Mage
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Deacone, to je mi jasný.
Skill mám 100 vždycky jsem to identifikoval na první pokus. Teď ať se snažím jak chci tak mi to ty nabití neukáže.
Koupil jsem si pár hůlek na morf psa, jentak na blbnutí, chtěl jsem identifikovat -> nešlo. Složil jsem hůlku na morf draka -> identifikovat nešlo. No a nejvíc mě překvapilo vzal jsem starší identifikovanou hůlku(jméno: "magic Wand of Dragon(10 charges)") dvakrát poklikal a ony ty nabití zmizly! už je to jen "Wand of Dragon". Předpokládám, že ty nabití tam jsou, jen nejsou vidět. Použiju na to MB a ono mi to ty nabití neřekne.
Jen základní odolnost 0 aktualni 0.

Koupil jsem si pár hůlek na morf psa, jentak na blbnutí, chtěl jsem identifikovat -> nešlo. Složil jsem hůlku na morf draka -> identifikovat nešlo. No a nejvíc mě překvapilo vzal jsem starší identifikovanou hůlku(jméno: "magic Wand of Dragon(10 charges)") dvakrát poklikal a ony ty nabití zmizly! už je to jen "Wand of Dragon". Předpokládám, že ty nabití tam jsou, jen nejsou vidět. Použiju na to MB a ono mi to ty nabití neřekne.

„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mage
viem ze je to blbost ale preco ked je mag v morfe had pavuk kon atd. tak ked ho niekto lieci bandou mu neraste veterinary ked je ten mag v tej chvili v podstate ´´zviera´´ samozrejme nehovorim o morfe draka demona to je jasny ale na pavukovi by to bola celkom sranda 

Mate radi ptacky?
jednak ty morfy snad nikdo nepouživá, a druhak bych řekl protože má max 30...:p
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ja morf pavuka pouzivam dost rad hlavne ked sa mi v dungu stane ze nemam fame na robku....alebo skok kde je pravdepodobnost sflusnutia od mensieho draka kde to mam sancu prezit v pavukovi.
Mate radi ptacky?
Z ničeho nic jsem se nalognul a mám 92magery (měl jsem max). ID postavy Ob5 .... stalo se to ještě někomu ?
Edit: Opraveno, děkuju. (Zřejmě pozustatek z 8.9 kdy bugovala sfera)
Edit: Opraveno, děkuju. (Zřejmě pozustatek z 8.9 kdy bugovala sfera)
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Ahoj
Mám otázku ohledně oslabeni Giant Viperu. Vim že přijdou chytrácí, co budou svádět to čemu nerozumněj proč tak je, na koulovitost (Chytrákama nemyslim GM tým), ale fakt je takovej, že se ty hadicej zdaj nyní slabší. Zkoušku jsem provaděl na SK, mirkach, LSN, všelijakejch hvězdičkách, phonixech, nightmarach atd. Po testech bych to zhodnotil asi tak, že celková dmg poklesla tak o 30 %. Usuzoval jsem na zakladě počtu hadic, které jsou třeba k ukousání (ano vím, že vzhledem k LVL moba to nebude lineární). Testoval jsem to i s Františkem a ve výsledkách jsme se zhodli.
Tedy otázka je ... měnilo se něco? V novinkách nic není. Neměnilo ? Tak potom když něco podobnýho pozorujou i necromanceri, tak to berte jako podmět.
Mám otázku ohledně oslabeni Giant Viperu. Vim že přijdou chytrácí, co budou svádět to čemu nerozumněj proč tak je, na koulovitost (Chytrákama nemyslim GM tým), ale fakt je takovej, že se ty hadicej zdaj nyní slabší. Zkoušku jsem provaděl na SK, mirkach, LSN, všelijakejch hvězdičkách, phonixech, nightmarach atd. Po testech bych to zhodnotil asi tak, že celková dmg poklesla tak o 30 %. Usuzoval jsem na zakladě počtu hadic, které jsou třeba k ukousání (ano vím, že vzhledem k LVL moba to nebude lineární). Testoval jsem to i s Františkem a ve výsledkách jsme se zhodli.
Tedy otázka je ... měnilo se něco? V novinkách nic není. Neměnilo ? Tak potom když něco podobnýho pozorujou i necromanceri, tak to berte jako podmět.
Při nasazení pojmenovaného Archmagi( přes pojmenovávací deed) se ztratí pojmenování. Šlo by to opravit?
A plánuje se zviditelnit počet nabití u všech morf hůlek? Pokud ne, tak ne, jsou to prkotiny.
A plánuje se zviditelnit počet nabití u všech morf hůlek? Pokud ne, tak ne, jsou to prkotiny.

„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )