Hodmal píše:Miki píše:Legend Of Pain píše:energy field urobte nezničitelnú. TOP dungy budú ťažšie, pretože sú proste skoky, kde je milion drakov a kedže mak nebude mať instantnú stenu, tak to nebude tak ooo strašny ízy. vlk bude nažratý, ovca celá a ja spokojný

Tzv do dungu , budou chodit jenom necrove. A máge skonči v zapomění.
Tak to je blbost

jak psal jednalo by se o ty pasaze s hodne drakama a tak...
Ale tak by to fakt bylo

Po nastupu Hela do gm teamu se zacla prosazovat politika "nekr do dungu" cehoz vysledkem je ancestralka (mage ekvivalentem je ada roba .... hahaha), mage samo nedostal nic, dostal leda prislib ze na povrchu bude npc dropujici kuze (uz ste nekdo to npc potkal, existuje?), po naslednym oslabeni mage zdi uz se na to muzou magove leda tak akorat vysrat a prenechat to nekrum, at si uzijou svych pet minut slavy

Rozdeleni mage-PvM, nekr-PvP bylo spravny, snahy vecpat nekra do PvM (ptze oslabeni maga je vzdycky plus pro nekra) vnimam jako krajne nestastny.
Mente dungy, mente pasti, tim zvysujete obtiznost, nechat desp pet let pouze s kosmetickama upravama a pak si stezovat ze "ono to uz neni tak tezky jak to bejvalo a hraci nevylehavaj" je demence.
Edit 2Hodmale: ale jo ja ti tech pet minut slavy preju ne ze ne, jen bych osobne uz maga logoval leda na vyrobni skilly, ptze nekr ma ancestralku, ma tri prdele kosti, sumy a kotel dalsich sracek, dokud mage mel rychlou levnou zed, bylo to o nicem, ted uz by to bylo dost, oslabovat magy v pvm neni krok spravnym smerem, ale menit dungy zase vyzaduje moc prace, holt blby no
Edit2: a ted jeste zamyslete se, jak dlouho po zavedeni tehle zmeny bude trvat nez se objevi prvni topic na zruseni ancestralky, wipe vsech kosti a zruseni vfp? Mesic by to magove vydrzet mohli ne?
Edit3: a kdyz se tu zminovala obtiznost dungu, uz se neco udelalo s fenou nebo nam tu stale behaji nekri s dmg wara.