Mazani steny stenou stejneho typu je napad dobry, hlavne tedy v tom, ze ulehci servru a take to treba prinuti lidi se naucit zaklady PVP (treba i me). Ale zkousel sem hodit summa do zdi a asi z 5ti pokusu sem prez ni dostal jen dva. Staci sebemensi lag a kun je fuc. Zde bych tomu pridal nejakou tu vterinku, aby se dal dejme tomu zastavit a poslat dal napad dobry a nijak neomezujici, stejne mi tam ten summ nikdy nestal. Co se tyka niceni tech zdi, ze potvory do 500hp budou nicit min je proste spatne (jestli ne tak prijmi mou omluvu). V tezsim dungu je takovych minimum a tedy v destu, ale i jinde ti tu zed sflusne stejne hned a dopad tohoto opatreni je na tezke dungy naprosto katastrofalni. Dejte Empovy a Arandilovy zakaz vstupu do Despu,kdyz je to tak strasnej problem, ze to chodi 5krat v tydnu a nelehnou tam.

Ocenuji tvou snahu ale tohle mi prijde naprosto zbytecna pruda a jak to tak vypada tak se za par mesicu dockame toho ze mag bude moct hodit jen jednu zed a na zrcatko bude mit timer. Treba revize summonu a salatku se mi libyla, ale toto je podle me unahlene. A jelikoz je to zatim v testu doufam, ze tento napad zaznamena jeste dost zmen. Libi se mi navrh toho praskani ci zeslabeni aby byla moznost na to reagovat a ne flus a ejhle stena nikde.

Navic mi prijde ze za tech par let co hraju se hra vyviji (vylepsuje) zpusobem omezovani a ne vylepsovani. Dungeony se stezuji tak ze se omezi vlastnosti maga (na kterem to stoji) jinych charu se nic netyka, co treba udelat nova monstra dat jim nove vlastnosti?