najdu.
Jinak k tomu, proc pro lobuji PK, mel bych alternativni vysvetleni, ber nebo nech lezet, mozna je to nahoda. Viz tady: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=3781 Ty PK sice nemeli zrovna idealni cas, ale zatim ze vsech vyprav meli bezkonkurencne nejlepsi schopnost zvladat krizovky.
Teraz to radsej uz vypnem pretoze na pvm typu "500 hp potvorka mi spapka celu stenu a da ma na 2 rany" moc chut teda nemam.
A kolikpak potvor uz ti ji realne sezralo? (nepocitaje Destard, tam je to bez diskuze)
Neviem teda aky je rozdiel medzi 20 stenoitemami hodenymi na 2 strany v 1 vrstve a 20 stenoitemami hodenymi na 2 strany v 2 vrstvach ;p.
Ono jich ale neni ani deset, spis 100-200, parkrat i vic.
Udělal bych si kafe na to množství textu co bych rád napsal, ale zredukuju to na desetinu a jen podstatné, vynechám kafe a jdu spát.
Ke zdem bych se vyjádřil v pár bodech, vzhledem k tomu že se budou ještě tipuju nějakej pátek upravovat do final verze.
Beru jako maximálně žádoucí aby:
Nešly stackovat na sebe WOS,Nekrofieldy,Firefieldy,Parafieldy.
Aby se Mágovská zeď nerušila s Nekrofieldou. Takže pro chytré mágy, ano je lepší vzít EF svitky a pojistit si takhle zeď když je třeba-jak už bylo řečeno EF se znatelně vyšší durabkou. Takže v momentě kdy by bylo třeba zdít Wyrma by od něho na jeden flus opravdu mohla povolit celá stěna, nebo větší počet políček, je to jen obyčejná zeď a tu vám zboří takhle mocný drak i kdyby se jen náhodně opřel. Naopak Energy Fielda by byla vhodná možnost pro tuhle situaci kdy i silný Flus od takového draka by rušil jen jedno políčko.
Aby nešlo udržet suma na zdi déle než tři sekundy, víc nepotřebuje na odtarget ani NB mage v laggách.
Aby Firefielda nerušila zeď, tedy aby se dalo zdít i tam kde je momentálně Firefielda ale při dopadu zdi zruší celou zeď (při větší smůle či štestí jedné ze stran Blue/PK)
Dále ano namísto jednoho damagera by bylo vhodné tahat do TOP dungů i nekromancera(a druhého mága pokud by šlo o tuhý oříšek) kteří přesně ví jak být užiteční. Stále je VDS velice ale opravdu velice učiné kouzlo jak se doslova zbavit problémů na mnoha riskantních místech DP PVM.
Líbí se mi že je vize GMs snížit počet, dejme tomu i sílu Mobů na úkor toho že budeme mít všichni PVM složitější v herních možnostech. RPG hra se vyznačuje intelektem hráče, nikoliv ubah ekvipem a připravenou výmluvou když něco neumim.
PS: Bude to těžké pochopit, ale i já se těšim na to jak někde nechám ekvip na malinké detailní chybince. Když nebudu hlupák, tak se i poučim, nebo ne a i o tom je život. Třeba mě to nedojde nikdy kde byla chyba. Ale minimálně je to fér pro všechny. Hlavně pro monstra.
OoT-Last Words:
4 All Generation Progress Haters:
Všem lidem kteří tak -strašně-moc-nenávidí-Empa, možná i mě a další (co já vim). Ano kluci Empoj je pan mág. Proč? Ani to není o tom strašně-moc-zabugovaném-fenixu, jako o tom že je opravdu velice dobrý velitel výpravy, jinýmy slovy neznám nikoho kdo umí udržet morálku v dangu jako on. Ne opravdu mačká ty samá makra co vy, jen v jiný čas, jinak a s rozvahou a ve výsledku z toho vyjde často značný úspěch, anebo ne.
A ne opravdu to neni ani o tom že bysme chodili v tak moc ubah ekvipech že by nás nic nezranilo, já jsem vděčnej za Phoena ring na ranga, Elvenu klasicky nemám, momentálně ani +9HC (ale to mě nikdo neuvěří, přece jsem ten mamonář z GP ne?).
Nebýt Empovo velení tak D5 v průměrných ekvipech nedáme ani na přestupný rok. Vadí vám že jsme vybrali D5 a měli 50M z dražby? Ovšem za co že? Každý z nás tam šel na jistý výheb. Spíš naprosto jasný ale chtěli jsme to vidět, tu krásu něčeho nepoznaného. Nenechali jsme se zaskočit a bojovali jako team a prolezli to do konce. Upřímně říkám, zvládli jsme to jen a díky intelektu a to nejen Empa ale kompletně všech.
Takže chybka bude asi na vaší straně když kapete tam kde GP hraje stylem půlka lidí napůl AFK, Wisln šlehá smetanu, Emp chroustá chipsy a radí Kokče co a jak ohledně vysoké školy a mezitím si v klídku dává krizovou pasáž náročnou hlavně na mága, já balim brko a jednou rukou hraju ranga(D4?:p). Ano i tohle se změní, styl procházení TOP dungu pohoda kemp definitivně skončil a já jsem za to rád.
Tedy výsledně nehrozí že by teď v TOP dungu kdekoliv hrála jen půlka výpravy a zbytek se flákal. Jsem z těch co se neflákají a vážně zabíjí ty lethargy snaky i když vlastně nemají IK dmg a jen sosají staminu. Prostě se budou muset snažit všichni a pokud to tak nebude, pokapeme na to všichni-tedy ve výsledku se opět selektivně oddělí zrno od plev a lidi co se rádi táhnou za mašinkou Empíkem, který se může mnohdy roztrhat aby se kvůli AFK mamon vizionářům splnil jejich sen a došli dung v Mythku a nabrali si mamony.
V GP jde o detailní znalost systému PVM na DP jako takového, kde máte mezery vy, máme my jasno (a jsou i věci co my nevíme a nikdy se nedovíme, taková je hra).
Ať se vám to líbí nebo ne, tohle je progres.
Jak už bylo psané tisíckrát na fóru ohledně herních otázek-vypozorujte si to. A to asi i většina z nás za ty roky udělala a dneska jsme kde jsme. Poznal jsem ve hře stovky lidí a jsem rád že dunguju s lidma se kterýma dunguju. Beru to jako satisfakci a pokrok od dob kdy jsem ještě opravdu chodil s většinou z vás dungy a to jakékoliv jen proto abych si většinu z věcí co vim vypozoroval-ano povedlo se, nebyl jsem línej.
Co se týče GP nikdy nebudeme mít problém s tím že bysme seděli v GH a plakali nad tím jak je PVM nedůstojně obtížné. Nebo dokonce že by ty PK byly tak moc powa aby jsme nemohli dojít dung. Nebylo, není a nebude.
ja osobně na to čachrovani s těma zdma vybod akorat se to nakonec poděla dungy budou totalně nechoditelny a pak bud zbejva harv a nebo ... pořidime si crafty a budem si hrat na pisecku což bych řek že nema cenu zachvili to každyho přestane bavit a lidi zase odejdou
Calderik píše:ja osobně na to čachrovani s těma zdma vybod akorat se to nakonec poděla dungy budou totalně nechoditelny a pak bud zbejva harv a nebo ... pořidime si crafty a budem si hrat na pisecku což bych řek že nema cenu zachvili to každyho přestane bavit a lidi zase odejdou
V soucasne dobe, kdy se s prstem v nose soluje prakticky vse krome top dungeonu a i tam kdyz nejaka vyprava vyleha je to svatek srovnatelny s Dnem nezavislosti, je predstava ze kvuli zdem budou dungeony "totalne nechoditelne" ponekud mimo realitu. A to i mimo virtualni realitu.
Jezis proc vam tak vadi ze se davaji dungy? Lidi chteji davat dungy, to je na tom bavi, vyleh opravdu zabavny neni. Nechte nas uz konecne hrat. Todle je jako nejaky vecny boj gm vs. hraci a takhle by to byt opravdu nemelo.
edit: a jinak k tem stenam, byli sme dung a sem tam to neco stizilo, ale v celku to nebylo tak hrozne. Blby je teda to, ze to orti ty sumy.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Destard s tim asi nepujde.
Kdo vylehával na PK doteď, bude na ně vylehávat i dál, zeď nezeď.
Aby se naplnila Baltova vize 1x mesicne dojitej desp, musela by tam byt Gate s timerem na vstup 30 dni Nebo tam jednou mesicne hazet poklad.
Despoval sem s mnoha lidmi a ruznymi Magy. Kazdy z nich mel svoje
Chodil sem s Amonthii, Progresem, starym CoPem, VIRem, DoHRem.
Emp, Arandil, Muad, Thief, Morfik to sou asi ted nejaktivnejsi prskove. Kdyby kazdy z nich mel 2 dny v tydnu cas na dung, to mas 10 velkych dungu tydne. Proc jit misto toho male dungy
PS: omlovam se tem co despuji a neuvedl sem je
Jinak začněte hrát PK, prý je to dobrá zábava, jiná a lepší jak PvM A naky zdi vas nemuzou rozhazet
Johny Matovic píše:Neviem teda aky je rozdiel medzi 20 stenoitemami hodenymi na 2 strany v 1 vrstve a 20 stenoitemami hodenymi na 2 strany v 2 vrstvach ;p.
Ono jich ale neni ani deset, spis 100-200, parkrat i vic.
Kolko ze da itemov ta jedna stena?(pocitam teda ze moje vypocty boli nespravne alebo niekto strasne rad tie steny haze :p)
To Shadow: Az tak moc zase nezvelicujem ...Argument ze ta uz nebavi pvm skutocne nie je argument pre zmenu hry .A su tu aj ludia ktory hraju dlhsie ako ty aj ja a my dvaja dokopy a nelobuju ;p
Sklb - okrasny clovek
ja nelobujem za zmenu hry lebo ma to nebavi. prave naopak hladam aspekty hry ktore ma bavit budu. ako napisal bb koho pvm bavi a vyuziva trochu aj mozgove zavity, cestu dungom si najde...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?